Föräldramöte

Hej igen, lika väl o skriva ett inlägg till när jag ändå har ångan uppe :)

Ikväll har jag varit på föräldramöte på Lowas förskola. Hur bra som helst och jag gick SÅ nöjd därifrån. Känns så bra när man vet att man valt rätt.

För ett tag sedan fick jag för mig att möblera om lite här hemma. Inte så lite heller iofs.. jag bytte nämligen Lowas rum till vårt sovrum och tvärtom. Lowas rum är rätt litet och hon (de) har liiiiite mer grejjer än oss. Det blev iaf super, dock väntar vi ivrigt på att akelius ska tapetsera om i rummen. M ogillar lite att sova i rosa sovrum, haha :)

Nu har barnen ett stort rum/lekrum och vi ett liitet sovrum. perfekt faktiskt.

Något som inte är helt perfekt just nu och ca en vecka tillbaka är Wiggos sömn. Han har ALLTID somnat om efter lite (liggandes ammning) då mamman kan fortsätta sova (perfekt..) till för då ungefär en vecka tillbaka, nu ska det nämligen vaknas runt 3-4 och han blir as pigg på bara nån sekund. Ligga ner o äta vill han inte!! har jag tur så tar han bröstet när jag sitter upp (o somnar om) men oftast vill han inte det heller å då skriker han och det är bara å gå upp! lovely....
somnar då i regel om inom en timme, då jag FÅR amma honom. Tack.. hoppas detta ger sig snart, är inte van detta. Det kan vara tänder på g och det kan vara krypträningen som spelar ett spratt, det återstår att se ;)




Goaste!!! krypa kan vi göra på dagen!!


han ligger inte alltid kvar där man lämnar honom, attans!! ;P


Nyvakna & goa!!

Nystart?

Men hej! det har varit en otroligt tuff sommar. Varken tid eller ork har funnits till denna bloggen. All min tid har lagts på min familj och närmaste. Nu börjar det kännas att vi kommit i fas igen och jag kände ett sug efter att blogga lite igen. Om detta håller i sigt återstår att se? vet ju inte ens om det är några som läser längre ens? hur som, så är det riktigt kul att ha som minne. Jag brukar gå tillbaka i inläggen när Lowa var liten o minnas tillbaka, riktigt kul.

Massa saker har naturligtvis hänt och jag tänker inte ens försöka nämna allt. Det största som vart senaste tiden har varit att vår älskade son Wiggo William har döpts i Alster kyrka och det var ett mycket lyckat dop!



Lowa fyllde 3 år igår (!) Här kommer några bilder från 3-årsdagen:


Morgon uppvaktning med skönsång! ;) (Oliver & fetaost på tandpetare...)


mer paketöppning






tårtan






Lowa leker med min minsta kusin Elin!

Till helgen väntas barnkalas både lör och sön, bara att ladda :) ska bli kul, såklart.

Hade gott!

RSS 2.0