Härlig dag

ute i farmors o farfars sommarstuga:


vi går ner till stranden


Vikken lycka!






hoppa..


bubbla...


skvätta..

haha, vilken liten fisk vi har!





Midsommar i bilder


Hejhopp!

Vi har haft en mysig midsommar med trevligt sällskap. Vi hade barn som inte ville sova, så det var fullt ös..
Men om Lowa hade sovit de sista timmarna så hade hon ju missat att hoppa på studsmattan, sett på hästarna med mommo och dansa loss på dansgolvet å det vill man ju inte missa. Tror skruttan var nöjd, så då är vi också mer än nöjda.












"bubbar"









Mysigt hade vi, tack för det.


nu blir det sängen, är SÅ trött

Vackert


lekland

Hejhopp!!

sitter bänkad framför bröllopet, visst är det härligt?? har blivit en del tv idag, så nu är stor o liten ute på gården och leker en stund. Igår var vi på ett lekland. Det var bara vi och en familj till, hur härligt!? Lowa var i extas.










å så här trött blir man efter att ha lekt där ;)


det blev en dag på stranden...


Blir bildregn idag. trött i både kropp å själ idag,så.

Härligt var det :)

















nattinatten!

Sov på min arm

Hej!

Först och främst: Välkommen vackraste Lucas till världen! Lowas allra första kusin har kommit till världen och allt har gått jätte bra. Vi längtar tills vi får se underverket. Först ska den nya familjen få tid att bara vara och lära känna varann, sen är Lowa förkyld också.. men vi LÄNGTAR efter dig Lucas <3 Grattis Nisse & Lotta! starkt jobbat :)


Skruttan vaknade nyss ute i vagnen och var alldelles ledsen. Tog upp henne i min famn och satte på "sov på min arm" på spotify med Carola. Hon somnade i min famn som en stock. Som på den gamla goa bebistiden! åh, lovely.

Hur som vill jag verkligen rekomendera den här skivan. Finns som sagt på spotify. sms:a min "svägerska" och tipsade, men den hade hon redan! ;)


Ett litet smakprov..



KRAM på er

feber & glass

Hej! skruttan har feber, men nu är det nog på bättringsvägen iaf. Vi har haft tjejkväll jag o Lowa. Stjärnchips,festis & spöket Laban film i soffan. Nu ska vi nog ta o gossa ner oss i sängen o mysa lite innan läggis. Nya barnkammarboken kom i brevinkastet idag, så den kan vi ju kika lite i.



enda lilla stunden vi var ute idag... glass är bra när man har feber.

Hon har börjat prata en hel del nu, vilket är väldigt kul. Isse - Nisse, Otta- Lotta (gud föräldrarna)
On! och så gör hon kom tecken med handen - kom. det är så sött så man kan dö. Om det är nåt hon vill eller när hon vill vi ska gå ut så säger hon alltså "On!" sen har hon väldi koll vems saker och ting tillhör Mammas, pappas osv. Stämmer alltid. Sjunger & dansar VÄLDIGT, älskar det. Så kul när man sjunger vid läggdags, då sjunger hon med! "Mi napp" säger ho också fast mer "minapp`" :)
nej, nu ska vi inta sovrummet.

So long!

Stödbräda till säng

Hejhopp!

idag stack vi till ikea en sväng och köpte en stödbräda till Lowas säng, så hon inte ska behöva trilla ur, när hon nu ska sova i sin säng.. testar iallafall inatt :)

Lowa hjälpte till att montera :)








Klaaart :) fiiiiint.




Imorgon ska det bli fint väder, så vi måste passa på att åka till stranden imorrn tror jag! på fredag jobbar jag.
hoppas bara inte Lowa får för sej o bada, för det kan inte va skönt.. :)

KRAM




Lekstuge fix

Hej!

igår var vi ute hos min mor hela dagen lång å mådde gött. Hääärligt att springa ute i en trädgård hela dagen tyckte nog Lowa.. längtar SÅ tills den dagen vi skaffar ett eget hus! :)

Lowa fick en hel uppsjö av kläder av momma (och Offa) som hon fyndat!! Tusen tack! Vi fikade och lekte. Senn kom jag på den briljanta ide'n att städa ur lekstugan, ¨så att unge fröken kan vara där o leka :) den var förnärvarande fullt med annat.. så.. när Lowisen somnat körde jag i 180 och grundstädade & fixade. Mamma kom med mattor och lite leksaker. Det är inte riktigt klart än, ska försöka fixa lite möbler som spis å lite sånt, tavlor på väggarna och annat fix, men det får bli efter som :) pappa skulle fixa iordning trappen, så hon får som en liten uteterass där, hihi.

jag gjorde det tråkiga igår kan man säga, nu är det bara det roliga fixet kvar :)


röjning pågår...


myyyys




här inne har jag själv lekt ;)



Nu vaknade skruttan här, så blir mer skrivande en annan dag. Kram på er!

Sommarlovs firande

Hej!!

Nu är det 2 veckors sommarlov för Mig och Lowisen (bortsett från 2 dagars jobb för mig) senn är det förskola 3 veckor, innan det blir ca 7 veckors ytterligare sommarloooo ;)

Vi firade detta med att gå till en lekpark i fredags kväll o leka och grilla korv!  (Mycket bilder!!:) innan vi gick iväg fick Lowa ta sej ett litet dopp i poolen och få sin lilla sommarpresent.. en såpbubbelpistol :)

Fredag:


bada bada, haha!










snutten ville också gunga :)

Lördag:

Tog vi med oss fika och gick till en lekpark (igen) :)
satt i solen o njöt, lowa sprang runt o lekte ;)

å åt lite glass.. :)





Söndag, nationaldagsfirande!

Först kalas och grillning hos N & L, suupergod mat och trevligt sällskap! snart kommer Lowas efterlängtade kusin!!! <3 som vi längtar!!






(bilder lånade av Lotta :)

Därefter åkte vi till sandgrundsudden och träffade fina familjen skallström/österberg och firade lite med dem ;) Lowa sov som en stock under nästan hela kalajset.

Sen blev det grillning med M,s fotbollslag i korpen. De stod för allting, himla trevligt! krov med bröd och festis till barnen och hamburgare med brös och tillbehör och dricka till oss vuxna! :)







Fullspäckad, men trevlig helg!!




Godmorgon


Hälsar vi...


Lowa med sin "förfrukost" hon vill gärna sitta o mysa framför bollis innan hon går på gröten ;)
Sötnöt.


Heldag

Hejhopp!!

idag har vi spenderat förmiddagen i m-skogen med Lowas förskola o alla föräldrar, trevligt värre!!



startade med lite fika :)




ser ni mig?? :)


..för här kommer ja!

till er som tycker det ser läskigt ut, så gick hon jätte duktigt ner för backen och trilla inte en gång.


dags för lunch


yamie!


mina älskade, påväg till djuren <3



När vi kom hem, väntade ett paket till Lowa... där fanns:






två nya böcker med ljud! :)

senn hade jag svårt o komma på vad vi skulle ta oss till en dag som denna, så jag messade Zanna å hörde ad de hittade på. Då satt hennes son o badade i en pool på deras ballkong o åt glass. Det tyckte jag lät som en kanon ide, så ner till stan och inhandla första bästa pool och hem o skruttan fick plaska lite. Glass köpte vi också, men det åt i ingen. Får nog bli på fredag då vi ska fira 2 veckors sommarlov. Jag ska dock jobba en dag varje vecka av de två, men Lowa ska va ledig. Då ska hon få en liten sommarpresent också! å jordgubbissar ;)




hälla, is the shit :)

nu... redovisningsplugg...redovisning imorrn, suck.

RSS 2.0