Gott nytt år

Önskar Malin & Lowa (å Marcus)


Nu är vi nyårsfina och ska snart bege oss till Hammarööaa till trevligt sällskap & goood tre rätters. Ska bli såå mys.






finaste gull


nyår förra året, lille bäääbiich!! ;) i år tar vi med oss en stoor tjej!

GOTT NYTT ÅR!!!

Princess

Hej!

Vi hade lagt undan Lowas prinsessbil, för hon ställde sig uppe på den och ramlade en gång.. idag fick hon syn på den och ville sååå gärna ha ner den. Nu var hon mycket bättre på att hantera bilen ;)

 


min lille sötis princess! :) uuhh va ja älsker dej!!





Idag har jag varit nere på rean en sväng. Vilken besvikelse.. inte alls mycket rea, eller så var det otroligt utplockat? fick med mej en pyjamas, en tröja och en söt klänning till Lowa. På gina tricot gick jag in o vände...my god vad folk..

Igår var vi ute och åkte lite pulka med Lowa.. det var inte så uppskattat, så vi fick gå in nästan med en gång..



Annars försöker vi bara njuta av ledigheten tillsammans, den 11 januari börjar allvaret :) Förskoledags för min lilla tjej! å inte är hon så liten heller. Idag tog hon på sej sina stövlar helt sjlv, igen. Städar efter sig gör hon också! så dutti så! :)

Nej nu ska jag försöka väcka liten docka som slumra till här för en stund sedan.. får se hur det går. Måste försöka vända det här nu.

Kramkram


Julafton

Hej allihoppa!


Hoppas ni har haft en riktigt mysig jul! det har vi. Vi startade julfirandet här hemma med besök av farmor o farfar. Jullunch och klapputdelning :)

På julmorgonen tog vi oss en sovmorgon allihoppa till runt 9 tiden ;)


om man är så här trött innan julen, hur är man då efter?



tomten hade lämnat ett paket till Lowa under natten. En nalle puh DVD, snäll dänna däringa tomten ;)

Senn var det dags för julfrukost tomtegröt och skinkmacka! :) senn gjorde vi oss lite julfina innan gästerna kom.



julklappsutdelning (och pepparkaksätning)


Lowa är sugen på  att börja öppna! :)


farmor hjälper till

senn var det dags att packa bilden o fara till mormor o morfar. Vi åkte o hämta upp min farmor.




Lowa tyckte inte om tomten. Hon vart inte ledsen, men hon blev väldigt arg på honom! är det bra? o bli arg på tomten?? :) hon skrek åt honom..


mycket skeptisk till tomten, som kom på ett blixtvisit.. :)



senn ville Lowa leka med katten tindra..




lite kvällsmys hos mommo :) <3


gunga med mamma


julaftons kvällen, en del av skörden :)

Vi och framförallt Lowa, har fått väldigt mycket fint och vi är mycket nöjda med julen!
Jag märker nu hur julen för min egen del inte spelar så stor roll längre. Nu lägger man allt fokus på Lowa och att hon ska få bra och mysiga jular som möjligt. Det är det som är det viktiga nu. Jag tycker vi har lyckats med det i år. TACK alla!


Kram på er så länge


Mini jul

Hejhopp!

idag är det ingen bra dag.. :( bilen startar inte, telia fortsäätter sitt krångel av fakturor och ett par julklappar som jag hade bställt på nätet,blev inte riktigt så som jag hade beställt dem! suck. jaja, vad gör väl det.. det mesta av det har löst sig nu iaf :)

Igår var en bra dag däremot :) Nisse o lotta var här på julmys :)



julprinsessan lagar mat innan gästerna kommer

 


åh! en pulka!!

 


bus med gudmor


fått ett prinsess tält!


här kan man ju sova ;=)



myysigt!



Lowa fick som ni såg en super snygg rosa pulka, prinsesstält! rosa hörselskydd och ett jätte  fint pussel med nallepuh på :) tusen tack. Vi fick en rosa åkmatta, som vi ska testa snarast! :) ett kort från unicef där det står att vi bidragit med 50 påsar nötcreme som förhindrar undernäring av barn. Vilken bra julklapp!  Mac o nisse fick öl och ostprovning i en expirience box! jag fick en hello kitty neccesär med lite smink i ;=) inte att för glömma, mac fick en liverpool kalender också! stort! :) hihi. Det var en jätte mysig kväll och Lowa ville inte somna förens 22.00. Hon är svår att få i säng nu. Hon har en tand på g, kan ju bero på det. Hon sover iallafall till 8, 830, så det är ju gött iallafall :)


hade bra,  kramar


Jul i vårt hus




inte världens mest snyggt klädda gran kanske, meen har man en liten som mer än gärna plockar ner kulorna får man placera dem i mitten av granen..haha! huvudsaken är att den står där och sprider julstämmning!
inte ens den stackars julbocken får stå under sin älskade gran :)

Ikväll blir det "mini jul" med Nisse o Lotta, myysss. Vi ska äta naccos och äta julgooodis ;) o öppna lite klappar.. :)


jag har bränt en dvd med massa julfilmer till gumman. Nalle puhs jul, nicke nyfikens jul, musses jul, petsson o findus jul m.m :) Myyys. Dock får hon ju bara se lite åt gången.. så man kommer inte så långt i filmerna..haha!

härmomdagen var jag så trött när vi satt i soffan, så jag la huvudet i hennes knä o så sa ja: kan du klappa mamma? då klappade hon mej i håret.. Mmmmm mys! :)

Igår var det underhållning på hög nivå utanför sovrumsfönstret ;)


ibland kom det "pippisar" hoho :) vilken lycka!


Nej, nu ska vi fica lite inför ikväll tror jag. Kram så länge!

 

 


Pulka premiär

Hallå i stugan!!

Igår handlade vi julmaten och var på gran jakt. Fick dessvärre inte med oss någon gran hem. Istället ska vi få låna "krukfamiljens" plastgran i år :) tusen tack. Hellre en i plast, än ingen alls :)

På eftermiddagen klädde vi på oss o drog iväg på en liten pulkatur med Lowisen. Hennes första!

 


ner,ner,ner för backen ner.. :)


mina gull





Av bilderna att dömma, skulle man kunna tro att mamman o pappan hade roligare än barnet.. :) meen, vi tror hon hade kul innerst inne. När vi frågade henne om hon ville åka en gång till, så nickade hon! :) det har hon börjat med nu. Det är jätte bra! imorse frågade jag: Ska vi gå o sätta oss o äta frukost? då sprang hon till köket o försökte öppna kylskåpet :) när hon pussas så säger hon : "Mmmmna"! som man ju säger när man pussas.. hade inte tänkt på det förens hon började med det själv, haha! goooing <3

Nej, bäst att passa på o dammsuga lite medans skruttan sover på ballkongen som en micchelingubbe minst sagt.. :) hon är nämligen rädd för dammsugaren hon..
:( inte lätt o va liten.

Ha en trevlig lördag!

Kram


Onsdag

Hej på er!!

Idag har Lowa haft besök av kompis Svea. Efteråt såg det ut så här.. haha!

 
Just nu; när sessan sover :) skönt att det kan vara städat nån gång på dygnet iaf ;)

Annars idag har jag pysslat ihop ett får till morgondagens temaarbete i skolan; vi ska göra ett tema om Bu och Bä böckerna, ska bli riktigt kul! redovisning 13 jan, det allra sista vi gör i kursen.



;)

till Lucia hade Lowa gjort en tomte av sin hand.. det är inte så dåligt, med tanke på att hon bara är 14 månader.. :) egentligen ska man måla med flaskfärg i handen och senn trycka på papper, men tyvärr hade vi ingen flaskfärg hemma ;(




Vidare idag har vi pysslat lite till.. med trolldeg. Det KAN vara bland det roligaste som finns enligt Lowa. Hon satt helt trollbunden lääänge ;)






Nu är alla julklappar färdig handlade också. Grymt skönt! slippa den stressen. Nu ska det bara fixas julgran och julmat :)


klappat & klart!

Imorse satt Lowa på en "vuxen stol"  :)


-Smöör, mamma! ;)

Lowa lär sig så fruktansvärt mycket nu, att vi knappt hinner med. Det är otroligt häftigt! idag tyckte vi att hon sa "dada" när hon stod vid badkaret.. hon ÄLSKAR att bada, med pappa. Det är det bästa. Det är så härligt o höra hur de tjoar och tjimmar o skrattar inne i badrummet ;) det är deras grejj det där, att bada <3 hon har lärt sig att shamponera sitt och våra hår, att ställa tillbaka alla flaskor hon har tagit fram i en korg, att snurra när hon dansar, att göra rörelser till "var är tummen" och "klappa lilla magen" m.m m.m

Idag har vi unnat oss en sultan tafjord bäddmadrass som formar sig efter kroppen. En för tidig julklapp kan man säga. Vår har vart så dålig, så vi ser mycket fram emot natten för en utvärdering imorgon. Det känns väldigt bra iallafall :)

har även hunnit med o tränat här nu på kvällen. Underbart!

Nej, nu ska vi snart gå in o lägga oss o se på tv i sovrummet. Ska bara lyfta över prinsessan först, hon ligger där just nu o snosar <3

Kramar så länge..


Russin

Hej

 

 


lilla russin tjejen! :)

återkommer senare ikväll med en liten update när skrållan har somnat!

Kramar


Min Lucia




kikar nalle puhs jul, medans mamma gör knäck i micro...INGET att rekomendera..by the way :)



full fart hos mommo o moffa :)




kollar in när tuffe morbror gör knäck



ha en fortsatt trevlig Lucia!


Tomtelek


 






hmm...






leker med favvotomtarna.

Förut när vi skulle städa hennes rum, så sa jag "kan du ställa tomten i fönstret?" så gick hon o gjorde det, min duktiga tjej! häromdagen kom hon o hade satt på sej båda skorna! haha. Blöja och skor var dagens outfit, inte så dumt :)

 

Nu blir det robinsson i soffan o en varsin öl. Ha en fortsatt bra lördag ni med!

 


ÄLSKAR DIG PRINSESSAN


Play date med Elliot

Yepp, igår hade vi trevligt besök av Elliot & mamma Zanna. Tack för titten! hoppas vi ses snart igen :)


Hänger lite ;)

 


Lowa ska klappa Elliot! :)






sitta på pottan med kläder.. :)



Kram o puss


RSS 2.0