Älsklings gull




Gullet mitt, hur kunde jag klara mej utan dig innan du kom till oss???

Till veckan hoppas jag på att få vaccinera mig. Marcus har redan gjort det, eftersom han tillhör riskgruppen.
För oss har det varit självklart att ta vaccin. Vi vill skydda Lowa. Hon får inte ta någon spruta, då känns det viktigt för oss att vi inte drar hem någon influensa. Men för att kunna skydda de oskyddade, krävs att så många som möjligt vaccinerar sig och det tror jag tyvärr inte alla kommer göra. Jag är RÄDD för att Lowa ska bli riktigt sjuk. Jag ska ut på praktik på förskola v 48,49 o då ska jag bara vara vaccinerad, punkt slut.

Längtar förövrigt till nästa fredag! Då ska jag & min bästis dezi sova över i hennes sommarstuga, bara hon & jag! å vinflaskan o mysbyxorna! hihi, ska bli såå mys. Laga god mat och dricka gott vin! kanske finns det nån radio, så en kan dansa litte?? :) blir första gången jag sover borta från båda mina älsklingar. Har varit riktigt dålig på att göra sånna saker, men nu som sagt är jag redo :)

På lördag är vi bjudna till Nisse o Lotta på halloween mys, det ser vi mycket fram emot!!

Nu ska jag vänta på min stora älskling som spelar innebandy. Tänkte vi skulle se en film ihop ikväll och att jag kunde få lite hårmassage ;)

Puss på er!


Tisdag

Hejsan!

Bytte just header. Hon ser lite sorgsen ut på korten, men jag tycker de är fina :) imorgon tänkte jag ta med henne ut på en promenad och ta lite fina höstkort. kanske jag byter ut några kort då.


Mina två hjärtan; Jag älskar er så!


Mina älsklingar nån gång i höstas. Ni förgyller min värld!! <3


Nu: Soffan, senn lägga mig o sova brevid Lowis. Det är det bästa som finns ;)

Puss,kram


Mysigt besök

Gokväll!

Nu äntligen har hon somnat, skruttan. Hon sov bara en endaste halv timme på hela dagen, o nu på kvällen har hon varit alldeles speedad!! bus,bus,bus. Till sist slocknade hon mellan oss båda, helt färdig säkert. Nu ser hon ut att sova riktigt gott :)

Igår kväll hade vi fin besök från kristinehamn :) Sanna & Matte och barna. Det busades och härjades och det var riktigt härligt. Lowa lyste som en sol och var väldigt gärna i närheten av Alva som är snart 4 år. Vi åt mumsig familjepizza o mådde gött. Ett tag satt vi allihopp i Lowas rum ;)

När de åkte vid nio tiden, slocknade Lowa med en gång, hihi. Tack för en trevlig kväll! snart ses vi igen!! :)




fullt ös! :)




min älskade sanna & tröttis Lowa


För övrigt den här veckan, har jag fått in 4 gym pass. Mycket skönt, Nu är det bara att hålla i detta.

På tisdag ska Lowisen få göra "badhus premiär". Simlärare som jag är, så är det ju en skam att vi inte vart där än.. men det har inte blivit av helt enkelt. Lowa, jag o mormor ska bada och pappa M passar på o träna lite under tiden. Senn tänkte vi fika allihoppa efteråt! jag längtar. Ska bli så kul o se hennes min, hon älskar verkligen att bada :)

Nej, nu måste jag läsa lite inför skolan på tisdag..

kramkram!!


Matte material

Tjoho!!

idag har det redovisats matte material för 1-3 åringar i skolan.



Mitt tema var stor & liten, men jag vävde även in olika former, sortering & räkning



Matte i förskolan är ju SÅ mycket mer än räkning. Matte finns överallt.


min "försöksbebis" som iofs inte är nån bebis längre..

Helst ville hon ha sönder mina former, busfia!! men stor & liten ska vi lära oss! :)

Hon lär sej så jäkla mycket just nu känns det som. Hon låtsasleker för fullt med dockan eller i sitt kök och bjur på mat och äter själv. Bäddar åt dockan & en liten mus som bor i en tändsticks ask med kudde & täcke. Om man frågar "hur stor är Lowa?" så sträcker hon armarna över huvudet. Hon vet vart magen är och naveln. Hon vet även vart våra näsor är, men sin egen vill hon inte peka på ;) när vi läser böcker och frågar vart är tex. pippin? så pekar hon på den osv... det är så häftigt!! hon använder inga direkta ord än, men man förstår tydligt vad hon vill ändå. det var dagens skryt,haha!

Mina älsklingar hade en hääärlig morron. Not. Lowa vart alldeles tok mammig när jag skulle gå till skolan imorse. Sååå jobbigt, men det är väl bara att vänja sig. Det var bara att bita ihop och gå. I 10 minuter hade hon gråtit och letat efter mej. Efter ett tag fick pappa trösta och de såg på lite bolibompa. Senn ville lowisen  inte klä sig tydligen.. så det vart för stressigt för någon sång för dem idag. Lek på öppna blev det iallafall och det hade vart så kul. Imorgon ska jag redovisa om något som betyder mycket för mej. Svårt o ta med Lowa ju, funderar på o ta en snutte. Den betyder ju mycket för den som betyder mycket för mej..hehe! dessutom betyder den mycket för mej också, jag får ju sömn!! :)

Nu ska jag hoppa in i sovrummet o se på "andra avenyn" Liverpool spelar tydligen nån match, så det blir sovrummet för min del.. :)

Ta hand om er så hörs vi!

Kramar











Lördag


Hej!

Är lite skruttig idag, men det börjar bli bättre som tur är. Idag har vi vart i lekparken och myst inne resten av dagen. Lowa har spexat & busat och vi har skrattat. Hon är så tokig vår lilla troll unge ;)

Imorgon ska jag o lowa o hälsa på sylvi & Julia, det ska bli mys.

Ha det gott, nu blir det till att stänga av datorn o mysa med stora älsklingen!!

Pusspuss




lite av vår helg än så länge..


Lowa invigde sitt nya regnställ igår ;)


Mamma & pappa älskar dej gull! :) påväg ut på promenad


innan det var dags att krypa till kojjs för prinsessan kom hon o pappa på att de skulle bygga en kojja ;)


kollar in andra barn


Trött skrutt

Hejsan!

Det blir lite dåligt på blogg fronten. har fullt upp.. :) funderade faktiskt på o lägga ner bloggen, men bestämde mej för att skriva lite då och då istället. När jag har tid.

Idag har familjen vart i kyrkan på sång och öppen förskola. det var första gången jag kunde gå med en torsdag. Det var ganska många pappor med, kul för M. När Lowa sov på ballkongen, passade vi på o städa lägenheten.

Rensade även Lowas garderob och insåg att den behöver förnyas, så vi packade in oss och åkte till bergvik. Hem kom vi med nya vantar, "halsduk", långärmade bodysar och tjockare strumpbyxor till lillan. Häromdagen fick hon en ny vinter jacka med matchande skor och mössa. Hon är iallafall redo för vintern. Är mamman!? :)

Sedan i måndags har hon somnat som en stock vid halv åtta/åtta. Det var varit Sååå skönt att ligga i soffan en stund :) Idag ville hon inte. Vi satt i soffan o myste en stund istället, ni kan ju se vad trött hon var.. :)

sedan la vi oss allihopp och jag sjöng "trollmor". Marcus somnade med en gång och jag tror Lowa somnade av hans små snarkningar, hihi :)


 





                                                                                 sängen nästa


En lite gullig grej som hände förut, var att när vi satt i soffan o myste, så gosade Marcus med Lowas docka. När hon såg det så gick hon till honom o puttade bort dockan och gav han en stoooor kram. Senn pussade M på dockan o då slängde hon sej över han o gav han en puss! lite avis där. Lilla skrutt.

Den lilla sover, den stora tränar och jag ska lägga mej i soffan

Kram


4H gården

Tjo!!

Helgens partajj var lyckat! vi hamnade till slut på ankan och dansade oss trötta :)
gårdagen däremot, var rätt seg... men efter att ha skickat ut familjen på lite promenad, så mamma fick sova lite, fick jag ett löv av Lowa som hon hade plockat. Då kunde det inte bli annat än bra :)

Tack älskling!!

Idag har familjen vart i lekparken och på 4H gården med kyrkan. Väldigt trevligt. Vi fick en rundvisning av en guide som visade djuren. Lowa klappade flera djur och njöt i fulla drag.

 

 


klappa kaninen


lånat mammas vantar ;)

 


fika och mys i klubbrummet efteråt


Sedan åkte jag och körde ett pass i gymet, skönt!!

Nu ska det mysas lite i soffan.

Puss!!


Party ON



 





Nu kör vi!!! först den där ****** fotbollen :) hoho... Jag & Sylvi partar i köket ;) vi lär ju höra vad det står om man säger sååå!!


Lilla Lowisen är i tryggt förvar hos mormor & morfar!




Puss på er!


Lekparken

Idag slängde jag & min käre sambo på oss något ledigt och gick till lekparken med våran docka. Först köpte vi oss en varsin take away kaffe,såklart :)


 

 


tittuuut


hihi

Kvällen har erbjudit gyros och idol :) men nu tror jag att jag ska göra Lowa sällskap, för jag är trött.

Imorgon är det PAAARRRTYYYYY!!! jiha. hörs då.


Kvälls besök

Godkväll!

har precis ätit en kalops gryta som älskling fixat med flera timmar idag. Till det en flaska rött!! vardagslyx.
Nisse & Lotta har varit här på kvällskvisten och grattat M och myyyst. Lowisen ville inte att de skulle gå hem! tror tillåmed hon ville följa med dem hem..

 


Världens underbaraste, bästaste gudföräldrar!!! <3

Lowa gillar sin lilla myshörna. Där kan hon sitta o läsa en bok eller lyssna på nalle puh medans mamma eller pappa fixar frukosten i köket.




stooooooor bok

Nu blir det natten, natti!


Du underbara älskade

Hej hopp!

Härlig dag idag, eller hur? familjen har varit en repa på stan här på förmiddagen. Lite fika på royal och lite shopping på panduro :)

Skruttis sover o snosar på ballkongen och här råder lugnet. Ska alldeles strax sätta mej o plugga lite tror jag.

Ikväll kommer nisse & lotta och grattar m. Ska bli trevligt!

Imorgon är det sång och öppna förskolan i kyrkan. brukar inte vara ledig på tisdagar, så jag följer nog med jag också ;) eller om jag är hemma o pluggar..? får se vad långt jag kommer idag då :) man vill ju gärna vara med på lite aktiviteter när tillfällen ges ;)

Ska sticka iväg o gymma snart också, gött. På lördag är vi barnlediga, då ska skrutteplutten sova hos mommo o moffa. Vi ska ha lite fest med utgång!! Jihhahaa. Gå ut en lördag tillsammans måste vara snart 2 år sedan vi gjorde. Blir kul :)

Här kommer lite bilder på smöla mi;

Imorse vid frukosten hos oss ;)




pratar om något viktigt


Söööötaste


lite lek...


å bok läsning..


lowas present till sin pappa igår ;)



Tjingeling!!


Födelsedag

Tjenna.

vad gör ni en kväll som denna? vikken regnig dag det har vart idag. Vi har passat på o myst inne hela dagen faktiskt. Lowa somnade vid 11 idag i mitt knä, jätte trött. jag la henne i vår säng o hoppade ned brevid henne och sov jag med, så mys så :)


 
skrutten nyvaken i sin "myshörna"

Förövrigt blir jag snart galen på henne, för hon har fått för sej (senaste dagarna) att hon ska vara vaken tills vi går å lägger oss. Jobbigt. Tokiga unge! <3 vore gött o ligga raklång i soffan nu faktiskt.

Imorgon fyller min babe år och då blir det kalajs!! ;) han ska få en sovdag av mej & Lowa med lite överraskningar


Nej, nu ska det lekas här... :)

Kram

Torsdag

Tjoho!

blir inte så mycket skrivande här längre. Med lilla Lowa händer det jätte mycket hela tiden tycker jag. Hon busar & knasar sej mest hela tiden och det är hon mycket medveten om. Gosh, vad jag älskar den ungen!! Hon & sin älskade pappa är ute mycket om dagarna. De har sitt lilla promenad stråk som de går. Ja, Lowa åker inte gärna vagn om möjligheten att gå själv finns :) I tisdags var de på sången i kyrkan och idag har de vart på stan en sväng o fikat samt härjat o busat i hennes rum såg det ut som när jag kom hem vill jag lova ;)

Själv har jag varit på föreläsning hela dagen. dessvärre var det inge bra. Trist.



                                       Nu ska jag gå o lägga mej, vi hörs!!


RSS 2.0