Lördag

Hejhopp!!

här har åskan slagit ned och slog ut hela vårt hus.. en tjej satt fast i hissen rätt länge, men nu är allt i sin ordning. Tur.

Igår var en riktig myskväll :) Dezi kom hit som barnvakt och Lowa var alldeles utom sig av glädje ;) jag o M gick ner på stan ett par timmar o tog några öl på after work! nice ;)

Sen hade vi kvar dezi här o fredagsmyste till heartbreak kid, punköl, chips & goodis! riktigt fredagsmys.
Tack dezi för hjälpen, guld värt.


coffe house by george..


wolfpack... :)



Ikväll ska vi till mamma o pappa och grilla å se på eurovision o mysa :) ska bli kul.

Här är lite bilder från en härlig kvällspromenad, som slutade i en lekpark.. :)











trevlig kväll!

Heja pappa

Hej!

igår spelade M fotbolls match, vi var där o hejjade! under dagen vägrade L sova middag, så hon somnade givetvis i bilen till matchen och fick sova en liten nap. När hon vaknade kom Julia och de lekte brevid planen :)
Matchen slutade med seger för gruvlyckan och pappa M gjorde 2 mål ;)






Laddar upp...


supportrarna!



Senn var det plugg resten av kvällen.. klockan 00, skickade jag in min matte hemtenta och nu hoppas jag bara på det bästa.. 14 juni får vi svaren....omg.

Nu ska skrutten hämtas hem och vi ska försöka ta oss iväg o fylla upp kyl och frys lite granna..:)

kramkram så länge.

Söndag

Hej!!

är så trött idag.. så det blir lite bilder på godisen, får se om jag skriver senare :)

Igår kväll, runt 21 ;)...




matte...




tröööött, men vill inte gå o lägga sej..


i väntan på lunch idag, läste Lowa bok för gossedjuren och dockorna :)




Kram.

Åska

Hej!!

jag gillar verkligen inte åska... dessutom har jag så jäkla ont i huvudet att jag knappt orkar tänka.. nu är skrutten i säng (utan protester idag, lovely) vi har haft en mysig mamma-Lowa eftermiddag/kväll. Hon har vart på kanon humör, vi har lekt, badat och myst. Morbror Emil var här på fika förut och hade med sig en present till Lowa, en supersnygg adidas dress! tusen tack:










trött fotbollstjej ;)

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Lowa har varit på förskolan, nästa onsdag ska de ha vårfest det ska bli otroligt spännande! jag har pluggat..

det får bli en tidig kväll ikväll tror jag.

Ta hand om er, kram

Lillhjärtat


Jag älskar dig! <3




Fotbolls match

Hejhopp!

vilket underbart väder det har varit idag. Tills jag fick jordens huvudvärk...åska på g kanske??

Det kändes bättre på eftermiddagen, när jag gick o hämtade hem Lowa. Vi åkte till skutberget o överraskade pappa som spelade fotbollsmatch! han blev såå glad :)







En liten Siri kompis hittade hon och de spelade boll och sprang runt! gött med mycket gräsyta.

Nu sover hon och vi har gjort oss en varsin drink.. :) var så sugen på o gå ner på stan o ta en öl med älskling (är det vädret tro??) men har varken råd eller barnvakt, så då fick det bli en good drink på ballkongen istället!


 


                                                                               Ha det gott

övernattning


Hej!

igår var vi bjudna till vänner i kristinehamn. Där blev vi även över natten :) Lowa var alldeles toklycklig när hon vaknade i morse o hörde Alva o Edith busa på nedervåningen :) god mat och gott sällskap. Sanna och jag passade även på att cykla in till centrum o ta en varsin öl, för att sedan cykla hem igen. trevligt!!

de bor i ett kanon fint område, som är väldigt barnanpassat. För några år sedan kunde vi ha köpt ett radhus där för 85.000 ca.. nu låg det på närmare 300.000, snacka om ökning.



Lowa hos Alva & Edith (tröttskrutt)




Sanna o Alvis




Lowa och Edith mumsar korv! :)


När vi kom hem, sprang Lowa in på sitt rum och lekte med alla sina saker.


dansa min docka..


hårspänne tillomed...det är inte dåligt dä :)


Hon vägrar o lägga sej om kvällarna nu..hon blir heeelt hysterisk. vi har fått sövt henne i bilen 2 nätter i rad nu. hoppas verkligen det är något övergående. Det är samma visa vid middagssovningen. Fast då var det mer att hon ville ligga o somna i vagnen själv, utan att jag höll på o vagga och vyssa å ha mej, då blev hon oxtokig..hon ville bara att jag skulle gå.. då somnade hon. Funkade dock inte ikväll..

när jag satt in henne i bilen gav hon snuttisen sin napp å sa Mmmm :) goding! jag sa: va go du är mot snutten, då kramade hon om snutten o pussa! ;) "donatt" sa hon också...


Nu ligger hon i sin säng o ja undrar just va hysterisk hon kommer bli när hon inser att hon faktiskt somnat..ja det blir ett senare problem..bäst att inta sängen nu.

Till veckan blir det plugg hela veckan..

Kramkram

Bibliotek


Hello!!

Idag har vi varit o hälsat på "Offa" på hans jobb, senn gick vi ner till biblioteket och lånade nya böcker och cdskivor. Lowa passade på att leka och såg ut att trivas ;)







Lånat till lillfisen:






och till mamma...

Vi pratade i skolan om att biblioteket oftast inte uttnyttjas så väl. så jag tänkte att nu jäklar ska här uttnyttjas! ;)
lånade böcker som Lowa kan relatera till själv och saker som hon har upplevt.

Så nu jäklar ska här dansas/gympas och läsas i helgen! ;)

Imorrn drar vi till Kristinehamn till familjen Pettersson och sover över!! MYS!!

Trevlig helg nu hörrni!!!



Godmorgon Fredag!



Onsdag

Hejhopp!!

Nu när jag sitter här borde jag egentligen plugga.. men jag tänkte göra ett snabbt inlägg här innan. M lägger Lowisen och har just släckt lampan tror jag. Vi får väl se om det det blir några protester..hon har börjat med det lite nu.. hon vill gärna vara uppe o leka..

Nya ord som hoppat ur munnen:

Mök- Mjölk & Owa - Lowa

annars älskar hon att klä sig själv. sätter på sej byxor,strumpor o skor själv. kan själv är ett uttryck som börjar te sej..man får inte hjälpa till...







tummen upp för gungning :)

 
trött jordgubbstjej

och här har vi midsommarklänningen! hoppas bara att det blir fint väder :)



nej,nu måste jag sätta fart med bilderboksanalysen!!

kram på er!

Mammas gull

Hejhej!!

blir bara tre härliga bilder på Lowisen från idag, vi dricker vin och ska se en film snart... så.. snabbinlägg! :)
skriver nog imorrn







<3

Klänning

Hej på er!!

sitter o funderar på om vi verkligen ska köpa klänningen till midsommar åt Lowa. Hon kommer ju garanterat bara använda den just då..

fick syn på den här på Lindex:


den tycker jag är midsommrig.. ;) den skulle hon även kunna ha fler gånger i sommar.. hälften så dyr också..
ja, det tåls att fundera på. ner till stan behöver jag iaf.. ska försöka hitta en ny vårjacka åt damen och egentligen också regnställ...


So long!

Nytt till samlingen

Hejhopp!!

För en tid sedan gick jag med i en barn bokklubb. Man fick super bra premier, senn tänkte jag gå ur. Det fick man inte, jag var naturligtvis tvungen o beställa 2 böcker under ett år ( inte så farligt kan jag tycka) Det ringer en säljare och man får beställa vilka böcker man vill ha under året. Jag beställde bara 2, men hon försökte verkligen få mej att köpa mer, såklart. Dit jag vill komma var att det blev två st. barnkammarböcker ytterligare till samlingen:








En bok dyker in i Juni och en i sep. Det kan ju bli en sommarpresent och en 2års present! ;)

De kostade 150:- styck och jag tyckte det var ett bra pris, då de brukar ligga runt 200.. men när jag går in på nätet o söker nu, ser jag att dessa böcker ligger runt hundringen.. för de är i ett litet mindre format och har ett mindre omfång.. :( happ.. det syntes ju inte. Det blir nog bra ändå. Lowa älskar dessa böcker. Nu om kvällarna är det den silvriga med sånger som gäller. Jag tänker mej att man ka sätta upp ett par tavlelister i hennes rum och ställa upp alla barnkammarböcker på! ja,det blir bra :)


Hade gott!

Dancing queen

det här har vi dansat & fjantat oss till hela morgonen ;)

Lowa dansade loss med lilla nakenfis rumpan,hihi










Har sprungit & nu ska jag upp på ett lektionspass på KAU

Hade gott

Välkommen "Harry"

Hej på er!!

först o främst vill jag säga stort grattis till Jannike & Andreas, som fick en son i natt. Äntligen ville han titta fram!! :) Harry har han kallats i magen, vi får se vad det blir :)



Idag har lilla familjen haft en toppen dag. Den började med utelek för "lillälskling" & "storälskling" medans jag powerstädade här inne. Efter det åkte vi bort till Sylvi & Julia. De var på 4h, så vi åkte dit och joinade.




"kacka" :)


Våra älskade ungar!! tog varann i hand å gick i kikade på "kackan"...aaahh :)


senn åkte vi hem till dem och lekte på deras grymma uteplats! där finns typ allt.




gullet mitt

Vi blev sedan bjudna på korv med bröd och barnen lekte SÅ bra. Inga dumheter, bara bra lek. Hur härligt!? knappt så vi ens behövde kika in på Julias rum, vi gjorde det mest för att vi var så nyfikna ;) När vi skulle åka hem ville deras pussar & kramar till varandra aldrig ta slut. hihi. Man blir lycklig i hjärtat, det blir man.

Vi måste ses snart igen.

När Lowa sov middag, passade M och jag på att pressa på ballkongen!! gööött.

Senare tog jag mig en springtur och det var sååå skönt. dessutom har jag börjat på diet idag :) inget bröd,potatis,ris och pasta nu. Och 2 dagars löpning och 2 pass gym är tanken.


mitt mellis


Ha en bra kväll hörrni!


Fredagsmyser i fredags ;)

Vintage stories på Kappahl

... har jag blivit kääär i :) Lowa bara måste ha nån av dessa klänningar till midsommar! men jag kan ju inte riktigt bestämma vilken..tror jag gillar den första mest, men cupcakes klänningen är ju såå fin också, men den första känns mer midsommrig :) 

                                                               
                            Vilken är er favorit?




 




 

  Det är ju så vackert.

Vill ha något liknande själv också! det hade varit sött. Det är ju snart rose collection på kappahl också...då skulle man ju egentligen köpa sej en klänning också..mycket fint o somrigt

Well, well det är ett tag kvar till midsommar. Mycket som ska hinnas med innan dess, inte allra minst i skolan. det är rätt mycket nu, men det känns som att jag ligger rätt bra till ändå. Har nästan gjort klart ett arbete som ska vara inne om drygt 3 veckor :) känns bra. Min grupp lämnade in vårt mattearbete i torsdags och igår fick vi besked om att vi var godkända!! kul.

Valborg var det igår också.. inget vi firade iår. Lowa somnade rätt tidigt och det var inte läge att dra iväg till nån brasa. Får bli nästa år. M och jag tog iofs oss en varsin öl, det får vara vårt firande! hihi

Idag har vi varit ute o en park på förmiddagen, men det blåste så väldigt så det var inte så skönt... nu sover princess o sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Vi har ingenting planerat iallafall :) kanske vi premiär grillar ikväll? hade ju vart kul med sol när man gör det iofs...


Ni får hadet så bra hörrni!

Kramkram o lämna gärna en kommentar om vilken klänning ni tycker bäst om <3


RSS 2.0