Lowa 1 år

Nu för ett år sedan och ca 2,5 timme sedan föddes vår prinsessa. Det är helt otroligt vad fort tiden går..!!
Nu har det gått ett helt år och våran bebis är ingen bebis längre.. hon är en "stor"tjej ;) det har hänt såå mycket detta året. En del har ni kunnat följa här i bloggen. Det har varit ett alldeles underbart år.

Vi kollade på kort på datorn igår kväll, från kvällen den 28 september 2008 och blev väldigt nostalgiska. Kändes som det var igår..

Igår hade vi lite kalas här igen. Dezi och carl, sanna med familj & stefan, anna o hugo kom o grattade. Mycket trevligt;


födelsedagsbarnet



familjen Pettersson

Idag har vi varit själva och firat Lowa. Hon fick presenter på sängen o sen har vi vart på stan en sväng och köpt lite nya kläder till Lowisen. Resten av dagen har vi varit hemma och lekt.

Födelsedagen:


öppna paket




nyvaken skrutt <3


Åka prinsessbil ;)

Annars idag har hon;


Matat dockan med välling ;)


..ute o gått med en hund...huuur kul som helst.


...myst litegranna!

Jag tror Lowisen är väldigt nöjd med helgen som varit ;) Tack alla som kommit och som har grattat!!

kram på er!


Två kalasdagar

Tjohej!

På måndag fyller alltså godingen 1 år, så nu i helgen har vi kalas för fulla muggar. Igår hade vi besök av P,s och J och senare på kvällen gudmor lotta och gudfar Nisse. Massa fint fick Lowa!

Dag 1;


godingarna äter kalas tallrik!


Men Lowa.... :)

 
paketöppning på kvällen också! :)



Nisse var så go och ville montera ihop hyllan lowa fått av farmor o farfar! Tusen tack. Lowa kollade så det hela gick rätt till ... :)



Mys hos världens goaste gudmor! <3

Dag 2;



tårtan som pappa M har gjort

 



Tack så mycket för allt fint hälsar Lowis! tar ett kort på allt när alla kalas har varit ;)

Lowa somnade tidigt idag .. 18.00 :) så nu tar vi mys. Flaska vitt och kantarell mackor! jojo!!

Tjingeling!!


Sötaste plutten!

...som skulle ut på en gullig promenad med sin far :)



lekparken

Hejsan!' det är mycket att stå i så här inför 1 årskalas till helgen. fix,fix,fix :)
skrållan sover och vi ser på anna anka och co... hahha!

var och gymade förut, grymt skönt. M och Lowa gick på en promenad, utan vagnen. :) när jag kom hem fixade vi ihop taccos. Vardagslyx.

Helgen har varit jätte mysig :) vi trivs kanon i lägenheten. I fredags hade vi lite lunch date med stefan o hugo :) på kvällen hade vi fredagsmys & idol. Lowa var med o myste, såklart.


Lowa fredags myser




I lördags tog vi med oss kaffe och lite fika och gick till en lekpark. Lowas favvis nu!


 


gräva,gräva,gräva







Imorgon är jag ledig och hela familjen ska på "barnsång" i kyrkan, ska bli kul! sen ska vi till bvc på eftermiddagen för det 3.e vaccinet för prinsessan :(

Hade gott allihoppa!!

Kram


Öppna förskolan

Hej!

Igår hade vi premiär på öppna förskolan. Jag, Marcus & Lowa. Till en början var hon lite blyg å höll sig till leksakerna i närheten, men efter ett tag gick hon fram till en annan liten tjej och tittade på henne lite ;) lekte lite med dockorna och vagnen också ;) mycket lyckat och vi är väldigt nöjda. En jätte trevlig förskollärare var där också. M var i kyrkan på öppna förskolan idag och även där vi var igår. Imorrn ska vi dit en sväng igen, då jag är ledig :) vi ska möta upp stefan & Hugo också. Mys.

Idag har jag & dezi vart ute o sprungit! gött. Mitt mål är att springa brevid dezi o inte 10 meter bakom. Hon är en bra hare annars, dänna dära dezi! :) imorgon ska gymet få sej ett besök av de båda föräldrarna, det ska bli oerhört skönt.

Sessan sover & M är på innebandy träning, men e nog påväg hem nu



Prinsessan kikar i mammas plånbok!



Måste också säga stort GRATTIS till Elin, som har sin första födelsedag idag!! hhipp,hipp,HURRRA!


Nu: ett glas rött med min älskling! föresten..jag älskar våran nya lägenhet! det börjar bli sååå bra :)

Tjing


Mysig walk

Hej!

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen. Palydo degs skapande stod på schemat :) vi skulle skulptera en känsla. Inte helt lätt, men det blev många skratt iallafall :) L o M har varit i en lekpark och gungat och åkt rutshkana. På torsdag ska de till öppna förskolan! åh, hade velat vara med :) första gången juh.

Eftersom vädret har varit helt underbart idag, tog sej familjen en promenad i eftermiddags och Lowa gick nästan hela vägen faktiskt. Lite fick vi bära :) mysigt vare! hon stannade väldigt ofta för att ta upp löv,stenar och pinnar som hon undersökte :)



 

När vi hade kommit en bit, hittade vi till Lowas stora förtjusning SNUTTEN med stort S! den hade hon slängt ur vagnen häromdagen, utan att vi märkte det. Någon vänlig själ hade lagt upp den på en buske. Hon vart alldeles överlycklig när hon såg den. Vi hade en reserv snutte hemma som tur var, men detta är nog ändå favoriten.




kommer ni?


gå i trappor :)

Nu: superstars!

Hej


bakning

Hej hopp!

Idag har jag bakat till Lowas kalas. Lowa var också med :)


världens goaste snos! bakar som mamma :) Mackans vader btw, om nån nu skulle tro att det var mina !

Nu ikväll har jag pluggat lite. Skrivit lite på mitt arbete. Imorgon bär det av till skolan igen.


borsta tänderna!

 


på mamma :) natti,natti!

Nej, vilket tråkigt inlägg det blev. Är så trött..

Vi hörs när jag har mer att dela med mej av :)

Puss


fixande & trixande..

..här i lägenheten har helgen bland annat bestått av. Å bra blir det! idag fick ikea sej ett besök av familjen schönfeldt/karlsson igen..

Igår hade vi besök av Ls farmor o farfar. De hade med sej kantareller och mackan stekte kotletter och kokade potatis och slängde ihop kantissarna och nån good sås! yamie :)


MMmmm

 

Senn ville Lowa visa farmor & farfar ALLA sina leksaker i sitt rum! då passade mamman o pappan på att sätta upp lite vägg dekor i vardagsrummet :)

 

 


Väggdekor & Världens vackraste tjej! <3


Lowa ville hjälpa till :)


Nu börjar det kännas riktigt mysigt här hemma :) vi har fått upp en ny bokhylla med korgar i, lite tavlor, fotpall till fotöljen och diverse lampor. Nu är det bara en liten byrå i hallen och en stor spegel som saknas. Eller, kommer säkert på nåt mer. Men så länge så är det bra :)

Veckan som har gått har jag haft praktik, har vart jätte bra. Hemma har M och L gosat, busat.


Skruttan läser lite bok innan vi åkte på shoppingtur idag


Skulle vart ut o sprungit nu, men när jag skulle dra hittade jag inte skorna.. de måste ha blivit kvar på praktiken. Dret. Får bli "kasta ben" hantlarna och armhävningar istället..

Kram på er!!


Tillbaks

Nu äntligen. J***** telia.. nu har de satt sin sista potatis. Nu har de krånglat ytterligare med oss angående flytt av internet/dagital tv. Canal + får vi inte förens om ca 8 dagar! o internet skulle ta ytterligare 8 dagar också, men nu har vi vart inne på teliabutiken o beklagat oss här, så nu har vi iallafall internet :)

Tänkte bju på lite bilder på nya lägenheten. Börjar med lowas rum da :) 

rosa fondvägg 


prinsessbord & stol till sessan

kolla färgen på spisen, genustänk! jajjemänn! :)


vår lilla ängel ;) fått av gudmor & gudfar, tusen tack!




vårt sovrum

det får blir allt för idag, är så trött! har praktik nu om dagarna och nu när Lowisen har somnat, är jag heelt färdig. Snart blir det sängen minsann. Lowa & Marcus myser på här hemma om dagarna. Igår var de hos tandläkaren med Lowa. Tandläkaren fick tydligen inte titta i munnen (trodde hon det?) men lite hade hon iallafall sett :) senn fick hon en liten tandkräm och pappan en massa info :) Idag hade de vart ute hela dagen. Fikat & lunchat i stadsträdgården. Det går ingen nöd på dem :)

Vi har fått förskoleplats från å med janari på förskolan som vi önskade. Kul. eller..? blandade känslor faktiskt, men det kommer nog bli bra.. :)

Natti!


Long time, no see

SOrry!

dålig update nu... vårt internet försvann i flytten.. trots att vi begärde det 3 v innan vi flytta just för att det inte skulle bli så här.. :/ buhu, men vi får det igen i mitten av nästa vecka, så då blir ni bombarderade av bilder :)

Flytten har gått kanon, o vi har ni kommit iordning i det stora hela. Lowisen har fått en rum ommålat och där har hon nu flyttat in även för natten.. dock vaknar hon runt 1,2 å vill sova mellan oss, så så får det bli :)
Lowa njuter för fullo av den öppna,stora ytan nu och springer fram o tillbaka o fram o tillbaka! :)

Just nu är jag o lowa hos mormor o morfar. Pappa M ser på fotboll ikväll.

Men vi hörs väl i slutet av nästa vecka va? för ni hänger väl kvar hoppas jag?


Puss, jag älskar dej!


Heej Tindra!

RSS 2.0