Helgen

Hejsan!

igår var jag ute på koriander med dezi! :)  Det var en kul kväll som avslutades med hamburgare på BK, senn cyklade jag hem o trodde jag skulle förfrysa fingrarna av mej, trots vantar!!! SHIT va kallt det vaar. Tack för en trevlig kväll.






Annars har det varit rätt lungt i helgen. I fredags fick snosen bli ledig från dagis och vara hemma o skrutta! minns nästan inte vad vi har haft för oss, men här kommer lite blandade bilder från helgen iallafall :)




Kompisen Julia och Lowa dansar ;)


dricka hemmagjord smootie, själv!


fredagsmys till petsson o findus :)


på liten tur med dockvagnen ;)


smootie!!


Nu ska jag lägga mej o vila lite i soffan, medans Lowa sover en liten stund till.

Ha en trevlig söndag nu! ikväll ska vi beställa pizza :))

Kram


Pulka

Hej.

Vi har varit ute o åkt pulka på förmiddagen. Lowa skrattade när vi sprang med henne i pulkan. Åka nedför var också roligt. Vi premiär åkte vår nya åkmadrass :) tyvärr har jag ingen bild på det, det gick för fort :))


fikapaus

När vi kom in åt vi "Berts pannkakor" :)





Lowa har börjat säga "ha-A" när hon vinkar åt oss (hejdå)  åså pa-ppa, hela tiden. PAPPgris.

Imorse hade hon tagit min mobil i smyg och vi hittade henne i soffan så här:


å förde ett mycket viktigt samtal. Man fick inte störa.


Kram på er så länge


Fredagsmys

hej hopp!!

nu sover sessan. Jag o M ska äta taccos, dela på en flaska rött & se på lets dance!

Ha en trevlig fredags kväll ni också :)

 



Nu ska jag hjälpa till o hacka grönsaker, inte bara dricka viiin :))

Tjing!


back

Hej!

ett litet snabbinlägg här. Inskolningen har gått jätte bra! lämnat henne två dagar i 3,5 timme. Då fick jag puss,kram & vink :) hade gått jätte bra under tiden också. De större barnen tycker det är väldigt roligt med Lowa och de drar henne i pulka ute :) när vi kommer o hämtar vill hon inte gå hem...

De har en tjock matta där, som hon älskar att stå o hoppa på. Hon har lärt sig hoppa nu, vilket är det roligaste i hela världen. :) vilken lycka.

I måndags kväll blev hon sjuk.  Hög feber 6 snuva. Liaså igår. Supparna har varit gudomliga (alvedon i rumpan)
hon hade feber o snuva även igår. Inatt lättade snuvan och hon var inte varm. Idag r hon feberfri och har bara lite snuva :) så imorrn blir det nya inskolningstag, då ska hon vila där med :)

Nu är m iväg o storhandlar och jag o Lowa måste ner till bibblan o låna en bok till mej!

Vi hörs. Hadet gott

kramar Malin & Lowa


 


kom dåå mamma!! två bilder från i höstas


Jobbigt för mammahjärtat

Fy fasiken alltså. Första lämningen på dagis idag. Lowa var ledsen. Det var mamma också efter att hon hade gått...Till Lowa log jag & sa "glatt" 

- hejdå Lowa, mamma kommer o hämtar dej senn". Lowa grät mer än någonsin..

Nu ska jag gå o hämta hem henne om 45 minuter, skönt! tur att hon har världens gulligaste inskolningsfröken som tar väl hand om henne! :)

Jag ringde efter 20 minuter och kollade hur det gick, då hade hon fått sin napp och snutte och satt o gossade i Annas knä :) vid tio skulle de ha sång och musik, det älskar Lowa. En pedagog skulle spela gitarr :)



                     Mammas TOKfia!!! :) Jag SAKNAR dig nuuuu <3


Mora träsk & temaredovisning

Hejsan!!

vi har fått ett litet Mora träsk fan här hemma. Hon fick en musik dvd av mommo o moffa i julklapp.. tackaar! ;P Lowa vet ju vart man trycker för att få på dvd:n och gör det allt som oftast. När jag satt å såg på familjen annorlunda, så blev det helt plötsligt mora träsk på tv:n istället. Missförstå mig inte nu, jag tycker att de är väldigt bra. MEN.. liite trött på låtarna för tillfället. Tror det går an o höra låtarna, mena att se dem om o om igen e väl sådär :) de är rätt könstiga ändå! :) men... Lowa älskar dem, så de får hänga med. Sätter man i en vanlig cd, blir hon jätte sur för att hon vill ha mora träsk. Hon står o försöker göra rörelser och hoppas o dansar.


Hm.. om man skulle sätta på lite Mora träsk (för en gångs skull..) :)


mitt uppe i nån dans ;) gull


Vi har börjat Lowas inskolning nu & än sålänge går det bra. Lowa gillar "sin" inskolningsfröken :) idag var pappa M med för jag hade redovisning i skolan. Imorrn ska jag med henne och jag tror hon skulle få äta själv där då.


Efter dagis var vi ute o gick en sväng, när hon hade sovit senn hade vi lite inne lek hemma.


Så här gör man med den här larven egentligen


....så här gjorde Lowa.
Mamma blir SÅ stolt.

själva "pinnarna" gav hon till mej, de passade ju liksom inte. Har ju läst lite matte för förskolan den här terminen och man blir verkligen skadad. Man ser matte överallt & hela tiden ;)

Idag kom det hem ett paket från goboken.. till Lowas stora förtjusning :)




nej nu blir det farsen på 4an, potatisklyftor & dipp å en varsin punköl :) sessan har redan somnat

Kram!


Mini julafton

Tjoho!!

Idag är det nån som har haft minijulafton iallafall :) Lowa heter hon.

det började med att hennes mormor o morfar ville ge henne en "börjapådagispresent" ja, nu skrev jag "dagis".. :)
En ny,fin overall fick hon. Hon fick en P.O.P overall i julklapp av farmor o farfar också, men hon behöver en varmare och nåt att byta med. Så här tjusig ska den lilla sessan spatsera till förskolan imorrn med mamma o pappa!



snygging! med EN moccsin..haha



jag fynda även en mössa på h&m till henne som passade overallen.

TUUsen tack! :)

Senn hängde det helt plötsligt en kasse på dörren! jultomten? nej, men världens bästa gudföräldrar! i kassen låg....snuttis! med stort S. Lowa vart mycket glad, även om det var en ren och osnuttad snuttis som kommit tillbaka. Hon sprang runt med den och åt på den som bara den. Grodsnuttis, slängde hon på golvet för tillfället..






jag känner igen dej..


jag älskar dej snutte!



Senn åkte jag o hämtade hem en dockbarnvagn till sessan. Tack för lånet Elin! :) Mycket uppskattat var det. Hon har dragit runt på alla sina dockor fram till läggdags här :) hon ÄLSKAR att pyssla om sina dockor. kamma,klä på, klä av (gärna 10000ggr..) bädda,natta dem. Häromkvällen ville hon natta nalle puh. Han fick låna ett gossedjur som snutte och hennes napp en gång! det är stort.



natta nalle puh.

För övrigt så är hon så go nu när vi ser på petsson o findus som ligger på canal+ deman. I inledningen så sitter hon och klappar händerna av förtjusning, senn så skrattar hon när de ramlar i filmen och när det kommer ankor.. det är så härligt när hon skrattar, man blir ju alldeles varm.

Nu ska vi se på "i en annan del av köping" jag o min käre sambo. Senn blir det nog natten.

Imorrn är det inskolnings dags, första dagen skulle nog bara vara lite info.

Dags att lägga fram Lowas kläder till imorron, det ska bli så kul! :)

 

                          Kram & godnatt!!


/Malin


Snuttis!!

Som vi letat.. ringt bergvik samt letat efter en ny. Inget resultat. De tillverkas inte ens längre, enligt teddykompaniet :( Tror inte hon saknar den så mycket nu, men bara synen av att se henne återfå den är värt besväret, men som sagt ingen framgång. Vi har tillochmed lagt ut en tråd på familjeliv.se om nån vet någon affär som säljer, så kan man ju be dem få den skickad, men icke?

Men så... sms:ar världens bästa gudmor:

"ett stycke snutte filt inhandlad i liten butik i sunne :)"

Marcus och jag blev överlyckliga!! ;) vi hade nog gett upp hoppet.

Hoppas hon blir lika glad som hon blev sist i höstas när hon hade slängt den på backen på herrhagen och någon vänlig själ lagt upp den på en buske:

 

Igår var jag o Lowis på besök hos mormor o morfar. trevligt! åt hemmagjord pizza, drack vin & såg på premiären av lets dance :) Lowa var med då också.. såklart. Hon somnade faktiskt strax före tio. Å håll i er.. hon sov i sin resesäng från tio till kvart i sju på morgonen, utan att vakna en enda gång!! hon brukar alltid sova emellan oss annars. Jag sov dessutom kanon bra jag också! så när hon satte sig upp kvart i sju, såg jag min chans till att vända rätt rutinerna som blivit lite knas under jullovet. Såå kanske vi kan få en sovande prinsessa ikväll?

hon somnade i bilen hem från mommo o moffa och sover fortfarande, så det här bådar gott :=) återkommer om det imorgon..

 

Ha en trevlig lördag nu. Vi ska ner o kika på några gossiga mockasiner till Lowisen senn. Hon börjar ju förskolan på måndag. Det är nästan så jag måste nypa mej i armen för att förstå att det är på riktigt? känns så overkligt. Ska vår lilla tjej börja förskolan? kommer kännas som omvända roller att komma som förälder till förskolan dessutom, men säkert super nyttigt!

Kramkram


Potta + korsord

Sitta på pottan o lösa korsord? jajje.. :)


Måndag

Hello!

då vare måndag igen då. EN vecka kvar till inskolning. Spännande. Nu gäller de att njuta sista veckan när hela familjen är samlad. Helgen som gått har varit perfekt! Lowa har spenderat natten hos momo o moffa och STORtrivts. M och jag passade på att premiärtesta tempel, det var kul!!

tyvärr glömdes ju kameran hemma, så några bilder vart det ju tyvärr inte.. :(

Förra måndagen tappade (läs slängde) lowa sin snutte ute på bergvik. Sin FAVVO. Hon har fem andra, men den här var liksom master snutten!! idag skulle de ringa upp oss under dagen. Hoppas verkligen att den kommer hem igen.. det var slut på nätet dessutom :( känns som hon går o letar efter den när hon ska lägga sej... gumman.

Måste visa några snuttis kort som jag tog när vi hade hämtat hem henne igår förmiddag, snuttandes i soffan;


ser på pettsson o findus film


myys!!

Lowas nya grejj är att vilja ha på sig skor/stövlar inne... helst vill hon ta på sej dem själv :) hehe


i fredags när det skulle bakas ny trolldeg.. stövlar på!

& några fler bilder från nyår (Lottas kort) :)


det snygga värdparet! <3


å här kommer vi! :)


mys i uterummet & grillning! :)


å världens vackraste brevid ursnygg gran!! :)

Nu sover lillsessan & vi ska bara slappa lite, senn måste vi (tyvärr) åka o storhandla mat det ekar fasiken i kylen nu.. :)

en varsin träning ska vi också klämma in. Hade så bra, så hörs vi!

Kram Malin.


Grattis Julia

GRATTIS JULIA PÅ DIN 1 ÅRSDAG!!!


födelsedagsbarnet!

Häromdagen var vi på kalas:











hemma, efter kalajset i sin pulka.. :)



Nyåret



Hej!

Trevlig fortsättning allihoppa! hoppas ni hade ett bra nyår, det hade vi. Jätte lungt o mysigt.


puss, älskade!






nisse o lottas fina uterum!!


hur många av er grillade igår?? :) satans gött!



Lowa var nästan med till tolvslaget.. 23, somnade hon sittandes i marcus famn. Skrutt! till halv nio fick vi sova idag :) Tack för en trevlig kväll.

Imorrn ska jag och marcus gå ut! det ska bli riktigt kul och välbehövligt. Längesedan vi gjorde någonting bara han och jag nu! :)'

Trevlig fredag på er!! :)


RSS 2.0