Fredag

Yes, gött. Nu är det helg :)

Last day på förskolan idag, men ska dit på lucia o se hur duktiga dem är :) hihi, fick beröm av min handledare inför de andra i huset i personalrummet idag :) kul juh o få positiv kritik. Känner verkligen att jag valt rätt yrke, fast det har jag ju vetat ett tag nu. Fick en kanon fin ljuslykta som minne. Efter det åkte vi o träna och sen till maxi för att handla.

Nu har jag kommit igång lite med klapparna också.. vill ju va färdig i så god tid som möjligt.

På måndag, ska man tillbaka till skolan då. Träna på dans inför kulturnatten! shiiit, stå där o dansa inför halva karlatad.. oh my, säger jag bara.. :)
image460

Ikväll blir det Idol i soffan & kanske nån film med ;)
image461 ärligt talat, så vet jag inte vem jag håller på längre?
vem håller ni på?

Livet är bara allmänt bra just nu ;) fredags kramar!

          
pics från "teaterprojektet" jag e prinsessan ;) 

Sista veckan

Gör min allra sista vecka på praktiken nu, lite sorgligt faktiskt. Man har kommit barnen så nära nu, så det är svårt att skilja sej från dem. Saknar Förskolan Solen så himla mycket idag med :( alla barn och alla fröknar, det känns som en evighet sedan jag var hos er :( Tur jag & mamma ska till Neta imorrn en sväng, så man får träffa henne iallafall :) Fick idag ett skriftligt jätte fint omdömme av min handledare. Vart faktiskt lite rörd.. alltid kul att få höra fina saker ju :) Tack ska du ha. Det kändes kul att ta med hem.

När jag kom hem åkte jag o marcus o tränade och solade. Nu har jag bakat lite, eftersom det är min sista dag på fredag tänkte jag bjuda på lite gott. Dumlekakor fick det bli.

Nej nu blir det en liten kväll fika framför "Bonde söker fru". En caffe' latte & Smörgås med min älskling.

Puss & Kram så länge

image459

Fullspäckad helg

ja den här helgen har det gått i ett, men det har vart himlans trevligt :) Nu har vi presic ätit en pizza o ligger o slöar lite, såå skönt.

Måste visa lite vad jag gör o dagarna på praktiken:

      

Tjusigt va? helt fullt i alla fönster nu :) känns kul att det har gått så bra och att jag har hunnit med alla samtliga 17 barn nu.

Helgen då? i fredags var vi bjudna till Anna & Stefan. Vi lagade pajer pch drack rödvin, och spela spel, MYCKET trevligt. Gött att girlsen vann nationalencyklopedin spelet ;) Yeeeaahhh
På lördagen hade vi Sanna & Mattias här också trevligt, som vanligt. Spela spel även då, men det är en annan historia...:(
               
1: Sanna, A och Matte
2: dukat bord ;)
3: Grabblaget ;P
4: min dekoration ;)

Idag har vi hunnit med att vara på julmarknad på Alsters herrgård och varit på 68 års kalas, min mormor var det som fyllde år. Det var mys att va på julmarknad och få lite julstämmning, men tycker inte att grejjerna de sålde var så mycket att hänga i julgranen.. haha. Hoppas på att ta oss iväg till götet nästa helg o gå på lissebergs, vi får se.

Bilder från Mormor idag:

image452
kaffe & mys

image453
mackan fick åxa va me o mysa ;) snyggt där filip (längt till vänster;)

image454
Sötisar ;)


image458
mysgänget




image455
sköm min av mej.. ;P men mamma e ju såå seg på o ta kort ;P


image457
Mammi & Pappi ;)



vm lottning ;)

Puss & hej

Livet är inte rättvist

Det är svårt att förstå det, när man har haft en perfekt och bekymmerslös uppväxt, att det faktiskt inte är perfekt i alla familjer. Det som är så imponerande är att de som har haft en jobbig uppväxt, oftast är så grymt starka i sig själva och kan tackla problem bättre än en annan och det gör mig djupt imponerad. Jag som inte har haft några direkta problem, tar minsta motgång hårt..



Ta hand om era famljer :)

Bra tränat :)

Ja, nu är jag på gång igen :) efter en veckas träningsuppehåll av diverse skäl, så är jag nu på banan igen o det känns oootroligt skönt. Körde ett pass på KAK igår och ett annat idag. Har varit ute o gått en halvtimme på rasterna också. Jag känner direkt när jag tränar hur mycket piggare och framför allt gladare jag blir.

På praktiken går det så bra, så bra :) dagarna och veckorna går hemskt fort. Ska ha handledarsamtal på fredag, så då får vi se vad som sägs ;) de säger att di är väldigt nöjda med mig iallafall :) Har bokat in att  jag ska ha en sångsamling på torsdag på för middagen med gitarr! å herre gud..avdelningen brevid tyckte jag kunde komma till dem o spela imorrn..haha! jag förklarade för dem att det tänker jag inte ;) jag är ju bara nybörjare på detta, hallå`?! men kul ska det verkligen bli.

å ikväll är det DH :) yeesss! bra Neta att du "lura" in mej i den serien ;)
 hade hoppats på lite tjejor här ikväll, men det passa inge bra ikväll, så jag får ligga o dega i soffan för mej själv. Kan va gött det också.

Är det nån som sett spice girls nya video? men haha! hur normalt är det att ligga o åma sej i underkläder, när man sjunger en sång om vänskap? it makes no sence to me.. well, well... En som är GRYM är däremot Rihana o hennes  nya, mee like aa lot :D blir ju typ toksugen på o dansa så fort jag hör den. Sanna & Jag får ta en sväng om här i lägenheten på lördag tror jag bestämt :)


Ha en trevlig tisdags kväll.

Nostalgi

Haha! sprang på detta klipp på youtube.. minns ni? jag vill minnas att jag inte gillade det här "barnprogrammet" alls? eller har jag fel mammi? tur att barnprogrammen utvecklas.. känns inte som det ultimata barnprogrammet enligt min mening. Men det kanske inte var menat för små barn? aa, jag vet inte. Här är hon iallafall ;)





Skaffa dej ett liv, tant

Fjant-tant, var presic vad det var. Eller kanske inte en tant, men en äldre dam iallafall.. hur som helst. När vi var påväg i bilen från mariebergsskogen, så vet alla som bor i Karlstad att det är ett rödljus vid löfbergslila och att det är det från alla håll. När jag får grönt, så har bilarna som är mittemot mig också det,varpå den bilen mittemot mej har en sån sjuhelvetesfart att jag inte hinner ut förens det blir rött igen. Bilen bakom blir irriterad och jag kan förstå hennes irritation, men jag ville heller inte riskera att chansa och bli ståendes mitt i vägen (som jag då hade blivit) Hon hade ju heller inte hunnit iväg snabbare, eftersom om jag hade kört, så hade jag ändå fått stanna så jag förstår inte vad det var o se så sur ut föör. Men nu till det roligaste.. Eftersom att jag då var tvungen o stanna i sista sekunden, så hade jag (tydligen) kommit liite,liite över den vita linjen för föbripasserande.. oh myy!!
då kommer det en SURkärring ursäkta ordvalet, men tro mej det VAR det. O glor så inåthelvetiskt på oss med sina argaste ögon o dunkar näven i motorhuven! o inte nog med det. Mackan ser väl inte allt för glad ut över detta, å då pekar hon "fuck you" åt oss! haha, men herre guud. Vissa människor har verkligen för lite action i sin vardag att de måste skapa lite själva.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över detta. Det roligaste var väl att hon efter att hon gått över, vänder sej om o tänker gå tillbaka? haha.. vad hade hon tänkt gjort då? ja käära nån, det finns gott om puckon i denna värld. Okej, jag kanske gjorde nåt fel här, det kan säkert vara så, men att bli SÅ upprörd? jaja..

En stor kopp kaffe och vila ögonen i soffan tycker jag ser trevligt ut, mackan är o tränar fotboll så jag har heela soffan öfr mej sjääällv :)

image443

Lovely sundays

Nu längtar jag verkligen till soolen och värmen! nån vänlig själ som vill ge mej en? hehe, jag skulle inte tacka nej.
image442Malla on the beach..haha

Idag annars har vi varit till Naturum en sväng, träffafe A & S en sväng. En middag är inplanerad på fredag :) trevligt trevligt. Därefter tog M och jag en promenad i m-skogen o gick tipspromenaden de har där. 6/10 fick vi.. sådär va`? ;)

Börjar faktiskt läängta till skolan o klassisarna en del nu, har ju två veckor kvar på praktiken.. men det går nog fort, händer ju nåt hela tiden så :)

Ska försöka lägga upp ett träningsprogram för veckan:
Mån: Biceps, triceps, mage & rygg + 30 min crosstrainer
Tis: Bröst, Latz, axlar och been
Ons: 50 min crosstranier
Tor: Promenad på rasten 30 minuter.
Fre: Vila
Lör: inget planerat
Sön: Inget planerat

ska verkligen försöka följa detta nu ;)

Man har ju sina favoritserier. Mina just nu är: Andra Avenyn, desperate housewives och bonde söker fru. Jag hade även ensam mamma söker som favorit, men det är ju slut nu :/

Men "bonde söker fru Fredrik" .. jag saknar ord.. ? han är ju skön på sitt sätt.. men när han erbjöd en av  tjejerna att hjälpa till med packningen, å han gick med till bilen, men lät henne bära ALLT.. det var bara föör mycket...

Nej, nu ska det hämtas tvätt! tjing,tjing.

Ge upp, febern.

Nu får det va bra! vill inte va sjuk längre.. jag vill träna. Hårt. men,men. Idag fick det räcka med en promenad på Kilene. Inga fel det heller, med kaffe & macka :)

Vi har bestämt oss för att köpa längdskidor till vintern, då ska vi åka hela tiden :) det är sååå kul. OCH bra träning!

Det var varit en lugn helg, efter som vi är krassliga :(  men nästa helg kommer Sanna & Mattias hit, det ska bli kanonkul! (kimmy, vi får ses på söndagen? ;)

Imorgon hoppas vi hinna med en fika med A & S, det var såå längesenn :(

   hejsvejs!

Lika som bär

 Har alltit tyckt att marcus varit så likt marcus fagerwall, så jag var tvungen att göra detta "look a like"

Vad tycker ni?


image435

Kramisar

Fredag



Idag är det fredag! :) alltid lika skönt! känner mej kryare idag också, så det är också bra. Till veckan börjar en nytränings vecka. Det har inte blivit så mycket av det nu den här veckan, tyvärr.                                   

På praktiken går det bara bra är färdig med julstjärnorna nu och har börjat måla granar med några barn. Till veckan ska jag ha en sång samling + sång samling med gitarr, shiit måste verkligen träna, men min gitarr e såå ostämd så jag knappt vågar träna nåt. det låter verkligen förjäävligt! :(

Börjar verkligen sakna klassen nu! va ju två veckor sedan vi sågs nu, å ytterligare två blir det.. Sanna- du & mattias får allt komma hit o spela spel snaart! :D saknar dej...

saknar min bästaste Kimsan också, saknar när man bara kunde bika över på en kaffe och snacka lite skit ;)

                                                             My best <3

Ska försöka dra med mitt hjärta ut på en promenad sen, vi behöver lite luft tror jag. Man blir inte piggare av att ligga inne alltså! :(


Hade gott! Kramar

image434


Mackan o min dans

haha, kolla in detta! ( man måste hålla markören över här nedan, annars syns inte länken ;P) tryck sedan på PREIVEW när du kommit in :)




Nu väntar Heroes på mej o Marcus, ska bli härligt med ett avsnitt till! det är såå spännande.
annars har det inte hänt värst mycket, vi ligger båda däckade pga sjukdom :( men det är påbättringsvägen, iallafall för min del.

Skriver ett läängre imorrn :)

Puss & Godnatt.

Manligt och kvinnligt?

klicka två gånger för att se filmen.


haha, såå klockrent! vad säger ni!? :)

nu blir det middag framför Desperate housewives snart! yeaaaaaahhh

~ Fars dag

Idag har det varit fars dag :) och det har firats med lasange och stor grönsallad hemma hos mamma o pappa.

image420

                                                                                                 far & dotter


jag ser glad ut


     image416
jag & Tindra


image417
vi myyser

      

Nu ikväll har vi firat Marcus mamma.. på Mongolien, trevligt ,trevligt.

nu blire natten!! :) p.s visst har jag en söt header nu? :) pussss

~ Lördags kväll

skönt!

igår var det en kul men ganska krävande dag på jobbet, nej förlåt praktiken. Var mäkta slut när jag kom hem. Men det var bara o samla nya krafter o åka hem till Emma i klasssen, där vi hade lite tjejkväll. Vi spelade ett spel som hette "MAD" såå jävla kul.. haha! helt sjukt juhe. Vart en rätt tidig kväll. Sanna skulle åka hem, för hon skulle jobba idag, så jag fick åka hem med henne :) Tack för en trevlig kväll bruudar :)


image402

Idag har vi vart på stan. Putte o mackan har tippat på tipset o jag & sylvi har spenderat lite pengar på stan så länge :)
haha! kul var det ;) sedan åt vi på casanova iallahoppa.

image403
sylvi & jag...haha!

Nu har vi nyss kommit hem typ o M sitter i soffan o ser på fotboll, medans jag pluggar (och bloggar då..)
det lutar åt att bli några avsnitt av heroes ikväll, så vi kommer ikap tv 4 liksom.. ligger nog fem avsnitt efter nu tror ja.

fick lite bidrag till lite shopping häromdagen ( o idag) tahnks honey! what would i do without you?! <3
det vart en silverfärgad klänning, en biege bolero, ett vitt spetslinne, ett brett skärp och ett par "cityshorts" svarta
allt på gina tricot faktiskt. Boleron & shortsen kostade 49:- styck. Linnet 25:- klänningen 199:- o skärpet 99:-, så jag tyckte jag fynda :)



lärde mej en ny ramsa igår (alltid lika roligt)

Fem små apor satt i ett träd, de reta krokodilen:
du, kan inte ta mej, du, kan inte ta mej
då kom krokodilen o åla sej fram--- PANG

fyra små apor.... ja, ni förstår!?
image397

När jag kom till två små apor satt i ett träd, igår för marcus, så tyckte han det blev lite tjatigt :) haha!!
kul med lite nytt iallafall. Shit! vet ni vad jag har typ lovat på praktiken? att framöver ska jag spela gitarr när jag har sångstund med barna!!! gaaahh! vad lovar jag för nåt!? haha

nej, nu ska jag tillbaka till skolarbetet, så det blir färdigt nån gång :)

Tjingeling!

~ Panduro, i like

jajjemän, jag tror jag har blivit släkt med mor min :) var på stan idag o tog en sån där gratis katalog på panduro. Bäddade ner mej i soffan o ville ha aaaallting i katalogen!! :) har gjort iordning en "egen" recept bok, o nu villl jag ha en "pysslelåda" så nu är det bara att börja "bygga upp" hehe.

image394

 Har planerat in lite pyssel med barnen på praktiken. Idag började jag göra julstjärnor med några barn. Vi gjorde dem av pipränsare, som vi sedan satte pärlor på o hängde upp i fönstret! skitsnyggt ;) med de yngre barnen tänkte jag göra julgranar att hänga upp, som vi ska måla och klistra fast paljetter på. Hoppas det går lika bra som idag.

Imorgon är det fredag, redan!? o jag ska på (ännu) en tjejkväll. Den här gången är det några av brudarna i klassen.
Vi ska äta taccos & dricka lite rött. Annars har vi inte planerat nåt, skönt det. På söndag ska vi gratulera våra pappor på fars dag förstås, men annars vet jag inte.

Träningen har flytit på rätt bra den här veckan. Tränade tisdag,onsdag o vilodag idag. Vill försöka klämma in ett pass innan jag ska till Emma, men vi få se om jag hinner. Det kan bli lite tight.

nej, nu sover min nyss hemkommna sambo i soffan, så vi ska väl gå o lägga oss. ( man är trött om man somnar till sportnytt, iallafall när det gäller mackan ;)

Puss pusssss

~ Bilder från i fredags

image391
brudarna på after work på bmb (jennsan tar kortet)

image392
jag & Maria, påväg hem till Linn på lite viin ;)


~ Äntligen tisdag!

Vilket innebär ett rykande färskt avsnitt av desperate housewives, my favorite :D yeeaahh.

Helgen som gått har varit mycket trevlig. I fredags bjöds det på tjejkväll hemma hos linn, men den startade på bmb med lite gratis taccobufe' med 10 000 andra karlsta bor ;( njöt av lite bra musik och ett par kalla, för att sedan gå hem till Linssan. Hon hade gjort jätte fint, dukat med ny duk o allt :) där bjöds det på baginbox vin, ost,kex och vindruvor, me like :D tack för en trevlig kväll brudar. Jag kan stå för nästa tjejkväll :)

I lördags var jag o mackan ute på kilene och gick, så härligt väder. Eftersom det var alla helgona i lördags, åkte vi o såg till våra nära på kyrkogården. Kvällen spenderades i soffan framför tv:n, där jag även somnade ;) lite god taccos o svensson svensson..hihi

Igår spelade vi upp vår teater på en förskola och en klass 1. det gick bra och det var jäkligt kul.
idag började min praktik och det kommer pågå i fyra veckor...har spånat på lite idee'r som jag kan använda mej av när jag ska ha planerat nånting med barnen. Ska bli kul


ett gammalt kort ;P

image389
mac & jah, hamnfestivalen ett par år sen

image390
delar av tjejmaffian ;) love you <3


puss, hej nu börjar desperates! :D

~ Torsdag

*pustar ut* vilken eftermiddag! slutade klockan tolv idag, men kom inte hem förens strax efter fem... varför? ska jag snart berätta...

Igår var vi på Ikea och skulle handla prynadskuddar till soffan, men gissa om vi fick med oss det vi tänkt? nej.
hittade de överdragen vi ville ha, men ej kuddarna! *gaaahh* de fick vänta. Istället vart det sjuhelvetes massa sjus i olika kulörer, en ny toasits, en tavla o lite annat smått och gott. Tavlan vart för övrigt kanon på väggen!

image385

image386


Nu till dagens härliga eftermiddag... kom som sagt ifrån skolan tidigt idag (ca tolv) då åkte vi ut till mamma o pappa, för att hämta däcken för att få fälgarna. Vi ska nämligen köpa begagnade vinterdäck idag för våra är något slitna.Stannade där på lite fika, trevligt o smidigt so far :)

Stod sedan lite i valet och kvalet om vi ska köpa en nyare bil och sälja bettan. Kändes lite onödigt och köpa "nya" vinterdäck om vi skulle sälja.. men vi kom fram till att behålla den ett tag till, så vi beslutar oss för att åka ut till frykmalms iallfall. när vi nästan var framme, låser sej ratten för mig och alla knappar lyser rött samt att biljäveln stannar för mej!!! försökte starta bilen och hankade oss fram några meter till. Då kände vi att det luktade så fruktansvärt om bilen! så vi åkte in till kanten för att stanna. Öppnade motorhuven och det rök av som bara helsike! från där som oljan ska vara... holy shit, tänkte vi. Motorn kankse har skurit sej!? *panik*

som tur var hade vi skroten 100 meter bort, knallar dit o ber om hjälp. Han påstår att det kan vara oljan, så mackan köper olja och häller i, nu går den som smort... jag har då inte sett att det lyst nån oljelampa!? men inte nog med det. När vi var påväg in till skroten, ser jag att jag tappat bilnyckeln!!! ville bara lägga mej ner o grina nu.. som tur var hittade vi den till slut. aja. tur hade vi iallafall, motorn skar sej inte *tack gud*

hur som helst, väl framme vid frykmans får vi tag på 4 vinterdäck som vi köpte :) det var lite knivigt och höja upp bilen, för att det är rätt rostigt under..speciellt fram. Mackan sa: aa, vi har en kille som ska försöka fixa det där..
däckkillen: A, eller byt bil!!

gaaaaaa! det tog den :( byta bort bettan!? hum ja... vi ska diskutera hur vi ska göra... fortsättning följer..
det som är bra med såna här historier, är att när man får distans till det, så kan man skratta åt det *haha* men när man är i situationen, är det faan mej inge roligt! till detta ska också sägas att jag var hungrig, trött OCH kissnödig. En grym kombination om jag får säga det själv.. så stämmningen var på topp :)

Nu har vi alla fall bra vinterdäck, så nu kan det gott komma lite snö ;)

Hej så länge, hörs snart igen. Det lovar ja! ;) 

RSS 2.0