Fredagsmys

Hej!

Idaghar vi varit ute o gått med Lowas gammel farmor. Vi gick till kyrkogården å tände ljus på gammel farfars grav.
Senn har hon sovit o ja med ;) Nu har M varit ner en sväng på stan o tatt en fredagsöl med en kompis.. Fusk! ; P
men min tid kommer snart den med. Ska bli gott med fredagsöl...

  jag håller på o förbereda maten för kvällen, som M ska ta över när hon kommer hem här. Det blir en bruscetta.
Mmmm, håller på o steker upp kycklingen.

Snart ska jag bädda åt lilla Lowis i soffan mellan oss. Vi ska ha riktigt fredagsmys här. Hon ska få somna i soffan idag. Det fick jag alltid göra när jag vara liten, på fredagarna ;) Just nu ligger hon på en filt på golvet o är nöjd. Hon ligger o pratar med sej själv.

Nu ligger hon i mitt knä..hehe. Det var inge roligt på golvet längre ;)


                            för 5 minuter sedan, myser med sin snutte

trevlig fredagskväll på er! & Happy halloween

Trött, tröttare, Malin

Hello.

jag är trött. Lowa är inte trött .. hon var inte det  inte det inatt iallafall.. efter o ha vaknat vid halv ett, fått mat o blöja ville hon inte sova några långa stunder. inte ens efter gungande i vagnen, vaggvisor, vyssande ville hon det. Det var mycket roligare o vara vaken.. det tyckte inte mamma..

Hon somnade inte ordentligt förens 12.00, då passade jag på också o vi sov bägge två som stockar. vi hann inte ens ut idag. Får så dåligt samvete när jag inte kommer ut med henne. Men som tur är, hör det inte till vanligheterna. Idag behövde jag prioritera sömn!

När klockan blev 15.00 kom svärmor o myste massa med Lowisen ;) fin fin klänning o body fick hon + en vovve!
jag fick ett jätte fint halsband, med presic mina färger ;)

Igår var hon så go när M busade med henne, hon log gång på gång. L har minsann lindat pappsen runt lillfingret redan ;)
inte ett öga är torrt när hon ler alltså, finns inget som är så underbart ;) Igår fick hon ligga o lufta lite utan blöja på mage. Hon var jätte nöjd och verka tycka att det var skönt! hon höll huvudet o kämpade upp o ner med benen, vår starka lilla sejj.

Nu försöker M få henne o somna i sin säng (good luck) hehe.. men ibland så går det.. jag hör sång därinnifrån ;) sötaste!

  

  



 

 
Lowa & en mycket stolt farmor


Hade gott!

Mamma fika

Hej hopp!

har just kommit hem från fika med Elisabeth och Linnea + små bebisar! :) Mycket trevligt!

Våra små änglar låg o sov hela tiden, skönt ;) man har ju såå mycket o prata om.

Annars idag, har vi  inte gjort så mycket. Vi har varit ute o gått en promenad, men sedan har vi hunnit med så mycket mer än o slappat o gosat :)

Right now:

Sötaste i hela vääääden ;)


nej, nu blir det kvällsmys med familjen!

bvc

Godmorgon!

här har vi haft en natt av mycket sömn :) vilket resulterat i en utvilad mamma & bebis. Hon har haft svårt att somna i sin säng. Hon somnar oftast på någon av oss, när vi sedan försöker lägga ner henne i sängen, vaknar hon ofta..
Igpr började jag med att lägga henne i vagnen när hon halvsov. Då somnade hon sov en stock efter lite vaggande. Hon somnade 23.30 och som vill 03.30, somnade igen efter lite mat o blöjbyte vid 04.00 och sov till 07.30! :) gissa om jag är nöjd!?

På morgonen här, har jag testat bärselen för första gången! underbart. Gjorde iordning frukost o plockade lite här, samtidigt som hon satt o sov i selen..



senn tog jag försigtigt av mej den o la ner henne, hon vaknade inte ;)



igår var jag o Lowa på bvc. Hon hade gått upp hela 500 g och växt 2,5 cm. Så nu är hon 53,5 cm å väger 4200g ;) stora tjejen! Hon fick topp betyg på
en månadstesterna som de gjorde. När vi kom hem började jag ge henne AD dropparna. Det var väl ingen hit direkt, men de gick ner iallafall :) Efter bvc, mötte vi upp Lowas mormor o fikade med henne. Lowa fick en söt pyjamas i 1 månads present :) senn fick det bära av  till amningsrummet för lite mat innan vi gick hem igen.


Lowa & momor <3

Idag ska vi ut på en långpromenad jag o L.. (i regnet..) men det är bra syre för skruttan! senn i eftermiddag ska vi träffa några ur föräldragruppen på museet o ta en fika, ska bli såå mysigt.

Igår hade vi även besök av Elisabeth & Wilmer ;) lika mys som vanligt. Haha, ni skulle sett skruttarna. De låg utslagna i varsin del av soffan... :) sötisar!

nej, nu vaknar hon här, vi ska försöka gå ut nu.

Pusspuss

Vänner

God kväll!

idag har vi hunnit med o varit på museet o fikat med A, S & H :) lite småsvettig blir man ju när hon skriker, men tyckte det gick rätt bra ändå :) Lille Hugo hade köpt fin,fina kläder till lilla Lowa :) Inte så dåligt av en 6 månaders faktiskt! ;)
sen gick vi hem o kimsan kom på besök. Lowa hade bara pratat med Kim i telefon, så det var dags att de träffades nu, hihi.  Av henne, Linn o Anders fick Lowa en typ av åkpåse som reglerar temperaturen efter henne själv! skit bra tror vi. Då slipper hon vakna av att hon är för varm/kall. Å mamma o pappa slipper oroa sej för att det är för kallt resp för varmt åt henne.
(jag tror alltid hon är för kall o M att hon är för varm.. ) TAck så mycket.

Nu på kvällen har vi ätit en varsin köttbit , pommes o sallad jag o M. Vi fick äta ihop idag faktiskt. Vi satte henne i babysittern en kort stund så att hon såg oss, sen gungade jag henne lite med foten medans jag åt. Hon var nöjd, å jag med ;)
Nu ligger hon o sover, lille skrållan.

Tidigare nu ikväll:




Godnatt! ;)

Hjärtat

Hej hallå! har presic kommit in efter en stunds vagnpromenad, skönt.
Nu står maten på spisen o skruttan sover ;)

Igår fick vi kvälls besök av N & L. Det var mys ;) Lowa var jätte nyfiken på farbror N, när han höll henne.

Ikväll ska vi hem o fredagsmysa hos Lowas mormor o morfar, ska bli riktigt kul. Där blir det tydligen taccos också! Mums!

Ha en mysig fredagskväll, det ska vi! :)



Älskar dig

Lowa & Wilmer

Hej!

Det blir inte mycket tid för bloggen nu förtiden, som ni märker ;) Lowa brukar inte vara så förtjust i mitt bloggande. Men nu så.. nu ligger hon i mitt knä o snuttar på sin tutte. :)

Igår var jag o Lowis hemma Hos Elisabeth & lille Wilmer o myste :) skruttarna låg mest o snosade å sov, hihi.

                                       polarna! :)



                          :)

idag mötte vi upp dem på stan. Kollade in "nya" H&M och tog en fika. De sussade så sött även idag, så vi fick lite "egentid".

Dagarna flyter på bra här tycker jag.. men det går ALLDELES för fort.. När vi var påväg hem från stan, tog jag en extra runda med Lowa innan vi gick hem igen. Så skönt väder å vara ute i!

m har köpt en videokamera till famljen. Vi ska nog inviga den ikväll. Känns jätte kul o ha en nu när Lowa är liten. Jag har själv inspelade band från när jag var liten. Det är ovärderligt.

Nu kom M hem från jobbet o L sover, så nu ska jag passa på o umgås med honom ;)

Puss puss!

Måndag

Hej! 

Mamma livet är helt underbart, men naturligtvis en stor omställning. Man hinner liksom inte så mycket ;) mer än att snosa med snutten såklart! idag har jag inte ens kommit ur pyjamasen.. den ni! å ute har vi inte vart idag.. det har ju blåst så. Dessutom trodde jag Lowa fått feber för hon kändes så varm. Med paniken i halsen, ringde jag M, som snabbt som attan fick sticka in på apoteket o köpa vaselin å en ny temp. Jag blev så orolig då jag läst att bebisar under 3 månader inte ska få feber, då ska man kontakta läkare! jag ringde sjukvårdsupplysningen o hörde ad de tyckte jag skulle göra i väntan på termometern. Badda henne kallt, lufta lägenheten, samt ta av henne kläderna ( hade iofs redan gjort allt det) men det kändes skönt att ringa ändå. Om hon skulle ha över 38, skulle jag ringa tillbaka o då skulle vi åka in. Nu hade hon som tur var ingen feber...hon var väl bara lite varm då.. thank god!

har vart en lite småjobbig dag idag, hon har inte velat sova mer än kanske 1 timme idag under dagen, så jag har inte heller haft möjlighet till o vila. Men nu´ligger hon helt däckad i SIN säng ;)
å jag ska snart krypa ner i våran.

Lite bilder:


nybadad i pappas famn i pingvinbadlakadet :) Cute.

 
haha! mammas lilla pingvin tjej ;)


små,små fossingar

 
  myys


tröttis ;)

Fredagsmys

Tjenna!

Nu sover Lowa, så jag passar på att slänga in ett litet inlägg här..

Igår var jag på stan en sväng med Zanna :) kul att få träffa hennes lilla underverk, Elliot. Lowa sov sej igenom statsturen, så Elliot hann hon aldrig se.. :( men det blir säkert fler gånger! Z o ja shoppa en varsin klänning på Lindex för endast 19 spänn! perf. Senn mötte jag upp Marcus på BVC, för mätning o vägning av L. Det gick bra. Hon hade gått upp 180g och växt 1,5 cm! stor tjej nu! :)

Lite senare vakna L o vi gjorde taccospaj o låg i soffan o såg på idol. L var med o myste tills klockan blev 23. Då gick hon o jag o la oss. Hon sover i sin säng nu, vår "stora" tjej.. hehe. Men jag saknar henne i min säng.. Men när hon har ätit runt 05.00, brukar hon allt bli kvar hos mej tills på morgonen.. det är ju så snosigt!


                     Puss, mitt hjärta


                                            Fredagsmyser


                               <3



                          trött, men lycklig Mamma


Idag har vi haft besök på förmiddagen av vänner till min mor o far (även till mej da ;P) fikat o fått fin,fina kläder till Lowis.
Senn drog vi ut med vagnen ner på stan en sväng för lunch. Jag sprang även in på Lindex (igen) handlade 5 toppar o en klänning för under 100 lappen! yeaahh! så kul att shoppa igen! :) blidde även 2 små söta klänningar til L (19 kr styck)

Nu är vi hemma igen o jag ska väl lägga mej o vila här medans det är lungt här :)

Hade gott allesammans, så hörs vi!!

Kramar

Kärleken till ett barn

Det finns inte ord för hur mycket jag älskar min lilla dotter. Hon betyder allt för mej. Kärlek vid första ögonkastet, verkligen. Ingenting annat spelar någon roll längre. Vi kommer göra allt för dig gumman, allt för att du ska ha det så bra som möjligt. <3

Jag älskar allt hon gör (förutom när hon skriker mitt i natten..:)

När hon ligger i sängen o slänger upp armarna i luften i sömnen, hennes "nöjdhetsljud" presic innan hon ska somna, när hon ligger på skötbordet o rullar lite fram o tillbaka (försöker hitta balansen), När hon tittar på oss med sina fina, mörka ögon, när hon myser hos sin far, när hon äter så det hörs lång väg, när hon griper tag om mitt finger med sin lilla, lilla hand när hon äter :)
Älskar dig helt enkelt min Lowa, mest av allt.




Tröttis

Hello!

Bara för att jag skrev att hon sover så bra, så ville hon inte det inatt.. hehe. Hon har vart vaken mer eller mindre från 02.00 till nu. Nu sover hon som en stock inne i sängen. Hon har kämpat emot rätt länge nu.. Å jag sitter här med en stor kopp kaffe, men ska alldeles strax lägga mej bredvid henne o göra henne sällskap. Som tur är har M vart ledig idag, så jag har orkat med rätt bra. TUR. Hon somnade i hans famn ;) Snuttan! Om en timme eller så, tänkte jag vi skulle ta oss ut med vagnen, så vi får lite frisk luft Lowa & jag. M ska på fotmassage nu han, det är han värd ;)

                                         Min prinsessa (en trött sådan)

                                             Lowa Linnea Schönfeldt <3

Som sagt... vila!? :)

Underbara dagar

Tjenixen!

Här rullar det på. Snart första veckan emsam med pluttan gjort. Tycker det går bra. Hon sover faktiskt fantastiskt bra på nätterna.. vet att det kan ändra sig, men nu ska man absolut inte klaga. Hon somnar runt 23.00, vaknar runt 04-05 o vill ha mat o ny blöja. Sen sover hon till runt 08.00 för ytterligare mat :) Då ligger vi i sängen o myser å ser på rix morron zoo på kanal 6. Sen somnar hon oftast om till 09-10. Hoppas som sagt det håller i sig :) därefter gör jag mej iordning (om hon tillåter.. heeh) o äter frukost. Sen går vi ute på en timmes promenad. När vi komer hem  myser vi o ja försöker få i mej lite mat. Vips så är M hemma o kvällen börjar. Ungefär så kan en dag här se ut, jag klagar inte för fem öre ;)

Nu ligger hon i sovrummet o snuttar lite o håller på o vakna till. M har tappat upp ett bad o ska alldeles strax bada med henne. (hon älskar att bada)

Föresten! finns det något värre än bilar som bara kör förbi övergångställena!? (det är LAG på att stanna vad jag vet..)
Eller folk som prompt ska röka presic överallt!!? MORR..
M & jag var ner på stan i söndags, när det var så fint väder. Tänkte vi skulle ta en varsin kaffe medans hon sov i vagnen. Men överallt röktes det, så vi satte oss ingen stans för vi ville inte att Lowa ska få i sej massa äcklig rök. Då gick vi till Mc donalds o tänkte köpa med oss kaffe istället. Därinne var det jätte lång kö å därinne hostades det o nös det som aldrig förr!? så vi gick därif´rån.. utan kaffe.! ja,det är inte lätt alltså..

Nej, nu ska jag se om hon har vaknat o är sugen på ett bad. :)

Hello Kitty!

Godkväll!

Måste lägga in en bild på en liten skrutt i sin nya Hello kitty dress, som jag har söppt ;)




Min lilla skrutteplutta ;)


Natti natti från oss!


Lowa & Mamma

Hej! då var man Mammaledig da :) känns ovant att säga det, men otroligt underbart!
imorse när jag låg i sängen o tittade på min dotter, kändes det så overkligt. VÅR dotter. SÅ vacker.

Igår började M att jobba.. lite lätt ångest hade han kan jag säga.. Min o Lowas första dag tillsamns, helt själva.. lite pirrigt kändes det. Det gick väldigt bra, vi låg o drog oss till strax efter tio. Jag fick i mej lite frukost, senn bar det iväg på promenad en timme. Skönt! så härligt väder med juh. Senn sov skruttan ett tag o jag låg o läste lite grann. (borde ha vilat dock..hehe) Senn hann vi inte så mycket mer innan Pappa M kom hem igen ;) då blidde det mera mys med lille skruttan.


Åh, det är såå skönt att sova på skötbordet! :) pluttan mammas!


Myser lite i soffan

Idag har vi haft besök av Mormor, morbror & en väninna till Lowas mormor. Trevligt ;) nu har hon mera kläder! Mormor hade köpt jätte fina kläder till Lowis och Lena hade stickat jätte söt tröja & mössa. Därefter tog jag o Lowa en långpromenad o nu ligger hon o sover på ballkongen. Skön dag!

Dagarna går verkligen SÅ fort!


Stolt Morbror


Nu ska jag passa på o vila lite innan gumman vaknar, vi hörs!

Lowa ville säga natti natt


så trött, så trött


Lowa, i "lilla snigel pyjamasen" en klar favorit hos pappa M ;)


En nybadad skrutt hos Pappa :)


Natti natti hälsar Lowa!

Mys

Hej på er!

här har vi fullt upp, men det är heelt underbart. Vi börjar sakta med säkert komma in i rutinerna, men på måndag blir vi själva jag o lilla Lowa. Då har vi ingen som passar upp på oss. M har varit underbar de här två v, lagat mat, städat, myst med skruttan, handlat! ja, herre gud alltså :)

Ikväll ska M bada med L i badkarlet, blir nog mys :) hon gillar ju att bada.

Igår hade hon en dag hon inte gärna ville sova själv. Enda gången hon sov, var när hon låg på mitt bröst. Skruttan! jätte mammig. Igår provade vi nappen för första gången, å den var jätte good tyckte Lowa :) Nu ger i henne den när hon sover ( om hon behöver den då). Så när hon äntligen somnade vid 21.30 igår kväll, hopapde jag ner i sängen brevid henne o somnade jag med. Finns inte så mycket annat å göra :) det är så mysigt när vi ligger o bara tittar på henne, när hon sover o gör sina små "nöjdhetsljud" där i sängen. Man är SÅ stolt.


mys med mamma




dressen hon fick av Farbror N och "faster" L :) Såå fin!


Lowisen myser med S & P och blivande kompisen :) Av dem fick Lowa ett jätte fint Mumin babygym! tack så hemskt mycket!


Nu vaknar skruttan igen, vi hörs!

Kärlek


Mina älsklingar <3

Lycklig mamma

Hejsan!

Nu, sover hon skruttan. Det har inte vart långa stunder för henne med det idag.. en sväng på ballkongen har hon sovit i vagnen, annars knappt någonting. Däremot så sover hon jätte bra på nätterna. Sovnar kring 23.00, vaknar vid 04.00. Då vill hon ha mat o ny blöja. Somnar om ca 05.00 o sover till 08-09 nån gång :) så på natten får vi sova :)
Nu vet man ju aldrig med rutinerna så här i början, det kan ju ändra sig. Men som det är nu är det toppen!

Igår kväll premiär badade vi henne :) hon trivdes. Jag vågade inte hålla henne, jag var så rädd att hon skulle glida ur mina händer (efter skräck berättelser av mamma..;P) Men M såg ut som han inte gjort något annat o det gick jätte bra :)
vi hade väldigt lite vatten i baljan o bara en droppe olja i. Skruttan var nöjd senn också när vi torkade henne o bytte om till pyjamasen.

 
Älsklingen mammas <3

Nu ska jag krypa upp hos min lilla prinsessa i vila lite. M ligger i soffan o sussar så sött han med ;)

Puss, så länge

Bvc

Hejhej! shit! det där med o passa tider, det är inte lätt när man har småbarn :) vi skulle a på BVC kl 11.00, men stormade in där 11.15.. hehe skruttan ville äta presic innan vi skulle gå.. :) Det gick iallafall hur bra som helst. Hon hade gått upp drygt 100g och växt 2 cm :) dutti säjj!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

                                           Kärleken Mammas

Efter Bvc tog vi en liten ytterligare promenad. Lowa låg o sov så sött i vagnen :) hon & jag har även hunit med o sova 2 timmar inne i sängen. Skönt. Nu vaknar hon nog snart o vill mysa och äta lite.

Måste bara säga att, att vara mamma är presic så mysigt som jag föreställt mej! nej, förresten... mysigare!
Nu är ju M hemma hos oss en vecka till, sen måste i få in våra egna rutiner, men det ska nog gå bra :) vi ska njuta den här veckan! inga måsten...

 
                                                    promenad i det härliga höstvädret :)

dagens - .. ingen bra ide att ta stövlar som man inte haft på ett halvår drygt.. i kombo med att man fött barn för 1/2 v senn..
ont,ont i fossingarna! haha... men det är så himla typiskt mej.. så ingen är väl förvånad!? :)

fick hem 5 par strumpbyxor idag till lilla tjejen, så jag ska kika om det finns nån tvätt tid :)

Puss puss, så länge!

Lycka

igår var Lowas mormor o morfar här, även gammel farmor. De grattade M och snosade lite med L. Mormor o morfar var SÅ stolta när de äntligen fick hålla sitt barnbarn :)


"Mommo" & Lowisen






stolt "Moffa"


tårtan för att fira M & L :) haha, såå snygg



när de hade åkt hem, fixade m en lasange som vi åt framför tv:n me lowa hos oss. riktigt familjemys :)

ha det gott!

premiärtur med vagnen



Så stolt man bara kan bli :)




Man blir trött av o åka vagnen ;)


Lilla prinsessan vår! <3

Nej, nu vill skruttan koma upp o mysa ;)

Kramkram

Grattis världens bästa pappa!

Godmorgon! eller förmiddag för er förmodligen :) Idag fyller M år och jag o Lowa, har presic grattat han på sängen.. Lowa log o sov iofs :)



 

Igår hade vi Farbror N & L här på besök. Åt kina mat o myste :) allt detta fina fick lilla Lowa av dem

 
Tack så hemskt mycket! cd skivan går varm :)


I torsdags kom farmor & farfar på besök :) de hade köpt med sej tårta

 
                                              Mys med farmor

Annars rullar det på här hemma. Hon äter, sover, myser & bajsar :) presic som det ska  vara. Vi tänkte ta premiärturen med vagnen igår, men det ville inte Lowa. Får se om det blir idag istället. Lite senare idag kommer Lowas Mormor & morfar o ska gratta M. Kanske även kika lite på Lowis...eller hur mamms? :D

Nu ligger skruttepluttan o sover på M.s bröst :) såå sött!!

M var ner till stan en sväng igår o köpte en klänning som ska ha idag när pappa fyller år :) hur söt som helst, lägger upp en bild senn.

Nu ska jag lägga mej o vila hos mina hjärtan en stund, medans hon sover..

Puss puss o hade gott!

Förlossningsberättelse

Tänkte skriva en liten förlossnings berättelse, utifrån hur jag upplevde själva förlossningen.

Det började vid halv sex tiden i söndags morse. Kände att jag inte kunde ligga kvar i sängen, utan var tvungen att gå upp. Det gjorde ont längre ner i magen, något jag aldrig känt förut. Tänkte att det säkert inte är nåt på g, så jag väckte inte upp M. Satte mej o kikade lite på familjeliv, för att få lite info. Jag gick o la mej igen nångång vid sex tiden. Där kunde jag inte ligga alls länge, för det gjorde ondare när jag låg ner. Nu väckte jag M å sa att nu har jag ont! Vi gick upp M lagade mat, men jag fick inte i mej mer än en macka. Fick tvinga i mej lite pasta. Nu börjar jag få ihållande värkar. M klockar dem o de kommer med ca 2 min mellanrum. Jag hänger över köks stolen och över sängen när värkarna kommer å andas. Det funkar bra med andningen. Vi ringer in till förlossningen, som säger att vi är välkommna in när vi känner att vi vill.
Vid halv tio beställer vi taxi. Jag har svårt att få på mej kläderna o ta mej in i taxin. Runt tio har vi fått ett rum.
De kollar bebisens hjärtljud och jag andas. Jag var öppen 4 cm när vi kom in, så litet jobb hade vi ändå klarat av hemma :) M ger mej massage i ländryggen vid varje värk :) vi lyssnar på avslappningsmusiken vi hade med oss och vi dansar i takt med den. Efter ett tag,kommer inte ihåg när fick jag lustgas. Jag var i himmelriket, verkligen! så underbart.
Vattnet har ännu inte gått, så de sticker hål, så att vattnet går. Bebis kommer snabbare till oss då säger hon. Värkarna blev intensivare och jag fick ökad dos längre fram under förlossningen. Vi hade världens underbaraste barnmorska, Marianne som ingav ett sånt lugn och hjälpte mej att behålla lugnet också. Jag vet att jag ofta frågade om vi kommer få bebis idag o hur lång tid till det tar. Jag frågar ofta också om det kommer att bli värre än så här...

När det börjar närma sig krystskedet, säger BM att min bebis inte är så samarbetsvillig längre.. What? hon som hela tiden sagt att allt flyter på så bra och allt. In kommer en läkare och tar ett prov i huvudet på bebis.. hör nåt om att sugklocka kanske är aktuellt o att han ska komma tillbaka. Uppfattar inte så mycket i det här skedet..
Men presic när han gått börjar krystvärkarna komma. 18.50 exakt. Upplevde inte själva krysningen som jobbig, minns bara att jag tyckte det gjorde jävulskt ont, eftersom hon då tatt bort min bäste vän, lustgasen ..:( Min livmoder började bli trött nu, så jag fick värkstimulerande dropp i handen. 19.18 läggs hon upp på mitt bröst. jag fattade aldrig att jag var så nära, för de sa inte att hon snart var här. Känslan när hon ligger på min mage går omöjligt att beskriva, så jag tänker inte ens försöka. Världens vackraste barn :)

Lowa Schönfeldt är nu hos oss <3

Så här efteråt känns det som om det var någon annan som födde.. kan inte förstå att det var jag! o att det gick så bra som det gjorde. Förlossningen tog ca 13 timmar och jag klarade mej igenom den på enbart lustgas :) Jag upplevde förlossningen som något fint och det är definitift en dag vi aldrig glömmer. Marcus ska inte glömmas bort. Han var ett stöd utan dess like. Han peppade, masserade och höll mej i handen. Hade inte klarat det utan honom, helt klart.


            
                




Lowa 1 dygn


Mina hjärtan, älskar er så högt.
                                                            

Skatten





Mammas bebis <3

Det vackraste jag vet...











hinner inte skriva som ni förstår.. Jag är så lycklig att jag kan hoppa ur kroppen min!
nu ska jag in till mina älsklingar som ligger o snuttar ikapp i sängen ;) <3

So long!

RSS 2.0