~ Life is great

Ja, det är det verkligen :) o i skolan är det också skitkul, längtar nästan dit juhe :) klassen verkar också kul faktiskt. Har en jätte gulli tjej som heter Sanna i min klass, som ja tycker väldigt mycket om, samt roliga killkompisar, åså evelina såklart :) Kul att även killar söker sej till utbildning inom förskolan. det blir nog bra detta. I dag har vi haft dans hela dagen, shit va kul å vi va sååå duktiga ;)

Vore kul med nån nybörjarkurs på jazzfunk eller liknande? nån som e på? fast när ska man ha tid o ork med det? man har ju sin andra träning. Ja, det har flytit på bra den här veckan också. Vi tränade på Nautilus mån, tis, va ute o sprang o onsdags, morgonpromenad i torsdag och idag har jag haft vilodag, så imorrn blire gymet igen.

När mackan va på fotbollsträning häromdagen, fick ja för mej att dra fram madrassen o lägga den framför tv:n. Så jag tog bort bordet, o la den där :) o så hyrde vi film. Deja vu, den var bra. så nu har den legat där två dygn. Det är så himla skönt att ligga där. Vi sover med ballkong dörren öppen med. Så himla gött att känna kall luft, när man ligger där under det varma täcket.

imorrn har vi lite planer, men uppdaterar om det senare ;P kanske det blir en tur ut nånstans? den som lever får se..

igår var putte här o mackan o putte planera lite på vår thailands resa, som går av stapeln i Juni 08.
Det är jag mackan, Putte o Sylvi som har tänkt ge oss iväg :) nu äre sparning som gäller :) ska bli såå gött. Tre veckor är det vi har tänkt oss. Putte har sin bror o hans tjej där, så då får vi lite "bakom kulisserna" igen :)


annars blire en lugn fredag med film på madrassen :) En varsin fredagsöl har det blivit också. Spendrups bright brew.

Puss o kram


image179

~ Spontan kväll

Nu kommer en uppdatering. Vi var i putte o Sylvis sommarstuga ute på Tynäs i måndags kväll, sååå fint! där bjöds det på god mat och dryck! hej vad vi blev fulla :) det var väldigt trevligt och väldigt spontant. Vi hade tänkt att åka hem på  kvällen, men när det bjöds på sådant gott vin o öl, så blev vi kvar :) satt säkert uppe till fyra, hihi. På tisdags kväll var di här och vi såg på "se upp öfr dårarna" min tredje gång som jag ser den. Jag tycker den är så grym. Rakel Wärmländer å min favorit. såå spontan o härlig.

Skolan har ju börjat nu också, å et känns väldigt bra! har så himla skojj! :) ska det vara så här i ett års tid, så gärna för mej. Idag hade vi massage, hehe. Nästa vecka ska vi till Matilla o testa våra friluftskunskaper. Hum, besitter inte så mycket erfarenhet på den punkten, så det blir nog nyttigt.


Här följer lite bilder från Måndagens bravader....  :) 

image166
putte, the grillmaster



image178
Puss älskling!!

image167
myys.



                                                   

                                  

          hihih.... jodasatt ;P

Sist dagen av ledighet

för imorgon börjar allvaret. dvs. skolan. Ska bli spännande och jag är faktiskt lite nervös. Nu ska man börja om på noll igen, ny klass, nytt schema osv. Som tur är kommer jag o evelina i samma :)

Gårdagen var såå mysig :) "vi" lagade jätte god mat, samt intog ett gott rött vin och bara myste. Thanks för det babe!
idag kommer mackans sis o sambo hit o ska fika, innan di åker hem till sthlm igen.

Mackan o ja ska ner på stan o kika på lie grejjer.. :) samt köpa en vga-kabel som vi ska ansluta från datorn till Tv:n :) YES!!

Nej, nu äre Carolina Kluft ;)

Gårdagen:

                                
Mackan in action                 


               
         jorasatt ;P                                    

~ Painted nails

Idag har vi varit o tränat ja o mackan, resten av dagen har vi solat :) Vi var nere på stan och fikade med hans sis + sambo från sthlm med.

Nu har jag målat naglarna o ska göra mej iordning, vi ska mysa kväll, senn får vi se om det blir utgång eller ej.

                      

Måste bara säga att skrållan i "vi på saltkråkan" är ju såååååå söt. Såg det imorse, hihi.



Puss o hej!

~ Just another roadtrip

"Bettan" goes warm nu alltså ;P hehe, idag (årets varmaste dag) gav vi oss ut på en tur till charlottenberg och tillome en sväng in i norge! Jorasatt, nu har man kört bil utomlands också :) duktig är jag! ;)

Shit vilket enormt köpcentra di har i charlottenberg alltså!! ujujuj, såg huur mye som helst. Å jag fick nåt om jag ville sa min älskling, men då hitta ja naturligtvis inget :( Han köpte däremot en snygg tröja. Åså en goo lukttvål till badrummet *Yeaah*

men nu till "the big buissines" "vi" (läs mackan) har köpt en platt tv av Anders idah på expert! yes,gött! den e såå fin :) å såå bra ;) så nu blire många movisar där ;) bara soffan som saknas, men det får allt bli nästa månad eller nåt!

Linnsann åkte upp till Kimsan idag till huvudstaden, så mys så! hade velat vart med, men det får bli en annan gång ;) ha så kuligt.

Imorgon vankas det myskväll (har vi iofs varje kväll:) men imorrn blire lite extra. Den har vart planerad läänge ;)
                                                                          
                                                          *oooh lalalalal, I love you baby*

jag sjunger,haha

~ Biltvätt

Idag minsann har bettan fått sej en rejäl biltvätt :) blev så grann så..det är ju häftiga grejjer det där alltså ;P

senn blev det lunch på stan o kika lite på soffor, hitta en helt okej på sommarlagret, men vi väntar nog ändå tills Ikea öppnar.

Nu tänkte vi gå ut och äta :)

       
         Chai Latte ;)

det är jobbigt att gå på stan en heldag med Malla ;)


~ Resident Evil

Jag var lite lagom kaxig, när mackan skulle köpa resident evil tvspelet, o sa att det var jätte läskigt att spela det. Äsch, tänkte jag det är ju bara ett tvspel. JO, hej du. Shit va bra gjort alltså!! göör läskigt, man blir verklgien inne i det. Naturligtvis var vi tvugna att spela det jätte sent, när det var mörkt med ;) hihi.

Innan vi började spela åt o drack vi gott, å hade det så mysigt såå :) På lördag, ska vi ha Malla & Macki kväll, med rödvin o god mat igen ;) man måste ju lyxa till det lite ibland.

Igår blev det tyvärr ingen träning, så det blir dubbelt upp idag. Ska försöka hinna med ett pass på KAK, en löptur samt en promenix me Linn. Vi får väl se vad som hinns ;) Nu ska vi iallafall försöka ta oss iväg till sommarlagret bla. för att titta på soffa :)

Puss o klem

image143

                                                            Älskling o jag på vulkanen Etna, sicilien 2005

~ Natt surprise

:) Pratade med Marcus igår kväll, som vanligt. Han sa att han inte hade tid att prata, för de var tvygna att fixa med en ställning, men att han ville ringa mej i natt. Okej? Då ringer han klockan ett:

Mackan: - Kan du öppna dörren!? ;)
Malla: - eh? vaaa?? TOK :)

han kom hem EN vecka tidigare :D men han ska va borta tre nästa gång iofs, men då blire sista med :)

Shit va knäpp vet ni! men jag blev så glad, som jag har saknat !!! snart är det slut på det här farandet o han blir hemma igen, ska bli sååå skönt. Så idag tänkte vi sola lite o må gott. Det är ju faktiskt fint väder idag :)

Ska fika med Mia idag med :)

Ne, nu blire duschen ;)

Puss o kram

~ Saknar dig älskling.

image137
Malin & Marcus för alltid.
Så är det.


image138
Yeah!


image139
Vår 3 års dag :)



Puss, vi ses snart!

~Sola i Kallsta'

Äntligen, skiner den igen. Lite. Fick sol i en timme iallafall ;)  mmm, lovely

Helgen som varit, har varit bra, men lugn. Skönt. Vi var ju på kräftkalas i lördags o Kimsan o jag var nyktra, härligt :) vi röjjde som tokar endå ;P 

 
Här är det kräftkalas :) anders blundar ;P

Nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar också, måste fixa lite nya block, pennor osv :) ska bli riktigt kul att börja läsa nu. Nu börjar ju inriktningen liksom, småbarn :) Vi ska på läger till Mattila ett par dagar.. hum, hur ska det gå Evelina!? :) blir säkert bra.. vi som bytte från naturkunskap i vardagen, för att slippa skogen ;)

 
så här ser kurserna ut

Igår var Kimsan o Linssan här, vi gjorde slingisar på Kim. Shit, jag har fått upp ångan för det här asså :) haha!
jag drog upp håret o linnsann, slängde i färgen. Ska nog inte lägga upp bilden på henne med hättan, då vet man aldrig vad som kommer upp på hennes blogg ;p Efter vi hade fikat åså, skjutsade vi kim till tåget igen. Sedan såg vi på Sunes sommar här, det är ju en klassiker alltså :D Efter di hade åkt hem, tog jag mig en löptur (var livrädd för att det skulle börja åska på mej, men det gjorde det inte :)

Idag ska jag träna biceps, triceps, mage samt rygg. Eventuellt en löptur också, vi får se.

Ska jobba imorrn med, det känns som det var evighter sedan. Jag ska vara på hagaborgs fritids ;) Får försöka komma i säng tidigare än 01.00 idag, för jag börjar 08.00 :/

Fika med Mia på "jobbet" (solen) på Onsdag me, ska bli myyys :)

Hejsvejs!

~Kräftisar

Ikväll blir det kräftkalas hos familjen Warg/Ahlmark.  Å vet ni vad? KImsan i egen hög person är på besök i karlstad :) jihhoooooo!!! ska bli så mysigt så.

I morse var jag ute o sprang älven rundan *mm, skönt* nu tror ni säkert att jag besitter en bra kondition, men så är inte fallet. Jag har en hejdundrandes vilja. Det är det jag springer på, viljan. Det är nämligen så här: Jag o Mackan har en liten tävling, om vem som tränat bäst den här två veckors perioden.. å jag tänker vinna. Hade iofs tänkt kört hårdkört endå, men detta blir ju en liten extra morot :)

 haha, försöker få mackan o känna oro (att jag tränar mer än han) Mohahahaha!!!       


Nu ska jag göra mej iordning, Kimsan kommer snart hit :) ska bli så kul o träffa henne, känns som hur länge senn som helst. Återkommer imorrn om kräftskivan :)

Vår älskade Rickardvän flyttar på måndag med :( uhh, alla bara flyttar :(

hej så länge!

 försökte se surare ut, men det gick inte :P

~ Se upp för dårarna

Shit, vilken bra film. Vi hyrde den igår. Linn och jag, satt o grät o skrattade omvartannat. Bör absolut ses tycker ja :)Tycker att Rakel Wärmländer är så himla bra också :)                                                               

Idag har det inte hänt speciellt mycket. jag har vart hemma hos linn o vi gjorde ljusa slingor på varann. Min första gång att göra på någon faktiskt. Det blidde bra, eller hur Linn? och mitt blev också skit bra. Bra jobbat  av oss :)
Så då var man blondin igen ;)

Träningen igår, gick väldans bra :) mmm, skönt. Har haft vilodag idag, pga träningsvärk i hela kroppen :/
men imorrn kör jag på igen. Måste ladda in lite skön träningsmusik. Tränar gärna till trance, nån som har nån bra remix??

Nu väntar sängen, försöker skriva nåt mer intressant imorrn?

Puss                   filmtips

Bilar är väl underbara?

När de rullar framåt och ej krånglar. No fence "Bettan", men idag varu faktiskt inge rolig. Eller va ju iochförsig inte du som krångla, utan däcken, men endå. "Bettan" är min ford Escort.  Jag hade tagit ut mina skattepengar på banken, eftersom jag inte angivit nåt kontonummer. Gick o vänta o vänta på di där pengarna, men det kom ju inga! men ida damp det ner en utbetalnings check. Bra.                      Iallafall..

När jag skulle backa ut bilden, knackar en kille på min ruta.

Han: -Jag ville bara upplysa dej om att du har punka på höger fram.
Jag tänkte: Jävla helvetes skit, why god, why!?! varför just jaaa. Det här har jag inte tid med nu...
Sa: Jaharu, tack så mycket..

(tur att jag stod på en parkering.. det gjorde jag inte förra gången..;)
ja, det har faktiskt hänt en gång innan..

började ringa till pappsen, som ja alltid gör i nödsitiationer, han är lite av en superhjälte faktiskt :D
Killen såg nog att jag såg helt missanpassad och förvirrad ut, så han frågade om jag behövde hjälp. Det behövde jag. Shit vilka snälla själar det finns va? Karin kom förbi, hon skulle också göra ärenden på banken, så hon fick bevittna eländet haha.. :)

han hissa upp min kära bettan, tog av hjulet, konstaterade att det var en spik i,(ursäkta, men vem faan slänger en spik mitt i gata!? veeeem?? ;P )
sen  åkte han iväg till närmsta mack o pumpa i lite luft så jag iaf tog mej till en bilhandlare. TACK så hemskt mycket alltså! du gjorde min dag.

När pappa kom, åkte vi till farmor (hon bor presic där) tanken var att jag skulle hämtat upp henne, för att åka till sätter o hälsa på hennes bror... som sagt min pappa är lite av en super hjälte . Han hade en "däck kille" i sin telefonbok på mobilen. Måste åxo skaffa mej en "däck kille" di kan va bra o ha ibland ;) iallafall, inom en halvtimme hade jag ett helt däck för endast 120 kr. Överkomligt tycker jag :)


Känns som jag har gjort en massa, men endå inte fått nåt av det som jag skulle uträttat. Skit. Vi får ta sätter imorrn farmor. <3

Om en stund kommer lilla linn till mej. Vi ska mysa, se på film, dricka tee o skvallra :) me like. Hon är sjukskriven den stackarn.

Nej, detta var min underbara dag so far, nu kan de väl knappast bli värre, kan det? ;P

jo föresten, pappa sa att bettan sjöng på sista refrägen. Sa även att hon håller på o rosta samman under.  Han måste ljuga. 

                                                                                
                                                                                                                                                                                                Lika som bär                                                           
                

   
  Bettan, i egen hög person                       

~ Ny design

Det är inte färdigt än, men jag tror jag är en bit på vägen.
~~~~~~~~~~~~~~~~                                                           
Idag var min mor här. Vi drack kaffe och spelade wii tvspel :) så mysigt så. Jag har inte gjort värst många knop efter det, det har regnat och allt har kännts allmänt tråkigt. Tränat har jag förstås gjort, då var den första träningen efter febern avklarad. Skönt. Det gick faktiskt väldigt bra. Skulle köra biceps bla. så jag tog 10 kilos hantlarna (där de alltid brukar ligga) o tyckte att det gick riktigt lätt. Blev glad o tänkte höja, när jag får se att nån har lagt fel. Jag körde med två kilo lättare. Min glädje vart kortvarig. Jag trivs väldigt bra på kak, det är ett bra gym. Varken mer eller mindre.. men.. vart e alla tjejer!? vill inte vara ensam längre ;P det vore kul o ha nån o träna ihop med, karin!? ;)

Annat var det på "Nautilus tiden" mm, den härliga tiden. Då ~jag kunde träna med min älsklings instruktör efter stängning :) o lyssna på sin egen musik istället för radio repris. Eller när man tränade med "kak micke". Då småkörde man ju inte direkt. ja.. det var tider det.

Saknar min alldeles egna PT nu..vill ha dej i min famn.  Tänk att jag har en egen PT :) haha, gött.
  

Instruktören, som tjejerna på gymet ville ha.. fick jag ;)



Nej, nu ska jag sussa :) ,


~Kvällsmat.

          

Den innehåller nåt så avancerat som : Vanilj lätt yogurt, hallon samt en banan :) Men gott vare.

Mamma kommer hit imorrn förmiddag, vi ska åka o köpa blommor till mej, ska nog bjuda henne på en smothie då tror ja :) Nu blire sängen, ska upp tidigt imorrn o morgonpromenixa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saknar dej Marcus.. längesenn jag kände mig såhär ensam.
finns ingen som är som du, Vill ha dig hos mig nu. Puss.
Det är du & jag nu hjärtat.



Hårdträning

Och det börjar imorgon. Jag har nu haft feber från och till, så det har nu inte blivit någon träning på en vecka :( börjar bli lite rastlös nu, men imorrn tänkte jag börja köra lite lätt på gymet. Har inte direkt legat och tagit igen mej, har ju målat o hållt på ;) kanske inte så bra om man har feber... hum..

Fick välkomst brev idag från skolan också, 27 aug börjar ja.. så "semester" ett tag till alltså :) mmm, skönt är det.
Idag åkte min Marcus till Norge, känns lite jobbigt, med tanke på att vi haft två underbara veckor hem hemma :) har hunnit med såå mycket. Göteborg, Lisseberg, plockat svamp, Hälsat på mina föräldrar, hand föräldrar, målat om, möblerat om, festat, campat, solat badat, shoppat och mycket mer ;)
Tror jag måste anställa en personlig kock när mackan är borta alltså.. e så dåli på o laga mat jag.. eller jag tycker främst att det är tråkigt.. Mackan lagar så god mat! vi har fundrat på att han ska laga mat o frysa in i matlådar.. men shit jag MÅSTE ju bara lära mej ;)

Imorrn kanske vi har köpt en platt tv av Anders också, jag hoppas :)

Jag, putte, Marcus och Ibbe var ute på arenas uteservering lite i lördags å då träffade jag lollo, det var längesenn, men såå kul :) Hon och Dahlen har flyttat till Kilstad ( där som jag bott hela mitt liv, där som min familj bor) de skulle få hyra en del i ett hus presic vid vattnet ;) inge tråkigt... Vi kommer o hälsar på er, det var allt för längesenn.


Har inget vettigt o skriva idag känner jag, lägger upp lite bilder från sommaren istället ;P


image112

Marcus & Jag,  Rhodos 07

image101
Kimsan                                 Jennsann                  Linnsann           Mallan





                                                       
         gbg               sommarkväll med brudarna & Mackan ;)    Arbetskollegor, Sundstalägret 07



                                          
  Älskade Mackan i gbg               campar :D                                skvätter du, så skvätter ja!!

                                                                   
     Rhodos 07                            Linn o ja i båt, per gessle                                 haha!! rhodos




    Mackan glider



I Want Sunshine

men vem vill inte det? ;) har iofs dragit på mej nån skit feber nu, så just nu gör det ingenting :) tråkigt att inte kunna träna när man vill :(

Helgen som var, har varit mysig. I fredags var vi ute hos min mamma o pappa o åt gott. Där spelade vi även Eye toy, som min brors tjej hade med sej. Hur kul som helst. Det är ett tv spel, som man själv syns i. Skit coolt :D
vi spelade vaxa ben  fila naglar  och kasta slem  hihih, kul med tv spel som man får aktivera sej i. Vi har ett wii hemma, o mackan har köpt ett spel som heter  Raymon  testa detta, det är jätte roligt.

I lördags, fyllde lotta 26, så vi var där o gratta! :) jätte trrevligt var det. Senn blev det arenas uteservering, först grundades det lite på vår ballkong. Det var jag o grabbsen ;P

I går fick jag ett infall att vi var tvugna att måla om i vardagsrummet. jag stod inte ut en dag till ;P så vi åkte ut till stuv butiken ( där de alltid ä så trevliga tycker jag) o köpte choklad färg. Mackan var aningens tveksam först, men jag övertala :) och senn plocka mackan o co. svamp medans jag (med feber...) målade om hela vardagsrummet :) åhh, det blidde såå bra :) *yes* Nu ska det "bara" införskaffas en vit, ny (med avtagbar klädsel) soffa, platt tv samt bärbardator.. o lite till så är vi nöjda ;)

Idag, vet jag inte riktigt vad det blir, mackan åker till norge igen imorrn iallafall.

image92
Man fick ju lite sol den här sommaren iallafall :D me like


före                 efter

Tillåt mej små le..

angående ett långt utlägg på mina komentarer på mitt förr,förra inlägg. - Att ni ens orkar...
om jag nu är så ytlig och allt vad ni säger, varför lägga ner energi på o läsa min "patetiska" blogg. Är det nåt ni vill säga till mej, säg det då till mej personligen, öga mot öga. "Vi tycker och vi är så trötta på" haha! vilka är det som är patetiska. Fega är vad ni är. Att ni inte ens kan utge er för vika ni är heller. Jag skriver presic så som jag vill, om jag känner för att skriva hur jag tränar och vad, då gör jag det. punkt slut. Get a life.

Nu mina vänner:

Igår var jag och Marcus hos hans föräldrar i deras sommarstuga, jätte mysigt. Vi plockade svamp och fick jätte mycket kantareller :) senast jag plocka svamp, var nog.. hum, har nog aldrig gjort det :P
det började givetvis att knalla och regna, så min panik var nära. Ni som känner mej, vet tt jag är liivrädd för åskar.. så det vart inte en sån lång vistelse i skogen, men vi fick en del endå :)

image91

Ikväll har vi vart på Harry Potter, vi tycke att den var bra, men att de andra har varit bättre.

Vi har köpt svamp bob som wii spel, så nu blir det invigelse av det.

Hej hopp, gummi snopp!


Road trip

tanken var att vi denna vecka skulle tatt en dyngbillig rest resa. Och då mena vi inte dyngbillig som i 4500 tusen, så det blidde ingen :( istället begav vi oss för en trip till Göteborg. Där vi bodde på Gothia Hotell, gick på lisseberg (jag lurades upp i lisebergsbanan och trodde jag skulle dö) Tack Marcus, tycker om dej med ;P
sen satt vi uppe i skybaren o blickade ut över Göteborg. Vacker stad by the way.

Träffade ju Marcoolio också, han bodde på samma hotell som oss. Det var nog helgens bästa :) Mackan fråga om han fick ta ett kort på oss ihop, å det fick han :) Efteråt tog marcoolio Marcus i handen o sa Grattis! Hihi, trevlig var han .
image85
:)

Väl hemkommna, började det klia i restarmarna på oss igen. Nu bar det iväg till di värmländska skogarna med bettan. Vi skulle va borta en natt, men skräll att det såg ut som vi skulle va borta två veckor...:)
Vi besökte tre olika badplatser, sen bar det iväg mot arvika för.......CAMPING. jepp, ni hörde rätt. Vi sov i tält. Dä du kimsan!! vi hade utan tvekan det minsta tältet på campingen, men naturligtvis det mysigaste :) detta blir igen.
Grilla o myste o spela minigolf.

Nu är vi hemma igen, men imorrn ska vi åka till marcus föräldrars sommarstuga och sova över hos dem. Senn får vi ses va det blir :)

Här följer lite bilder ,kramkram

image86


image91








image90
Sunes sommar, or what?!

Training

Härliga, härliga morgon :)

var ute och sprang i det vackra vädret i morse, eller ja sprang/gick men endå :) (vet marcus, att det är dumt o springa innan frukost, då man tar av musklerna.. men, jag får väl dra ett extra hårt gym pass senare :P)
kom hem, bryggde lite kaffe och fixade lite frukost. Nu är det pressning till max som gäller. Man måste ju passa på nu när solen är framme.

ikväll när mackan kommit hem, tar vi  förhoppningsvis en kall med dezi o carl nere på nån uteservering.

Har fått en ny favotirlåt nu med.. och som vanligt spelar jag inte den låten en gång, utan tusen..
Lyssna gärna på: Timbaland - Apologize, det gör jag... gärna hööögt :)
                                                     SAMT...
                                 John Mayer - your body is a wonderland
                                 Damien Rice - The blower doughter
                                Fergie - big girls don't cry, går också rätt varma..



Nej det här går inte, måste ut o sola, få liite färg ;P


Några härliga bilder från helgen, kims härliga guddotter :)

image83
Vi busar ;)

image84

:)

RSS 2.0