~ Heroes maraton

Hej hopp! helgen har varit lugn och skön. I fredags var det idol o fredagsmys för hela slanten. Lördagen spenderades hos svägerskan o pojkvän ;) trevligt som vanligt.

Idag är det söndag! ;) gillar söndagar, man behöver sällan stressa utan bara va :) jag har varit o tränat, städat lite o handlat. Om en liten stund ska vi på lite fika hos svärföräldrarna, ska bli trevligt.

Jo... jag o mackan hade ju missat heroes och satt därmed som klistrade framför tv4+ heroesmaraton igår! såå bra alltså. Så nu har vi fått de sista inspelade, så ikväll blir det till o se alla andra vi missat. Då kan vi hänga med på tv4s programm senn :) 45 minuter med heroes, kändes som 5 minuter!

annars da? till veckan ska vi träna inför en pjäs som vi ska spela upp på en förskola. Det ska bli kul :) jag ska vara prinsessa ;)

På fredag kommer kimsan hem ;) å brudarna ska gå på after work, å sen sluta upp hemma hos linn o snacka skit o ta ett glas vin! ska bli så kul att du kommer hem lite gumman.. saknar dej!

här kommer några kort från dansuppvisningen i torsdags;

image381
vi började som stenar...:=)

image382
för att sedan "vakna" ;P

image383
här virvlar vi som löv.. ehm,ja.. jag går estetkurs ni vet ;P jag i brunt då :)

image384
här..aa? jag vet inte. snygg min iaf ;)


Puss & kraam

~Dancing queen

Idag har vi haft dans hela dagen o det har varit sååå kul :) har verkligen fått mersmak för dansen alltså.
Kimsan, vi skulle ju börja dansa juhe ;P jaja, hur som helst. Vi har haft dansuppvisningar idag och det gick bra :)
kom o tänka på gestaltningen som vi hade förra året, då gjorde vi denna dansen ( detta är bara delar av den) å det var verkligen nåt av det roligaste jag har gjort i skolan! o man var så stolt över sej själv o sina klasskompisar, när man hade dansat upp och det gick bra :) kul verkligen.

Nu sitter jag här o väntar på Maria, som ska komma hit o kvällsfika lite med mej :) ikväll kommer Mackan hem. Imorrn bär det av mot charlottenberg för lite shopping!!! *yeaaahh* ska bli sååååå kul.

har vart duktig o cyklat till skolan både idag & igår :) jobbigt dit, men gött hem (nedförsbacka hela vägen ;)

Här är dansgen repet från förra året : okej: den e lite "aerobics inspirerad" + lite afrikansk.
fick tyvärr inte med hela. Den handlar om hälsa kontra sjukdom. I början är alla friska o pigga, sen sprider sej ett virus som sedan smittar ner hela gruppen. Ni får precis se tills jag blir smittad, sen bryts det :/

http://www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=5232715&ownerId=118022660

Tjipp o hej!!

~Te' & Desperata hemmafruar

Tisdagar är ju heliga tvkvällar :) desperate housewives på tv då juhe :) den timmen går föör snabbt. Tydligen var det champions leauge samtidigt, så det var tur att vi har 2 st tv :D

gjorde föresten ett jobbtest häromdagen (på norska) resultatet;

image360
vilken tur da ;)



Idag har jag varit ledig från skolan. Jag har städat, pluggat samt hunnit med en spring tur. Såå skönt. Nu sitter jag bara här o väntar på att fotbolls matchen ska  ta slut, så jag kan kramas med min baby ;) jag har lovat han att han ska få sin födelsedagspresent idag : massage 40 min.. *puh* får se om jag orkar ;P

blev ett kort inlägg idag, hade inte så mycket att skriva ;P kanske kommer ett nytt imorron

Puss & Kram

image358

image359

~ Härliga lördag

Hejsan! idag har vi varit o kikat lite på tomter i segerstad. Vi har fastnat för en om det är så att det blir av. Det är mycket som ska gås igenom, men det ser ut som att vi har goda förutsättningar iallafall. Så här ser tomten ut nu ;)

        


som sagt, vi har absolut inte bestämt oss än. men nu har vi lite att fundera på..

nu blire lördags mys & varma smörgåsar.

Puss & kram

~ Some pics

SoMe PiCs : godnatt ;P



           
   

Bild 1: Mackan i poolen, lanzarote 07
bild 2: Marcus leker guide ;) rhodos 07
bild 3. Lessen malla, när vi ska åka hem frånlanzarote
bild 4. ännu en lessen malla när vi ska åka hem från rhodos
bild 5. år gött i poolen
bild 6. mm,mår gött på ballkongen på rhodos
bild7. <3
bild 8. macki :)

~ Gitarrspel ;P

Måste säga att jag knappt hållt i en gitarr, förens för några veckor sedan när vi var tvugna och lära oss i utbildningen. Nu låter det så här. Det är långt ifrån klockrent, men det är kul när man hör att det blir melodi!?

det är skitkul! eller hur Sanna?;P



har vart ute o sprungit med dezi, så skönt. Nu har jag badat och ska strax käka kvällsmat.

Imorrn ska jag jobba, ska bli så kul o få träffa alla igen!! som jag har längtat.

(man måste klicka två gånger för att kunna se fimen..)





Kimsan- jag saknar dej & tänker på dej! <3


Puss o kram

~ Bilder från helgen

här kommer lite bilder från 60-70 tals festen! haha, sååå snygga...

image336

image337

image338

image339

image340

image341

image342

Tack mamma för lånet av dressen ;)

~ Hur söt kan man va?

Klassfest igår da, snygga som vi var cyklade vi fram o tillbaka till festen ;) bra jobbat! När vi kom hem fick vi lite nattamat o la oss ganska direkt. Nu på förmiddagen kom S, sambo o lilla dotter o hämtade S. Shiit så sööt alltså!!
oj,oj,oj. Lilla dockan ;)

image331
sött!!!

image332
disneydags på tv ;)

image333

image334

image335
nu spelar di tvspel med ;)


Tack för en otroligt trevlig kväll i fredags!


Vi ska förmodligen åka ut o kika på tomten där vårt eventuella hus skulle kunna byggas. I Segerstad. Vi ska iallafall kika och ta reda på lite mer o se vart det ligger. Spännande. Det området kommer förmodligen stiga i värde nu när ikea har öppnat å allt. Så det vore smart o vara där "först" we will see...

Puss, kram

~ Ett litet smakprov

image328

                         Annefrid & Agnetha, eller? :)

här kommer som sagt ett smakprov från vår 60/70 tals fest igår med klassen... fler bilder kommer kanske redan ikväll? ;) nu ska vi grilla! :)

image329
så här kan det se ut på musiken.. när man ska illustrera "bä bä vita lamm" med gester :)

image330
å här när vi gör rörelser till "var bor du lilla råtta"? :)... jodasatt..


~ 60-70 tals fest på g

Idag är det äntligen fredag! :) ikväll ska vi till en klasskompis till mej o hennes familj på middag, ska bli såå mysigt.
Imorrn ska vi på klassfest! Sanna kommer hit först å vi ska försöka oss på att se ut som på 60-70 talet! *huuah*
vi får väl se hur det går? kommer garanterat bildbevis så småningom.. ;P kommer nog se aningens troligt ut, när vi kommer cyklandes genom stan. aja :)

Vad händer idag da? plocka lite, njuta av varandra.

Skulle väl eventuellt bli snö åxo? hoppas jag inte, för vi har då inga vinterdäck på våran bil än..

oki, har inget vettigt att skriva nu, skriver mer imorrn eller på sändag ;)

kram kram o trevlig helg!!

~ Upprörd

Skaffa dej ett liv, Liv!! den var till 99,9 % fejk.. den är borttagen nu också..

Har ni läst "livs" blogg??  http://colourfulmiracles.blogg.se/ hon är 19 år och ska dö imorrn kl 20.00 i bröstcanser? visste inte att dödshjälp var tilåtet i Sverige? hum, redan där går misstankarna om att det är en bluff. Men jag förstår inte hur någon människa har samveta att dra en sådan snyfthistoria om den inte är sann! jag erkänner, jag grät!! hoppas för hennes skull att den är sann, men det tror jag faktiskt inte. TRAGISKT.

Efter 250 kommentarer, om att hon ska vila i frid, ifrågasatte någon: hur kan du veta när du ska dö?

Här är en av kommentarerna hon fått:
Postat av: Träffar cancerpatienter varje dag

Ledsen vänner, det är inte en chans att det här stämmer, i alla fall inte om "Liv" (är ju väldigt ironiskt att hon kallat sig precis det) bor i Sverige.

Plötsligt måste hon ha fått den briljanta idén att hitta på en historia om sin bröstcancer. Knappt 20 år gammal och allt. Beskedet kom ju som en blixt från klar himmel i bloggen. Vi ger inte patienter besked om hur lång tid de har kvar att leva. Och vi slutar inte att behandla även om en cancer har spritt sig - det finns alltid möjlighet för s.k. palliativ vård mot smärtor, illamående etc. Man kan leva länge, många många år, med en obotlig cancer, men när man väl är döende sitter man inte i sin säng på sjukhuset och bloggar. Inte i Sverige, i alla fall. Och man får inte dödshjälp. Inte en chans. Inte på det här sättet. Visst kan anhöriga och personal tillsammans besluta att stänga av respiratorn för en patient som i flera tester visat sig vara hjärndöd, men om patienten själv är såhär klar i huvudet är det inte en chans.

En briljant idé var det hon fick, Liv, och det får man ge henne en eloge för. Hon har fått massor av människor att tro på hennes falska historia, och det är förstås dålig stil - men samtidigt har hon rört er till tårar, fått er att tänka på att leva varje dag fullt ut, och fått er att tänka på bröstcancerpatienter och rosa bandet. Hon gottar sig säkert i den uppmärksamhet hon fått, men jag hoppas att hon främst varit ute efter syftet att få er att tänka till och vilja hjälpa. Det här var ett experiment från hennes sida, jag kan inte tänka mig annat. Ett ganska obehagligt experiment, med tanke på alla de dödssjuka cancerpatienter som verkligen finns därute och lider på riktigt.

Kanske får man veta om det är sant eller inte? men en sak är säker, man ska inte tro på allt man läser på internet...

Ikväll blire mys hemma hos Linn & Anders och imorrn har jag en ledig dag! ska till mammsen o prova kläder inför 70 tals festen till helgen :)

Puss


~ Söndag

Vill bara tacka för alla fina presenter till förlovningen som vi har fått. tack så hemskt mycket.
Idag fick vi nåt så otroligt fint av N & L. L, du är sååå pysslig och duktig!! vi blev väldigt glada. L hade gjort egna tvålar,badsalt och en badbomb som hade lagts i en korg med en handduk. Ja - se själva:

image317

image318

          


nu blire sängen!!  kramikram

~ Liverpool

:) haha.. Jag försöker sätta mej in lite i liverpool och fotbollens värld.. det går så där.. mackan tycker att jag ska bli en liverpool brud.. hum, e inte det minsta intresserad. Men jag hejjar iaf på Liverpool.. Nöjd Mackis? ;)

image316
bästaste laget ;)

Igår vart det mys o soft. Lagade en kanongod lassange o såg på svensson % hipp hipp hora.. somande sen i mackans famn.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket, legat i soffan kollat på film o myst. Det är ju ändå söndag :) Canal + har vi skaffat också, så nu finns det alltid något att se! om ett litet tag kommer Nisse & Lotta hit och ska fira marcus, så vi ska fixa lite varma mackor tänkte vi.

Marcus åker till norge imorrn igen, men kommer hem igen på torsdag, så det blir bra :) skola för mej imorrn, ska också bli kul :) nej nu måste vi fixa lite..

tjipp tjipp!!

~ Snoppsvans party!

haha, det tycke jag var roligt... snygg översättning va!? Mackan o jag hade alltså cocktailparty här igår, väldigt trevligt var det. Marcus hade gjort såå thusigt med snittarna. Gott vare med :)

Igår jobbade jag på solen hela dagen och det var såå kul att träffa alla igen, några nya barn var det också.
När jag sedan kom hem, ordnade vi inför kvällen. Välkomstdrinkar, tilltugg, snittar osv.. samt en hel del värmeljus :)

Kvällen var hyfsat lugn och sansad. När vi hade vart här ett tag, åkte vi ner till koriander. Jag träffade Maria och vi kom med på nån vimmelbild till efterfesten.com haha :) bra där..

Idag blir det vädlgit lungt :=) vi ska strax gå ner till hagahallen o köpa lite köttfärs, för ikväll ska vi göra en lasange och en jätte stoor grönsallad till :) vem vet, kanske delar vi på en flaska rött!? ;) vi ska även (läs marcus) tippa lite, det är ju tipsextra sen.. jag ska nog lägga mej o läsa en bok då :) haha

Måste bara säga att soffan är underbar :) jag älskar den. mmm myys!

Nej, nu måste vi ta tag i dagen!!

Kram kram

image299
tilltuggs hörnan

image300
vår "brasa" :)

image301
snittarna

image323




image312

carl o marcus


image313
köksmingel

image314
carl o jag






image307
carl

image308
dezi



image310
mia,anders o ja

image311
jag & Maria på Koriander


~ Mackis födelsedag

idag är det ingen vanlig dag, för det är mackis födelsedag, hurra,hurra,hurra!!! :)

Grattis min älskling!! :) imorse vart det gittarspela samt sjungning, men frukost på sängen för han ;) hihi :)
Idag har vi minsann köpt soffan från Ikea också :) en ektorps hörnsoffa, yeaahhh, äntligen! gjorde sej mycket bra i vårat vardagsrum :)

Senn har vi haft mamms, papps, mackis papps & min farmor här på besök :) trevligt, trevligt!

Imöra ska jag jobba på solen, det ska bli kanon det, öppna ska jag göra. Nu får det allt bli sängen ;)

Så här har det sett ut idag:

Kramizar

image292
snygg tårta va!? ;)

image293
haha, sötis mammi ;P

image294
jag och min käära farmor

image295
mamma, pappa, farmor, svärfar Charlie & Marcus

image296
kvällsmys för mackan

image298
mmmm ;)


~ Schaman & Bull bak

Hej hej! :) nu vare måndag! hade bara bild i skolan idag, så det gick fort. Imorgon blir det heldag igen :)

Idag har Mackan vart hos en såkallad Schaman och han heelade mackan. Han hade hittat två grejjer som skulle komma i framtiden, men som han heelade bort nu. Bla. diskbrock. Visst är man lite skeptisk, men han är lite läskig den där killen alltså. Berättade saker för dem, som han absolut inte kunde veta osv. Mackan är även en sk. "hästkarl" och har förmågan att tala med djur (om han utvecklar den) jaja, coolit iallafall,  nog om det nu.

i helgen var vi hos anna o stefan å åt kanon god mat, å sen åkte vi till "kruk familjen" och skulle skjutsa hem mams o paps, men där blev vi kvar ett tag :) trevligt trevligt!!

Idag har jag städat lite, bakat bullar (mackan fyller år på torsdag) och på onsdag ska jag baka bröd :)

Nu blir det nog lite mys i soffan bara, o njuta av att min trolovande är hemma :))))

Puss o kram

image288
grabbarna (pappa, vad gör du??)


image289
ja, herreguud.. vad ska man säga, mammi!? <3

image290
fotboll, fotboll & så lite till fotboll :)


image291
födelsedags "barnet" ;P

RSS 2.0