Beachgirl

Hello i värmen!

Nu har vi tagit vårt pick o pack o dragit till min mams o paps för att passa katten/kaninerna ett par dagar. Vilket innebär lite semester för oss också :) nära till sol o bad ;)



Nere vid sjön;

spaningsläge



bada med mamma! :)


världens goaste'


det var SÅ kul o bada i poolen!




å så här arg kan man bli nör man ska gå upp..... :)


lilla hjärtat, du får bada mer imorgon.

Det var premiär idag för solskyddsdräkten o hon verkade gilla den iallafall, än sålänge är vi nöjda :) köpte på Kappahl, de hade fått väldigt bra på testet i "vi föräldrar"

Nu sover skruttfia, så vi ska inta altanen, äta middag och se på tv. eventuellt kan det bli en varsin kall också :)

han gett mej den på att försöka sluta nattamma nu, eftersom det skulle förmodligen förbättre allas sömn.. och hon behöver inte äta under natten.. men gör det för att det är så mysigt ;)

Hur gick det inatt da? mjoda, var uppe o hoppa kråka nån timme mellan tre o fyra, hon vra jätte trött, men somnade inte riktigt till. SÅ vid halv fem fick hon ändå amma lite... o vips så sov hon. Men halv fem, då är det väl morgon va!? :) hehe då räknas det väl inte som nattamning :) well, well EN gång blidde det bara iallafall, alltid något!


Nu väntar M på at jag blir färdig så vi kan äta, ha det gott, det ska vi :)

Kramkram

Phu!

Gosh vad det är varmt här inne.. inte konstigt att lowa inte vill somna efter ca en timmes nattningsförsök. Nu har jag gett upp .. tyvärr. Hon vill absolut inte somna själv, vilket innebär att man får bära/hoppa omkring med henne i famnen. Ni kan ju förstå hur vaarmt det blir!? o tungt också för den delen..hihi o inte hjälpte det heller. SÅ, nu sitter hon här på golvet o leker med sin uppblåsbara hund hon fick av gudföräldrarna och är supernöjd eftersom hon vann kampen..morr! :)

Har iallafall haft en skön dag på stranden med nisse o lotta idag. Liite småkinkig Lowa dock, men mest glad. Tro fasiken att man bli lite gnällig i den här värmen. Imorgon åker vi o inhandlar en solskyddsdräkt. Vi tyckte det var onödigt för bara 3 månader för vi trodde det skulle gå bra med kläder, men vi har nu insett att den kan vara guldvärd när det ska doppas lite i vattnet där solen fullkomligt steker. Tror även den är bra att sitta med i skuggan, den ska vara rätt sval. Nån som har erfarenhet av en sådan till en spädis under året?
helst skulle man ju bara vilja plocka av henne alla kläder o låta henne få vara nakenfis, meen solen tar även i skuggan, så det får vi ta nästa sommar när vi kan skydda den lilla kroppen med solkräm.

Nisse gjorde för övrigt världens roligaste skämt (tyckte nog han) o stoppade i "ormen" se bild inlägget nedan. i våran väska när vi skulle åka hem!! den är verkligen otäckt lik en orm den där... MYCKET roligt Nils! :D

I onsdags skrev vi på papprena för vår nya lägenhet föresten. Flytten kommer äga rum den 1 sep, å det ska bli SÅ skönt. Den har dessutom fönster åt bägge håll, så man kan få lite genomströmning :) det kan man INTE här..händer ingenting när ballkongen är öppen..suck.

Nu ska jag leka med en liten älskling här, så kankse hon somnar snart  annars kommer vi ha en ÖVERtrött tjej här snart ;)


Puss puss!!







haha, buus!

(Lånade bilder från gudmor Lotta:)


Älskling <3


9 månader

Hej!

idag blir vår lilltjej 9 månader... grattis Lowis! :) Vi har gått en morgonpromenad hon & jag och nu sover hon. Marcus sover än han :)

Igår var vi på en mysig badplats med Lotta, hade en kanon dag verkligen, mycket sol & bad. Idag ska vi dit igen, så nu är allt packat och klart, bara M & L som ska vakna ;)

                                                   snygging 1


snygging 2

                                             en pressande mama! :)


Lowa & gudmor igår ;)

                                             SötLotta badar fötterna ;)


någon låg o sussa gott i skuggan <3

den här jäkeln hade en tendens att se ut som en orm heela tiden...



Lowisen har förövrigt fått  sina 3 första tänder nu och ytterligare nån gå g! :) idag fick hon hålla en egen sked i handen medans jag gav henne gröten, det var kul tyckte hon ;)

Nej, nu ska vi njuta dagen här ;)


Hade!

Mämmäm

hallo!

igår kom det för allra första gången, ordet som var snarlikt mamma! "mämmäm, mämmäm" kröp hon runt o sa. Värmde hjärtat gott kan jag tala om. Senn om hon vet att jag är mamma och att det var det hon sa, vet hon säkert inte, men det värmde lika gott endå! :)

Försökte fånga det med kameran;

 


Annars idag har jag o Lowis haft en mysdag. Pappa M har vart på sjön idag och haft det gött antar jag, min pressar dag imorrn då :) Vi packade ihop oss o gick ner o hälsade på sundstalägret en sväng o sen satte vi oss på en filt o hade lite picknick. Lowa somnade vid 14.00, så då pressade jag en HEL timme, wow!..hehe (mamma, jag är frisk nu..)

förmodligen kommer man va brun i sommar ändå, man solar ju mer sunt nu iallafall.. haha! imorrn som sagt är det jag som får sitta i solen och M sitta o leka i skuggan :)




Min kärlek


dagens bränna & en liten tröttis blöjfis :)

Ha en trevlig kväll nu allahoppa!

Resan

Hejhej!! Vi ska alldeles strax ta vårt pick o pack o dra ut o sola, så snart vår sessa vaknat.

Först tänkte jag bjuda på lite kort från göteborg.

Varning, mycket bilder.. :)



Lowa var med o packade dagen innan ;)

                                                              Hejdå karlstad!


Mycket bus med pappa blev det

              Det finaste man har sätter man på bordet.. aight? :)

På Liseberg:


Lowa kollade in ett häftig fontän




Här repas det inför Lotta på Liseberg. Hade gärna stannat o sett det, men det var alltfär hög ljudnivå för små öron.

Jag & michelle åkte cållorado & nån form av virvelvinden, skit kul, men det räckte för mig :) M och Michelle åkte lite häftigare varianter:) vi hade tur för det var aldrig mer än en kvart i köer till attraktionerna. Vi spelade lite för spelpengar Lowis hade fått av farmor, men tyvärr vann hon inget ;(

Senn bar det iväg hem till hotellet och vi åt god kvällsbufe'. Lowa drack sin välling o somnade i resesängen runt nio. Föräldrarna kolla lite tv för att sedan somna runt tio.. hahah. Men har man vart vaken senn fem och gått på Liseberg på det, då är man TRÖTT!.

Nästa dag åt vi världens bästa hotellfrukost :) senn tog vi spårvagnen till Botaniska trädgården och mötte upp faster där :) Oj, vad fint det var. Lowisen åt lunch i skuggan och senn somnade hon = pressar time för oss :) Gött. M och jag gick upp o åt lunch också medans Michelle passade vagnen ;)


Mamma & Lowisen kollar in ännu mera vatten... :)




Myser med faster i skuggan :)





                                                               Familjen <3


Faster & Lowa posar :)

                                                                       Fiint vattenfall






När vi skulle åka hem. Man blir trött av att va på semester ;)


Nu: packa in oss i bilen!

Hemma

Hej på er!!

Nu är vi hemma efter två mysiga dagar i göteborg. Vi har haft det jätte bra! Tänkte bara jag skulle bjuda på en bild ikväll ,så skriver jag lite mer imorgon, för jag är såå trött :)

           Lowa & pappa kikar ut genom fönstret på tåget ;)

Jag älskar den bilden!


Godnatt, så hörs vi morrn!

Stads trädgården

I stads trädgården tidigare idag;


                                                  Världens finaste tjej!


Nu: Packa

Kvällsbus

Hej

senaste dagarna har vi faktiskt fått henne o sova mellan 19-20 om kvällarna (Tack Zanna!) :) istället för 23-24 som annars..

idag slocknade hon så här gott hos pappa efter "lellen" (mitt ord för välling när jag var liten..)



La henne i sin säng och tänkte vi skulle se en film och jag började smutta på ett glas rött (jag var ju trots allt nykter på självastre midsommarafton!) då vaknade hon första gången, somnade om och vaknade igen en halvtimme senare och ville INTE somna om :) nu är hon på sitt allra gladaste piggelinaste humör någonsin tror jag. Vi har busat tittut och härjat och hon har dragit ut alla våra skor i hallen, så det är fullt ööös!!



'
Tittut!!

kan hålla med om att det kan se lite vanskligt ut med trä benen där, men jag hade stenkoll med huvudet :)


fisen i sitt esse!




ja, vad ska man säga... busunge! ;)

Idag har vi borstad lite på första tandbissingen också,hihi så söt borste!!




På måndag åker vi till Liseberg! :) mycket kul för Lowa att se på.

Godnatten!

Midsommar tjejen











Krans: Mommo
Foto: Mommo :)

Bebislowa

Hittade lite gamla bilder på datorn;


förra sommaren..

Tänk att hon har varit så här liten!! helt otroligt...








bara nån vecka gammal

Midsommar

Tjohej!

igår firades det midsommar som sej bör. Dans kring midsommarstång för mej o Lowis,mommo och Anna. Marcus & stefan filmade det hela.. :) som sedan följdes av tipspromenad och 3 kamp. Hur det gick där behöver vi inte gå in på..haha

Sedan samlades vi i logen o åt vår medhavda picknik. Vi hade tagit med kycklingsallad och bröd (mallas egna) och anna o stefan hade gjort jätte god paj och tsatsiki. Som pricken över I.et somnade lowisen strax innan vi flyttade in oss o logen. Vi hade bäddat i bagaget till henne precis utanför, så där låg hon o hade det super gott! med en babywatcher hos henne o en hos oss, kunde föräldrarna verkligen njuta kvällen. När klckan var runt halv elva, vaknade skruttan till o hon fick komma in i logen o gunga i mamma o pappas knä en stund. Vid elva ungefär sattes det på "riktig" musik, så då packade vi in oss i bilen o åkte hem, då fullkomligt spöregnade det också. Men det gjorde ingenting, det var uppehåll och även sol heela eftermiddagen! :)


Mommo & Lowis






Hjärtat mitt ser frusen ut :)







dags att fara hemåt ;)


Mamma & pappa älskar dej!

vi glömde faktiskt bort o ta kort under dagen o när kvällen kom, så var batteriet dåligt :/ ska se om jag får fler från mammsen.

Mycket lyckad midsommar iallafall, vi är SÅ nöjda.

Idag är M lite febrig och jätte förkyld. Antingen är det allergin eller så har han helt enkelt blivit sjuk :( Så Lowa o jag tog oss en liten promenad till lekparken  i förmiddags och gjorde något som hon ÄLSKAR, gunga!





Nu ska vi mysa till oss härinne när det regnar så ute. Lowis har just vaknat éfter sin andra sovning för dagen, så nu blir det full lek till sängen väntar.


Trevlig kväll!!
Kram

Mini semester

Hej!

idag har det fikats med Andrea, mysigt. Om man bortser från alla äckliga fåglar.. :( Lowa tyckte dock de var häftiga!

Senn fick jag en timmes sol på ballkongen också innan det var fullt ös igen ;)

Håller på o fixar lite inför midsommar nu, lägger fram Lowas och mina kläder och packar ihop lite grejjer.
Imorgon bitti ska hela familjen åka o handla maten vi ska ha med oss. På midsommar, innan vi åker till midsommarfirandet ska vi äta sill (inte jag!) med Anna,stefan o hugo på förmiddagen, sen på eftermiddagen ska vi alla hem till mor o far på lite pajj o jordgubbstårta, senn åker vi o firar midsommar på traditionellt vis, myys!

På måndag åker hela lilla familjen på en liten minisemester till götet i ett par dagar. Det ska bli sååå skönt. Två hotell nätter, o massa mys med faster Michelle :)




köpte en "läragå vagn" häromdagen. Den var mycket poppis, men det var även rolig att sitta i, hahah



Trevlig midsommar om vi inte hörs innan det!!

Min lilla familj


Jag älskar er SÅ! :)




Tänk att det snart gått 9 månaders sedan hon föddes.. det är ju en hel graviditet!!!


Nu säger jag godnatt!


Mitt lilla,lilla hjärta!!


Min "storalilla" tjej! :)

Bra dag

Idag är det en mycket bra dag, på alla sätt o vis :)

Har haft massa mys & bus med dottern, fika besök av jenssan, otroligt oväntade pengar som "damp" ner i brevinkastet, ett "storhjärta" som snart är hemma, kan det bli så mycket bättre!?

dessutom är jag otroligt utvilad eftersom natten var såå bra, nu sover hon också så kanske man skulle hoppa ner i soffan och läsa lite kurslitteratur!? småbarnspedagogik är det som står på schemat, intressant!






Min tuffing!!

vem är hon lik nu da tro? hon har vart lik sin far rätt länge nu, men nu vet jag inte längre.




Soffan nästa!

Kram

Hund?...




.. Ja, Lowa verkar tro att hon är det iallafall :) haha!

Godmorgon

Hej!

Vi har en myspys morron jag & Lowa :) tända ljus & nyhetsmorgon i bakgrunden. Inatt har hon sovit i sin säng från 22 till 04 :) woho! ingen amning däremellan ens. Dock är mamman uppe o vaggar så fort hon börjar vrida och vända sig..
vid 05 fick jag henne inte att somna om, så då tog jag till amningen..skit, försöker verkligen att sluta om natten. men EN gång på en hel natt, det är rekord. Då somnade hon om och vi sov till 8.00 :) Tror det blir ännu bättre när hon börjar sova i eget rum till hösten, för alla. men vi kommer sakna henne hos oss..!


frukost...



...sedan direkt på leksakerna :)

Jenssan kommer hit och fikar och skvallrar lite med mej sen, det ska bli trevligt ;)

Ha en bra dag!

Kramar

En ny härlig dag!

Tjenna!

är på ett strålande humör idag. En sånn där dag man har super mycket energi i kroppen :) kan bero på att dockan somnade nio igår och att vi vaknade halv nio i morse ;) diverse vaknande på natten, men ändå!

tror jag ska börja grejja lite smått inför flytten, så slipper man ta allt på en gång sen. Känns som det kommer räcka med att plugget drar igång igen.. .hua hemska tanke! nu gäller det att ta vara på vareeenda dag. Det gör man ju varje dag, men lite extra nu om det går :) Var faktiskt o lånade en bok på bibblan igår till kursstarten. Hejja mej! stod på kau att om man ville vara lite förbered så skulle man läsa två böcker. Den ena var redan utlånad och en fick jag med mej hem. Det gälelr ju att ligga ett steg före nu när man har barn o allt :) ska försöka läsa lite i den och få en uppfattning om den iallafall.

I söndags var vi ute till Lowas fammo o faffa ;P i sommar stugan. Vi mååste verkligen köpa en sån där matstol som man fäster på bord alltså, men sålänge fick vagnen agera matstol..




min lilla pluttfia! älskar dej så det gör ont i hjärtat




i sommarstugan. Lowa hade uppvisning för farmor o farfar av allt hon kunde ;)

Annars så står hon själv nu, ca en halv minut kan hon stå utan att trilla. Hon står där o skrattar, så hon ser väldigt stolt ut :) det går inte att lämna henne en sekund, för hon är överallt nu :) ställer sig upp mot allt o ingenting. Hon har tillomed ställt sej upp utan att stödja sej mot nånting ett par gånger, men då var jag nervös för det såg lite vingligt ut, men det gick bra :) duktig tjej! numera kryper hon också, "ålen" var det längesenn hon bjöd på ;)


blöjfisen!

Har en liten filmsnutt på marcus mobil, när lowa sitter o leker med min mobil. Hon har fått på nnån musik och sitter o tokdansar. Jag ska se om jag kan få över den och lägga upp den här, den var lite rolig! :)
häromdagen så hade hon min mobil igen (en favvo) då hade hon lyckats gå in på kontakter och lagt till JAT och på tel nr: stod det : 14588825382852. Låtsas kompis månne? hahah. Numret hade ingen abbonent..haha märkligt!
vi har sparat det. Igår tog hon tydligen kort också.. på sin egen fot..haha, lägger upp det senn. Får köpa en låtsas tele till henne tror jag, men den kommer garanterat inte vara lika rolig som mammas..

Snart är det midsommar också! min absoluta favorit högtid :) den är såååå mysig. Anna,stefan o hugo ska med i år, det är vi väldigt glada över :)


midsommar 2007


midsommar 2008



pappa,jag o m ( o lill Lowa i magen)



nu vakna skruttan, bäst att sluta

vi hörs!

Nationaldags firande

Hello!

Vi har varit nere på stan och besökt sandgrund för lite nationaldagsfirande. Där träffade vi nisse & lotta och vi hade lite picknic. Dock blåste det jäkligt kallt :/ senn fick vi bege oss hemåt, för det började regna (men det slutade när vi var halvvägs hem) ska nog börja göra en tradition av det här, det var mysigt och mycket folk. Diverse uppträdandet och musik :)






gräset var mer intressant än kameran ;P


hihi






man blir trött av allt firande.. :)


Vi får se vad kvällen har att erbjuda :) det vankas fotbolls match har jag förstått... :/ hehe.

Kram på er så länge!

Busongen

Hejhej!

Vi har haft en natt med en dotter som har sovit lite oroligt inatt. Eller hon har vaknat,rullat över till mage och satt sig upp heela tiden. Senn har hon somnat om efter ett tag, men varje gång hon vaknat så var det samma visa. Denna procedur gör ju naturligtvis att hon piggnar till.. senn bestämde hon sej för att vakna vid halv sex. När jag vaknade till vid sex, satt hon o M i sängen och lekte. jahapp, bara att gå upp. Lyckligtvis somande hon om igen vid åtta och sov till nio! :) vi ocksp ska tilläggas :) efter min o Lowas andra vila för dagen, packade vi in oss i bilen för lite vecko handling. Stannade vis mc donalds och åt lite lunch. Lowas allra första visit där. Hon fick dock kalops, med det gick ner det också. Senn åkte vi till willys och handlade. Shit vad kallt det är vid frys diskarna alltså! jag höll på o frysa ihjäl! :)


gladfisen


Buuuus


man blir trööt av att busa

Nu har jag lagt lillgumman, så nu sover hon gott. Får se vad länge det håller i sej..i vår säng somnade hon också, så hon får ligga kvar där en stund.

Nu ska vi äta kycklingpytt, senn ska jag träna!

Ha det gott, kramar

Kalajs

Hejhopp!

dagen har spenderats först på gymet, senn en sväng på stan och senn har vi vart på kalajs. Min "lillkusin" har fyllt år :)
trevligt,trevligt! lillfia somnade gott i bilen hem och nu sover hon gott i sin säng. Klockan är "bara" nio, hallelujja :)

igår var vi o solade på förmiddagen, senn kollade vi på när pappa M spelade fotbolls match. Eller iallafall jag.. Lowis sov sej igenom nästan hela. Senn tog vi en tur till bergvik. Handlade lite mat och lite nya sommarkläder till Lowa.


ännu ett midsommar alternativ ;)







Nu ska jag ta vara på lugnet som råder. Ha en trevlig kväll allihoppa! :)

Kram

RSS 2.0