Old times ;)

image636
  Mina underbara päron! såå vackert.

LOVE YOU! lova att sola åt mej också :D

Kavli räkost

skrattade så ja höll på å dö :)






tjing tjing

Torsdag

Då var det torsdag då :) o snart börjar helgen :) ska hem till mammi o pappi imorrn o äta kyckling, klyftpotatis och champinionsås å bara mysa. Brorsan ska vara hemma också, så det blir the whole family ;)

Igår var jag och min trogde kompanjon Dezi till våxnäs och gjorde lite ärenden. Jag köpte ett "fejk dun täcke" på jysk och dezi en kanon fin guld spegel. Sedan tog vi en repa på rusta :) Avslutade med en lunch i restaurangen.

Måste säga att duntäcket är grymt :) det är så där fluffigt som jag vill att det ska vara! bäddade ner mig och såg på "underbar och älskad av alla" jag hade höga förväntningar på den, men den var sådär tyckte jag.. :(
nån annan som har sett den?

Imorse började jag sent i skolan, så jag gick upp o körde ett träningspass i gymet innan jag åkte upp.
Idag har jag även städat och hunnit med en fika med Maria på Waynes :) intressant va? ;)

I skolan imorgon har vi dans hela dagen, ska bli väldigt kul. Vi har inte haft någon dans sedan eldkonsten.

Nu ska jag krypa ner i soffan under mitt täcke. Vad ska ni göra?

kram!


image632
                Jag & Maria :)

Skutberget

Hej hopp! Allt bra med er?

Idag har jag o dezi varit ute och gått på skutberget :) de hade nån 5 km bana med massa olika styrke aktiviteter! skit bra, slapp man gå till gymet idag. Det var inte sista gången vi gick där. Dezi's hund vad nöjd också, ska sägas :)

Var hemma o myste med mamma o pappa igår kväll också, trevligt.

Dagens dåliga: innan vi åkte till skutberget, hoppade vi in på Mc o köpte en varsin hamburgare.. jag köpte en liten "nacho burgare" för 15 kr... åh, herre gud! för det första fick jag sitta en evighet o vänta på den. Måste vara grymt avancerad... o det var den ju såklart!.. inte. En helt vanlig burgare, MEN de hade lagt ETT ynka nacho chips på..haha, o lite salsasås med tror jag... det var inte så häftigt. inte ens för att bara kosta 15.. :P måste tilläggas att den ser större ut på bilden :)

Dagens bra: I huvudet på gynning ikväll & vår härliga promenix såklart.

Saknar min älskling!!!!!!

saknar även sommaren: Puss,hej!

image629

                        
image630
haha snyggt lillfinger va? ;P

Kan du få henne dansa åt andra hållet med tanken?

image628
Då måste titta ett par minuter..

Hur blev det för er?

Natti


Fin besök & designbyte

Hallå!

då har jag bytt igen då.. visst är den sommrig? men det är en typisk "Malin design" eftersom jag är en sommar människa. Sommrig om man bortser från snön då! haha.. minns inte hur jag la till den och ändå mindre hur jag tar bort den.. jaja, den får vara kvar ett tag till.

Hur som helst..

Idag har vi haft fin besök av mackans jobbarkompis & hans lilla tös. I början var hon väldans blyg, men till slut sprang hon runt i hela lägenheten :) haha... Nisse & lotta: den där gröna spar"grisen" var en klar favorit! den lekte hon med hela tiden :)

image626
på väg hem


Efter det hälsade vi på A & S, fick middag där tillome :) Såååå gott.

Vi skulle ha tränat efter, men jag fick så ont i halsen :( *morr*

Hejsvejs! hörs imorrn...

image627


Design ångest

Haha! ja, det är presic det jag har det. Ska sitta o grejja med detta ett tag nu, så får vi se om jag blir nöjd nån gång :)

senare update sen! Kram så länge

Tvkväll

Hallo :)

Vad pysslar ni med en tisdagskväll som denna? själv har jag presic sett på i huvudet på gynning... säger bara herre gud en sånn rolig människa!!

barnet: Mata mej!
gynning: Mörda dej?

Hahaha, jag höll på o dö..

Annars har jag jobbat idag och resten av veckan ska jag vara ledig :) träna,träna,träna :)

fick slingisar i håret häromdagen med.. så nu är jag ljus,ljus,ljuuuus

Shit så tråkigt inlägg detta blev. Bloggar mer imorrn... 

Puss.

image615
härliga sicilien,härligt gäng 2005

image616

image617
Vill ha min bränna & mitt långa hår.. NU :)


 

Tävling..

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Kram,hej!

Sista dagen på jullovet

Hej! imorgon börjar skolan igen da.. ska bli rätt skönt faktiskt. Inleder ju terminen med att jobba tisdag, va ledig ons,tor och fre :D yeaah. Arbete ska dock skrivas, men det är så gott som klart, ska bara finslipas :)

Helgen har gått väldigt fort. Jag har varit hos mammsen o pappsen å myst och pysslat lite. Fick en kanon mysig rosa plysh dress av mamma :) go att strosa runt i här hemma. Igår morse var jag på gymet och tränade, var slldeles ensam där. Gött.
På väg hem till herrhagen, åkte jag och tränade idag också. Dock inte samma muskelgrupper dåda..

Idag har jag plockat lite här hemma, fixat med lite skolgrejjer åså :) Om en liten stund kommer en kompis till mig och ska fixa till min hemska utväxt.. shit håret växer fort nu alltså :) TACK Mia.

scrubba ju bort all min färg häromdagen, så ikväll måste jag smörja in mej med BUS. (brun utan sol) så jag är brun & fräsh imorron när mackan kommer hem :D

image614

Nej, nu kommer Mia ;)

kram,hej

Jihooo

Ibland är det bra att vara lite glömsk ;) hade totalt glömt bort att jag hade två presentkort på H&M i handväskan.
känns bra nu när kassan börjar tryta lite ;) *jihhoooooo*

haha! fick den här roliga bilden av min kollega Neta idag:

Så har man äntligen fått det förklarat...

image613
- var män får sin styrka ifrån - och varför kvinnor  

av och till känner sig tömda på energi !!


Haha! med det vill jag säga: Godnatt & trevlig helg :)

Puss


Peeling och ansiktsmask

Hejsan hejsan! är det någon som ligger o lurar på photoshop version nyare, får ni gärna hojta till.. :)
är så svårt att göra "headern" när man bara äger paint.. det är liksom inte så häftigt.. men,men.

Igår kväll (23.30..) fick jag för mig att jag skulle ta ett varmt skum bad. Så det gjorde jag.. haha! inga rutiner nu när man har lov.. tror jag har vart ledig för länge nu..gjorde även en ansiktsmask, som jag knappt fick bort sen.. ni skulle sett.. :) men len blidde jag iallafall.

Idag sov jag (länge), senn drog jag och träna. Skönt! Tinna och jag skulle tatt en promenad och trotsa regnet, men det vart för stressigt, så vi drack lite tee' här hemma istället. Tinna ska flytta till helgen.. :( kommer sakna dej vännen <3 o alla våra power walkar ;)

Händer väl inte så mycket annars.. ska ner till panduro imorrn och handla lite nya scrapboocking saker,..ska bli kul :)
men FÖRST.. måste jag försöka skriva klart mitt arbete om "bildskapandet i förskolan" shit jag har blivit så förslappad med skolan nu alltså. Men imorrn så! :P

Satte på en liten rosa rosett på min annars lite tråkiga mössa förut, så nu är den lite upppiffad :)

image611  image612
vad tycks?

Nu ska jag hoppa i säng, det är en dag imorgon med :)

Tjing, tjing

Ursäkta röran, jag bygger om

Hej.. ni kanske undrar varför det ser så rörigt ut härinne? försökte mej på att ändra design, men det går inte riktigt som jag vill.. :( har dock inte det programmet som krävs heller. Snart så hoppas jag på att det ser lite bättre ut.
Håll till godo..

Tisdag

Hej! har egentligen inte så mycket att säga idag... känner mej lite nere plus att jag har stenont i huvudet och borde egentligen sitta o plugga istället för att sitta här. saknar min älskling också, mer än någonsin.
Kan du inte komma hit och göra allting bra? :)

Har iallafall varit och jobbat idag.. gick sådär.. känner att jag inte orkat gett allt de här dagarna och blir så besviken på mig själv, som jag har längtat efter barnen. jag tror att det kan vara något virus på gång som gör att jag känner så. Förmodligen är det de. Ibland tror jag inte på mig själv heller. Fastän att jag vet hur/vad som ska göras infinner sig ändå en osäkerhet.. varför? kanske beror på att jag bara hoppar in då och då nu förtiden och att vissa av rutinerna ändras som gör att jag känner så? jag hoppas det.
 
jag vill VERKLIGEN inte bli sjuk nu, vill så gärna komma igång och träna nu.

nej vikket deppigt inlägg detta blev.. :( får skriva ett lite muntrare senare kanske? har tänkt och göra om min design lite också..

några förslag
?

nej, nu tror jag bestämt att böckerna vill ha lite sällskap..:/

kram kram


               image589

Underbara  farmor!
Du & jag för alltid ;)

Norrsken

hejsan! lördagkväll o jag sitter här o e dunder förkyld :( trist eftersom Nisse & Lotta skulle kommit hit o spelat spel o grejjer :/ men,men. Istället fick det bli hockey ( :/ ) och snart ska vi se "snakes on a plane" hoppas den är bra :) kommer antagligen somna, trots att jag sovit i princip hela dagen..

Igår morse var vi o tränade, skönt! senn kom "svärmor" hem till oss o fikade :) mysigt så. Hon är bra go hon ;)
Hann träffa kimsan med igår en sväng, trevligt.


Om jag inte blir sämre till imorrn, så kommer familjen asp/petersson med lilla Alva o fikar med oss ;) får försöka låta bli o "snosa" för mycket¨på henne då.. kan bli svårt dock ;)

Jo.. rymden.. jag har alltid varit ganska facinerad av rymden. Vi kom o prata på norrsken häromdagen och varför det blir norrsken. Mackan ska börja jobba i Kiruna nämligen, o där lär han väl få se ett o annat sådant.
Jag var på klassresa dit när jag gick i femman (mamma  var med också:) då fick vi se ett, häftigt värre ;)
hade tänkt att göra en sammanfattning över sidan nedan hur det uppkommer, men känner att jag är lite för trött för det nu, men ni kan gå in på den här sidan och läsa om n vill. Helt klart intressant.

http://www.irf.se/norrsken/Norrsken_varfor.html




Nej nu ska jag krypa upp i soffan hos min älsk, kanske får man lite hårmassage? en ä ju ändå sjuk.. ;)

Kramelikram

Året som gått

2007 har varit ett bra år och jag tror att 2008 kommer bli ännu bättre, känner det på mej. Ska försöka mej på en liten resume' av året som gått..

*Vi var i sälen med våra vänner Anna & Stefan och hade några kanon dagar av skidåkning! svårslaget :)
Har för mej att det var i början av året? jag kan dock ha fel.

*I Januari kom vår kära vän "Tony Italiano" o hälsade på :)
image566

.................................................................................................................................................................................................

*I mars "tjatade" Malin till sej en såkallad restresa till Lanzarote..dyraste resa vi har varit på, trots att det var en restresa.. men dock så underbar. Helpension var det också :)

image567

image568

...................................................................................................................................................................................................

*I april fyllde jag hela 22 år :) o min älskling & jag firade 3 år tillsammans :)
image584

image583
jag fyller 22 ;) då måste man ju vara glad..

..................................................................................................................................................................................................

*I juli åkte vi till Rhodos med Anna & Stefan :)

image569

image570

image571

   image573

........................................................................................................................................................................................................

*Augusti, vi åkte på en liten roadtrip i värmland o tältade! kanon mysigt :)

image585

    image581
......................................................................................................................................................................................................................


*Augusti, började jag en ny kurs och framför allt jag träffade en tjej, som kom att bli ett mycket nära vän till mej. Hon betyder otroligt mycket för mig. Sanna :) jag kommer alltid vilja vara din vän. <3 Känns som vi vart vänner hela livet.
image577


*Kimsan flyttade till Sthlm, vilket var mycket jobbigt. Kändes konstigt att inte bara kunna åka förbi på en fika eller en spontan pratstund :( nu är det "bara" ett halvår kar, då jag hoppas hon kommer hem :) men man vet aldrig med dej ditt lilla buuus! saknar dej iallafall stumpan! Love u <3

image578

.........................................................................................................................................................................................................

* 1:a september förlovade vi oss :) det var ett helt underbart dygn. Älskar dej <3

image574

image575

image576

...................................................................................................................................................................................................

*December. Hade en mysig jul, följt av semestern i Hafjäll.

image586

..............................................................................................................................................................................

* Under året fick vi även veta att våra kära vänner A & S, ska ha en liten :) längtar sååå mycket till februari.

Det har naturligtvis hänt så mycket mer under året, men detta är vad jag minns nu.

Hoppas 2008 kommer bli minst lika bra. Vi har tänkt oss en solsemester i juni iallafall :)

Kramar!

2008

Hej allihoppa och god fortsättning :)

Vi kom hem från Hafjäll udag och vi har haft det kanon! två av tre dagar hade vi sol. Stugan som vi bodde i var jätte mysig med bastu och tre braskaminer.. det har verkligen varit en välbehövlig semester.

Jag håll mej till längdskid spåren den här gången, men jag har lovat att jag ska försöka lära mej slalom :)

Nyår var lungt och trevligt. Grabbarna lagade 3 rätters o inte med vilken huvudrätt som helst utan: kalkon. Jätte gott!

jag är väldigt trött nu, så jag lägger upp några bilder också som får tala sitt egna språk :)

image545
Nyårskyss

image547

image560
Sylvi ;)

image561




image548
kram kalas, första kvällen

image549
mackan påväg ut i backen ;)

image562
på tur med putte & sylvi. Kaffe paus

image563
det ser ut som det är jag som "ciggarrar" med det är det icke! men glad är jag :D

image565

image550
slappar av med en kall :)

image551
helt okej vinterkort :)

image552
grabbarna mår gott framför skidor o öppen spis, efter bastubad

image553
silvi tänkte ta dö på mej med en istapp.. ja herre gud ;)

image554
kort från Lotta o min promenad, mycket vackert

image555
haha! det ser ut som jag håller olympiagubben.. rolig du Lotta :)

image556
utsikt från "fika vyn" i skidspåret



Bye Bye!


RSS 2.0