Mitt häxspöke!

Hej hopp!

nyss hemkomna från Nisse, Lotta & goding Lucas! :) kanon god tre rätters middag och mys till barnprogram ;)

Lowa passade på att koka ihop en häxdryck, som det häxspöke hon är;)








Kusin Lucas


bröder och kusiner :)


snutten ville också ha en spökdräkt! ;)

nu  är det natti natti! kram

Lillebror

Hejsan!

Då har vi varit på det rutinmässiga RUL. Helt underbart. Man blir ju helt mållös när man ligger där... våran lille bebis var inte så aktiv just för tillfället utan låg mest o myste i mammas mage såg det ut som :)

Jag tog ett kallt glas vatten och hoppade runt lite, till sist så vända HAN på sig och vi fick ett ltie bättre foto & kunde samtidigt få konstaterat att det till stor sannorlikhet är en liten lillebror! vi hade bestämt oss för att ta reda på det den här gången. Vi gjorde det inte med Lowa, men nu ville vi det. Kul med en av varje då ;)

vi blev ( som jag misstänkte) tillbakaflyttade en vecka. Så nya BF datum är 26 mars 2011



Prinsen :)






Lyckorus just nu, så då passar det bra att skriva den sista ändringen i mitt ex.arbete, så ska jag sända iväg det till min examinator idag! skönt att bli av med det. Då väntar opposition nästa vecka, sen är det förhoppningsvis över detta.. då ska jag försöka blogga lite mer.. Senn väntar sista kursen innan examen! Hallelujja!


Kram på er!

Nostalgi

sitter o kollar igenom gamla kort...se här vilken gobit!


på bb


första dagarna hemma, vilket LYCKOrus.







Ljuva bebistid <3

Barnkalas

Hejhopp!

här kommer några bilder från Lowas barnkalas vi hade förra lördagen. Tyvärr fungerade inte kameran under presentöppningen och fiskdammen :( men några fick vi iaf.






Bakning! :)



Tack för allt fint hon fått! :)

Under veckan som gått har följande hänt: Min stora älskling har fyllt år. Vilket han firade med att va sjuk stackarn. Så än så länge är det bara familjen som har kunnat gratta honom. Inte så bara iofs, en teckning gjort av Lowa till pappa var nog den bästa :) Lowa har varit hos tandläkaren. Hon var SÅ duktig. tandläkaren fick borsta tänderna och räkna alla. Det får vi inte göra hemma. Dock har det gått bra nu ett par dagar tillbaka. hellelujja en fight mindre på morgon. har jobbat på 1-3 avdelning och pluggat på ex.arbetet. Ja var hos handledaren igår och han tyckte det såg bra ut. Så nu ska jag fila på diskussionen och koppla mer till litteraturen och pilla lite allämnt med det, så ska nog det vara ur världen snart. SKÖNT.

Annars söker vi oss en ny bostad. Inge fel på lägenheten i sig, skulle lätt kunna bo här ett par år till om det vore så. Men det har hänt en grej, som gör att vi känner oss otrygga i vårt hem och så ska det ju gärna inte vara... men ser mörkt ut med att få lån nu medans jag studerar även när det rör sig om en mindre summa. Antingen pluppar det upp en annan 3:a alt 4:a i ett lungt område som vill byta med oss. Eller så tvingas vi helt enkelt att stå ut ett par år till.. det märks.

Hörrni, nu är det skavlan! måste se, vi hörs snart igen..

2års kalas

kalas nummer 1:




pippi








picknik med min mormor och min kusin :)


lite av allt fint :)


första fotot :)

Lowa sitter här i pappas knä och säger "hejja,hejja pool" haha...

RSS 2.0