Sitta

Hej.

Just nu sover övriga familjen. L på ballkongen sin eftermiddagslur och M inne i sängen. Vi försökte få henne o sova mellan oss, då hon redan sovit ute drygt 3 timmar idag :) men hon var aaaldelles för trött och ville inte komma till ro, så det var bara att klä på overallen o ut i vagnen. Då somna hon gott :)

Lilla gumman var vaken 08 till ca 23.30 igår o sov typ tio minuter under hela dagen. Helt otrolig! knappt ett gnäll på hela dagen heller. Igår var vi iväg o handlade på willys & åkte även in på barnens hus och köpte en bilbarnstol till L. Mycket välbehövligt eftersom hon knappt får plats i sitt babyskydd längre. En Acta duoflex xtp blidde det, ska hämta den nu i veckan för de var slut på lager.. hoppas den är bra! nu är det "bara" en större bil som saknas. Hoppas M blir bra i sin rygg snart! även om det varit det allra mysigaste o haft honom hemma. Han och Lowa har hunnit byggt upp en fin relation också ;)



idag har hon inte velat ligga ner specciellt mycket, numer är det bara sitta eller stå som gäller

                                                                  Duktig tjej!

Idag har hon mumsat grönsaker & oxkött och till efterätt blåbärspure'. Oh my... jag hade ändå tatt av henne tröjan, men på nåt jäkla vänster lyckas hon torka munnen på byxorna! haha så nästa gång det serveras blåbär tror jag det blir blöjfis :D

var ute o sprang i förmiddags. Känner dock liiite i ryggen fortfarande. Får se till att träna ryggen lite mer nu. Gah, har jag blivit svagis i ryggen!? :(


Ska dra igång o baka nåt snart, jag fyller ju faktiskt år om ett par veckor ;) men först ska jag joina M o vila lite.

Ha det gott vänner!

ps. Är så ledsen för att min bruna skinn jacka är snodd!!!! efter inbrott i förrådet ! :(

"stor" tjejen!

Eftersom smulan blir ett halvår idag fick hon finfin klänning av sin mamma & pappa idag :)


Så ser den ut


Vår lilla prinsessa <3






Go å gla' kexchokla' :)
 

6 Månader

Hallå bloggen!

Idag den 28 mars är det mina lilla dotters halvårsdag :) tiden flyger verkligen. Grattis,grattis! :)

skruttan firar med att sova på ballkongen o här ska minsann allt försöka hinnas med under den tiden.. nej, det går inte. Hamnade här istället. Tvätten får vänta lite ;)

Igår var jag o Silvy på after work! vi hade SÅ kul :) Vi träffades vid halv fem o gocl först till Plaza, senn till Koriander & sist till Arena bar ( första gången senn jag fyllde 23 som jag kom in där ) Yeaah! dock riktigt lite folk ute igår, kan det bero på vädret? skit samma vi hade grymt kul och det var skönt att få komma ut ett par timmar.

När jag kom hem låg mina älskade o myste i sängen. Lowa bara skrattade åt allt! hon var på grymt bra humör, älskade lilla gumman. Hade ätit lite gröt och var mätt o belåten.

Vad hände med vädret? jag som hade gjort vårfint på ballkongen o allt. O hade kommit igång med löpningen.. :) nu är jag inte värst sugen på o dra ut om man säger så.. hoppas snön försvinner snart.  Nu har jag circus 3-4 kg kvar till min vikt jag hade innan graviditeten. Jag fick ju den äran att gå upp 22 kg, utan att egentligen inte äta nåt speciellt onyttigt. Tränade ju iofs inte lika hårt. Men skit samma, lite muskler på det här så ska det nog bli bra :) för den varan är det rätt dåligt med nu tyvärr :( Satsar ändå rätt hårt på beach 2009, jag tänker då inte bada i några vass!! :)

Man kanske borde ta tag i dagen nu? eller lägga sej i soffan.. för det får man!! :)















Trevlig lördag på er!!




Pics

Tack snälla,fina Zanna www.klemsi.blogg.se för hjälpen med bilderna :)



                                                Vår lilla ängel






Nattnings försök..

...som går åt h-vete. Trist. Vi har badat, smörjt in, satt på pyjamas, tittat i bok (Lowa gnuggar sej i ögonen som tusan), värmt välling, ätit välling, lyssnat på vaggvisor i sovrummet, legat i mamma o pappas säng o myst, men ICKE, hon vill inte sova alternativt kan inte sova? hon vill hellre va uppe o leka... vad göra!? känns som jag inte kunde göra så mycket mer. Hon bara låg o sprattla trots att jag låg o håll om henne, till slut börja hon gråta. Då gick vi upp o nu sitter hon i "Brumbrum" (hennes gåstol)

När hela familjen inklusive vagnen var inpackade i bil(jäveln) i morse, hade jag antagligen glömt ljuset på o vi kom inte en millimeter. GÖTT!! vi skulle vart ut till obs och handlat mat o diverse. tröttsamt ja. När vi skulle få hjälp, så hade vi helt plötsligt bara en startkabel! what? den måste ha trillat ut eller nåt, så det var väl helt enkelt så att vi inte skulle ut  o åka nånting idag. Så nu står den där den står.. great.

Vi försökte att inte sura ihop totalt o gick en promenad till stan i stället. Lunch på systrar blev. Mys.




Vackra ongen min!


                                                                   Mamma älskar dej! <3




Massa bus med pappa i eftermiddags


en liten fismage ;P




haha! Pappa är allt bra rolig han! <3


nej, nu måste jag återgå till familjen. hade'

Måndag

Hej!

Lowisen vill inte sova... hon har ändrat sitt sovmönster totalt. Har vi tur så somnar hon om en timme :) men det är säkert övergåeende. Det lustiga är att hon inte sover längre än ca 07.oo på morgonen iallafall. Busunge! Igår kväll åt hon för första gången en hel portion gröt o var nästan sur för att det var slut. Mammas lilla matvrak. Hon sov iallafall 5 timmar isträck senn, längsta på länge. Det tyckte mina bröst också.. så istället för o gå upp o amma, fick jag gå upp o pumpa ur, för att undvika en sprängning.. kan säga att jag föredrar att amma.. aldrig ska man få sova :(

Igår fick vi finbesök av Hugo, anna & stefan. Trevligt! insåg ganska snabbt vad vi behövde barnsäkra här hemma. Så när de begett sej hemåt, så började jag fixa lite ;) möblerade om lite i hallen med,så det blidde mer space för vår gåstolåkare ;)

Imrgon ska ajg ut o springa igen har jag tänkt! Gött o va igång lite, men än är det låångt kvar ;)

Nu ska jag försöka få sessan i säng, det låter lite gnälligt härborta :)

                                                                                mina Nallepuh skor...


vill jag ha...





        Åh, vad fina dem är.. mina skor! :)

Lite blandade bilder från i helgen (mycket gåstol, det är hennes favorit för tillfället. Men jag lovar, vi gör annat också:)














kram på er!

Bus & Gos

Hej hopp!

Längesenn jag skrev här nu.. det har varit fullt upp :) denna veckan har jag bla. hunnit med inte mindre än 3 springpass å diverse promenader.

jag har även fixat en massa ute på ballkongen. Vi får ju som ett rum extra nu på våren/sommaren iochmed ballkongen.
den invigde familjen häromdagen. Lowi tyckte det var skönt o leka ute,tror jag :)


Goaste blöjfisen! goooee kycklinglår :D

Hon har varit på ruskigt bra humör idag, det räcker med att man tittar på henne, så skrattar hon :)

 





 

orkar inte skriva mer nu, är så jäkla trött. Skriver mer imorrn!!

Kramkram

Lowas dag

Tjoho!

vi har just ätit lite fruktsallad och sett på familjen annorlunda.. :)

Idag på förmiddagen var vi o fikade med julia och putte. Julia sov sej igenom fikan. Senn gick jag ut o sprang en sväng. Skönt. Inget ont i ryggen idag iallafall :) imorrn ska jag springa igen. Dezi, ska du med då?

Nu ska jag lägga mej i soffan hos min älsk o se vad tv:n har att erbjuda. jag misstänker att jag snart kryper upp brevid lillälsklingen därinne med, som somnade i vår säng för ett par timmar sedan. Det är ju SÅ mysigt.

Här kommer lite bilder från dagen idag (från eftermiddagen)



Jag sitter o väntar när mamma värmer dagens mat; potatis/morots pure', vilket var smaskens!!



efter maten fick jag och mamma bada.. :) mycket kladd blir det.. :) mammas badsalt var roligt!




lite vila på lekmattan efter maten/badet :) man blir såå trött



senn blev det lite kvällsmys hos pappa i soffan, medans mamma gjorde iordning kvällsgröten ;)


senn på med pyjamasen (som mamma hade när hon var liten) å mys med snutten såklart


Pappa ville ta kort på mej, för han tyckte jag var så söt i den "nya" pyjamasen som jag aldrig använt förut ;)

Nattinatti från Lowa

Utedag

Godkväll! :)

Min lilla plutt har just fått lite mild havregröt i sin lilla mage plus amning, så nu sover hon gott! :) hon tyckte gröten var jätte god. När jag skulle ge henne lite päronpure' efteråt, grimasera hon som bara den, verkar inte som hon är nå vidare förtjust i sött.. det är väl annorlunda mot vad hon har fått såklart.. det var samma med katrinplommonpure'n
Lilla magen fungerar bra nu iallafall :)

Igår var vi bjudna till Silvy, putte och lilla Julia på meloditv tittande och taccos :) Trevligt!! Silvy gissade rätt på v em som vann också, bra där!


Heej Julia! vi skulle ju leeka :)

                                             Klappa å va' go' med julia


crazybild på mej..

                                                        Happy Mamas <3


El taaaccooo!

En kanon kväll. Vår skrutt somnade halv nio och hade inte vaknat när vi skulle åka hem vid tolv.. hon vaknade dock när vi skulle klä på henne.. :( ville inte sova nåt speciellt under natten senn .. :(

Idag har vi tillbringat dagen ute på kilenegården i det härliga vädret :) Hugoboy fyllde ETT år idag, så vi firade han lite.
STORA killen han. Vi grillade korv och fikade, mys. Lowa var uppe o myste med oss också ;)


En osminkad Mama & Lowis





                                                                   Vagnmys

Man är ju helt färdig efter en heldag ute, skönt!

Här hemma gör Lowisen framsteg också... hon sitter själv stundvis,även som det inte är så länge. Hon brukar hålla sej i korgen med leksaker eller i ställningen till babygymet :) Det är HUR kul som helst att sitta. Men igår kom hon på att man kunde stå med stöd också..hon var helt färdig när hon hade hållt på ett tag. plutten.



                                                         Kan (nästan) själv


I fredags var jag & min vapendragare Dezi på Plazas after work, där var det pianobar och det spelades mycket mysig musik. Nästan så man blev lite nykär i Dezi! :) Tack för sällskapet godingen min. <3

Senn gick jag hem o tog hand om en något övertrött goding. När jag kom hem hade de precis badat ;) hon hade vart rätt kinkig! :(  Lite dansande till lets dance blev det också innan sängdags för henne.

Nu börjar Mia & Klara. INTE missa :)

Kramkram

After work

Hejhopp!

om två timmar ska jag möta upp världens bästa Dezi för after work. Gudars vad trevligt det ska bli!!! :)

men först ska jag åka o handla hem fredagsmysmiddagen till familjen. Kan det bli en bättre fredag!? umgås med en god vän o senn hem till in lilla familj för mer myyyyss!


Trevlig fredag :)

Gah!

Jag blir bara SÅ trött... ibland kan man tro att vissa människor har för mycket fritid.......

Funderar lite över vart jag ska börja träna såsmåningom.... vet ärligt talat inte vart det lutar... mest tror jag på KAK.

Annars da? :) annars är det bra, jag o Lowis har lekt hela förmiddagen med diverse leksaker. Hon sov en snabbis på ballkongen och nu sover hon i min säng. Jag ska snart åka o handla fredagsmyset med :)

Jag ska snart dra igång ett litet projekt ute på ballkongen med, måla lite möbler åsådär, ska bli kul! längtar efter våren som ni kanske märker..

Nej, det blir inte lämgre än så här nu..

Hade

.
                                                          Rhodos 2007

torsdag

hejhej!

Jag har just varit o tränat, skönt! skulle egentligen vart på ett pass, men de hade inte uppdaterat sin hemsida, så jag var där på fel tid..kul! jag som var SÅ laddad. Istället var kristin så snäll så jag fick träna på Nautilus istället, tack :)
måste, måste verkligen komma igång med träningen igen nu!

Skulle ju vart på pass häromdagen också, men Lowa fick feber på kvällen och var jätte kramig, så jag blev hemma. Hon var bara nöjd om man bar henne hela tiden, så givetvis gjorde vi det. Hon sov brevid mej hela natten i bara blöjan o hon alstrade verkligen värme trots alvedonen :( stackars skrutten! <3

orolig för lilla magen är jag med... för hon har inte gjort "nummer två" (haha) sedan igår morse!? kan det vara morötterna som är boven i dramat? men vi har ju gett henne såå lite. Igår fick hon två istärningar o det har varit det mesta. Provade ge henne katrinplommonpure' förut, men det gillade hon INTE! Fick tips av Zanna att köpa hem päronpure'. Vill egentligen inte ge sött innan hon äter mat ordentligt, men för o få igång lilla magen gör jag allt. Avvaktar lite till bara, så får vi se om det blir nått :) Hon fick palsternacka/potatis idag för första gången o mumsa o åt med goood aptit!


Mmmmmmm,gott!




 
hihi, hon tar verkligen skeden o trycker in den i munnen!

Iförr går sov jag o Lowis hon Mormor o morfar hennes. M var med P i sommarstugan o myste :)
igår morse åkte vi hem och direkt på babysång, som var lika mys som vanligt. Senn fick jag SÅ härliga vårkänslor och sattemej i solstolen o lapade lite sol, HUR gött som helst!! :) Våren, det går bra att komma nuuuu



Lowisen sov o snosade i vagnen ;)

har möblerat om lite här hemma också, tycker det är så kul :) Lowisen har nu fått mera space att leka på  :)


Nu ska jag mysa med min stora älskling i soffan. Den lilla ligger o sover :)

nattinatt

5 månaders vaccin

Tjo!

Idag har vi varit på bvc och Lowa har fått sitt 5 månaders vaccin.. det är verkligen fruktansvärt när ens barn blir så ledset! TUR att det gick över fort :) mysa i mammas famn med en napp var gottigt :) förra gången fick hon jätte hög feber. Får se om hon får det i natt igen, det behövde inte bli så.

Just nu ligger hon i min säng o sover SÅ sött :) hon har legat o tittat på mej i köket när jag gjort iordning morot/potatis pure' åt henne som jag frös in. Nu kör vi ju morot. Därefter tror jag att vi testar lite palsternacka/potatis o senn morot/potatis. Efter det testar vi nog lite gröt. Vi har inte bråttom! vi testar de olika smakisarna 4 dagar ungefär för att skona lilla maggen. Har även lite katrinplommonoure' i kylen om det skulle bli aktuellt.. :( Vi har gett henne ca en tesked nu varje dag senn i torsdags. På bvc sa hon att vi kan öka lite om Lowa tycker det är oki, så det ska vi göra.


det är KUL att laga barnmat alltså!! :)

 Lilla älskling!! hela mitt hjärta är fyllt av kärlek till dej.

Om några timmar är det tänkt att jag ska gå på ett pass i idrottshuset (nåt styrkepass) ska bli jäkligt gött!! :)
om det inte blir så att lilla skruttfia skulle få feber här snart, för då har jag inte hjärta att lämna henne.

Vi hörs! kramar

Frukost

Hej! här har vi just ätit frukost o Lowa har fått en smakis morotspure'. Namnamn :)


TOK ungen vår imorse :) <3

Får se vad dagen bjuder på idag. Ska gå en promenad iallafall, senn får vi väl se. Just nu ligger hon på filten o tittar i spegeln. Det tycker hon är roligt! imorgon ska vi till bvc för den andra vaccinationen.. :( men det ska nog gå bra.

Hade'

Biobesök och längtan

Tjenixen!

Lillkröta sover på ballkongen å har gjort den i drygt två timmar nu, så hon vaknar väl snart :) Om en stund ska vi bege oss ner på stan o ta en liten fika och update med Anna, stefan o lille Hugo :)

Igår var ju jag o Silvy på män som hatar kvinnor.. jag har ju INTE läst boken, så jag visste ingenting om filmen.. ett "brott" kanske, men har inte vart sugen på o läst dem.. Jag tyckte absolut filmen var bra. Men, kanske lite föör rå (som du sa maria) för min smak. visste ju att det inte var nån komedi eller så..men. Nästa gång får det nog lov o bli nåt lite roligare. Men den får höga betyg av mej iallafall! nu läser jag faktiskt den andra delen :)
Innan gick vi till waynes och tog en latte o Silvy åt en paj. Det var skönt att vara barnfri en stund, men OJ så roligt att komma hem!! jag önskade att Lowis skulle vara vaken, å det var hon :) hon hade sovit en timme, men senn vaknat o vart jätte pigg. Så hon o M satt o myste i soffan till letz dance när jag kom hem. Tror de hade läst varenda bok och lekt med varenda leksak hon har :) Gullisar! <3 det var underbart o snosa på henne. Jag gick o la henne ganska direkt o hon somnade gott i våran säng :)

Vi skrattade så åt henne imorse när vi åt frukost. Hon höll på med ett ljud som lät typ "häjhäj" å det lät så jädra roligt, men senaste månaden har hon inte haft det ljudet, men så i morse så kom det igen..hahah!  ni skulle hört henne, hon pratade på med oss som aldrig förr. Hon hade mycket att berätta vill jag lova.
Smakportionerna går fortsatt bra. Fortfarande riktigt små mängder, o än så länge potatispure', det går iallafall ner :) På måndag ska vi ta en annan smak, har inte bestämt vilken än bara?

Nu ska jag göra mej klar innan vi ska ner på stan. Hadet gott.




Fyra generationer.. i julas

                              hemma hos mormor o morfar för någon månad sen ;)

Fotoalbum o pyssel

Tjoho!

sitter här med ont i huvudet.. :( har haft det sedan jag vaknade imorse..kul..not. Skrållan sover och vi ska se på plus och senn debatt :) sen SOVA (förhoppningsvis)

Satt o pysslade lite med lowas alla fotoalbum häromdagen;






små,små händer & små,små fossingar




mamma & pappas födelsedagskort (i efterskott :)

Imorgon ska jag & Silvy gå på bio utan barn... Första gången som jag gör något själv, förutom o träna och gå o handla på drygt 5 månader. Det kommer kännas KONSTIGT, men kanske även välbehövligt. Lowa kommer vara hemma hos sin far, så henne går det ingen nöd på. Det blir nog värre med mej. Kommer vara borta ca 4 timmar, för vi ska gå lite på stan innan bion med.. jag kommer SAKNA min docka :) men det ska bli skönt att sakna lite också.. män som hatar kvinnor blir det iallafall :)

Senn hem o fredagsmysa med familjen :)


Jag älskar dej hjärtat!! 

M spexar till det på jobbet i Oslo :)

Smakis


ja, imorse kom den första smakisen. Potatispure', cirkus en tesked. Det hade garanterat gått ner mer, men vi vill skona den lilla magen, så vi går sakta fram. Hon gapade stort o det såg ut som om hon gillade det :)

Hade väl egentligen velat vänta några veckor ytterligare, men NU har hon börjat krångla så vid bröstet.. :( hon är väldigt otolig och allt annat är roligare att titta på när hon ska äta..Så, det var lika bra att komma igång.. men det ska bli kul det också! :)


I väntan på maten :)



Mmmmmm, va gott :)

Inatt hade vi den sämsta natten ever.. :( Hon somnade redan vid 18.00 efter en hel del gnäll (faktiskt)
vaknade kring två o var snorpigg!! la över henne till vår säng, då hon brukar somna om, men icke. Hon låg o små sparkade på mej, nöp mej i näsan o hade sej o jag var såååå trött. Vid fyra sa m att nu går jag upp med henne. När han börja gått upp, började hon gnugga sej i ögonen o jag sa att nu verkar hon lite trött. Så han avvaktade lite. Jag somnade nog före Lowa, men när jag vaknade till sov hon så sött ;) men.. hon sov inte mycket längre än åtta för det.. så nu är det jag och stora kaffekoppen som hänger idag! ska hoppa ner i sängen så fort hon somnar. Måste åka o ombesiktiga biljäveln också... blä.. Hon brukar ofta bli tyst eller sommna om när man stoppar in nappen på natten. Men inatt, bara grät hon med nappen i munnen. Så har hon aldrig gjort!? hon gråter aldrig på natten. har hon ont!? provade o ge henne mat, men då bara skrek hon ännu mer.. härligt!! som tur var gav det sej ganska fort.

Så kan det vara! vi har iallafall en pigg familjemedlem.. lilla Lowa. Hon kutar runt i sin gåstol :) hahah, hoppas hon vill sova med mej snart!

Vi hörs!

5 Månaders tjejen

meen! glömde ju att skriva att min lilla älskling blev hela 5 månader i lördags också!!! oj vad tiden flyger. Jag önskar man kunde frysa tiden. Eller åtminståne att hon fick vara 5 månader i 5 månader, 6 mån i 6 mån osv... :) eller, kanske inte :)

Mammas store tjej! :) <3



Mamma & Pappa älskar dej!

Träning

Gosh! längtar efter att kunna träna hårt igen.. o bygga muskler. Var rätt duktig ett tag, men senn gick gymkortet ut :( o den bistra sanningen är att jag ej har råd just nu att förlänga det. :( Skulle så gärna vilja vara med i karlstads gymnastikförening också, o gå på passen där. Jag gick där för några år sedan. Jätte bra komplement till styrketräningen. jag ÄLSKAR aerobics!

Nu blir det bara promenader + lite egen styrka här hemma. Lite magträning blir det också, men måste verkligen bli bättre!! Beach 09 snart juh! Skulle vilja komma igång o springa också, men det törs jag inte än.. sist jag sprang åkte jag ju på en muskelinflammation som jag faktiskt känner av lite fortfarande, så det får vänta.

jaja..

Imorgon ska vi hem till Linnea, en tjej i föräldragruppen. Men jag känner mej faktiskt lite hängig nu, så vi får se hur det utvecklar sig under natten? Måste även åka o ombesiktiga bilden imorrn.. kul..

Har lite tråkigt.. m är på fotbolls träningen och L sover... Hoppas han kan laga nån god mat eller göra nån "rolig" kvällsmat när han kommer hem..

Blidde ingen "Smakis" till Lowa idag. Men vi har tänkt oss potatispure' imorrn till henne. Kameran lär ju vara framme, så ni får garanterat se detta! haha


Vi hörs!



Nyförlovad ;) 1/9 2007

sång!

Tja!

igår firade vi mamma o pappa som hade fyllt år :) här fick de ett hemmagjort kort, som jag hade pysslat ihop:


älskar den här bilden. Lowis ser så snosig & trött ut :)



nalle puh fick va med på ett hörn med :)

idag har vi varit på babysången. mysigt. L satt i mitt knä o dansade när vi sjöng :) sötis! ( hon gungar fram o tillbaka med kroppen) efteråt fikade vi lite :)

idag blir inte så mycket annat.. kaaaanske ska ge Lowa sin första smakis idag...? vi får väl se..



mys med pappa igår <3


hej så länge!

Dopbilder

Nu har jag äntligen fått se lite kort från dopdagen. Tack mamma o pappa!!'

så här kommer lite bilder från dagen...



M häller upp dopvattnet

                                                     inga sura miner här inte :)


jag, m, gudfar, gudmor, prästen & lilla Lowis

                                                                     dopad! :)

La familia




Gudmor, jag o lowa


                                                                          present öppning :)


tårtorna

                                     servetterna som jag hade vikt till en babytröja




Dopboken :)


Annars idag har familjen vart på obs o kollat in bokrean lite. Lowa fick en liten nallepuh bok, vi hittade inget.
Handlade lite mat och åkte hem igen. Vilket jäkla drittväder!! :(

När vi kom hem, hade jag färg på Lowas fötter och gjorde avtryck i ett album som hon fick i dop present:) blidde bra. Visar en annan dag. Nu ska jag beställa hem korten från dopet imorrn, så jag kan börja göra iordning ett nytt album åt henne. Jag handlade lite scrapboocking häromdagen :)

Godnatt på er!

Dopet

Hej! nu har alla fina presenter packats upp och beskådats än en gång. TACK allesammans för fina presenter och en UNDERBAR dag.

TACK Kicki som sjöng så fint att tårarna var nära att rinna, TACK Gudfar Nisse som läste fin dikt till Lowa, TACK mamma o pappa som hjälpte oss mycket på dopdagen med fika, etc,etc. TACK Lotta som bar Lowa och som bakade smaskiga kakor!! TACK Ibbe som filmade hela dopcermonin och TACK alla ni som kom och gjorde Lowas dag till något att minnas för evigt.

Innan vi gick upp till kyrkan fick Lowa en fantastisk present av gudmor & gudfar! SÅ grym!
ni får se ett litet smakprov;

 
framsidan. Fråga mej inte hur, men det är en bild på första sidan på kyrkan där hon döptes! :)


Bästaste gudmor och gudfar!! men en fin personlig hälsning till gud dottern <3

 
hälsningar från gästerna


vårt allra första foto som familj :) texten längst upp till vänster, är hämtat ur min blogg. Det var det första jag skrev till er efter hennes födelse (på sjukhuset skrev jag det)

"Nu är hon äntligen hos oss, vår älskade Lowa. Hon kom till världen den 28 september 19.18. Hon vägde 3700 och var 48 cm lång och hon är världens vackraste, såklart!"

     
Små,små fossingar o fingrar & till höger inbjudningskortet och kuvertet till dopet ;)


på baksidan står dikten som gudfar läste i kyrkan <3

Allt som Lowa fick igår är vi så otroligt nöjda med. Så bra grejjer alltihopp! Vi har visat henne idag, då hon sov under hela paket öppningen igår

I kyrkan gick allting också bra. Hon skrek inget och var inget ledsen. Det är klart att det inte är så kul o få vatten i huvudet bara så där, men det gick bra :) hon tittade på prästen och på nisse när vi sjöng! Vi hade valt psalmerna: "Tryggare", "du vet väl om att du är värdefull" (tycker den är SÅ vacker) och "lilla barn" (från Kerstin Andebys mosters trudelutter")
Lowa var hos gudmor ända fram tills efter själva dopakten, då tog jag henne. Men det gick som sagt gööör bra :)
Senn bjöds det på sång från faster Kicki.Vackert. Vi fick som sagt kämpa för att inte börja gråta där framme. Hon sjöng "Älskade barn" den finns även som dikt, vilket början av prydde baksidan av inbjudningskortet om det var någon som la märke till det :) tänkte jag lägger ut dikten här framöver den är så fin både i dikt och sång! fin text helt enkelt.
Efter det läste Nisse dikt, också jätte fint. Sedan var det över och folk kom fram o tog kort på oss :=)

Senn bar det av till församligshemmet för fika och presentöppning! :) Lyckat verkligen.




en del av presentskörden! fick nog inte med allt ;)

Det blev en lång dag som väntat och vi var nog ifrån församligshemmet kring halv sju skulle jag tro. Lowis var alldeles färdig och somnade på bilfärden hem ;) M stack in på mongolien och köpte med kina mat hem. Hade ju inte ätit på såååå länge! hem o åt och myste och kikade lite på melodifestivalen, senn natti,natti :) hann se filmen som Ibbe filmade åt oss också! jätte kul!!


Dopbevis, dopljus & vackra blommor! :)


den här orchide (stavning?) har inte blommat på ja... jag vet inte huur länge!? aldrig tror jag..
men är vi kom hem igår, så hade den det! :) det tyckte vi var lite häftigt.


Lägger naturligtvis upp bilder från själva dopet när jag får.

Ha de!

Dopad & klar

Hej vänner!

Gårdagen gick SÅ bra och jag är SÅ stolt att få vara mamma åt denna lilla prinsessa <3
bilder kommer förmodligen under dagen då jag kanske fått några via mailen ;)
([email protected]) själva hann vi inte ta några kort igår :)



Lowa till vänster & jag till höger :)


Jag återkommer mer om dopdagen senare idag, när jag fått lite bilder till :)


Jag är SÅ lycklig!!!

Trevlig söndag

RSS 2.0