Älskade barn




Lilla Snosis

Idag började jag skolan igen.. blandade känslor. Jag o Dezi cyklade upp till kau och tog en kaffe ihop innan vi började ;)
Det var jäkligt mycket info om min kurs.. men den verkar grymt intressant. Inte mindre, då jag har Lowa. Den här kursen riktar in sig på 1-3 åringar. Perfect! då vet jag vem jag ska testa på,hihi :) Ledig imorgon och på fredag, så då blir det o fixa det sista inför flytten på lördag. Är faktiskt laddad inför den här terminen! det ska bli kul. Nu på kvällen har jag suttit o skrivit en dikt som vi ska lämna in den här veckan. Man skulle skriva en dikt som heter "välkommen till världen" inte så svårt det inte :) Mackan & Lowa hade myst här hemma idag, allt hade gått bara bra utan mammsen :)

Nu ska vi mysa lite här, Kramar!


Kan själv..?

Idag åt Lowa själv för första gången.. kom på varför hon inte gjort det tidigare... men nån gång måste hon ju börja ;)


Hum...


Nöjd .. haha!

Tröttis


Lite pics från igår;



hjärtat, du är så vacker


Nygifta ;)





Åså vi också! :)

är lite tröttis senn igår, så nu ska jag hoppa ner brevid lowis inne i sovrummet. Hon o jag ska sova på madrass inatt, då vi har tagit isär sängen för flytten. Ska bli mysigt :)

M tog lite dans bilder på mej igår när vi härja på dansgolvet! :) kanske kommer upp imorrn, vem vet?

imorrn förmiddag ska vi på rundvisning på en förskolan.. spännande! hoppas att det är så bra som vi tror :)

Nattinatti

Vackert



                                                       Vackraste

Ja, igår var vi på bröllop. Min älskade Sanna och hennes matte som gifte sig! <3 Såå fint. berättar mer senare, nu ska hela familjen åka o grilla korv o se på en fotbollsmatch!

Hadet gott så länge!

Walking Lowa

Hejhopp!

idag har vi varit på bergvik på förmiddagen. Vi var där när de öppnade och Lowa kunde gå helt obegränsat i "korridorerna" vilken lycka! hälst fick man inte hålla i henne, men det ville jag gärna då golvet är såå hårt. Inne på obs, skulle det också "gås" heela tiden. Hon började dessutom plocka i hyllorna...hoho, nu var det slut på härligt, lugna, vagnåkande shopingturer..haha.


När vi kom hem, fick vi besök av L:s farmor o farfar. de var gryymt lowasjuka och behövde ha lite snoos. de fick de. farfar fick tillomed äran att hålla Lowa i handen och gå några varv runt köket (vi har öppen planlösning) Lyckat!

Efter det träffade jag o L Jenssan i museeparken på lite snickelisnack & skvaller ;) kul o träffa dej gumms!



        Vet du gumman, att mamma & pappa älskar dig VÄLDIGT mycket! <3

Nu ska jag packa lite till & städa lite i badrummet, hallelujja!!

Hade'

Mycket gjort

Hej på er!

Senaste dagarna har bestått mycket av städ, packning och lite till packning.. :) Igår tvättade jag soffan (vilket jäkla jobb!!) men.. det blev bra iallafall. Bakade även lite till Lowas kalas ;) känns som det kommer gå i ett om några veckor, så det är väl lika bra att börja. Idag på eftermiddagen tog sej familjen ut på en liten picknick :) L traskade runt och kikade på allt. Gräs är för övrigt väldigt bra att öva sin motorik på! :) när man trillar så är det mjukt också, tummen upp!

Annars har det vart en lugn eftermiddag. Vi har dansat till musik och lekt med leksakerna m.m


Skatten lyssnar på barnmusik på spotify ;)

Så här bor vi för tillfället.. :)


Nu är alla leksaker bortplockade och lugnet har lagt sej här hemma ;) dags att hoppa ner i soffan och hänga lite framför datorn o slappa :)


del av kök. herregud så fult det blev när vi tog ner kakeldekoren... well,well.. ska bara bo här två v till, så det ska nog gå bra..




Åså hallen då... hehe.. kartonger everywhere!! men hellre det än att känna att man bor i en flyttkartong! rätt gött o bara ha det i hallen.. så kan man leva som vanligt i resten av lägenheten. 
Nu är allt pickelipackat som går, så nu är det "bara" lite städning och diverse smågrejjer i lägenheten som behövs fixas till. SKÖNT! då kan vi ägna veckan åt annat!

Den vita färgen ni ser i hallen, den har vi tänkt att måla med i hall/vardagsrum i den nya senn. Den heter nåt så flashigt som; Fashion White, det ni!! :) I Lowas rum, överväger jag att måla vitt med en ljusrosa eller cerise? fondvägg.



Kramar!

Last week..

Buhuuuu.... detta blir tufft. Sista veckan av underbar mammaledighet nu.. eller 1 v o en dag faktiskt :) börjar nästa tisdag. Men det ska nog bli bra. Såg ut på schemat som om jag var ledig fredag och måndag efter att jag börjat, så då blir det ju långheelg :) perfekt eftersom vi ju flyttar den helgen, det ska bli sååååå skönt o flytta nu alltså!! längtar som tusan.

inte mycket updates nu. mycket flyttpackning o lowa gos.

idag ska vi även hinna ner till stan o kika på 1års presenter till gumman o bröllops och dop presenter, vi ska ju på kombinerat bröllop/dop på lördag :) Lowa ska ju sova borta för första gången nu på lördag. Nån gång måste ju vara den första, men jag tror att det kommer gå BRA! :)

Nu ska vi äta lite lunch här innan vi går till stan!!

Ha en bra dag


Mmmmm, mellis!

Häärlig dag i m-skogen

Med Dezi & min underbara dotter. Hon har bara sovit ca en halvtimme idag, men har inte gnällt nämnvärt för det.

Vi åkte ut till m-skogen och solade lite/rusade efter Lowa som (i princip) sprang efter pippisarna där i gräset :) okej, kankse inte sprang då, men hon gick jäkligt fort :) Tror aldrig hon gått så mycket förut utan att vila,haha!
Senn gick vi en liten promenad upp till djuren och tittade :) svängde in på  förskolan solen också å sa hej! barnen hade blivit såå stora :) snart minns de väl mej inte ens :(


Dezi e Lowas nya idol, tror jag :)






Kom så går vi mamma <3


Ägg mellis




Dezi & Lowa kikar in grisarna..
eller mamma o pappa som dezi försökte lura i Lowi! :(

Tack för en härlig dag!

Skrutteplutten somnade som en stock efter vällingen, nu sover hon GOTT i sin säng. Snart kommer marcus äntligen hem också, det ska bli underbart. Snart kan fredagsmyset börja! :)

Trevlig fredagskväll allihoppa

Tröttis

Hej på er!

Idag har varit en lite jobbig dag.. Lowisen har sovit lite oroligt och har vaknat några gånger inatt. Hon somnade om ganska direkt, men ändå man blir ju trött av att sömnen blir avbruten. Så idag har jag vart superduper trött hela dagen lång..o som gräddet på moset ont i huvudet. La mej faktiskt o sov när L sov sin förmiddagslur, så då sov vi 2 timmar, men är fortfarande lika trött..

Jaja, den här dagen kan vi dra ett streck över, vi har inte tagit oss för så värst mycket. Inne lek har vi haft, men Lowa verkade ha kul trots en trött mama. Lite gnällig har hon varit på eftermiddagen också, då hon hoppade över ett sovtillfälle.
TIll undsättning kom min bäste vän Dezi! du är en ängel :) gillar inte o be om hjälp egentligen, jag vill gärna klara allt själv ;P meen, har insett att man inte är sämre människa/mamma om man gör det ibland. Man behöver det. Speciellt som inte M är hemma om dagarna nu längre. Så dezi kom o lekte lite med Lowisen innan det var dags för läggdags för henne ( Lowa alltså) hon somnade som en stock och jag o dezi satt o kikade på Sommar med Ernst. Jag tror Ernst är dezis idol ;)
Ängeln hade köpt med sig godis också, som jag sa att jag var såå sugen på. Ja, ängel helt enkelt.

Nu har hon cyklat hem till sig och jag ska verkligen gå o lägga mej. Imorrn ska vi hämta upp henne och åka nån stans o sola o bada om vädret tillåter det :)


Läsa book


åså lite bebisgooos :)

Igår packade vi lite inför flytten jag o Lowa.. jag packade o hon packade ur...


men till sist satte hon sig stilla som en mus och tittade i en godnattsaga ;) det var tydligen spännande!

När jag skulle försöka göra mej iordning för en lunchdate med min farmor, fick jag bära ut spegeln från badrummet till vardagsrummet och sminka mej där. Tror ni jag fick ha sminket i fred? neej, borsten var jätte rolig att killa sej under foten med..haha!




På sitt allra bästa humör! :)

Nu ska jag sova & hoppas att vi vaknar till en bättre dag imorgon! :) hihi.

Sov gott!

Malllaballla

Tjohoooo!!

har haft en toppen dag med min mor idag! hon shoppade tillomed kläder åt mej!! :) Tuusen tack :)
Lowa fick några vägg dekorer att ha i sitt rum :) senn fikade vi också :) Lowa satt snällt i vagnen, men på slutet började hon tycka att det blev lite tråkigt, hon hade väl myror i bena kan jag tro..hihi

Kimsan tyckte att det var för lite bilder på mej själv här i bloggen för ett tag senn.. så här kommer några kort på mina nya fynd! ;) haha

     





Hoppas det blir några soliga dagar till nu.. :) Gosh! jag måste verkligen slinga min utväxt!!!!

Världens bästa Lotta fyller år idag!! Hipp,hipp hurra,hurra!! :) Vi ses på lördag :)


Lowas Gudmor! <3

Ha en trevlig kväll nu!

Stan



Nu går vi in till stan o möter upp mormor!

Kärlek

Gokväll!

Jag måste bara börja med att skriva att jag älskar min dotter nåt så fantastiskt mycket! heelt galet att man kan känna så här!

Idag har vi varit o handlat och packat lite mera inför flytten. Senn har vi naturligtvis lekt och busat :)
Lowi & jag satt o rullade en fotboll till varandra förut. Då skulle man ta upp bollen och pussa den och sedan rulla tillbaka bollen. När jag pussade bollen, skrattade hon högt. Man kan inte bli mer lycklig i hjärtat än så.
Senn gjorde hon likadant och fnissade ;) När vi badade idag fyllde vi en leksaksfisk med vatten, som hon sedan tryckte på magen på, så att det sprutade upp vatten. Hon skrattade och jag också ;) det där höll vi på med ett bra tag, tills vi till slut fick säga godnatt till fisken.

Nu sover pärlan senn en timme tillbaka och jag ska bara slappa! :) Fick nya "vi föräldrar" idag, så den blir det nog. Hade tänkt att packa lite mer nu, men det hinner jag imorrn. Jag måste bli bättre på att ta det lite lungt :)

Imorgon ska jag o Lowa ner på stan o träffa "Mommo" det ska bli mysigt.

Ha det gott så länge!!


Ett av mina TVÅ hjärtan!! <3


Pappa & Lowa ;)



En Bobby car brandbil vore kanske nåt till 1 årsdagen? :)

Kom på en grejj till. Vi klippte sessan för första gången i förrgår :) Hon hade sååå långa pollisonger (stavning?) så hon drog jätte hårt i dem, såå, vi klippte dem lite kortare. SÅ fin så! ska sätta in lockarna i hennes album nu!

Tjing!


Skön helg.

Hejhopp!

igår när vi inte riktigt visste vad vi skulle hitta på, ringde robin o hanna o ville träffa oss i en park för lite picknik. Perfekt. De bor annars i Norge och har fått en liten prinsessa som idag fyller sin första månad! ;) Lowa blev helt plötligt såå stoor.
Jätte söt liten prinsessa för övrigt!!




Hanna är Lowas nya polare ;)


Idag tog vi med oss kaffe, gåvagnen och vårt andra pick o pack och begav oss tll en park här i närheten med jääätte stora gräsytor :) hallelujja för Lowa! hon kuta runt en hel del med sin gåvagn, tills hon kom på att hon kunde ställa sej själv i den. mycket underhållande.




Skepp å hojj!!


Så krångligt som möjligt... :)

En sko har visst trillat av här.. :)

Senn gick jag o Lowa en tur till min farmor och där var även min kusin Elin o min faster :) Lowa fick låna lite böcker av dem, som hon glatt delade ut till en och var. Alla utom mej!! lille grisongen ;)

Senn gick jag o farmor och gungade lite med lillfisen. Kul som vanligt. Gick även lite i sanden, bra träning.

Nu har mitt hjärta kommit hem från träningen och lillsessan sover. Nu är det söndagskväll! = MYS!

Ha en bra kväll alla! <3

Spontan besök

Hello.

Är toktrött idag. Vi fick härligt besök av Björn & Sara igår kväll, hur trevligt som helst. Vi satt på ballkongen tills klockan var nästan tolv o drack öl :) senn satte vi oss inne och fortsatte. Lowa sov som en prinsessa ;) Hon åt inte ens inatt! jiihhaa!

Hon somnade i min famn presic, så nu ligger hon i sin säng och sover en stund. Tänkte passa på o lägga oss på ballkongen och sola/sova lite :)

Här kommer lite bilder från stugan häromdagen & igår när jag o Lowa var på pappas fotbollsmatch :)






I Stugan :)


Åka bobbycar! :)


Igår på fotbollsmachen!
Hejja min pappa!! <3




Nej, nu SOOOLa

Sommar,sommar,sommmmar!

Heej! idag har vi haft en härlig dag vid stranden. Lowa har plaskat i vatten brynet och ville aldrig ge sej. Men efter lite plaskande fick vi upp henne och fick henne att inse att det var roligt att gräva i sanden också :)

Lite bilder från dagen;


Mammas älskling!


Det är SÅÅ roligt att plaska!


haha.. ett orfrivilligt dopp med rumpan tror jag :)


Värmer sej & kollar läget lite <3


Äta mat & läsa Bamse, är en bra kombo! ;)

Hade en kanon dag igår också med anna, stefan & Hugo! :) Anna och jag låg på bryggan och solade ett tag :) vi blev tillåmed servade med lasange och grönsallad, LYX! barnen badade en HEL DEL i poolen senn. Lycka.
en härlig dag, mer sånna! Lägger upp lite bilder från igår senn ikväll. Måste ladda kameran först.

Bilderna ovan är tagna med min mobil..

Vet inte om jag nämde att jag och dezi var ute o sprang häromdagen? nästan 5 km.. :) snart så.. det  gick jäkligt bra faktiskt. Får se om det går lika bra idag när min vapendragare är på Gotland och gottar sej? jobbigt o springa i värmen dessutom.. men det ska nog gå bra :)

Senn ska jag och Lowa åka o se när pappa spelar fotbollsmatch! Hejja Pappa, tänkte hon skrika ;)


Hade gott, nu ska jag njuta solen lite till :)

"Pappgris"!

Tjenna!

det har inte blivit så mycket bloggande på senaste.. har fullt upp med annat :)

Härom kvällen kom världens bästa dezi förbi spontant på en kopp kaffe. men det slutade med att jag, marcus och dezi satt i soffan och tog några glas vin och skvallrade :) såå mysigt!! älskar spontana grejjer. Var föresten hemma hos dezi en kväll (om det var förra veckan) några glas vin även då :) och HÖÖG musik och mycket tjejsnack, väldiigt härligt!

Vi har fått en liten "pappgris" här hemma ;) hon går runt o säger "pappappappap" heeeela dagarna. Ibland är det "Boooooowwwwwa" också och nån gång slänger hon in ett "mammamaamma" men idag har jag lyssnat till "pappappap" hela dagen. hihi, grisongen min! <3



Idag har vi vart vid stranden och lowa har doppat fötterna lite granna, hon plaskade desto mer :)

Senn var vi ute på en långpromenad och Lowa kikade på alla "pippisar" & gungade i bebisgungan :)


haha! :)

det var roligt att gå på gräset! :) så roligt att hon ville fortsätta gå på innergården. Hon ville även krypa, men då fick jag säga ifrån :)

När vi kom hem fick Lowis sin kvällsmat, sen var det bad och nattläggning.





Nu sussar hon gott i sin säng, hoppas det håller i sig, så mamma & pappa kan få sen en film :)

Imrorgon är vi bjudna med våra underbara vänner anna,stefan & hugo till s föräldrars stuga!! både lunch och middag skulle di bjuda på! vilken LYX!! Hugo & Lowa kommer nog busa i kapp i poolen. Det ska bli riktigt kul :)

Nu tar vi kvällen.

Kram & Puss på er

webcam

Testade webcamen lite idag ;)







En sååån trött liten tjej! :)

liksom mamma är nu, så nu blir det kudden!! skriver imörrn!

Pöss.

Buhu

Hejhopp!

Nu bidde det inget hus...buhu! :( hyran höjdes från 6000 till 7000! .  ingen dålig höjning det. Man måste ju räkna med en större bensinkostnad plus busskort också, så det blir tyvärr inget hus för oss än. Meen, nu kan vi iallafall få tapetsera/måla så som vi vill ha det i vår nya lägenhet, så det blir bra det också...

Är verkligen SKIT trött nu och borde passa på o sova nu när lillfisen ska sova en halvtimme till här :)

tror jag får göra det faktiskt!!

kanske hörs mer ikväll om jag e piggare ;)

Puss

Hus

Hej!

Vi kanske ska flytta... hit;


Framsidan


delar av trädgården..



MYCKET att tänka på nu... :) Vi har fått erbjudande om att hyra ett hus, som ligger lite utanför karlstad. Men vi måste snabbt bestämma oss, då vi redan har skrivit på från 1 sep på den andra lägenheten. Se ser i princip bara fördelar med att bo där. Nackdelar är att vi kankse inte får göra om någonting med tapeter och sånt, men man kanske kan leva med det i några år.. senn är det en dryg mil in till stan, men vi har ju inte tänkt att bo mitt i stan när vi skaffar oss ett eget hus heller så, det ser vi inte som ett problem. Det finns fin,fina förskolor och skolor här så det är bra :) För Lowas del skulle det vara idylliskt att bo här och hon är ju den som är viktigast. Men självklart ska vi också trivas.

Ja, som sagt det är ett stort beslut som behöver fattas väldigt snart!! ;) men som det känns nu, så vill vi ha det. Det är inte ofta man får sådana här chanser och det är sällan som mann vågar testa saker man inte provat förr, det kanske är dags nu, att inte gå den enklaste vägen.

Nu äntligen sover lillfia som minst sagt har haft en gnällig dag.. :( inte har hon velat sovit nåt speciellt heller, men nu så.


Nu ska vi nog snart ta natten & sova på saken :)

Kram på er!

Spännande!



Hej!

I eftermiddag ska vi på en riktigt rolig grejj..!! lovar att berätta ikväll :)

Det händer grejjer här iallafall :)

Annars de här senaste dagarna har Lowa lärt sej att klättra.. rent livsfarligt! hon trampar och klättrar på ALLT, leksaker, ben, backar etc :) kul har hon iallafall och mamma o pappa har fått ännu mer o göra :)





Häromdagen var farmor på besök och myste med lilla Lowis :)


fammo & Lowa

Lowa somnade för en timmes senn, hon ville absolut inte sova i förmiddags. Så vi tog oss en promenad och en take away kaffe och satte oss vid älven och pratade lite om framtiden :) Lowa somnade gott.


Vi har fått en liten pingvin! hihi :)



Oj! vikken pluttis! :)


2 timmar kvar nu.. har pirr i magen.. o ni kanske e lite nyfikna!? :)

Hehe, hörs senn!!!

Puss!

RSS 2.0