Simskola

Hej! nu har vi haft första dagen på simskolan och det verkar bli rätt lite barn :) kan va skönt, hoppas nu på bra väder bara så är allt kanon. Jätte fin badplats är det iallafall.












har gjort lite ärenden på stan idag & sen har jag grejjat här hemma. Planerat lite inför morgondagen har jag också hunnit med. Nu håller jag på o fixar matlåda tills imorrn. Det blir kyckling sallad & till efterrätt : Jordgubbar :)
Jag är så grymt trött nu, så jag tror att det här inlägget får duga för idag.




Godnatt!

Sommarstuge mys :)

Vi har haft det jätte mysigt ute hos S&P. Grillat o mått gott!

Lägger ut de andra bilderna imorgon.
 





herregud, jag ser ut som en liten padda :) haha!


 P & M mår :)


Godnatt! hörs imorrn <3

Bebisen i magen

Från V 0-27 :)




Bild 1: Rhodos förra sommaren (ej gravid)
Bild 2: V 11
Bild 3; V 18
Bild 4: V 23
Bild 5: V 26
Bild 6: V 27

Söndag

Go förmiddag! det har varit skönt att kunna vila upp sej den här helgen :) Nu är jag redo för nytt jobb! ;)
Simskolorna börjar imorgon (anmälning imorgon bara) så jag tänkte sätta mej ner och räkna igenom alla märken, så att de stämmer och så där nu.

Vi hade ju temadag på sundstalägret i torsdag, här är några bilder från vf och nwt ;) det var en riktigt kul dag med späckat schema! ;) barnen skulle rädda OS och dess fackla, som skurkarna på de olika stationerna hade tagit. Detta genom att klara våra stationer. Vilket de också gjorde ;)


Vår station, potatis race. Den onda kon i bild (jag var en elak skurk)


Här gällde det att hoppa längdhopp

Här är "mina" barn. De har bestigit isberget! :)


In action! "potatis race"

Igår var vi bjudna till N & L. Jätte god mat och så :) Såg en film också, som jag inte minns vad den hette. Det var lite som beck filmerna iallafall.






Mmm! Mysigt :) vi satt ute tills myggen bestämde sig för att äta upp oss! :(

Här kommer magen från V 27 (26+4)


:)

Jag mår fortfarande fantastiskt bra. Började känna inatt, att det inte bara är att vända och vrida på sig hur som helst längre. Jag måste liksom vända mej från sida till sida försiktigt, annars gör det lite ont. det känns som bebisen ligger o trycker på ena sidan? :) Naveln är förresten på god väg att vända sig "ut och in" hihi ;)

Nej, nu måste jag räkna dess märkena sen ska mackan hjälpa pappa med o få i båten. Å ikväll ska vi åka till P & S i stugan! ska bli såå mysigt :) Vi har maaassa och prata om! Man har ju massa känslor som man vill dela med sig utav. lite grill och massa mys blir det iallafall.



Fulla & Goa! ca 1 år sedan ;)

Tjing,tjing !!!

Update

Hallo!! har fått klagomål på dålig uppdatering, vilket jag kan hålla med om. Är så ofantligt trött edter lägret att jag bara stupar i säng.. nu sitter jag här, men ögonen går i "körs" ska vila en timme eller så nu, så vi kan hitta på nåt ikväll.

Igår var Kimsan här o fikade, så mysigt så :) nu är hon i Stockholmo igen :( men kommer snart tillbaka! bra det.

Idag var sista dagen på sundstalägret och det känns mycket skönt. Har vart kul ,men jobbigt. På måndag startar simskolorna, så jag hoppas på sol!! :)

Känns som ett väldigt ointressant inlägg, men orkar inget värre nu.. skriver ett senare ikväll. Då ska jag ta magbild också för V 27 :)


Puss o hej sålänge!


Jag & kimsan! ;P

Sex and the city!

Nu har jag kommit hem från bio med dezi. SATC var skit BRA!!! som alla säger : den innehåller verkligen ALLT. :)
2,5 timme lång, men det kändes den inte som. Behövde inte gå på toa en enda gång! det ni ;)




Annars har jag varit hemma idag från lägret o vilat upp mig lite, kände mej krasslig i morse... Kilade ner till stan och köpte järntabletter (Nifirex) och har börjat med dem nu. Köpte även en söt liten pyjamas och en lite tröja till bebis;) tillsammans gick det på 50:-, tyckte jag var alldeles utmärkt :)

Imorrn tar vi nya tag. Bara 3 dagar kvar på lägret, sedan börjar simskolan..

Imorgon går jag in i V 27 då händer detta:

Bebis - Från och med nu anger vi bebisens längd från huvud till häl. Nu är din bebis 34 cm och väger omkring 1 kg. Hörseln har utvecklats mer och din bebis börjar öppna sina ögon. Bebisen känner igen din röst och din partners om ni är tillsammans ofta.

Du - Livmoderns mått är mellan 25 och 28 cm. Röda strimmor kan börja synas på din mage, detta är inte ovanligt. Dessa bleknar efter förlossningen. Du kan känna av: halsbränna, gas i magen och tryck mot lungorna.

Puss,kram!

Nu: Yatzy med Älsklingen i sängen

Tjing,tjing! <3


Världens bästa

Marcus ;) är på väg hem nu. Han har vart o spelat tvspel hos en kompis och är på väg hem. Jag ringde och sa att jag kände mig lite skruttig (hängig och lätt huudvärk) då undrade han om han skulle köpa med nåt
"som man blir mindre skruttig av" :) Goding där! så sitter nu o är nyfiken på vad han kommer hem med, jordgubbar kanske? :)


Lördags mys

Hello! gårdagen var otroligt lugn. Film, god mat, mys & yatzy i sängen :) sov länge gjorde vi också, skönt. M har ju haft en rätt hård vecka i Insbruck och så midsommar på det.. sova var välbehöligt. Nu är vi utvilade och pigga ;)

Myste till det riktigt igår:


fotbollen fick dock va på i bakgrunden ;P om ni undrar vem som vann yatzyn? så var det jag :) bägge gångerna! :D



Idag ska vi väl inte göra så mycket heller. Ska åka ut en snart till Netto o kika lite, skönt o komma ut.

Här kommer lite magbilder från V 26 (25+4)

 


tjing tjong!!

Midsommar mys

Hej! hoppas ni har haft en lika lyckad midsommar som vi har haft :) Nästa år har vi en liten på nio månader,hihhi. då blir det å fixa midsommarkransar o grejjer ;)

festen inleds alltid med ett tal på värmländska och välkomstdrinkar. Sedan hämtas stången och det är dans för de som vill :) därefter tipspromenad och sen 5 kamp (som i år bestod av 3 grenar) Hästsko, kasta boll i hink och "att få ner kubb"
Jag kom tvåa i "att få ner kubb" :) o vann en vitlökspress. Sen var det dags för att äta sin mettagna mat i logen och allsång m.m
Jag tror att jag ska låta bilderna tala för sej själva:

 
lite mingel

 
här är midsommarstången på inmarsch                              och dans.. :=)



Midsommar love <3

 
här är vi i logen, jag har svidat om till "mysen" :)   pappa o jag göra reklam för statoil (kepsarna var därifrån) keps håller knotten borta lite bättre.


söta mammi & pappi 


coola gänget :)

Nu väntar jag på mat från min älsk.

Puuusss häej!!

Garderob fix & midsommar packning :)

Ett litet för sent inlägg ;P bloggar om midsommar senare idag. Itorsdags fixade jag klart i garderoberna, så lille bebis ska få plats med sina saker.

  
så här ser det ut än så länge... :)


Sedan satte jag igång o bakade matbröd som vi skulle ha på midsommar :)

    

Recept:
15 dl vetemjöl
1,5 dl kruskakli
1,5 dl vetekli
1 pkt jäst
3 msk olja
7,5 dl vatten (fingervarmt)
1 msk socker

Blanda ihop allt och jäs i ca 20 min. Dela degen i 8 delar som formas till runda kakor. Jäs i ca 20 min, grädda i ugn 225 grader i 15 min.

Sedan var det dags att packa iordning allt som skulle med på midsommarafton :)



Sen kom min älskling hem, heelt slut klockan 06 på morron o kröp ner :)
han sov ett bra tag, medans jag tvättade, fixade lunch, packa det sista o grejja.

Sedan tog vi bilen ut mot firandet. Bilder från kvällen kommer senare idag.

Nu ska vi se på film. Tjing!

Onsdag

Hej! idag är det onsdag & jag har varit på mitt andra Mvc besök. Allt var bra,  vikt och mått var normala.
Hjärtljuden lät jätte fint o låg o slog i snitt 144 ;) Vi pratade lite och sedan tog jag lite prover på labb.

Jag går idag in i V 26 ;) tiden bara flyger fram!! efter 30 börjar nedräkningen.

Då händer detta: (25+0)
(http://www.pampers.se/)

Andningsövningar. Den här veckan börjar ditt barns näsborrar att öppna sig, vilket ger barnet möjlighet att öva att andningsrörelsen med hjälp av muskler och lungor. Det finns förstås ingen luft att andas så istället andas barnet in och ut fostervatten. När barnet väl är fött, kan det andas direkt .


En hejare på att suga!
Ditt barn rör också på muskler som behövs för att få i sig näring - det vill säga läppar och mun. Sugreflexen är så stark att om handen rör sig framför ansiktet, kommer barnet automatiskt att börja suga på tummen och fingrarna. Ultraljud visar ofta hur barn inuti livmodern suger på tummen. Vissa barn föds faktiskt med blåsor på fingrar, tummar, läppar och händer. Att kunna suga, är bara en av ett 70-tal andra reflexer som ditt barn kommer att ha vid födseln.


Hårda tag.
" Att gripa efter saker och ting - förslagsvis min navelsträng - kan jag också." Att kunna gripa om saker är en av alla de många reflexerna. Om du håller ut ditt finger framför en nyfödd kommer du att bli förvånad av barnets hårda grepp. Ditt barn övar på riktigt hårda tag redan nu. Favoritleksaken är navelsträngen, som barnet tycker om att dra och slita i..


Vikt och längd.
Ditt barn är cirka 33 centimeter långt och väger omkring 800gram.

Du har gått 175 fulla dagar av 280 (63%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 0 fulla dagar(v25+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 30 sep 2008
Du har 105 dagar kvar till förlossning.

På sundstalägret rullar det på, känns som det blir bättre o bättre. Man börjar få koll på barnen nu. Första dagen var total kaos.. ville lägga mej ner o gråta. Men nu.. mycket bättre. Värsta timmen vi har är badet, för då är det så härjigt, 30 ungar i en liten pool. Försöker va på kanten så mycket som är möjligt och ha en överblick därifrån. Någon behöver ju vara där också :) sen är det så jävulens varmt i badhuset med! *puh* snart är en vecka gjort i allafall. :)

Saknar min Macko... snart se vi igen, det blir toppen!! <3

Nu ropar sängen på mej! igår när jag gick o la mig, fick jag inte sova för vår lilla bebis. Den ville ha en liten enmansshow först. Så det var bara att ligga och titta och njuta. Gjorde mig ingenting ;) vill knappt blinka när den håller på o leker därinne. Tänk om man kunde se in i magen genom ett litet hål ;) undrar vad den gör egentligen? Magen svajar iallafall fram och tillbaka, så den ser ut att ha skojjigt ;) efter ett tags lekande slutade du tvärt. Då somnade vi gott båda två :)

Nej nu... sängen.

PUSS


Älskade, älskade lilla hjärtat <3

Jag längtar efter dig lilla bebis att jag blir tokig snart. Vill bara ha dig i min famn och snosa på dig och ta hand om dig ordentligt.
Jag älskar när du håller på o busar och leker därinne, för då känns det som allt är bra med dig. På onsdag ska jag få höra ditt lilla hjärtljud :)

Pappa & jag har redan hittat en fin låt, som vi vill ha till ditt dop ;)

"Himlen måste sakna en ängel"

Förr så var jag alltid på väg
Jag försökte fånga en dröm
Och jag trodde jag visste, vad jag ville ha
Du har väckt mig ur min sömn

Plötsligt så var världen helt ny
Allting stanna´ upp när du kom
Och jag såg dig och visste av hela min själ
Att nu börjar allting om

Himlen måste sakna en ängel
En finns här hos mig och vilar i min famn
Himlen måste sakna en ängel
Han ligger tätt intill mig, så trygg på min arm
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat hos mig

Gryningsljuset smyger sig in
Finner ro i ditt andetag
Och jag inser med ens att jag väntat en
evighet just på denna dag

Plötsligt slår du upp dina blå
Styrkan i din blick gör mig svag
Och helt utan att döma så ser du på mig
Och så börjar våran dag

Himlen måste sakna en ängel
En finns här hos mig och vilar i min famn
Himlen måste sakna en ängel
Han ligger tätt intill mig, så trygg på min arm
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat hos mig

På onsdag går jag in i V 26 och då är det bara lite drygt tre månader kvar! herregud vad det går fort :) Kan knappt tro att det är sant!

Godnatt på er & sov så gott ;) Det ska vi göra här. Lillen ska bara sparka klart här, så ska vi sova också ;)

    
                      Världens vackraste

 
första "familjefotot"

Nu vet man att man lever :)

Hej hallå! då var det måndag igen. I fredags stöp jag i säng, efter att jag varit o jobbat en hel dag. Under lördagen bestämde sej jag o dezi för att se fotbollen ihop :) Hon kom hit o vi myste med chips,godis och jordgubbar :) hela kittet alltså! men det får man, det var ju lördag :) När vi sett klart fotbollen o va mäkta besvikna, vart vi lite trötta o Dezi hade ingen lust o cykla hem, så hon sov kvar. Mys med sällskap! vi tänkte passa på o se en skräckis, då hennes kille inte gillar det och jag inte törs se nån dä jag är själv. Vi somnade efter en kvart typ.. så gick det med det.

Söndagen starta vi med att hämta N & L för att skjutsa dem till sportex för o köpa cyklar, som de sedan cyklade hem.
Vi fortsatte ut mot Ikea för att byta överdragen som jag hade köpt fel häromdagen. Senn åkte jag o dezi hem hit o fixade lite i förrådet, vi lyckades få ihop barnvagnen och därmed få plats med en cykel! Yeaaahh! sedan käkade vi lunch.
Efter det cykla vi hem till henne i sin nya trea och plöjde några desperates housewives avsnitt (säsong 3) hon har inte sett dem, så jag fick hålla snattran.. svårt ibland dock :))

Vad gjorde jag utan dig mitt lilla troll?? :)


Världens bästa Dezi <3


Nu ska jag äta lite varma mackor. Sen tar jag & Dezi bilen o åker nånstans o sätter oss med filt o jordgubbar! för det är vi värda!!

Vart en kanon jobbig dag i dag på sundstalägret, så det är vi väl värda.


Kramisar!

Bebis magen

Här kommer lite jämförelser:


v11                                                              v18


                                                                                                 v22                                                     v25                                                                                                               

Student firande

Hej! i torsdags firade vi bror, som tog studenten :) Väldigt lyckat. Grattis än en gång


Inväntar brorsan. Pappa,"moster" kerstin, jag & Mormor

 
Grattis grattis!!

 
Vi utbringar en skål för lillebror                            så fin, så fin :)


 

 
mee                                                             jag håller på o gör mej iordning



Stannade sen hos mamma o pappa o sov där, var så trött så jag orkade inte åka hem. Fick låna lite kläder av mamma, så kunde jag åka o jobba direkt på fredagen. 8-17 tid hade jag.. var helt död efteråt :)

Idag ska jag o Dezi se Sverige matchen ihop. Ska bli kul.

Hade'


Sommar plåga?

Är detta årets sommar plåga? hoppas inte.. denna sätter sej, vare sej man vill eller inte. Klicka på egen risk.. :)





Nu: Gymet.

Fotboll, fotboll

Fest för den som älskar, pina för den som inte gillar.. Men idag har jag minsann sett hela sveriges match! :) det ni. M drar till självaste EM han, så då slipper jag fotboll ett tag om jag vill :)

Micke har vart här o sett matchen, vi grilla o åt jordgubbar. Han hade köpt med sig tre liter.. :) finns kvar kan jag lova. Gott gott i gott gott.

Idag har jag överträffat mej själv tror jag! Började med det stora projektet "rensa garderober" idag. Har hållit på i stort sett från i förmiddags till mer eller mindre nu. Blev så jäkla bra!! det värsta är gjort nu och vi fick rätt mycket plats över nu till bebis :)

Har bara lite kvar nu, men det tar jag när M är borta, roligare att mysa.

Jag packa ner en hel del i kartonger till förrådet också. När jag hade ställt tillbaka vagnen och allt som ska in, så insåg jag att jag inte hittade nyckeln. Så det var bara att dra ut allt igen... måttligt road kan jag säga. De hade hamnat i en av kartongerna, som jag som tur var hitta med en gång :) Så kan det gå..

Nu är jag väl förtjänt av en massage som jag ska få nu :)

Imorrn blir det träning på gymet och mysdag/kväll. Är ledig fram till fredag, sen börjar 6 veckors jobb... :(

Nu går jag in i V 25 (24+0)

Detta händer då:

Vecka 25

Bebisen - Bebisen väger omkring 700 g och är ungefär 22 cm. Detta kan förstås variera från bebis till bebis och graviditet till graviditet. Man vet att alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20. Bebisen dricker av fostervätskan, den smakar ganska sött. Om man sprutar in något beskt dricker bebisen mindre. Din kropp har skapat fostervattnet som innehåller: glukos, fettsyror, salt, fruktos, protein, citronsyra, mjölksyra och aminosyror.

Du - Livmoderns mått är mellan 23 och 26 cm. Som en fotboll!


Å jag mår bara såå bra. Inga graviditets krämpor alls *peppar, peppar* det enda skulle vara att jag har "restless legs" så jag kan bli galen.. men är det inte värre än så, så :)

kramkram, nu väntar säääängen :)



livets mirakel

Hela havet stormar.. i min mage

Igår kväll när vi skulle lägga oss, bestämde sig bebis för att leka hela havet stormar, men både armar och ben skulle jag tro :) det var jätte häftigt att se. Hela magen gungade som en våg, haha söta bebis. Efter ett tag var showen över, men i morse var det dags igen.. hihi. Du får så gärna leka, vi tittar så gärna på dig :)



Mamma älskar dig <3


Jordgubbar, är goa gubbar

Jag vet inte om jag kan säga att jordgubbarna är nåt slags craving, för det har jag ju alltid älskat!
men grymt sugen på det igår var jag o så även idag. Nu är sambon nere o handlar euroshoppers frysta (de är faktiskt jätte gooda) blir billigt med.. funkar inte att köpa färska hele tia :) Man kan ju ha värre saker att va sugen på! jag är oftast sugen på clementiner, citron, lime och så jordgubbar då.. o avocado :) Bara nyttigheter

Ska se om det går nån rolig film på canal + nu :) Nu är ju EM slut för idag, gött :D




för övrigt hade de kanon söta jordgubbs påslakan på hemtex nu såg jag, sommrigt värre :)

Rea på IKEA..or not.

jiha! tänkte jag.. men ack så fel jag hade. Det var inte så häftigt som det lät. Tyckte inte de hade rea på så värst mycket.
Vi skulle köpt överdrag till våra utemöbler. Köpte två st, men när i kom hem visade det sig att vi hade tagit vanliga dynor :( bara att lämna tillbaks.. att folk inte kan lägga i rätt :)


den här skulle vi ha! mycket matchande ute på "ballen"

annars har det väl inte hänt så mycket idag.. vi tog en paus från stranden idag. Blir väl det imorrn iallafall tänker jag.

Imorse var vi på gymet o tränade, det var riktigt skönt.

Tänkte bju på en otroligt snärtig bild också:



tror bestämt jag måste sola armhålorna..haha! :)

Tjing tjong!


Baby

Mitt andra inlägg för idag ;) nu har vi smaskat svenska jordgubbar med vaniljvisp :) inge tråkigt! guud så gott.

Nu tänkte i kika på bron över terabitia, som ska vara bra. Håller för övrigt på o dö i den här varma lägenheten! tror vi flyttar ut sängen på ballkongen snart.. haha!


Magbild V 24 (23+4)




 
Babysittern + bärselen som vi fått lånat av Sanna o Matte :) Tack så mycket!

Nej, nu film.

Puuuuuss

Härliga helg

Hej! nu var det ett tag sedan jag skrev här.. har haft fullt upp i helgen, samt att när jag väl haft lite krafter över så har blogg.se krånglat, så jag inte tagit mig in här. Men nu så :)

I torsdags fick jag och M hem bilen. Skönt. Vi åkte ut till frykenbaden och hade en heldag på stranden där. Vi var nästan själva. Där togs årets första dopp. Kallt, men ack så nödvändigt.

På fredagen åkte vi till värmskog till en kanon mysig badstrand där :) vi var där förra året, när vi var på "roadtrip" med "bettan". Lika fint i år. N & L kom  o gjorde oss sällskap. Vi åt "nationaldags lunch" tillsammans o hade det mysigt :)
Vi stannade till vid ett litet cafe' intill sjön och delade på en räksmörgås innan vi åkte hem. På kvällen åkte vi hem till Sanna, matte och lilla alvisen. Trevligt som vanligt. Grillning och svenska jordgubbar stod på menyn! Alva har blivit stora tjejen nu. Hela 2 år. Jag tycker jag hade tajmat in födelsedagspresenten rätt bra! nalle puh tavla i nalle puh papper. Såg sedan att halva hennes rum bestod av nalle puh! :) Hon hade valt servetter vid dukningen också, Ior servetter :) Sötnos!

Igår pysslade jag lite här hemma på dagen och mackan var på stan en sväng. Mamma & Pappa kom upp på en snabb fika i värmen. På kvällen kom lite vänner hit och kikade på em och festa lite på ballkongen. Trevligt, trevligt.

Idag åkte vi till värmskog igen för en heldag på´beachen. Imorgon blir det nog nånstans på hammarö. Passa på nu när man är ledig. Snart drar jobbet igång....

Några bilder från värmskog förra året:







Återkommer med ett till inlägg om nån timme. Nu ska jag köpa lite jordgubbar, vart såå sugen på det!
hej så länge

Myspys

Hello!! mys med älsklingen med grillning o lite fotboll i väntan på köttabitarna :) inge tråkigt!
synd bara att M är så allergisk... hihi, man kan inte tänka på allt när man ska överraska.. ;P till kötta bitarna hade jag fixat lite färskpotatis sås samt en sallad :)


Alkoholfri.. såklart! men ack så god


mys i kvälls solen :)


Min grillmaster :) Loove


Dezi & jag tog en spontan tur till IKEA efter jobben, hitta lite smått o gott :)

Nu ska jag joina min älskling som sover så sött i soffan!

Tjingeling!

Sooommar!

Gött :) bara det fläktar så funkar det..Har legat o solat hemma hos mamma o pappa idag, gött,gött. Senn åkte jag o mamma in till stan en sväng o ut till maxi. Handlade lite presenter till min darling, solstol, filt, o lite annat smått o gott :=


Varmt.. :)

 
svalkande...

Imorgon går jag in i V 24, å då händer detta:

Bebisen - Nu börjar det bli trångt, bebisen är 21 cm och väger ungefär 530 g. Nu börjar nästa viktiga utvecklingsstadium av bebisens hjärna. Undvik all alkohol, om du röker bör du sluta genast. Balansorganen i örat har utvecklats och redan nått vuxenstorlek. Bebisen vet vad som är upp och ner, du känner hur den vrider och vänder sig i magen.


Du
- Livmoderns mått är mellan 22 och 25 cm och mäter 4 till 5 cm ovanför naveln. Magen växer och putar. Om du har mycket magmuskler sen innan graviditeten så kan du klara dig ganska bra. Har du inte det så finns det bra övningar för gravida magar också. Det kan dra och smärta runt livmodern och ner mot ljumsken. Det är lätt att drömma mycket livliga drömmar just nu, det kan vara det undermedvetna som förbereder dig på att ett nytt liv väntar.


Tjing,tjing! nu ska jag äta lite jordgubbar, sen ska jag viiila för jag e heelt slut :)

Kramkalas*

Nya mag bilder

Hej! provade lite sommarkläder, så här innan läggdags :) har även kollat in vad jag har för alternativ inför midsommar :)  blir någon sommarklänning iallafall. De passar fortfarande :) passade på o ta lite kort på maggen:

image869   image870
Jag posar litte.. :)

image871
V. 23+4

Imorgon tänker jag: Promenera, träna, sola,peela & bara ta hand om mej. Så de så ;)




Vi älskar dig, lilla lilla bebis.
/Din Mamma & Pappa

Godnatt, sov sött!

Minisemester

.. eller nåt liknande åker jag och min Älskling på lördag. Kusten, sthlm, gbg någonting iallfall!
de hade resor till rhodos under 1000:- idag med, vi får se vart de bär helt enkelt. Vi har bara möjlighet till detta fram till den 12 juni, för då tar bror studenten, o sen börjar jobbandet 13 juni - siste juli för mej.

Vi behöver åka iväg bara jag & mackis. Passa på o bara vara vi två. För snart kommer hjärtat vårt till oss :) ska bli såå underbart.
Kan det vara en liten  Lova  som är påväg till oss? det återstår att se :) för nåt bra pojknamn har vi ju inte än ;(

det vart väl inte så mycket rensande i garderoberna idag heller.. :) Macki & jag tog oss en promenix in till stan, köpte sallad och åt där. Lägenheten är så varm under dagarna att den är olidlig :/
Om ca två v, ska vi till Mvc på vårt andra besök. Långt hopp emellan tycker jag.. men det är klart, det händer ju inte så värst mycket mer än att man blir större.. ska bli kul o få lyssna på pluttens lilla hjärta.

Nu ska jag fixa ett par mackor, en kopp koffeinfritt kaffe, sätta mej på ballkongen med några gravidtidningar :)
fick låna några av A igår :) vi var hos dem o lille H igår o grilla, det var kanon mysigt!! :)

image868
älskade, älskade hjärtat mitt <3

Hormoner.. ge er av!

kan inte bara alla hormoner som har bosatt sig i min kropp, ge sej av på lite semester för ett tag? snälla..
Det börjar bli lite jobbigt nu. Med det går över eller hur? det hör liksom till..

Nu, ska jag rensa garderober.. halleluja! ;P men det måste göras. I vanliga fall hade jag legat ute o stekt i solen.. men nu tycker jag "soldyrkarn malin" att det är på tok för varmt.. :) såå.. passar på o göra lite nytta istället.

So long!

image867

                                                                        

RSS 2.0