Lycklig

Hej på er!

Här var det lite av julafton igår :) Vi fick hem Laptopen, det tog en dag endast! GÖTT. M installera och plockade bort den gamla,uuuh va gött. Å en hall fick vi också! :) Än så länge är vi väldigt nöjda, det är tillåmed bra ljud :)

Sovningen gick bättre än på länge för princess inatt med.. hon somnade 19.45 och vaknade inte förens vid 01, då hon inte ville somna om, fick hon sova mellan oss :) Åh, så gosigt! sov senn ända till 07.00 :) hallelujja!
enda som man skulle kunna ändra på är väl att det vore bra om hon sov i sin säng heela natten. Kunde ju oifs lyft över henne, men så är det ju väldigt gossigt också. Man får passa på också så länge hon vill mysa med mamma & pappa! hihi.

SÅ.. eftersom vi för engångs skull hade en kväll tillsammans ( det har inte skett så ofta senaste månaderna) ägnade vi den åt att: inviga datorn, lyssna på spotify, dricka ett varsitt glas vitt, kika på gamla kort från semestrar vi gjort och skratta högt! haha :) riktigt mysigt. Sånt som är så enkelt och som man borde göra oftare :)

Idag hade vi planerat för en dag på stranden, men der verkar som att det ska mulna på snart.. så det får bli imorrn istället :)

Iförrgår hände en lite rolig grejj.. M var nere och sålde vårt skötbord och jag var hemma med Lowa. Jag sa "Mamma" och tänkte att hon skulle säga efter.. vet ni vad hon säger!?... "Pappa" hahah! hur go'  är den da? :) Huur rent som helst dessutom. Inte pappap, utan pappa. Synd M missade det hela :( till mej säger hon mämmämmämmäm, längtar tills hon säger mamma :)

Nu kanske det bara är en månads mammaledighet kvar.. :( buhu. Om M inte får ett jobb i dagarna, så börjar jag den 25 augusti.. :( det ska ju naturligtvis bli skönt att komma igång med skolan, då en utbildning ligger grund för allting framöver. jobb,hus, syskon. Men att inte få skrota runt med Lowa dagarna i ända, kommer svida!!
Nu är det alltså bara EN månad kvar innan vi kommer ha lite mer att röra oss med.. skönt! vi har kämpat oss igenom det här året ekonomiskt, MEN vi har klarat det och Lowa har fått haft oss båda hemma i nästan 1 år! och jag är STOLT över att vi har klarat det! klart att det inte vart kul för Marcus att ha haft ont i ryggen och inte kunna jobbat, men för Lowas (och min) del har det ju inte kunnat vara bättre!! :) man får se det positiva helt enkelt. Allt går om man bara vill.


mammas fotbollstjej


Nya "pippi klänningen" :)

Hej så länge!

Jag älskar dej!




leka

Hej!

Grattis älskling på din 10 månaders dag! <3

Idag på förmiddagen har vi vart en sväng hos Lowas kompis Stina och lekt lite;

Det var fullt ös på de båda, som absolut ville ha samma leksak heela tiden. Meen, emellanåt fick vi oss lite fika :)



Två busfröön!


Puss, snygging!


Klappa Stina å va go'! :)

Lowisen slockande i vagnen hem och ligger nu o sussar i sin säng.

Nu börjar vi få fason på sämnen för den lilla damen. Hon somnar numera 19.30 och äter både gröt och välling innan hon somnar. (vi har märkt att hon är väldigt hungrig mitt i natten) så nu senn vi införde det sov hon till 04,00 efter bara ett par nappinstoppningar :) meen.. då tyckte hon att det var morgon.. så hela familjen gick upp fyra i morse.. åt frukost och hela kittet. Fick henne och somna om vid halv sex :) om hon vill sova kanske ett par timmar ytterligare, så vore det ju perfekt!! ikväll ska vi försöka hålla henne vaken till 20.00.

just nu har jag en liten nyvaken skrutt i mitt knä. Det var inte länge hon sov..

imorgon kommer vår nya laptop! ska bli riktigt kul. slippa alla kablar å dret! :)

ta hand om er så länge

Myyyss i soffan

Hej! ja, idag har vi då inte gjort mycket.. fast mycket ändå.. det är liksom inte så lungt här :)
Nisse & Lotta var förbi en sväng till Lowas stora glädje! :) visade Lotta sin nya spis..hihi

Lowa går nu väldigt gärna. Hon börjar få bättre självförtroende. Men om man berömmer henne, så sätter hon sej ner med en gång, för då kommer hon på att hon går själv. Hemma hos mormor o morfar gick hon 13 steg, när mormor inte uppmärksammade det. Rolig hon,hehe :) men vad stora de blir när de börjar gå.. :)

Lite bilder från dagen;


mys i soffan

                               kan du inte vara tyst, mamma!? :)






                               pappa, är rolig han!!

                                                    Vikken BUStjej!!          Haha! <3


Dans till abba musik på tv:n :=) (ursäkta röran.. har börjat packa lite lätt..)

Hon säger ofta något som låter som "Oooooowwa" misstänkt likt Lowa..haha, är dock inte sepciellt säker på att så är fallet, men gulligt är det iallafall. Det är väldigt många oooooo:n :) senn är det "nänä" "Mämmä" och "päppäp" Härligt!!!

Ska slänga ihop ett bröd nu (färdig mix) tills m kommer hem fårn fotbollen. Sessan sover senn en halvtimme tillbaka.. får vi se hur kvällen blir idag da, alltid lika spännande :)

Kram på er!

Man tager vad man haver..

Idag har vi utökat hennes lekhörna lite, så det blev som "ett rum i rummet" delar av vårt vardagsrum närmare bestämt :) Det går så bra så. Men det ska bli skönt med ett rum extra om en månad! :) Har idag varit o hämtat hem en leksaksspis m.m, tusen tack faster!!

Tänkte att den mest skulle vara utfyllnad, men den var tydligen hur rolig som helst! :) hon stoppade in massa grejjer i "ugnen" gossedjuret" Arne" också.. haha!


Lowas place!

                                                                   Djupt koncentrerad



                                                                           leka,leka,leeka :)



                                                                     


                                                                   



































Trött efter allt lekande.. :)

sessan sover och vi har intagit ryggläge i soffan efter en god kycklingmiddag. Blir nog andra filmen med "Varg veum" på canal + nu.. somna visst igår.. :)

Puss & Kram

Fredagsmyyys

Hej!

Vi hade en mysig kväll hemma hos mormor & morfar i torsdags :) Lowa hade så trevligt att hon inte ville sova förens vid midnatt :) mumsiga kantarell varma mackor blev det också  :)

Igår satte vi upp nya skötbordet, ett ställbart på badkaret så vi slipper borra i nya lägenheten. Det blev faktsikt göör bra :)
Nu är vårt vägg skötbord till salu. Vi har varit mycket nöjda!!! Det är ett BRIO vägg skötbord, som man enkelt fäller upp när man ska duscha/bada.






uppfällt. Pris: 300:- dynan ingår ej. Skriv en kommentar om ni är intresserade.

Försöker sitta ute nu när tillfälle ges.. igår var ett sådant. Vi åt grillade hamburgare och Lowa åt smörgås och lite blåbärs yogurt! :) det är ju SÅÅ kul o sitta o pilla med de små smörgås bitarna :)

Vi har försjutit lite på hennes sovtider och det lyckades! vi har haft en tjej som vaknat efter en timme efter läggdags och varit jätte pigg i en veckas tid ungefär.. inga större problem att ha henne uppe, men lite egentid är ju skönt. Plus att man är trött som en gris när inte hon är det, är lite jobbigt :( MEN, igår.. somnade hon 19.30 och sov till 01 för att vakna o vara jätte lessen :( hon fick liiite välling och somnade senn i vår säng.. jaja, allt kan då inte funka med en gång! :) det går åt rätt håll iallafall. Skönt.


"gumman i lådan, gumman i lådan, vad har du för dej? sover du....? kokar du kaffe, borstar du skorna?"


- gumman i lådan kom fram! :)


väntar in fredagsmyset på ballkongen ;) mamman har tagit vad som fanns framme i klädesväg till lilltjejen ;) spelar ingen roll när man är hemma och skrotar juh!


MM, grillade burgers! :)


Lovade ju lägga ut receptet på fisken jag gjorde häromdagen också:

  • 2 frysta filéer vit fisk, ex hookifilé
  • 1 burk krossade tomater
  • vitpeppar
  • basilika
  • vitlökspulver ( eller pressad vitlöksklyfta)
  • flytande margarin alt. rapsolja

  •  

    1. Koka fisken i vatten till den är genomkokt (5-10 minuter). Häll av vattnet.
    2. Tillsätt krossade tomater, vitpeppar, basilika och vitlökspulver. Låt puttra några minuter.
    3. Tillsätt 1 tsk flytande margarin alt. rapsolja per portion.
    4. Mixa/mosa till önskad konsistens.
    5. Servera med ris, pasta, potaits eller couscous.

    Jag hade även i lite rivna morötter :) Lycka till!


    Trevligt

    Tjenare!

    Hoppas allt är bra mer er. Här Sover princess & M tränar med S. Så därför sitter jag och kaffe koppen här o skriver lite.. ah, inte kaffekoppen da, men jag. :)

    I tisdags träffade vi p,s och J på museet för lite fika, kul!


    Mums!


    Tycker om dej min Julia <3

    Igår var vi på bvc med lillan. Allt gick bra och hon väger nu 9560 och var 71,5 lång en ökning på knappt 300 gram på 2 månader.. lite lite tyckte bm, men det gjorde ingenting, då hon låg lite över kurvan innan :) härjar runt här nu och är så aktiv, så då går de ju inte upp så mycket, plus att det ska plana ut lite nu.

    Det första Lowisen gjorde hos bm var att plocka ut alla leksaker i lekbacken..haha! det var ju massa nytt att titta på!!

    Igår hade vi en alldeles underbar dag/kväll! spontant rättigenom dessutom :)

    Vi ringde a och s och skulle höra om de ville med o kika på djuren i m-skogen. A och H var redan där, så vi mötte upp dem och tittade lite på djuren. Senn blev vi bjudna hem till dem för lite lunch. Tanken var att barna skulle få bada i poolen, men vädret svek tyvärr. Istället gick papporna en promenad för att få barnen att somna. A och jag satt i solen och töla :)

    Senn bestämde vi att jag o Anna skulle gå på gympa i m-skogen på kvällen och att vi sedan skulle käka hamburgare hos dem. Lowa stoor trivdes hos Hugo! sååå mycket nya leksaker och leka med :) Innan jag o a gick var det lite dans i vardagsrummet. Hugo bjöd på den sötaste dans jag nånsin skådat! han böjde på benen och gungade i takt. Lowa gjorde också sötaste dansen (såklart) hon körde sin gungdans! hihi. Gympan var bra o det var skitkul!! bra musik och bra pass. Nu ska jag gå mån, ons framöver. När vi kom tillbaka blev Lowisen jättemammig när hon såg mej, så sööt! hihi.

    Sedan blev det duschning & barnläggning för mammorna. Papporna stod i köket, precis som det ska va, eller hur!? så är det iallafall här hemma..å tur är väl det..haha. Lowa hade lite svårt att komma till ro, så det fick bli några vändor med vagnen. Men runt nio, så sov hon också :) Vi bäddade till henne inne hos Hugo, så där låg de o snusa i kapp! SÅ goa :)

    Så mamas & papas kunde äta ostört, kanon goa hamburgare med allt möjligt på :) till efterrätt hade anna bakat en jätte god vinbärs paj! smarrigt!! senn blev det dags för oss att knalla hemåt. Vi hade tagit ett glas vin, så vi gick hem.

    En kanon kväll helt enkelt! dessvärre fick Hugo feber när vi skulle gå hem
     :( hoppas det är bättre nu!



    Lowa har lånat läragåstolen hemma hos kompisen Hugo :)


    Nu ska jag se om lilla älsklingen har vaknat :)

    Sköt om er!

    Tankar kring Lowas rum

    Tjenna!

    Tänker så det knakar på hur jag (ja, jag får bestämma alldeles själv..mohahah!) ska inreda Lowisens rum om en månad lite drygt :) Det ska bli SÅ skojj. Ska börja med hennes rum först. Senn tar vi hallen & sist vardagsrummet. Förhoppningsvis blir allt klart till hennes 1års dag :)  Å herre gud... sa jag 1 år!? det kan inte vara möjligt...

    hur som helst. Jag tänker mej att det ska bli en fond vägg. Rummet kommer att vara ljusrosa på 3 väggar och fondväggen har jag svårt att bestämma. Det lutar åt vitt. Var lite inne på brunt också, eftersom rosa & brunt är så fint ihop, men kan tro att det blir lite mörkt?.. Om det blir en vit fondvägg, så vill jag ha upp ljusrosa hyllor där. Vill måla nu...hehe. Sorry, men det blir hejdå genustänk... hon får välja när hon blir äldre givetvis!

    Kommer behöva inhandla byrån att sätta lekbackarna i och lite mattor, resten har hon nog :) Ska även få låna en leksaks spis av min faster ;)

    Kikar lite på tradera efter nån tjusig väggdekor, men hittar ingen just nu iallafall.

    Förmodligen flyttar Lowa in i sitt rum när vi flyttat in.. det är iallafall tanken. senn får vi se hur det går för den blödiga mamman och pappan.. det är nog värst för dem skulle jag tro..

    Annars idag har vi haft en mysig innedag i stort sett. Pysslat lite inför flytten, packat ner lite grejjor. Lowa & jag har dansat till "Nicke & Nilla" :) och hon har "hjälpt" mej att rensa ett skåp... :)


    Nu är Mackan påväg hem från fotbollsträningen och princess sover.. hoppas inte hon får för sej att vara jätte pigg snart..

    Har förövrigt lite pirr i magen för imorgon... hoppas,hoppas..!!

    Tjing så länge!!

                                En bild från babysången i våras :)
       Från vä: "Sångtanten" lilla Stina, jag & Lowa, Linnea & Elin & Lisa & Ebba i min föräldragrupp :)
                 




    fredagsmys

    Hejhopp!!

    igår hade vi fredagsmys ute på ballkongen :) Plockade undan allt som Lowa skulle junna tänkas få tag i, senn ut med massa filtar o vips! :) Vi satt ute till 23, även Lowa...hehe. När hon hade somnat gick vi ut igen och spelade yatzy....trist spel det där....:)



    Mmmm, fredagsmyys!


    hihi, världens sötaste pose ever! :)






    Mysigt värre!

    Idag har vi vart hos ls farmor o farfar. Där bjöds det på god mat och mycket bus och mys med Lowa. Hon har även spelat lite på farfars gitarr;




    Världens bästa gull!! <3

    Nu sussar bägge älsklingarna, bäst att joina!

    Ta hand om er sålänge!

    Natti

    Spegel, spegel

    Hej!

    Idag har vi tränat (jag & M) medans jag gymade hade m & L picknick utanför ;) Senn har dagen bestått av 4 små steg av Lowa :), dans,bus och lek. Nu är mina två skatter ute o promenerar. Skruttan behövde verkligen svoa mera. Att försöka hålla henne vaken i 4 timmar ytterligare var absolut inget alternativ idag.. får bli som det blir. Hon sover riktigt dåligt nu... de senaste nätterna har vart lite "vakennätter".. Stort utvecklingssprång nu tydligen, så det är nog inte så konstigt :)

    Imorgon beger vi oss till stranden hela dagen låång! bäst att passa på nu :)

    Hjärtat,




    Men, tittut kompis! :)

                                                                            Älskade skatten


    Puss!!!


    Att leka med sin spegelbild var lite av succe'! hon letade bakom spegeln sedan efter "kompisen" SÖÖT!

    Ha en trevlig kväll!!

    kramar

    Det blev en dag på stranden...

    Tjena!

    Vi har haft en alldeles underbar dag i värmskog idag. Nisse & Lotta följde med oss :) Solen kom just när vi kom fram och höll sej där i princip tills vi packade in oss i bilen. Perfekt. Vid Lunch tog vi en liten promenad till Liljenäs restaurangen och åt räkmackan/chiabata ;)

    Lite bilder från dagen;


    Lowa & en stoooor nallebok som hon fick av världens bästa gudföräldrar!! :)


    en majskrok i varje hand måste man ju ha! :)


    Lowa med en av sina favvissar! :)





    Lowa ville ha vårt fika ;)


    Solbrudar! :)


    Nisse ;)


    Lunch ;)


    Lite "efterbadetmys" :)


    Familjen <3




    Igår tog jag mej en löptur och resten av familjen en promenad. Jag sprang en runda och de gick motsatt håll. När vi möttes, fick jag ett härligt leende av min lilla Lowis ;) tittade på "pippis" gjorde de visst också, hihi.
    Idag skulle jag gått till gymet imorse, men natten var lite jobbig, så jag sov imorse istället. Nytt försök imorgon.

    Idag hände det magiska. Världens sötaste små (väldigt små) steg tog hon i eftermiddags! jag tror hon
    kan mer än vad hon tror för hon vill väldigt gärna hålla i nån av våra händer, men när hon inte tänkte på det, så tog ett steg med varje fot för att sedan ramla :) Häftigt!!!!

    Nu ska jag mysa med min stora älskling, den lilla sover senn en halvtimme tillbaka.

    Kram <3

    Finaste älsklingarna

    Godmorgon!

    Igår åkte vi till hammarö för några timmars sol och nån timmes umgänge med Nisse & Lotta. trevligt! det var skönt att komma ut även om det inte var sol hela tiden. Lowa hade jätte kul i skuggan, busade o hade sej!

    Hon har börjat sova lite oroligt nu.. vaknar och är jätte pigg.. Iförrgår hade vi sett på "min brors flickvän" på canal +, den var rätt så mysig. När vi skulle gå o lägga oss, vaknade hon och stod upp i sängen. Höll på ett bra tag innan vi bestämde oss för att ta en promenad.. efter att gått ganska länge, sov hon fortfarande inte. Bara låg o myste.. till sist så. Men när vi kom in och gjorde oss iordning, vakna hon igen. Puh! är visserligen en till bissing på väg, brevid den där nere. Kan ju bero på det eller ett nytt utvecklingssprång.. Vi kör på med kvällsrutinerna iallafall, även om hon inte somnar just nu, så ska det vänjas in.

    Lowa är så glad i sin pappa! Idag när jag kom upp efter min sovmorgon, var det bara pappa som gällde. Hon satt i hans knä med snutte,tutte och filt och läste en djurbok :) Nu har hon sin förmiddagslur. Inatt har vi varit uppe en hel del.. :( till slut gav vi upp och la henne i vagnen och hon fick somna där. Jag la mej brevid henne i soffan, så jag skulle höra när hon vakna.. vakna av att hon hade satt sej upp (trots att jag spänt fast henne) herregeud... tur jag vaknade!!


    Busande älsklingar


    klappa händerna..





    Nu ska jag se om det blir nån mammaträff, annars blir det träning för min del.

    Kram så länge!!

    Söndag

    Hej på er!

    Här är det lungt och fridfullt :) barnet sover & sambon är på fotbollsträning. :)

    Igår när gumman vakna efter sin sena tupplur var hon jätte pigg och kry. Det var nog bara lite extra sömn som behövdes. Hon somnade vid tio iallafall och sov sedan hela natten lång till klockan 07.00, då satte hon sej upp i sin säng och tittade på oss :) Idag har vi gjort lite "Lowamat" och frysit in, gått en lång promenad och suttit en stund på ballkongen bland annat. Jag tog mej även en springtur. Ska träna 4 dagar i veckan nu. 2 dagar styrka och 2 dagar kondition (löpning oftast)


    Eftersom att Lowa sover och jag känner mej fantastiskt utvilad, tror jag att jag ska göra iordning nåt överaskningsmys till hjärtat när han kommer hem från träningen, som man gjorde mycket innan man fick barn ;)


    Ha en trevlig kväll allihopp!!


    Fin vaggvisa, som jag brukar sjunga för Lowa när hon ska sova ;)

    Skruttis


    Hej!

    Vi har en liten skruttis här hemma. Hon vart jätte trött när vi satt o lekte,strax efter hennes första vila, så tänkte hon kankse inte hade sovit klart, men hon hade svårt att somna om. Istället fick hon lite mellis, men efter ett tag blev hon helt hysterisk plus att hon kändes varm, men ingen feber som tur var. La henne i knäet och till slut somnade hon till "the earth song" lilla gumman.  Hur kvällen/natten blir nu, det spelar ingen roll. Är man skruttig så är man.

    Vi hade en jätte mysig tjejkväll igår jag o fröken Lowa. Hon somnade 18.20 o vaknade runt 20.00 med massa bus i blicken. Hon började pilla mej i ansiktet som hon ghorde får några månader sedan o sedan skrattade hon. Bus på g..haha. Så det var bara att ta upp henne. Då drog hon iväg ut i hallen å så vände hon sej om o kika om jag var med. Då kröp jag efter henne och låtsades ta henne och hon skrek av glädje! underbart. Till sist tog jag henne o lyfte in henne i vardagsrummet igen. Så där höll vi på både 1 & 20 gånger. Hon ville aldrig sluta. Mamman fick nästan skavsår på knäna :) senn la vi oss i soffan o kika lite på rallybrudar :) lowisen la sej på mage och jag smekte henne på ryggen. Efter ett tag trodde jag att hon hade somnat, men hon vara låg o myste :) Hon somnade vid elva iallafall o jag med.

    Vi har börjat gjort hemlagad mat mer o mer nu till Lowa. M har gjort kanongod köttfärssås och pasta som slank ner gott idag till lunch, fast idag var det coouscous istället för pasta. O jag slog på stort o gjorde iordning fisk till henne, som hon egentligen skulle få nu, men hon sover ju nu så. Har en del till i frysen. Bara att tilsätta potatis,ris eller pasta. Jag kan lägga ut receptet här om nån vill ha. Enkelt och väldigt gott!

    Annars idag har vi inte gjort mycket.. skönt inne väder iallafall. Tror vi e trötta här hela högen. Tror vi ska kika på senaste filmen vi spelat in på lowa ikväll. Den har just blivit klar. Annars blir det mys i soffan med Mackans hemlagade lasange och ett glas rött, det blev ju inget häromdagen.



    En tröttis skruttis <3



    leka,leka,leka






    Smörgås! :)

    Stolt mama!

    Hello!

    var ju bara tvungen o berätta att vår lilla älskling gick längs med kyl/frys och väggen runt i köket (vi har öppen planlösning, så man kan gå runt) hon gick o stöttade sej lite lätt med ene handen i väggen medans hon gick runt! SÅ sööt. I andra handen hade hon sin rosa sko :) Sken som solen gjorde hon också :) Mammas goooooss!! nu dröjer det kanske inte förens de första stegen kommer, hihi. Guud, vi kommer böla :) å då talar jag för oss båda :)


    Trevlig kväll nu på er!

    Här sover sessan och jag ska lägga mej i soffan å se på nåt riktigt "tjejigt" och lägga mej tidigt tror jag ;)

    Pyss

                                                                          Me and my baby <3

    Rutiner

    Hejsan!

    Sitter här med mitt kaffe (utan mjölk) :( och väntar på att m ska komma hem från affären. Han är o handlar mat åt mej för ikväll och fredagsmys till mej o Lowa. Han ska hjälpa en kompis o hålla i ett 50 årskalas i en sommar stuga ikväll, så det bli bara jag o lowisen som får mysa. Inte så dumt det heller! <3 Just nu sover hon på ballkongen. har varit ute två gånger idag och gått i det härliga vädret.. :)

    Men.. snart kommer värmen igen, gött!!

    Var ute o sprang häromkvällen, hade tänkt ta en tur idag också, men är inte så sugen på regn. Får bli imorrn.

    När vi tappar upp bad vattnet på kvällen står hon o kikar på vattnet, sen böjer hon sej ner, tar en leksak, och kastar i den! :) haha samma visa varje dag. Söt.




    hihi

    Dessutom har sötungen börjat dela ut pussar! å vilka härliga pussar:) häromdagen delades det ut pussar lite här o var, igår fick man ingen,men idag fick man det igen :) det gäller o inte slösa minsann! Goaste pussarna i hele väärlden.

    Hon pussar med hela munnen och senn skrattar hon lite :)

    Nu ska jag äta lite mat.

    hade gott!!

    Kramkram

    MJ





    Jag är mycket facinerad av honom. Man vet fortfarande inte vad som är sant och inte om honom ännu, men bra på det han gjorde, det var han.

    Vi såg på minnes cermonin häromdagen och den var ju väldigt fin och tårfylld.. men, som de även sa.. synd att han inte fick höra så mycket fina ord när han fortfarande levde.. då kanske han hade levt idag. Tycker så synd om barnen också.. hoppas de får stanna hos sin farmor..har inte mamman velat haft sina barn innan, så tycker inte jag att hon ska ha dem nu heller. Nu har ju Paris blivit "stjärna" efter sitt tal står det i alla tidningar. Det var verkligen gripande. Men jag tror inte att det var detta som MJ ville, då han har skyddat sina barn i alla år undan all media. Nu står hon i fokus.

    jaja, det är intressant detta. Det är så mycket som jag missat och så mycket som jag inte vetat..

    Idag är det en mycket spännande dag, på många sätt.. om det går i lås får ni nog reda på det..

    Nu, ska jag läsa lite bloggar!!

    JO, just det. Lowa sov hala natten inatt igen! lite senare somnade hon (elva) men ändock.. :) några nappinstoppningar bara o sen somnade hon om, halleluja!!! må detta fortsätta :)

    kramkram

    Bra dag

    Hej hopp!!

    Inatt fick vi sova en HEL natt.. kändes ovant och var nog upp o kika så allt stod rätt till x antal gånger.. hehe. Skönt var det iallafall. Vi fick henne att somna av sej själv i sin säng, så det var antagligen det som gjorde susen. Plus att vi kör stenhårt på kvällsrutinerna nu, samma visa varje kväll :) bad, massage/smörja in, saga, välling i sin säng o lite godnattsånger. Funka kanon igår, fungerade inte alls idag :/ well,well. Vi kör på! har inte ammat på lite drygt ett dygn nu, kanske har vi slutat nu, jag & Lowa? vi får se :)

    Imorse åkte vi till ikea och handlade några backar att ha lowas leksaker & lego i (tusen tack för lånet faster!)
    och en badkarlsmatta. På vägen till bergvik började en lampa lysa i bilen med nåt utropstecken.. panik!! vi kollade upp saken och det berodde på bromvätske nivån var låg. Tur att biltema låg nära, så nu är det åtgärdat. Tur det inte var något värre :)

    Idag har vi haft mysi fika med Zanna & Elliot på waynes, trevligt,trevligt. Gick en liten repa på stan också o fyndade några solhattar/mössor. Senn åkte vi ut till ö:a och spelade minigolf med Ls gud mor & gudfar. Det var riktigt kul, förutom att jag kom sist.. revange (stavning?) nästa gång!! :)




    Elliot & Lowa


    Gullisar! <3




    Lotta & hennes gudbarn, Lowis i skuggan


    Hejjar på Mamma! hihi :)


    The winner... :)


    me in action


    My baby :)


    Dagen avslutades med god kycklings sallads middag :)

    Nu väntar vi bara på att få lillan i säng, så kanske vi ska ta ett varsitt glas rött.

    Natti!!

    Söndag

    Go"morron"!


    I fredags var lilla gumman hemma hos sin mormor o morfar och hade det gött. Dans, gos,lek med dockor var lite av vad de gjorde :) Jag & M gick ut och åt och tog några kalla. Jätte skönt! senn gick vi hem och spelade HÖG musik och tänkte förfesta lite för att avsluta på stan innan vi skulle ta nattbussen hem till mormor o morfar o lilla Lowis. Meen, vi blev så himla trötta och kände oss väldigt nöjda med kvällen, så vi tog en lite tidigare buss. Skruttan sov så gott när vi kom.
    En lyckad kväll! :)

    Igår var vi bara hemma o myste och grejjade lite här hemma. Skönt med lite svalare luft nu, så att det händer någonting när man öppnar ballkong dörren.. :)

    Marcus hade köpt en ny smak till Lowa igår "Mumsig bön och grönsaksgryta" det låter ju lite häftigt med "mumsig" men man blir lätt misstänksam när de måste skriva att den är mumsig.. :) Lowisen tyckte att den var god, den gick ner iallafall.. men shit vad den stank! o då ska vi inte prata om diverse pruttar & bajja senare. Den blir det inge mer här hemma iallfall..usch!!! :)

    Vi hade en pigg dotter igår som ville vara med uppe o mysa. 22.30 som´nade hon (och även vi..)


    äntligen klar med albumet.. haha mina små fötter kom visst med å...:)






    Å så här arg kan man bli när man inte får vara på ballkongen mer... :/ hoppas föräldragruppen ser det här :) de tror nämligen inte att Lowa kan va sånn här :D


    senn skulle vi gå ut o gå med ankan innan sängen väntade på oss :)


    å, såå tröttis

    Pappa tror att Lowis går inom en vecka. Jag tror iallafall innan 10 mån, vi får se :)

    Ta vara på dagen!

    kramar

    Mammas gos

    En av mina två:




    Dockan Somnade gott i mammas famn till melodikrysset imorse..naaaww :)




    Bloggar mer om gårdagen senare, hade det kanon iallafall.

    Sköna dagar

    ja, vi har haft några sköna dagar ute hos min mamma & pappa. Å längtan efter ett eget hus har inte presic blivit mindre.. :) men,men så är det.

    Lowisen har badat och badat! idag blev det till o med ett litet dopp i gapern! :)



                                                          uuh,va gött!! :)


    poolgirl

                                   man kan ju sitta i poolen utan vatten också juh! :)


    ..å äta nektarin ;)

                                  mys med förmiddagsfika på uteplatsen! :)


    Imorgon ska jag & Marcus slå oss ner på någon uteservering och ta några kalla.. andra gången vi gör något tillsammans bara vi senn lillsessan föddes. Känns lite konstigt, men säkert välbehövligt. Skjutsar ut lillskrutten till mormor & morfar vid 17 tiden och sen tar jag o M nattbussen hem till dem på natten. Blir bra, det ska bli himla kul!

    Nu får ni ha en trevlig kväll, själv ska jag fortsätta sätta in lite fler kort i fotoalbumet innan jag lägger mej.

    Kramkram!

    RSS 2.0