Energi

Hej!! igår låg jag alldeles däckad pga huvudvärk. Trist som bare den!! vaknade av att jag hade ont, höll i sig hela dagen och hela natten, fram tills nu ungefär :( snacka om ihållande..) mycket hormoner i omlopp nu ju..

Så jag har vart hemma från praktiken idag också. Jag har orkat pyssla lite här hemma iallafall. Städat, tvättat, betalat räkningar och snart ska jag åka ut till mamma o pappa å städa/tvätta bilen. Den ska säljas!

Snälla huvudvärk, kom inte tillbaka!

I söndags var på på 12 marten o kika. Ärligt talat så var det inte så mycket att hänga i granen :( hitta ju små snuttiga t-shirts till bebisar med olika tryck på som jag ville ha, men mackan tyckte de tog ut överpris. Det gjorde de också, men de var sååå söta:) jag får handla när inte han är med nästa gång ;)

Vi åkte till sportex och biltema istället, handlade lite diverse grejjer. Bla ett par jätet söta adidas skor till mej :)

image810
jag fick även en matchande vattenflaska! :)

Annars idag har jag suttit på ballkongen och solat lite, slappnad av och käkat lunch i solen.
M är hos en kompis idag och de ska se på fotboll och annan sport hele natten. Blir kanske hos mams o paps ikväll då :)

image811
Mmmmmmm

Imorrn ska mackan ha grabbkväll och jag ska iväg på tjejkväll. Ska bli riktigt trevligt. Hoppas vi går ner och kikar på en brasa också, det måste man ju nästan! :)

nu ska jag vika lite tvätt här innan jag åker till mamma

Tjingeling!!

image812

Första bilderna

Igår var vi på bergvik o kikade lite. Jag köpte första klädesplagget till bebis. Jag tycker man får det, när man vart på ultraljud och lilla hjärtat såg så bra ut. Det var en liten "byxdress" som det står: "Lilla snigel akta dig,akta dig" på. å så är det passande nog, massa sniglar i olika färger! :)

image808  image809 
Vår allra första bild :)                                       Vår andra bild :)




Här är magen nu i V 18 (17+4)

image805     image807

Bye


Min överraskning

Godmorgon! morgonpigg idag..:) visste faktiskt inte vad klockan var, men jag var pigg o det var ju såå ljust ute. Klockan var bara 07.10.. :P Älskling ligger i sovrummet o sover så sött. :)

Jo, häromdagen fick ja ju en kombinerad födelsedags och årspresent av M. Jag fick ett "Wii fit" Det är ett tvspel till vårat wii. Ett träningstvspel. Skitcoolt. Ni som känner mej vet ju att jag älskar att träna, så det här var perfekt! Man kan välja på bla: styrkeövningar, balansövn, aerobic, rockring, step o massa mer.

Just nu, så är jag väl inte överaktiv med det direkt ;P men jäklar i min låda vad ajg ska köra sen när vi har fått vår bebis. Smidigt att ha det här hemma också. Plattan är en inbyggd våg, och man ställer första gången in sin vikt och längd osv.. den räknar då ut ditt BMI. Dock rejält missmivande då man tränar mycket.. eftersom, som vi alla vet väger muskler mer än fett. Men iallafall. Jag låg fortfarande på "Normal", trots att jag nu gått upp ca. 7 kg :) haha, det tyckte jag var lite kul. Men högre upp på normal, än längre ner dock..

M stod o skulle göra step up här i går. Jag höll på o skratta ihjäl mej.. ahah! sötis. Finns kanske en anledning till varför vi är flest tjejer på sådana pass ;)

Min wii konsol kommer nog börja skratta åt mej snart. Eftersom om jag kör programmet ibland, så kommer det att märka att jag bara ökar i vikt! haha, det kan bli kul. Som sagt nu kör jag det bara lite, men när jag är mammaledig och bebis sover :) Dåå ska jag köra som en tokig!! personlig tränare i tvspel, liksom!


Oj, vart långt angående detta nu ;P


image801

image802

Vi hade en trevlig kväll igår hos Nisse & Lotta. God mat och gott sällskap! :) Ska snart gå in o väcka min älskling tror jag, fixa frukost. Senn ska vi förmodligen gå på gudstjänst kl. 11. Jepp, ni hörde rätt. Ska bli rött mysigt. Efter det åker vi ut en sväng till I2 marten.

Trevlig söndag alles!!


Vårfint

Hej! hade en alldeles fantastisk dag igår! kunde inte bli bättre. Förutom UL, fick jag en present av min älskling. Jag har ju fyllt år & vi har haft 4års dag, medans han varit borta. Mer om det senare idag! ;P

Har gjort iordning lite på ballkongen, så nu är det vårfint där.

image794 
Dynor,ljus och blomma/kruka är en present av Mammi, pappi o bror :)


image795

image796    image797
Välkommen våren!!

Nu har vi ätit frukost, plockat lite här hemma, druckit kaffe. Så nu ska ta en tur till IKEA o kika lite. Ikväll är vi bjudna hem till Nisse & Lotta, ska bli trevligt :)

Kram så länge, jag bloggar när vi kommer hem från Ikea igen :)

Trevlig Lördag på er!

Ultraljud!

Hej!

I morse fick vi vara med om det häftigaste vi har varit med om. Vi fick se vår älskling för första gången :)
Såå fin. :) Allt såg bra ut och vårt hjärta sprattlade och gymnastiserade som bara den, hihi. Gäspade, kliade sig på näsan gjorde han/hon också :) fina bebis. På kortet som vi valde, vinkar bebis, eller suger på tummen. Sött!

Tiden gick dock väldigt fort och jag hade gärna sett mera. Hon beräknade ett nytt förlossningsdatum : 30 sep.
så jag gick bakåt lite i min tid. Är nu tydligen i V 17+2

Han/hon väger 250g och är 18 cm lång!

Det känns helt underbart att få vara med om det här. Kunde inte vara bättre.
Längtar tills vi får se dig igen :)

image793
Mamma & Pappas älskling

Sorry

Förlåt för dålig update efter helgen.. har varit på min nya praktikplats, å jag är alldeles slut efter den :) Praktiken går bra och jag njuter av den varma solen :)

Tränade både i måndags och i tisdags. Såå skönt. På tisdagen hade jag ovanligt mycket energi, så jag bestämde mig för att gå o träna vid 19.30. gött! bara hem och dusha och sägen sen :)

Idag är det världens bästa dag!! hihih.. bara nåågra timmar kvar nu! :) imorgon är också världens bästa dag.. Ultraljud! haha känns som vi är de första i världen som ska få gå på detta spännande :) Det blir ingen mascara imorgon inte.. hihi.
Vi längtar efter dig <3

Igår handlade jag kött, potatissallad och en grönsallad. Jag & min älskling ska nämligen grilla ikväll! :) hiii,hoo,haha som jag har längtat!!!

V 18+0 idag å går in i V 19. Snart halvvägs nu! :)

**********************************************************************************************************************
Baby update: (vi föräldrar, gravid tidning:)
nu syns ögonbrynen och bebisen har hår på huvudet. längden från huvud till stjärt är omkring 15 cm. vikten är ca 250g. livmodernstopp är nu presic under din navel. tillsammans väger livmodern,bebisen,fostervattnet och moderkakan ca 1 kg.
**********************************************************************************************************************
Nej, nu måste jag göra mej iordning, ska strax åka :) Hade gott! det ska jag ha. Jag återkommer imorgon :)

image792

Underbar dag

Solen skiner och jag är LYCKLIG! :) har legat ute på ballkongen nu flera timmar och det är SÅ skönt. Sol och sommar är det bästa jag vet! :)

Om nån timme tar jag och Desire och beger oss ut mot plantagen för att kika där :) en liten söndags tripp helt enkelt. Ska bli kul.

Puss! nu ska jag ut i solen igen :)

image789
Härligt! Hammarö, 07


Söndag morgon

Godmorgon!

Söndagmornar är lite mysiga tycker jag, man har oftast inte massa man måste göra. En sådan dag har jag idag. Ska försöka ta vara på solen. Igår mulnade det ju på, så fick inte så mycket sol på mej :(

I går räddade Jenssan & Anna- Karin mej från att dö av tritess här hemma :) tack för det!! Var hemma hos AK och tjejsnacka en massa. Mycket bebis prat och mycket funderingar vart det också :) haha. Jätte trevligt och en kanon fin lägenhet har hon! verkligen grym. En riktig kanon kväll helt enkelt. Jenssan och jag tog "Bettan" vilket vi var mycket nöjda över, när vi körde hem vid tolv. Iskallt var det ute då!!

Nu har jag presic sett nån dokumentär om Angelina & Brads baby.. att den kommer få de mest fantastiska livet osv.. jag tvivlar dock lite på det.. visst, skönhet och pengar kommer den ju få så att det räcker. Men är det allt ett barn behöver för att vara lycklig? Hoppas innerligt att babyn får deras KÄRLEK också! att de inte anställer massa tjänstefolk att ta hand om ungen jämt och ständigt. Ja, jag vet intè? den kommer ju minst sagt få ett händelsefullt liv. Men kommer hon nånsin få vara ifred? tänk att växa upp med papparazis och vara en känd bebis redan i magen. Det är nog inte så glammigt som det verkar alla gånger, det är så jag menar. De som de intervjuade menade att: hon kommer få precis det hon pekar på, barnen har aldrig tråkigt för de gör alltid roliga saker. men... barn måste ha tråkigt för att kunna UPPSKATTA att ha kul. Ja, det ska ju hur som helst bli intressant att följa denna tjej. Tänk vilken press sen. Tänk om hon nu (mot all förmodan) inte blir så vacker som alla tror! vad ska de då ta sig till?...

Vad tror ni?


image787



Nu ska jag & dezi åka o kika vart det är jag ska göra min praktik imorgon. Så att jag hittar!

Hejhej!!

Trist

Jag har såå tråkigt.. :(

4års dag idag

Godmorgon!

Idag är det ännu en underbar dag med soool!! :) väntar bara på att solen ska skina på hela ballkongen, så ska jag lägga mig där och pressa! :) vi ska jobba med temaarbetet kl. 12.30 idag, så jag hinner pressa lite innan.

Idag har min älskling och jag 4 års dag :) Det går fort när man har roligt. den 25 april ska jag få en överraskning och jag är så nyfiken! inga ledtrådar får jag heller :( blir garanterat mysigt.

Skönt att det ska bli fint väder hela helgen. Jag har inga planer, så jag ska njuta av värmen!

Gör det ni också, ut mer er! ;) Puss & Kram



image785
puss,puss ;)

Ultraljud om en vecka

Hej! ja, ultraljudet närmar sig o vi längtar såå. Jag har drömt om det senaste nätterna. På den bilden som jag fick i drömmen, var mycket klarare än vad ultraljudskorten egentligen är. Du var så vacker. Du hade din pappas ögon och min mun. Inatt drömde jag att jag såg bebisen på ultraljudet + ett marsvin.. det var mindre kul kan jag säga.. det låg även ett ägg i magen.. ja herre gud! märkliga drömmar man får stå ut med. Känns så coolt (nästan jobbigt) att komma ihåg varje dröm man drömt. Inatt handlade det om spjälsängar och skötbord. Jag ser ju en klar koppling till varje dröm, vad som har hänt under dagen. Var jäkligt rädd för att jag skulle drömma mardröm om Englafallet, så mycket som man har tänkt på det. Men faktiskt inte. Tack för det.

På tal om det, så är det fruktansvärt. En oskyldig liten människa, som är påväg hem till sin kärleksfulla mamma, från fotbollsträningen...har så mycket hat inombords mot denna man, men skriver inte om det här.
Såg även en bild på Saga och Maximilian i aftonbladet idag, för första gången. De som blev ihjälslagna i sitt eget hem. Vart är vi påväg? Hur söta små barn som helst. Man kokar inombords!!! Jag läste även pappans brev till sina barn. Han älskade verkligen sina barn. Han kan ha gjorrt sina misstag, men sina barn älskade han. Den känslan fick iallafall jag. Tänk er då att bli misstänkt för mordet på dem. Måste kännas fruktansvärt. Hursomhelst så var det ett väldigt fint skrivet brev. Hoppas de tre små änglarna har det bra, där de är nu.

image782



Nu till något roligare: Jag går in i V 18 idag :)

Bebis - Bebisen är 12,5 till 14 cm mellan stjärt och huvud, den väger ca 150 g. 50 g mer än förra veckan. Bebisen kan rynka på pannan och göra grimaser. En del basreflexer börjar utvecklas nu som till exempel sugreflexen och bebisen vänder ryggen till om magen utsätts för ljus. Hjärnans första kritiska stadium är nu över.


Du
- Nu är det dags för ultraljud. Det görs omkring vecka 17 till 18. Vikten har ökats till mellan 4 och 6 kg, men det är bara början. Ät rätt så behöver du inte oroa dig för onödiga kilon. Du kanske börjar få ryggbesvär, blir täppt i näsan eller svårt att röra dig som du vill. Det börjar helt enkelt kännas att du är med barn.

image783

Igår var vi iväg o tränade på gymet. Lite sega var vi både jag o Dezi, men vi gjorde det ändå! :)

Nu ska jag nog iväg o köra ett pass till. I eftermiddag ska vi fortsätta vårt temaarbete.

Adios!

Älskade lilla hjärtat

Nu har jag gjort färdigt ramen där vi ska sätta ultraljuds kortet i.

image781



image779 image780

" Jag skymtar för en stund ett litet leendet från dej
jag skymtar för en stund att jag står med dej i mina armar
du är min längtan, du är min läängtan.
Dagen kommer snart och jag längtar efter dig så nu "
*******************************************************************
Patrik Isaksson - jag skymtar för en stund

Födelsedag

Hallå i stugan.

Happ, då var man 23 da :) känns helt okej måste jag säga. Ingen större skillnad :)

Dagen igår var kanoners! Jag är jätte nöjd med allt. Tack alla ni som var här! tog inga kort igår, så jag bjuder på lite bilder från förra året, när jag fyllde 22.

image771   image776
En glad skit!

Det är kul o hitta tillbaka på gamla bilder.. förra året var vardagsrummet grönt.. nu är det tjusigt oboybrunt. Yeeaa.

image773  image777
här blir jag uppvaktad på sängen, med med obligatoriska lilla "tårtan"


I år fick jag skönsång på morgonen i mobilen.. väldigt vackert ska ni veta..:) Thanks Love. På kvällen kom det även en stor röd ros med kort från Älskliing med N & L.


Jag fick massa bra saker. En av dem, är denna smarta ställbara bricka, som vi kan ha nästa gång vi fyller år. Eller varför inte överraska med frukost på sängen :)


image775


Jag fick massa scrapboocking grejjer och har idag varit o köpt en ram till ultraljudskortet. Tänkte jag ska göra iordning den ramen lite, så lägger jag ut en bild på den här ikväll.

Trevlig eftermiddag!!


Sunday

jepp, idag är det söndag och imorgon fyller jag år! :) jihooo, ska bli kul. 23 är en alldeles lagom ålder. Sen räcker det ;)

Igår var flickorna här och det var mys. Våfflisarna vart goda & uppskattade.

Dagen började inte så bra.. vaknade med huvudvärk och att jag mådde illa. (har inte mått illa på nästan 7 v.)
hmm.. ska till bm imorrn o prata lite med henne tänkte jag för säkerhetsskull. Nu har det iallafall g¨ått över och jag är fit for fight igen. Jag tycker själv att magen ser rätt stor ut på bilden. Den är så olika, ibland sväller den mycket och ibland inget alls :)

image770

Jag & älskade, älskade lilla hjärtat idag. <3 bara 12 dagar kvar nu till ultraljud!

Nu är det mesta klarrt inför kalaset imorgon, ska bara sticka ner till Ica o inhandla det sista.

Trevlig kväll på er!

Girls night

Tjena!

Nu snart kommer ett par tjejer över :) ska bli kul. Våfflor och massa skitsnack.

Måste ner till Ica och handla mjöl, tänkte slänga ihop en kladdkaka också.. hihi

Återkommer imorgon. Trevlig lördagkväll! Kramisar

image768

Förlovnings minne

God middag


Har presic käkat lite sen lunch, i form av köttbullar,mos + lingonsylt och brunsås! jamie. Alldeles strax tänkte jag unna mej ett varmt skum bad. Fick kanon härlig badbomb av L i påskas :) luktar härligt. Ska passa på att göra lite peeling också.

I förmiddags när jag städade hittade jag våra förlovningsrings askar. Jag hade glömt bort att jag hade sparat dem.
Tänkte göra nåt minnesvärt utav dem, så här blev det. De får pryda vårt sovrumsfönster.

image763

Jag o Desire har varit ute och gått i drygt en timme och jag är heelt sluut! jädrar i min låda.
Vi avslutade vårt pass med en nyttig hallonsmottie hemma hos mej på ballkongen. MMm, lapa lite vårsol är inga fel.

image764    image765

Enkelt och gott:

*Vaniljyogurt
*En banan
*Frysta hallon
*lite,lite socker
*Mjölk


Nu ska jag sjunka ner i badet, hej!

Godmorgon soffan

Hej o godmorgon alles!

ingen har väl missat det nya underhållningsprogrammet "Morgon soffan" som går på onsdagar  21.30?
Här kommer ett klipp för de som vill:




Igår var jag o min trogne vapendragare Dezi o tränade på gymet
(kondition 30 min + ben)
Idag ska vi alldeles strax ut på en promenad, skööönt. Tur jag har dej vännen!!

Imorgon lördag, kommer det lite tjejer hit och vi ska ha tjejkväll! :) myys. Tänkte bjuda på lite våfflor också. Massa girltalk och kanske en film? det behöver man ibland.

Föresten.. anmälde mackan till "Adam har ett plan" idag på mixmegapol. Adam Alsing har dragit ihop ett plan som går till barcelona, en fotbollsresa. Det är han väl värd, min lille goding. Hoppas han vinner! tyckte jag fick till en rätt grym motivering :) senn att jag & Adam är släkt (på rätt långt håll) men endå, borde ju väga upp eller hur!? :D
Min farmor är kusin med hans mormor...heheh

Ikväll ska jag ut till Ulvsby och myyyssa och se på talang 2008 :)

Det var allt så länge.


Puss

GOD morgon!

Ciao!

idag är det en kanon dag! vet inte varför? men det bara känns så... trots det trista vädret utanför. Jag är för det första ledig och kommer vara det fram till tisdag! :) för det andra är jag allmänt lycklig! det är så sjukt.. för humöret verkligen växlar från dag till dag... men idag! är en bra dag :) Så de så! ska plocka lite här hemma. Fick ju bort lite mer grejjer i förrådet med, så jag kan fixa lite till där nere. Sen åker jag nog ut till rusta igen.. hihi. Mamma: jag önskar mej inte de turkosa badrummsmattorna längre ;p jag köper de nu! ;) vill ha de tills ni kommer på kalajs.
I eftermiddag kommer Jenssan hit o fikar lite med mej. Ska bli mysigt, ett tag sedan vi sågs nu och har mycket att snicksnacka om! :)

Idag går jag in i v. 17 (16+0) så här står det på minbebis.com:


Bebis
- 11 till 12 cm lång och väger 100 g. Bebisen är lika stor som en kupad hand. Bebisen samlar på sig fett, viktigt för att kunna hålla värmen efter födseln och lagrar näring.


Du
- Viktökning 2,5 till 4,5 kg, mer eller mindre. Livmodern har en ovalform. Du kanske är hungrigare än vanligt, ät när du är hungrig men tänk på vad du stoppar i dig.

Så här ser min mage ut i v. 17


Igår hade jag lite onsdagsmys till barnmorskorna. grönsaksdipp fick det bli :)
här sitter jag o mumsar! haha. Mackans huvtröjjor är aldrig fel ;)

image748     image749

Sedan kom jag på att jag ville ha nån snygg "teskål" å lägga mitt nya te i, som jag köpte igår. Jag tog fram mina scrapboocking grejjer o pysslade en stund: Resultatet:

image751 

Ja tycker den blev rätt söt, personlig om inte annat! :)
image752

Nu, ska jag hoppa in i duschen! Hej hej!


Nya kakfatet

Hej hopp!!

hoppas ni haft en bra dag idag. Jag & dezi har vart duktiga o slängt lite skräp från vårat förråd :) Därefter strosade vi lite på rusta (min favo affär by the way) de har liksom lite av varje, till ett fantastiskt pris. Iallafall.. nu hade de fått in väldigt mycket nytt sedan jag var där sist. Det  bästa av allt var att jag fick tag i det jag letade som mest efter och som jag blivit helt besatt av att jag måste ha: en våningskakfat! 98:- färgen är turkos och i porslin o skit sött!
det ultimata hade varit ljusrosa & kanske en våning till, men jag är iallafall gööör nöjd :)

image745

Igår var vi (jag & min älskling) på Ikea, vi gjorde en klassiker. Vi köpte massa ljus! hahah, skräll. Lite annat också iofs. Köpte sånna där man kan göra egen isglass av.. gött till sommarn!!

image746

De rosa/lila plastglasen köpte jag också på rusta, så sommriga & härliga :) presic min stil. Nu kan våren komma!
Mackan o jag bestämde att när han kommer hem, ska vi premiär grilla utegrillen på ballkongen! mmmm, längtar.

Jag har även hittat en present till lilla alvisen som fyller 2 år idag, Grattis grattis! jag är faktiskt bjuden på 2 års kalas på lördag, det ni! ;)

image747
Grattis gumman. Du är världens sötaste! ;) presic som mamma.

(Skruttan är hemma hos oss o hälsar på & ser på disneydags)

Nej, nu måste jag gå ner o inhandla lite mjölk o diverse, så jag har till imorrn!
Barnmorskorna nu också om en timme!.

Klem, klem!

schoppat

Hejsan! har varit o handlat lite små grejjer idag :) (lägger upp bilder snart)

Jag vill så gärna ha en ny, fräsch vår design!! Ska försöka mig på det senare idag. Om det skulle se lite crazy ut, så vet ni varför. På återseende!

Semesterminnen ihop

image734
Lefkas 2004? vår första semester ihop iallafall :)

image738
Sicilien, Italien 2005, helt klart den bästa semestern hittils!!

image736
Alanya 2006, båttur

image737
Kreta april 2006 ...haha! nästan ingen sol fick vi :(

image739
Lanzarote Mars 2007

image740
Rhodos juli 2007

image742
Roadtrip med bettan i värmland med tält och minigolf! aug 2007 myyyys.

image744
Nyårs semester i Hafjäll 2007 :)

image743
Norra Teneriffa  mars 2008



Nu: Förrådet.

Inspiration

Hej! har nu varit o kört en bra träning och väntar på att tvätten ska bli klar. Medans jag väntar, kikade jag runt på lite olika hemsidor. Ni som har barn/väntar barn, kan jag tipsa om

www.dunderbutiken.se jag vill ha hela butiken ;) här kommer lite smakprov iallafall.

image729en härlig "grodtröja" ;)

image730hahah, i vårat fall kommer nog vi tycka de är roligare än bebis :)

image731nappar med texten "älskling, gullunge eller sötnos" :) ååhh

image732en termoneter som är som en napp, smidigt när man ska ta febern. En sådan ska vi ha! endast 99:-

image733slutligen denna söta nattlampa :) ska ha. fast det får ju bli när lillen blir så stor så han/hon sover i eget rum ;)

Nu ska jag hämta tvätten. Pusspuss

Stolt :)

Hej o godmorgon, eller god middag :)

Gick upp ganska tidigt idag, 08.20 för att vara exakt. Har mycket som ska hinnas med idag och jag har redan börjat. Idag är en sån där dag när man har massa energi, så det är bäst att passa på när den infinner sig.

Jag har 4 stycken inlämningar, som ska vara inne nästa fredag. Jag tycker inte det är kul o sitta o plugga när mackan e hemma, om jag har möjlighet att jobba undan så gör jag det. Så igår skrev jag klart två stycken av de fyra :) nu sitter jag med den 3:e, som nästan är klar. Imorgon ska jag slutföra cd skivan, den är nästan klar den också. Sååå skönt att slippa tänka mer på det sen. Sedan är det praktik i fem veckor, senn en dans uppvisning. Det är nästan det som är kvar av terminen. Det suger dock att vi kommer ha praktik hela maj! för då hade jag tänkt o jobba så man får lite lön i juni.. men där sket sig det.. som mackan sa.. "du visste väl att ni skulle ha praktik då?, du kunde väl lagt undan?" hmm..? mjo, men det är äl inte så lätt o komma ihåg allt heller ;)

Idag iallafall... När jag nu pluggat klart, ska jag gå till gymet och köra 30 minuters kondiotion samt ben.
Sedan ska jag hem och tvätta sofföverdragen och försöka börja kika nere i förrådet, vad som ska slängas och strukturera upp där nere lite ;P å nej, jag ska inte lyfta tungt :)

Kul helg va? pluggning & städning. Men va fan? man mår bra av det sen iallafall. :) Jag ska även börja planera för min födelsedag. Vad vi ska bjuda på osv, ska bli kul :) 23 bast oh my god! hahah.

"En är ju inte 20 längre" nu börjar det uttrycket ta sej.... :)



Nej, nu kallar plugget!! Kramis

image728

Gokväll!

Hehej!!

Idag har jag varit och tränat på förmiddagen, riktigt skönt! sen gick jag hem o lagade lunch, som jag åt ute på ballkongen i det härliga vårvädret, för det kan väl ingen ha missat :) VÅR

Sen tog jag bussen upp till uni och pluggade lite med min grupp. Vi ska genomföra ett tema i en klass fyra v 16, ska bli intressant. Jag har knappt varit i skolans värld heller, så det blir en ny erfarenhet. Jag var lite i Molkom i en klass 1-3, men det räknas knappt....

liten "grav.update": (minbebis.com)

V. 16 Bebis - Bebisen är 10,5 till 11,5 cm lång och väger omkring 80 g. Navelsträngen börjar flyttas längre ner på bebisens mage. Bebisen sparkar och rör sig ständigt vaken tid. Många kvinnor känner den sparka första gången mellan vecka 16 och 20

nu ska ja plugga lite, sen sova,sova säng,säng,säng :)

Onsdag

Godmorgon! är påväg upp till skolan för redovisning strax.. spännande.. :) imorse fick jag inte igång biljäveln heller... så blir att gå o ta bussen snart... *pust* Fundilerar på att köpa ett skitsnyggt linne på gina idag också. Lär väl få köpa stl M vid det här laget. Svårt det där. Ska man köpa alldeles för stort, som man kan växa i och ha i endast 6 månader? hum. tackar för att jag kommer vara höggravid under sommaren, för klädernas skull alltså, kanske inte för värmen.. soldyrkaren Malin, kanske kommer sitta under ett parasoll hela sommaren och flämta! haha, vem vet? ingenting är liksom som det brukar, allra minst kroppen ;P men det hör liksom till..:)

Snart går jag in i V.16, på fredag närmare bestämt. Hoppas på o få känna lite "Sprattel" har jag tur så kan det hända, annars får jag vänta några veckor till :) det blir bra när än du vill höra av dej hjärtat <3

Saknar Mackan så jag tror jag blir tokig <3 men snart så :)

Nej, nu är det bäst jag beger mig uppåt Uni.. med buss då.... :/ Längtar efter till vi kan köpa en nyare bil. Men lär få vänta ett par mån eller tre. Men det får det vara värt.


Tjing tjing!!
image727
                                                                                                Love

RSS 2.0