Kanal 12..

Onsdag klockan fem, är våra ungar från sundstalägret med på tv.. kanske även en o annan Malla? man vet aldrig, kanske syns i bakgrunden? försökte faktiskt hålla mej lite i skymundan. Man är ju inte i sitt "esse" direkt vad det gäller kläder och så vidare..:P våra barn däremot, var inte blyga :) Ska bli spännande iallafall.

Idag serni, har jag.... *barampampampaaaam* Sprungit! det var inte igår vill jag medela, jäklar vad skönt det var...efteråt. sprang runt kroppkärrsjön, uppe vid sommar stugorna. *vill ha en sommarstuga där* ;) guu va vackert o allt luktar så gott i skogen. *helt lyrisk* varför har man inte gjort detta på så länge?! ska bli min nya vana :)


Imorrn kommer min älsk. hem *wiiiiiihhii* ska bli så kul. jag läängtar ihjäl mej.. å nu äre mindre än två veckor tills vi åker :) åååhhhhhh. gött


Igår var jag dezi o carl i Gustavsvik o härja! såååå kul med vattenrutchbanor, man blir som ett barn igen! :)

Puss o kram



Kaffe Paus. Carl & Dezi

image70
*wihhoooo*

Midsommar afton :)

jag följde till slut med mina kära päron på traditionellt midsommarfirande i bjurerud. Vi kom fram till att det säkert var 6,7 år sedan jag var med senast, vilket alla tyckte var såå roligt ;) å jag med, jag hade nästan glömt bort huur mysigt det verkligen är där.

fyr kamp, var det med. Det var. Kast med boll i liggande stege, pilkastning, krocket samt hästsko. När jag var på väg ner till bilen för att hämta mej en öl, ropade någon gubbe, -Malin Schönfeldt!!

jag tänkte med detsamma att. -jo, jag är över 18, jag får dricka öl....
men jag skulle göra en 0mkastning i hästsko och även kast med boll i liggande stege, vilket jag vann!! *wohooo*
kom trea i hästskon o mamma vann. Det var Schönfeldts brudarna i toppen, hheheh :)

sedan satt vi i logen o åt, sjöng o drack. Mycket trevligt.

Här följer lite bilder ;P

Puss o kram

image61
här bärs midsommarstången in, pappa tar täten


image62
jag får pris :) nu får flugorna se upp.. hahahah


image63
logen

image64
skönsång!? neej. det var det INTE ;P


image65
Ja o Amanda myser


image66
*myys*

image68
haha! Amanda tar kort nu...snyggt där


Hej å hå!

Under den här veckan har man fått veta att man lever.. :) 30 barn på sundsta lägret, påminnner mig om det varje sekund...;)

Vi har mycket kul, absolut. Men det tar på en samtidigt, det är inte alls som en förskola. Man måste aktivera dem hela tiden. Idag hade vi midsommarfirande, det var väldigt lyckat!! speciellt när alla ledare var björnarna, i björnen sover ;) eller kanske ändå bättre när barnen var det!? hjälp altså! :D

hihi. Jaha? midsommar imorrn ju.. den mest romantiska o mysigaste högtiderna av dem alla. Men är min älskling hemma? nej :( han fick inte komma hem tidigare :( sorgligt, men sant. hade verkligen sett fram emot det.
Midsommar är det bästaste jag vet :) Nu blir det midsommar ihop med Dezi & Carl, kommer bli kanon det!! Tillome midsommarstång ska det bli :) *me like*



nu ska jag o dezi ner till hagahallen o köpa oss lite mat o hyra en film, för det har de ju börjat med nu :) skiit bra det!!


Puss o kram, o trevlig midsommar


What a wonderful, wonderful world...lalala

Hello gott folks! idag har det vart en "pressardag" netta 44 c på ballkongen, härligt!! det var ju ingen som kunde följa med o sola o bada idag :(

Gårdagen spenderades hos mina päron. Min 18 åriga bror ringde mej senare på kvällen o ville jag skulle åka in till stan o ta en öl med honom :) Konstig känsla, men häftigt :) han hade skolavslutning. Tack för att du inte ringde en öl tidigare :P fick ta buss in till stan. Mötte upp kimsan o träffade min bror.

Min sommar favorit : xcide Strawberry desire :) mumma, inte sista gången det.

Happ. Gött att kimsans nästa tatuering ska bli : "Malla is the shit"  på benet...hahaha det var nog lite väl internt, men va tvyngen att skriva med det. Stjärnan blir nog säkert också bra :D

nej ,nu ska jag allt hoppa in i dushen o göra mej iordning. Ett glas vitt hos Kimmy väntar, sen blire uteservering för hela slanten.

Puss o kram, ses på stan :)

image58
Jag o bror Emil ;)



Its a wonderful day today!!! :)


image54


Idag har jag tränat, gjort ärenden på banken och städat :) *duktig jag är* hehe. Tänkte jag skulle lägga mig ute på ballkongen en sväng åxo, men det blåser ju så :(

snart bär det av ut  till Ulvsby på studentbjudning, nice ska det bli. Börjar känna sej lite gammel dock, eller hur kimsan!?  "en är ju inte pur ung längre" liksom ;)  Efter detta kalajs, blir det till att sätta sej på en uteservering nere i stan med Dezi o ta några kalla :) kika in alla nyblivna, lyckliga studenter :)

Det känns som det är en jäkligt bra dag idag, måste ta vara på den ordentligt!! på måndag börjar jobbet i två veckor. I år ska jag vara gruppledare, är faktiskt lite nervös. Ska jobba ihop med två nya, men de verkar jätte bra så det ska nog gå jätte bra.. :)

Nu ska jag njuta av min Lediga dag!!! Puss o kram


image55

image56

image57
Kommer sakna simskolan i år! nästa år, är jag nog tillbaka :)

Saknar dej, kom hem nuuuu! ;)

image48 

Min, bara min

image49

Sicilien 2005





image50
Midsommar fest 05

image51
Vi på sicilien 05


image52
Saknar DEJ

Student tider

Denna goding fick jag av min mor :) nu är det bara att börja hammra..hahah! söt var den tyckte jag iallafall.




image45

... Mackan mackaroni köpte denna härliga sommar kylväskan till oss :) Me like

image46

Nu är det inte långt kvar tills vi lyfter, 8 juli bär det av till Rhodos :) hihihi, längtar!!!!


image47

imorrn, hittar ni mej förhoppningsvis på någon uteservering nere i stan, för att kika lite på alla lyckliga studenter! iiii va tiden går fort.. för fort.. börjar känna sej gammel ;P en är ju inte 20 längre....... :D


Nu ska jag kila o handla lite!! Puss o klem

Den blomstertid nu kommer... lalala

Äntligen, var det "sommarlov" wihoooo :) mycket sola o bada blir det :D

igår va vi i väg o handlade lite nya saker till vår balkong, vi kände att den behövde frächas lite lite till sommaren. Det är dock inte riktigt klart än ;) kul att förnya sig lite iallafall.

Idag har vi varit o pressat på hammarö, o ikväll är vi bjudna till Nisse o Lotta på kubb o grillning på självaste nationaldagen, sen blire fotboll med.. .:)

Åååååh vad jag älskar sommar!!! :D I lördags var vi på husfest på hammarö, jätte mysigt.

må nu gott i solen, det ska jag :D

image35
nya duk ;)


image37

image38
min älsklings solstol :D

image39


image40
ja o kim på sommarfest

ehm? :P
                          jag o evelina i shlagern   dancing...

Over and out! :D

RSS 2.0