Nyår

Hello! nu ska jag o Lowa snart packa in oss i bilen o bege oss till Lotta. N och M är redan o handlar, så de åker direkt dit sen. L ligger o håller på o vaknar till i vagnen, så vi ska alltså snart åka. Vi ska ha en kombinerad jul/nyår ;) ska bli kuul! först ska Lowa vara tjusig tomteflicka, o senn tjusig nyårstjej ;)

Årets nyårs outfit.. efter många om och men..
den lila klänningen, som jag pratade lite om.. den är inge rolig..inte än.. kanske om 6 kg.. :)

                långt spetslinne under, som jag tänkt ta ev mej till när vi e inne.. :) enkelt och bra, eller nåt!?



Nej, nu ska jag se om hon vaknar här, så vi kan komma iväg ;)

återkommer med bilder imorgon :)

Sålänge, några bilder från förra året i Hafjäll:


jag och Lotta har det bra bak i bilen ;)


jag & Silvy.. då snackade vi bebisar hit och bebisar dit, å nu ett år senare har vi snart en varsin! :)


under semestern passade Silvy även på att göra mej en tatuering med sin stav, fin,fint ;P


Lotta åkte längd med oss en dag :)


Silvy tänkte mörda mej med en istapp..


El Stugo ;)


GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

Året som gått

Det här året, har varit det mest fantastiska! går inte att toppa. Jag har varit gravid & vi har blivit föräldrar till en liten Lowa. Här kommer lite blandade bilder på  lite av året som har gått:


Teneriffa i mars, vi åkte på "baby moon" med lilla,lilla Lowa i magen ;)

 
Juli, vi solade och badade :)


vi firade mysig midsommar


vi väntade & längtade...



å till slut...


kom hon :)


nyfödd


& idag...

Guldgrodan

Ciao!

Nu har M kommit hem igen till min o Lowas stora glädje ;) L och m har badat o L sprattlade på som bara den med benen. Simskole lärare som jag är, hade jag god lust att ge henne guldgrodan ;) hihi




Nybadad fiiis

Jag var ner till Bvc idag och vägde Lowa. Dagens vikt var 6250, tror det är bra? hon har gått upp ca 700g på nästan en månad. Tur hon inte fortsätter med sina 500 per tionde dag, då skulle hon vara bra stor om några år..haha!

Imorgon ska vi hem till N & L o fira nyår med dem, ska bli mysigt och trevligt. Grabbarna ska handla nyårs maten o tjejerna blir hemma o myser o grejjar, tror jag minssan! ;)

Trevlig kväll!

Mysigaste

hej, sitter här o försöker skriva med en hand... lite kinkig Lowa i knäet. misstänker att det är tänder på g här, för det dreglas till tusen och allt ska det bitas på..dessutom har hon sovit sämre de två sista nätterna o vaknat flera gånger.. :(

matpaus...

men trots det, har vi haft det jätte mysigt här på förmiddagen. Jag höll henne så hon satt på min mage åså busa vi o hon kiknade av skratt, så härligt å se o höra. Om jag kan älska henne mer, så gör jag det nu :)

M har vart på lite roligheter ett par dagar o kommer hem ikväll. i lördagskväll åkte  vi ut till Lowas mormor o morfar o sov där. Inatt sov hon brevid mej i m's säng, myys!

jag var iväg en liten sväng på rea häromdagen, men hittade bara massa saker till L.. det är ju så smidugt, inte behövs det provas heller...

snart ska vi till Ls gammelmormor o fira lite jul... innan det ska jag försöka gå till bvc o väga princess.

vi hörs! kram


dockan, som fyllde 3 månader igår.. :)

Bilder julen 08

Hej! här kommer lite mer bilder från julen:


glögg ;) jag,brorsan och farmor


liite reserverad hos pappa till en början


Heeeej mommo! :D


Heeeeej!


öppnar paket ;)


Tjingtjong!

Princess

Hej.

Nu sitter  jag o väntar på att sessan ska somna där inne i sin säng, det verkar inte så lovande, för hon håller världens konsert därinne ;) jätte roliga ljud har hon för sej. var presic inne till henne o pratade lite hehe, hon vill att man ska hjälpa henne upp till sittande, hon lyfter upp huvudet lite o vill att man hjälper henne.

Idag har jag fixat inne i sovrummet o börjar gjort en liten "baby lekhörna" åt henne, där hon kan ha sina leksaker iallafall, leker gör vi ute i vardagsrummet.




inte speciellt trött iallafall ;)


Lowas lilla sovhörna


hängarna hon fick av oss i julklapp


Leksaker


Längtar så tills jag får inreda ett eget barnrum åt henne :)

igår hade vi hanna o robin  här på lite kvällsmys.



natti natt

Julafton

Det blidde en lyckad julafton :) dock blidde det ändrade planer för Lowas farmor blidde sjuk, så vi kunde tyvärr inte vara hemme hos dem på förmiddagen :( vi får åka dit i fira när hon blivit frisk igen. Vi åkte förbi med en liten tavla på Lowa iallafall och Lowa fick en nallebjörn från Harrods i London :) Efter det åkte vi till min farmor och hämtade henne, för att sedan bege oss ut till mamma o pappa.

Lowa fick full uppmärksamhet hela tiden, vilket hon såklart älskade! hon var vaken i princip hela julafton. Hon sov ca en timme under utdelningen o lite av öppnandet, men sen satt hon med, nöjd & glad. Masssa klappar fick hon :)
Hon verkade väldans nöjd med dagen, för senare på kvällen bjöd hon på sitt allra första riktiga skratt. Hon satt o busade med mormor, o det var såå härligt att höra! Idag ska det lekas lite med julklapparna hon fick ;) skriver vad hon fick senn.

Vi är kanon nöjda med dagen o alla fina presenter! tack!


på julmorgonen hemma. I morgon present fick hon en mjukisgiraff av oss ;)




Mammas älskling


Mor & dotter hade nästan lika kläder på sig ;)


M klurar på ett julrim, som pappa knåpat ihop.. han kom inte på det, ska även sägas :)


Far & dotter


Lowa & mommo myser


mommo, moffa o Lowis


en av favorit leksakerna ,en kombinderad skallra/bitring! :)

Det är lite kul, för vi har 3 julaftonar kvar att fira ;) en med Nisse & Lotta, en med L's farmor & farfar och en med min mormor. idag har vi varit ute o gått i det härliga vädret och L ligger i vagnen på ballkongen. Jag o M ska passa på å äta lite, köttfärslimpa o potatis med brunsås ;) ska även se "vi hade iallafall tur med vädret" på film, myys!!

ha det gott, så skriver jag mer senare idag ;)

Kram o puss!

Färdigt

Hej!

idag har det julstädats, julhandlat det sista i matväg inför uppesitterkvällen, vart på promenix med L och nu ska vi bara njuta av att julen snart är här :)

Ha nu en riktigt god jul!


GOD JUL
&
GOTT NYTT ÅR
Önskar Lowa med familj

mys i soffan

Några bilder för de som vill nu bara, så skriver jag senn.

Lowa, på sitt allra bästa morgon humör!


En pyjamas som ja hade när ja va liten:








nu ska ja bada med Lowi

Vi föräldrar

Hittade en lite rolig grej på vi föräldrars hemsida ( www.viforaldrar.se)
man kunde göra ett eget omslag




Julmys

Hello, hello.

natten har varit bra. Sovit fram tills nu ungefär med mat två gånger ;)  igår morse kunde inte M sova, så han gick upp o kika på tv. L vaknade ganska presic då också, så jag gick ut till soffan jag med. Tv 4 plus visade sin "före födseln" såå bra! så den låg vi o såg på. Del ett hade vi iofs sett när ajg var gravid, så vi ville så gärna se del 2, som vi tyvärr missade förra gången. Den gick klockan 05.50 i morse, så det var bara att å gå upp..haha. Det känns så ofattbart att jag har gått igenom allt detta! :) Overkligt. Men i babygymet ligger hon, så det måste ju vara sant ;)

Igår var jag o Dezi till netto en sväng, själva! det var första gången jag umgicks med nån utan barn, kändes lite märkligt faktiskt, men det var kul. Marcus var ute på långpromenad med Lowa tillsammans med Stefan & Hugo.

Under kvällen igår bara myste vi, lekte med Lowa framför allt ( som var dunderpigg) har börjat med o sätt henne i knäet med snutte, tutte o filt å så sjunger jag lite för henne i soffan, när hon ska sova. Oftast somnar hon då, men inte igår. Hon slocknade nog runt tolv igår. Kollade inte så mycket på tv, utan slog in de sista julklapparna och gjorde lite scrap tillsammans ;)


det här e nya sättet att visa att hon är trött, "gnid i ögonen" :)


- den är bra den här, pappa!





idag tror jag det blir o handla lite mat inför uppesittar kvällen på tisdag. Fler som ska spela bingolotto då? hehe, det är ju tradition! :)

Pusspuss

Rubrik?

Hej.

Sitter o väntar på posten här... förjäves verkar det som, det kommer ingen o klockan e snart ett. Sitter här o njuter av min latte, medans L sover i sitt babygym. Haha, hon ser för rolig ut, hon har en tunn bomullsmössa på sej, för att lösa upp lite skorv. Hon ser liksom rolig, men söt ut ;)

natten har vart ungefär som alla andra nätter. Hon somnade dock rätt sent igår efter tolv nångång.. men då sov hon till sju på morron. Hon hade nog sovit längre om det inte vore för att M var tvungen o lyfta ur henne ur sin säng till vår.

detta gjorde han för han var tvungen o hjälpa en kompis med o sätta upp lite lister i sitt hus, å jag har så ont i ryggen att jag inte klarar att lyfta upp henne ur sängen på mornarna.. :( men efter lite mat, somnade vi om. Hon var vaken ett tag o vi busade lite tittut (han la sin snuttekanin för sitt ansikte, det var tydligen roligt! haha. Efter att jag hade gjort iordning henne för dagen, somnade hon alltså igen. Själv har jag hunnit dammsuga,dammat o diskat. Min farmor o hennes syster kommer upp o kikar på Lowa o dricker lite kaffe med oss sen.

Jo, min rygg... hur kan man va så jäkla dum o gå ut o springa redan.. har ju inte gjort det senn sommaren 07 senast..
fick ju bajs ont i ryggen. Känns dock liite bättre idag. Men senaste nätterna har M (som är sjukskriven för sin rygg) fått lyft ur henne ur sängen, för jag har inte kunnat :( försökte träna i förrgår, gick åt helvete... trist som faen, men som sagt jag tror det är på bättringsvägen.

Snart är det jul.. wiihihooo. Lowas första :) ska bli sååå mysigt! hon ska få en kanon jul, även om hon inte förstår innebörden, så känns det bra i hjärtat ;)

Nej, om man skulle ta tag i sig själv också kanske? hon sover ju, så o ingen post kom det :( jag väntar på lite bokklubbs premier o julklapps till Lowa förstår ni..

Puss o kram, så länge


Jag älskar dej älskling! <3


               Årets julkort ;) en hoptryckt liten Lowa, thihi :) <3

klänningsjakt

jepp.. idag har vi vart på klänningsjakt, hela familjen. Blev inte som jag tänkt mej, men bra endå..
Gör emj alltid (tyvärr) en bild i huvudet av vad jag vill ha för nåt.. å den finns naturligtvis väldigt sällan.. nu var jag på jakt efter en röd klänning (tub och lite ballongstuk nertill) hittade ingen sånn... inte ens en endaste röd klänning i hela stan faktiskt :( jag som ville vara röd till jul. Nu blir jag lila istället. Lila med lite glitter, blir nog bra det med.

När jag hittat den, gick vi till en restaurang å åt middag (Lowas första restaurang besök) inte ett pip gjorde hon ifrån sej. Hon satt i mitt knä hela tiden o det gick jätte bra :)

I förmiddags hade vi p o s på lite fika besök :) lowa fick paket av "den ukende kompisen i magen" :) HIHI


Putte & Lowis


aahh paket! lowa var sugen på o öppna med en gång, så vi fick förklara att hon måste vänta till julafton....:)


jag e trygg hos min pappa <3


här leker vi lite jag o Lowa


söötis


senn var det roligare att suga på fingrarna, vilket för övrigt är favorit sysselsättningen nuförtiden.. :)

Sprang ju igår.. kan säga att det känns idag... har så jävla ont i ryggen.. inte bra,inte bra.. :) har vilat idag, så det blir träning imorrn igen

Nu säger vi godnatt!


Springtur



 
hon älskar verkligen sina nalle klistermärken :) jag som tänkte pilla bort de innan hon föddes, för ajg tyckte de var så fula.. hehe tur jag inte gjorde det.

Idag har jag...håll i er... vart ute o sprungit för första gången på över ett år. kan väl säga att jag inte direkt flög fram.. men det var riktigt skönt och jag är stolt att jag tog mej ut. Ska försöka springa 1-2 ggr i veckan varvat me styrkan. den här veckan har jag fått in 3 träningspass, så det är ju helt okej iallafall.

Nu sover princess o m ska snart iväg på träning.

Kramkram
**********************************************
uptade: nu ska det gå att se klippet

goos

mys, när Lowa bara var några veckor...

Lucia

Hello!

idag har vi vart på "luciatour" med Lowis.. först va vi på Lowas mormors jobb o lussa för henne o morfar som åxo var där. Vi hade knåpat ihop en liten tavla jag o Lowa.. en liten dikt som handlar om hur fort tiden går med hennes handavtryck brevid, som ett liten minne av hur liten den är. Sedan åkte vi vidare till Lowas farmor & farfar o lussa för dem. Tyvärr var de alldeles förkylda, så gick aldrig in. M höll upp henne, så de såg henne genom fönstret. De var jätte glada :) "faffa" var så glad så han nästan grät ;) Lyckat förmiddag med andra ord :)

Nu har vi vart ute o gått en sväng i det härliga vädret o nu har vi just fikat och M ser på fotboll.

Igår kväll såg vi såklart idolfinalen. Skönt att Kevin vann, han är ju heelt underbar! :)

Lite bilder från idag:


världens stoltaste mama :)


kärleken min


Mammas prinsessa

 


lussefika som Lowa bjöd på. Kaffe,kakor (ischoklad,pepparkakor & kex)



Nu sover lowa i babysittern.. det är jobbigt o va luciabrud minsann..

Ha en trevlig lördagskväll, det ska vi ha.
 
Pusspuss

Nya framsteg

Här sker det nya framsteg hela tiden :) idag har hon greppat o hållt i en "skallra" o sen när vi håller i henne under armarna böjjer hon knäna och skjuter ifrån, det tycker hon är jätte roligt ;)

 
syns inte så bra på bilderna, men hon håller den själv ;P


 
åååhhh...    hej.....


mammas älsklingar!

Idag har jag varit o tränat & solat :) värsta mammalyxen! jätte skönt,verkligen. Nu på kvällen skulle vi ha bakat pepparkakor, men vi är så trötta nu så det får bli imorrn på förmiddagen istället.

Imorrn läggs julkorten på brevlåddan :)

nu ska jag mysa med min Marcus & gå in o pussa på lillprinsessan! pusssss

Mys med pappa

Gomorron! nu har vi myst ett bra tag här på morronen, jag o Lowa. Pappa M är hos sjukgymnasten o skulle komma hem snart med nån övveraskning till Lowa. Jag blir såååå nyfiken..

idag står det pepparkaksbak & träning på schemat. Plutteskrutten står ute på ballkongen o sover under täcke, filt o regnskydd, det snöar masssooor ute :)
Jag sitter o kikar lite på "efter tio" mitt nya favorit program här på morgonen, rätt mysigt.


pappa myser med Lowis i babysittern, det är mysigt...


tills Lowa blir övertrött...


å somnar <3



två älsklingar vid datorn, innan läggdags för skruttan

Måste springa till fönstret o kika på henne stup i ett, för har jag dörren öppen blir det askallt.. en babywatcher, kanske inte skulle vara så dumt endå..

nej nu får mackan komma hem, för jag är sååå jäkla nyfiken...

Pusspuss

Bad

Hello :)

Idag har jag vart på babymassage med Lowa, det gick bra. Vi pratade också en del om olycksfall & hur man ska säkra hemmet senn när de små börjar krypa.. bra info!

Annars har det inte hänt nåt speciellt idag, förutom det vanliga då ;) mys med Lowi..
jag badade med henne förut & det är verkligen jätte kul. Jag var lite nojjig i början att jag skulle tappa henne eller så, men nu går det bra. Annars brukar det vara Lowa o pappas grejj att bada, men idag var det mammas tur ;)

                                 - mamma, hon ska alltid pussa på mej...


  Helloooo <3



godingen min


Nu vaknade hon med ett skrik! (nåt hon har börjat med på senaste) måste trösta. Vi hörs

Mamma & Lowa

jag har presic varit o tränat o det gick väldans bra :) nu har jag gossat me Lowa o nu ligger hon i sitt babygym o sover o jag ska hoppa in i duschen nu...


jag myser me Lowis i hennes gym efter min träning


puuuussss älskade barn

Min kärlek

                                             mammas härliga "nakensiiss"


                                                                      haha!

Måndag

Hello! då var vi ensamma igen då..lilla familjen. Efter att ha haft finbesök av både Tony & Ibbe, är vi nu för oss själva igen. Känns lite tomt, efter att ha varit mycklet liv o rörelse. i fredags myste vi med god mat o senn gick tony & ibbe ner på stan för lite party ;) i lördags åkte jag hem till mina föräldrar med Lowa, då det var lite förfest här.. Hade vart kul att hängt på, men jag är såklart hellre med Lowis. Jag hinner nog gå ut jag också framöver, då Lowis kan vara hemma med pappsen. Saknar egentligen inte det speciellt mycket, har ju fått något som är så otroligt mycket mer värdefullt. Det vet jag att pappa M också tycker, men när man får sådant här finbesök, så förstår jag att de vill festa till det lite.

Kom hem igår förmiddags och då kom farfar på besök o myste lite med Lowisen, senare hade grabssen fotbollsträning, Lowa sov och jag sydde lite (vad visar jag på lördag;) på kvällen beställde Tony hem mat :)

Lowa fick en sedel från hongkong av tony, den har satts in i hennes första album, som minne. Vi tog även tillfället i akt att filma honom med Lowa. Man vet aldrig när han kommer hit nästa gång..


en sovande liten plutt


<3

Skruttepluttan somnade vid 23 igår o sov till halv sju för mat första gången, senn sov hon till nio. Hon har sovit så här i nästan en vecka nu, tror ni jag är nöjd!? dessutom äter hon inte mer än en kvart på nätterna, för att sedan somna om..

Nu ska jag grejja lite innan hon vaknar på ballkongen.

Pusspuss

2:a advent

Hello! orkar inte skriva så mycket nu, så jag tänkte bjuda på lite bilder som mamma & pappa hade på sin dator så länge ;)


ett stycke tjockis i 7 månaden ;)




mamma & pappa


Familjen


på bb


Lowa 1 dygn ;) såå liiiiten


hos mommo o moffa på fars dag


igår hos mommo o moffa med sin älskade "nin" framför brasan


mat dags


Berättar om helgen lite senare eller imorrn ;)

Kramkram

Tony Italiano

wiiiihh! idag kommer våran Tony till oss :) han ska bo hos oss tills på söndag, ska bli så kul! nu var det två år sedan tror jag senn sist. Han kommer ikväll, så då blir det fredagsmys deluxe ;)


tony fixade brakfrukost, sist han var här ;)

 
Ibbe kommer också till KD i helgen :) tyvärr kan jag inte hänga med er  i år pojkar, om ni ska ut på roligheter ;(


Grabbsen! :) Tony & Ibbe

Idag ska vi försöka gå iväg o träna lite i omgångar, får se hur det går. Annars blir det väl att förbereda lite för natt gästen o bus o gos med Lowis, såklart. Hon har sovit hos sin mamma o pappa inatt, det var mys. Sovit bra har hon också. Somnade väl dock rätt sent, runt tolv, men senn sov hon ända till fem, för att sedan somna om efter maten till nio! Nöjd mamma :)

Nu ska jag plocka lite här medans sessan sover lite.

                                                                   Mina hjärtan
                                                                           

Hej sålänge!

Lilla julafton

Hello! vaknade med huvudvärk idag.. ingen bra början på dagen :( men,men skruttan ligger i vagnen på ballkongen o sover så sött, så hon är nöjd :) trots att jag vart en slöis o inte vart ute o gått idag.. tur hon somnade ändå. Jag var o tränade igår på gymet o har träningsvärk big time idag.. :)

Idag på förmiddagen kom Anna & lille Hugo förbi med lite presenter från Hugos farmor & farfar! sötaste!
jätte gulli pyjamas och en kanon bra bok som handlar om babyns utveckling. Det sker massssor nu alltså :)

Jag läste att om de är lite gnälligare än vanligt, kan det bero på att det är så mycket som händer nu i deras utveckling, att de inte riktigt orkar med o då blir de lite gnälliga. Kan vara bra o veta ;)

Senn plingade det på dörren o vi fick vårt startpaket från go' boken, massa roliga prylar till lillfia ;) tror nån ska få bli julklapp :)

  




 

Nu ska ja passa på o lägga mej i soffan o läsa lite i boken!

kramkram

Nallar

vi börjar tro att Lowa är lite facinerad av nallar. Tur att det bor några sådana i hennes säng :) på skötbordet, sitter det  nämligen massa nalle klistermärken o de är SÅ roliga att titta på. Flodhästarna som hänger är inte lika intressanta. Den dagen hon inser att det sitter lika många nallar på andra sidan också, blir nog rolig :)




även fåglar var det visst, hehe :) bilderna är roliga iaf, varje gång


mamma ska föröka hitta en bok med nallar i till dig hjärtat


att sitta i mammas knä, är mys



nu ska vi klura på vad pappa m ska få i julklapp i år.Inget stort i år, men litet från Lowa ;)


PUSS

Underbar!

God förmiddag! här har vi vart uppe senn sju för lite bus. Senn somnade vi om jag å L. Lowa fick sova i pappas säng.
Senn har vi sett på "efter tio" å lekt lite å nu vilar hon lite i sin säng, så här såg det ut för några minuter senn ;)




villle inte ta med blixt, då hon sov ;) hon tycker verkligen om sin snuttekanin ;)

sitter o försöker hitta lite barnmusik, som vi kan dansa o sjunga lite till :)

oj! nu vaknar hon här :) vi hörs

RSS 2.0