MVC & inskrivning

Hej hopp, alla glada!

Idag har varit en mycket händelserik dag. I skolan hade vi skit kul. Lärde oss en del om dans för barn och hur man kan använda det i undervisningen. Om någon hade kommit in i danssalen, hade de nog trott vi var knäppa :)
men, såå kul och så användbart.

Därefter fick vi se på filmen från eldkonsten.. vet ärligt talat inte om jag ska köpa den.. den var rätt dålig :( jag hade höga förväntningar på den.. under vår dans hade han klippt, så musiken o rörelserna inte stämde överens. Plus att jag aldrig syntes i bild, bara en gång. Man tycker ändå det vore roligt att se sej själv när man har gjort en dansuppvisning, men så blev det alltså inte. trist. Men ändå så vore det ju ett kul minne att ha, så vi får väl se.

Efter skolan skyndade jag mig hem för att sedan bege sig till Gripen och Mvc för inskrivning. Mötte upp Marcus där.
Vi är väldigt nöjda efter detta "möte" hon var himla trevlig och lugn. Lämnade lite prover och sådär med. Mackan har presic dragit bort mitt stora plåster på armen.. jag skrek! :)

När vi kommit därifrån hade mackan hittat ett bra erbjudande på en mobil till mig, så i gick till Phone house. Så nu vips, så är jag ägare av en  ny nokia och det oslagbara telia student! tror detta kommer gå bra. Min mobil har krånglat så länge jag kan minnas och jag får skyhöga tele räkn. varje månad. Thanks Love <3

image675


Nu ska vi mysa i soffan! tjing, tjing

Skiit dag.

Det håller dock på att vända nu.. hoppas jag. Gick o la mig tidigt igår, klockan nio.
När Marcus kom hem från sin fotbollsträning kvart över tio, hade jag fortfarnade inte somnat :( pga: Huvudvärk.
Det mal och mal och ville inte ge sig. Jag ville inte heller ta nån tablett, eftersom jag då var osäker på vilka jag kunde ta och inte. Somnade kanske till vid ett tiden, för att sedan vakna av att jag hade ont. Så höll det på hela natten och morgonen. Gick in på nätet o läste att det kunde bero på järnbrist, så jag slängde i mej lite blutsaft.
men fick inte behålla den värst länge :( ingen höjdar morgon alltså. Klockan nio började jag jobba på förskolan. Det var rätt tufft kan jag lova... efter en halvtimme tog jag en alvedon (läste att man kunde ta den) så jag kunde fortsätta jobba iallafall.

Känner att huvudvärken är påväg tillbaka lite nu.. köpte Järn brus tabletter förut, som jag försöker få i mej nu.
Får väl nämna detta till BM på torsdag, så får vi se om hon tycker jag ska köpra tabletter. Men jag gör helst inte det än för magens skull...

Senn när jag var på väg hem från jobbet, hoppade jag in på hagahallen för att köpa lite bröd, mjöl och ost. Var kanske där inne i 5-6 minuter. När jag kommer ut har jag fått...håll i er. 1000:- i böter. FFFAAAANN!! säger jag bara.
fatta vad man kunde gjort av de pengarna istället. Nu får kommun göra nåt kul för de pengarna istället. Roligt för dem. Ja, vad kan jag göra? pengarna finns ju som tur är, men som sagt man kan göra roligare!!

Annars är det ju bra.... :)
ska alldeles strax åka ut med bilen ( om man kan kalla den det) o försöka på avgasröret lagat.. hejjohå

Älskling e hemma o det är såå skönt. Han hade vart på bokrean och bla. köpt baby massage bok, erkar väldigt bra faktiskt.

Nej, bäst att åka nuda.

Kram på er! hoppas er dag varit bättre än min ;)

image674
sommarbild från Alanya 06

Söndags mys

Hej!!

Vad tyckte ni om gårdagens melodifestival? jag tyckte som dezi, att det var synd att man inte kunde rösta på Björn Gustavsson. Han var ju bäst av alla :) Jag är nog inte ensam om att tycka att mello har tappat lite av sin charm, när de drar ut på det med så många deltävlingar. För mej är det inget måste att se deltävlingen nu på lördag.

Idag var Dezi och jag på badhuset vid elva. Badhuset var fuuullt, förutom på "vår" bana! nästan själva, gött. Simma väl nästan 40 min idag. Senn satte vi oss o dezi drack kaffe och vi åt äggmackor som jag hade gjort. *myys*
När vi hade duschat och gjort oss klara åkte jag hem till farmor och vi gjorde vår favorit mat:
värmlandskorv,potatis och senaps sås! mmmm, det vart så gott. Jag sa det till farmor, om jag inte hade ätit det hemma hos dem när jag var liten, hade jag säkert inte tyckt om det idag. Lustigt det där, men det är helt klart en favvo. Det äts bäst hemma hos farmor & med farmor :) fick lite med mej hem också, så det får bli matlåda imorrn i skolan.

Nu har jag pysslat lite här hemma, för vid halv åtta kommer Jenssan o ska ha lite söndags mys med mej :)
Just nu håller jag på o bakar ett bröd, som jag väntar på ska jäsa färdigt. Äggmackisar & Te'  tänkte jag bjuda på.
Å lite fruktsallad & glass till efterrätt ;)

Missa för guds skull inte en annan del av köping ikväll. Kommer garanterat slockna efter det, som jag har vart i gång idag.

Marcus & jag längtar så tills på torsdag! då ska vi göra vårt första besök på MVC :) *längtar* och så fyller ju en viss Nils 30 år också! ;)

image673



Pussar & Kramar Malin.

Vilken dag

Heej!

Har inte gjort ett piss :( ångest till maax. Det har varit såå fint väder ute också..
jag vet att om Mackan hade vart hemma, hade vi hittat på nåt. Då hade jag liksom orkat.
Men idag, när jag varit själv och allt kännts tråkigt, har jag bara varit trött.

Ska försöka ändra på det nu.

Jag ska förmodligen hem till Maria och se på melodifestivalen med henne sen, ska bli trevligt. Så man får nåt vettigt gjort idag iaf.

MÅSTE ta mej iväg till gymet imorrn med, men det fixar jag allt. Lite blutsaft innan bara så :)

hade inget vettigt o komma med i detta inlägg, men det kanske kommer nåt vettigare imorrn ;P

image672


                                                                             hhahaaa, jag idag :)
Kraam

present

Wiiihhooo! min älskling ringde nyss och han hade köpt en present till mej idag :)

ÅÅ älsklings älskling, jag som älskar överraskningar! men jag är grymt nyfiken med ;)

Thihi, nu fortsätter Letz dance. Ikväll har jag faktiskt unnat mej en Pizza och har bäddat ner mej i soffan till letz dance.. hejja Matte!!!! :)



image671

                                                undrar vad som döljer sej därinne?

Puss, kram

Summer memories

eftersom ja inte gör så mycket idag... förutom att jag gör försök till att städa lite då o då :) Kikade jag igenom lite gamla bilder. Så här kommer lite bilder från en underbar kväll jag hade med några vänner än ljumen sommarkväll i Aug i somras. Vi satt i båt och lyssnade på per Gessle som spelade live i Mariebergs skogen:

image666
mmmm, myys

image667

image668

image669

image670

åååhh, längtar såå tillbaks till sommarn! tur det inte är allt för långt kvar :=)

Surisar

Heej! allt väl?

Igår hälsade jag på min farmor och sen kom mamma, o vi åkte till maxi o kikade lite :) *myys*
Mamma köpte dessa till mej, för jag ääälskar suurt. Om ni gillar surt, då kan jag rekomendera dem... de är aas sura :)

image665
 bilden är hämtad från nätet.

KRAAAAAM

Modevisning

Hej!!

Igår var jag och jobbade en sväng och på kvällen åkte vi på modevisning  & smyckesisning till Neta min arbetskompis. Där visades det mycket fina kläder och så klart smycken! :) vi bjöds på smörgås & tee, jätte mysigt var det och kul o träffa alla :) Beställde faktiskt inget *stolt* men jag kunde nog ha gjort det.. :) men kände inte att det var något som jag var TVUNGEN att ha. När det gällde kläderna alltså.. smyckena hade jag velat köpt iallihopa! :) Gå in på:  www.designatenga.com

Idag stod det dans på vårat schema, så jag gick upp, gjorde mej iordning, åt frukost. När jag kikade på nätet på kurstorget, så stod det att vi inte hade nån lektion idag... Tur säger jag bara, att jag inte åkte upp i onödan.

Då gick Malin och la sej igen tror säkert ni, men ICKE :) då satte jag mig o pluggade lite. Jajjemän! ;)
vi har en del nu och det är skönt att plugga undan lite. Vi ska bla. göra en egen cd skiva med instrumental musik som ska passa till att: smyga, galoppera, springa, studsa, långsamma rörelser osv.. det har jag kikat lite på. Rätt kul :)

Annars idag da? Dezi och jag ska försöka ta oss iväg o simma lite senare & viktigast av allt:
Jag går in i V. 10 idag :)



Bebis
- Embryot har nu blivit 3 till 4 centimeter långt, väger ungefär 5 gram och har storleken av ett plommon. Organen är nu anlagda, men de fungerar inte riktigt än. Ditt embryo kan med sitt kroppsspråk visa med sparkar och att vrida på sig när den inte tycker om att bli puttad på. Den kan röra på huvudet, ben och armar.


Du -
Du har massor med graviditetshormoner som cirkulerar i blodomloppet, dessa påverkar dig på olika sätt. En del gravida får sömnbesvär. Det blir ofta fler toalett besök på natten.





image664

Nej, nu ska det fortsättas pluggas :) Tjing, tjing!!

Fullspäckad ledig dag

Heeej!!!

jag började dagen med att vid tio, åka upp till uni. för att göra en gruppuppgift vi ska redovisa på fredag. Vi var rätt så effektva, var därifrån vid tolv. Gick därefter som mötte upp dezi utanför badhuset för att köra ett pass på Nautilus.
*skönt* När det var klart, skjutsade hon mig till gripen, där jag skulle på ett "tandläkar möte" på BVC. Som tur var träffade jag en tjej jag jobbade ihop med på min praktik ( hon har nyss fått barn, och skulle väga sin lilla dotter)
Så jag frågade lite vart jag skulle åså, har ju aldrig vart där förut.. Hon peka och sa vart hon hade vart när hon va på det mötet. Det satt dessutom fyra andra blivande mammor där, så jag hakade på. Väl inne så säger hon -hej! ingen säger nåt, så jag säger
- Hej!. Varpå hon tittar lite undrande på mej o säger: - Vem tillhör du?
jag : eh..? jag skulle på ett möte?
Hon: jaha, för det här är föräldrautbildningen och jag känner inte igen dej..:)

hon följer med mej och visar vägen. Vi skrattar lite och jag förklarar att jag skulle på tandläkar infon :)  såå tokigt!

På självaste infon var vi (heela) 4 personer.. den var ganska bra, men inte så mycket nytt som hon informerade om tyckte jag. Man vet ju att saft inte är bra för tänderna liksom. Några saker var dock bra att veta tycker jag.

När detta var färdigt gick jag in på pressbyrån och hämtade ut ett paket som hade kommit från Yves Rocher
Detta fick jag för 60:-

image662
* Svart väska
* Scarf
*Vårdande olja till ansiktet
*Läppglans med jordgubbs smak
*En dusch gel, luktar gudomligt :)


Puss o hej! nu ska jag se på Rena rama Rolf :)

image663     

    

Sommarbild

image661
Lanzarote mars 2007

Simning

Hej hopp!

Jag hade besöksrekord här i bloggen igår :) kul med lite nya läsare! hoppas ni vill stanna kvar. Jag ska föröka uppdatera iallafall en gång om dagen ;) Välkomna!

Har presic kommit hem från en underbar simtur med Dezi, såå gött. Hade nästan glömt bort känslan av att ligga o simma. Vi simmade ungefär 35 minuter och sen körde dezi ett pass med vattentramp med mej *gött*
Som rutinerad simmare som jag är (läs var) hade ja med mej en väska med vatten & äpple ;) nästa gång tar vi med oss mackor och saft o fikar efteråt! Detta var första gången på ett bra tag vi gjorde detta, men långt ifrån den sista.

Imorgon ska vi få hjälp med bilen också.. hoppas verlkigen att det går att svetsa ihop igen.. Hade bilen till skolan idag.. skämdes en del, men spelade rätt hög musik, så jag skulle slippa höra på oljudet..haha! folk vände sej inte om när jag kom körande iallafall.. det var ju bra :)

Annars har det väl inte hänt så mycket idag, var på bild lektion i skolan idag och jobbade lite med färglära.
Ska dit en sväng imorrn (ledig dag annars) och jobba med gruppen med vårt "storydrama" som vi ska presentera för klassen på Fredag.

Ska värma en matlåda nu, sen sätta mej i soffan o se på andra avenyn bland annat. Senn blire o plugga lite.

Kram <3

image657

Matlagning och rallybil

Godkväll! hoppas ni har haft en lika bra dag som vi har haft.

i var ju som jag nämnde tidigare i m-skogen med I & C och gick tipspromenaden där. Idag handlade den om väder!... :/ man är ju inte värsta meterologen presic. Men,men. Jag o camilla tävla ihop och boysen ihop. Skit samma vem som vann, man vann bara äran :D därefter fika vi lite på det alltid så populära Naturum. Fick stå en bra stund o vänta innan vi fick sittplatser.

Imorgon ska jag försöka dra med mej Dezi o gå o simma o ev. träna en liten sväng, vore skönt.

Vi har börjat med mat schema nu också här hemma. Vi har pratat om det förr, men det har inte blivit av. Men nu är det ju extra viktigt att jag inte slarvar med nåt mål, så nu är det gjort, av mitt hjärta. Han står faktiskt tillome och gör matlådor åt mej, så jag bara kan värma nu när han är borta.. oj,oj,oj.. så bortskämd jag är.. jag vet :) men han vill sina två små älsklingar det bästa :)
Vi handlade iallafall så jag har frukost, mellanmål, lunch, mellanmål middag + frukt o grönsaker då! kommer bli kanon. Eftersom att jag inte är nåt större fan av matlagning, blir det sällan så kul att ställa sej själv att laga den..
sen blir det ju inte bättre av alla äckliga matos lukter som jag känner av mer än någonsin.... fyyy fan.

Vi var ute o provåkte bilen idag också... det låter ju såklart utan avgasrör.. men den är ju inte känd för att vara tyst annars heller.. så till skolan o tillbaks den här veckan får jag helt enkelt palla.

Nej, nu vankas det middag och veckans höjdpunkt: Andra avenyn!!! Jiiiiihhhoooooo

Puss på er!!

image654          
jag  på Emils 19 årsdag

Söndag

Hej alla glada (och alla andra också)

Gårdagen var trevlig som alltid med Sanna & Matte, slår aldrig fel. Åt mat och kikade på melodifestivalen...
hejjade gjorde vi på "kebabpizza" varför? för att det antagligen skulle gårr bra i en ev. final. Förstår inte folk att carola inte funkar? det ska ju vara lite latinska rytmer! tyckte väl inte att det var så mycket bra bidrag igår heller, men ändå vill man inte missa denna happening på lördags kvällen!.. :)
Synd att N & L inte kunde komma. Måste bero på att N är av det "lite klenare könet ;) hahah!!

Nu ska vi äta lite lunch, sedan bege oss till mariebergs skogen för en promenad med Ibbe & Camilla och sen en fika på naturum, ska bli trevligt!

vad händer annars da? till veckan blir det en hel del plugg och lite jobb :) ska även försöka gå iväg på information på som folk tandvården håller på gripen på tisdag. Lite om hur man sköter barnets munhygien 0-1 år och även om hur viktigt det är för sig själv nu som gravid. Kan vara nyttigt tror jag.

Nej, nu blir det tonfisk och pasta!

Puss, hej!

image653
förlovning 1/9 - 07

Träning och lördagsmys

Igår var vi på sundsta badhus och "vi" köpte ett årskort där, så jag kan börja simma! :) det ska bli skönt. Dezi och jag kommer bli trogna träningsbuddies igen, som gamla goda tider!
Jag kommer även inom en snar framtid att köpa ett "väntabarn" kort på friskis & svettis, som bara koster 250:-
det är ett pass som är 1gång i veckan och är anpassat för gravida och är väldigt bra för graviditeten och förlossningen. Det ska bli spännande. Sedan ska jag försöka att vara på gymet också ( för att underhålla, INTE för att bygga) så jag kommer såklart hålla mig till lättare vikter.

Känns skönt att det är fixat iallafall, tack vännen!

Gårdagen spenderades i soffan för mig en hel del. Mackan var iväg o kika på agasrör till bilen, eftersom att detta nu hänger under bilen..........*lovely car* not. Dock utan framgång, för de hade inte just den delen. Så nu hoppas vi på hjälp på annat håll. Så hör ni en bil som låter som en rally, så är det bara "raggarmalin" som är ute o kör...hahaha. Senare på kvällen, gick vi iväg o tränade på nautilus, det var härligt. Sedan handlade vi mat för kvällen och bänkade oss för lets dance. Att somna i soffan är nästan mer regel än undantag för mig numera :)

Lördag:

Idag ska det städas & grejjas! för ikväll kommer det lite gäster och kikar på melodifestivalen med oss :) Sanna & Matte och ev. Nisse & Lotta ( om nisse är frisk:) Alvisen fick stanna hos mormor sin i natt, annars hade jag tänkt bädda inne i våran säng med nalle puh filten ;) hon är sååå söt den lilla dockan.
Ner till stan tänkte jag också bege mej, för mamma tipsade om fina kuddar på indiska. Blev lite nyfiken på dem ;) senn ska det handlas mat och göra sej iordning lite.
vem hejar ni på ikväll?

Ha en trevlig lördag, för det tänker vi ha med gott sällskap.

Kram!

  image651
drömmer mej tillbaka till Lanzarote

image652

Mirakel i magen

Jepp, jag har ett mirakel i magen :) <3


V.9: Bebis - Redan här går det att se vilket kön ditt barn kommer att få. Embryot är mellan 2 och 3 centimeter långt och väger som en vindruva. Ända tills nu har ditt embryo haft en liten svans, men försvinner nu och blir en svanskota. Embryot kan öppna och stänga munnen, rör sig hela tiden och ser nu ut som en liten människa :)

image646




Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och jag börjar inte skolan förens om 2,5 timma :) härlig morgon!
good frukost och uppvaktning :)

Detta fick jag av min älskling:

image641

image642
Det är "kärleksmonster" på ljuset :) & det luktar Jordgubb!!

image643
En söt liten rosa tablettask, med små rosa hjärtgodisar i! <3

image644
å denna fina ljusstake fick jag av mamms o papps igår :)

TACK såå mycket! mammssen var här igår o fika med fruktsallad, mys mys :)

Nu ska jag bege mig upp till uni och dansa några timmar! :)

Puss pusss
image645

Lättnad

Känns som en sten har släppt från mitt hjärta :)

image640

Life is great!


Lördags mys

Hejsan!

Sitter hemma i ulvsby och väntar på att mina kära päron, ska komma hem från en underbar semester på gran canaria! *inge avis* :)

Jag har slagit på stort och lagat iordning en (vad jag tror) riktigt god middag tills de dyker in :)
det blir Thailändskt...Yammie..

Igår var jag o Lotta till IKEA o kika o fikade, himlans trevligt :) därefter åkte jag hit, o mata alla kaniner o katten :)
När det var klart, slängde jag ihop kyckling, ris och en god sås tills Dezi kom o  gjorde mej sällskap.
Vi såg klart på Lets dance och sen på world trade center.. men vi var så trötta att vi höll på o somna, så vi gick o la oss istället. Då vart vi istället övertrötta o låg o stre nån timme istället :)

Oj! nu kommer de hem, vi hörs senare!! kramkram

I'm back

Hej!

det har varit lite dåligt på bloggnings fronten, har inte orkat helt enkelt. Jag har varit lite trött,seg senaste tiden, men nu jäklar ska jag bli piggare :) var ute o gick en promenix med Dezi igår, sååå himla skönt.
Ska ta mig en promenad i Ulvsby idag också.

Forden startar fortfarande inte :( vet inte vad jag ska göra? nån som har nåt tips? tror inte man får långtidsparkera här ute heller. *Morr*

Tog bussen häromdagen, för att hänta mamma o pappas bil (eftersom inte vår funka) när vi ska åka, så startar inte den heller! OMG, vad är det med mig o bilar egentligen?

fick ju tillkalla hela grannskapet.. haah! de starta upp den, å fyllde på med, ja gud vet vad. :) Tack snälla grannar.
Annars vet jag inte vad jag hade gjort? ;)

Idag blir det pluggning för hela slanten & lite träning  då såklart. Ikväll ska brorsan o jag laga nån god middag o jag ska se på Gossip girl! :) *inte att missa* jag har även fått låna all seasons av greys anathomy av Silvy. Blir nog nåt avsnitt av det med ;=)

Nej, nu vill Tindra ha lite mat här ;)

Puss o Kram

En sommar bild, från simskoleavslutningen några år sedan:

image638

image639
lilla Tindra

Helg

Lovely. Om man inte hade känt sej så krasslig. Är genom förkyld & allmänt hängig.

Hälsade på farmor igår, å hon verka jätte pigg :) Tack gud. Känns oerhört skönt. Emil & jag ska till sjukhuset imorrn och gratta på 81 års dagen :) Älskade lilla farmor!

Igår hade mackan o jag den ultimata fredagen. En god middag framför lets dance och "hjälp" samt lite less fat chips, följt av att vi somnade i soffan med täcken och kuddar och förblev liggandes när halva natten.. hahah, gott :)

Blir något liknande även ikväll. Idag var vi nere o kika lite på stan. Jag hittade en liten väska på gina för 29:- helt okej ;)

Vår "älskade" ford escort vägrar starta nu också...  vet inte vad han har fått för nåt ryck? *morr* inte riktigt vad man behöver.. men,men hoppas på att få igång den snarast. Då ska den säljas! haha ut med det gamla o in med det nya, som en säger :)


skriver igen imorrn! tjing tjing. Nu ska vi planera middagen.

Kram o puuuss

image637

RSS 2.0