Halva priset på Hemtex :D

idag har jag målat färdigt grundfärgen i köket och varit o handlat på hemtex. Ett överkast, samt nya sängkläder blev det
Sedan har jag även städat ;)
Har äntligen kommit igång med morgonpromenader nu, såå skönt! det är ett fint komplement till träningen :)
Inatt kommer Marcus hem, det ska bli trevligt. Ännu vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll, men det löser sig nog snart.
På onsdag ska vi boka vår redan preliminärbokade resa till rhodos den 9:e juli! ;) längtar redan.. ska bli så gött!! Anna, jag, Marcus och Stefan är det som ska iväg :)
På onsdag vankas det gestaltning i skolan. Jag och 2 tjejer ska DANSA!! shit! den enda dans jag kan är aerobics... blir nog en utmaning detta!
Nej, nu måste jag fortsätta städa!

Här är resultatet
image19

image20

Födelsedagar & Årsdagar

........ allt på en gång :)
födelsedagen hade inte kunnat bli bättre! fick massa fina presenter och hade en helt underbar dag. På kvällen åt vi på mongolien, o våra mongoliska vänner bjöd mig på (världens godaste) san fransico!! Mmm. Tack för den ;)
Söndagen var också grym ;) vi solade o sen kom ibbe & camilla, anna & stefan också å vi började planera vår semester. Nu står det mellan Menorca, Malta, en ö i grekland eller Kalabrien. (tror vi) blir spännande vad det blir!  vi avslutade denna underbara dag med att grilla på vår ballkong :) MUMS!
Måndag, back in school :/ men måste erkänna att vi har rätt kul! sedan firades vår 3 årsdag :) den är egentligen den 18, men  han åkte till norge idag (17.e) så vi fick till o fira igår. Det var väldans lyckat! ;) vi åkte till coop på hammarö å köpte en varsin sallad o åkte ut till en brygga på hammarö å åt! jätte mys det. Senn blidde det vin när vi kom hem  Rioja ;)
Nu har han åkt till det där grannlandet igen.. känns väldigt jobbigt, för vi har haft två underbara veckor här hemma.
men tiden kommer gå fort, för jag har en hel del i skolan just nu.
Just det, blev bjuden på tapperwere party å taccopaj på praktiken där jag är i skåre, men jag ska nog inte åka dit, för jag kan ändå inte köpa nåt. Känns dumt o bara gå dit o inte handla liksom. Men tanken var ju gullig. kul,kul.
Ne, nu ska jag nog lägga mej. En är ju inte 20 längre.....


3 år, det här är bara början ;)
image12

image13 Jag är så lycklig över att jag har dej gubben ;)

Min födelsedag:

image14
pressar på ballkongen, gött!!

image15
min fastar & min kusin, kikar i vårat fotoalbum.

image18 Man måste ju vara glad på sin 22 års dag :)

Party weekend ;)

Det har varit en fartfull helg den här helgen ;) jobbade en sväng på fredagen, sen var det dags för after work med kim & erik. Det var väldigt lyckad, förutom att hela karlstad hade planer att gå på just BMB kändes det som...
men vi fick "knö". Vi fick oss lite gratis mat tillslut ;P


image11
På väg till blue moon




Igår lördag, var det b' day party för hela slanten hos Jennsann!! Jätte trevligt :) kul att träffa folk, som man inte har träffat på lääänggeee ;) kul hade vi (kimsan och jag vek oss av skratt på toaletten) vet inte vad det var riktigt men det var nåt me att jenssan va farlig på "dansgolvet" :D hahah.
när vi sedan kom ut på nöjes tappa vi bort de flesta. Mer en regel än undantag att det händer. Jag, ballen o kimsan höll ihop... tills jag Malin snart 22 år, fick lämna för att hon inte mådde så bra.... herre gud!! nu går det utföööör ;)
Gammel å grå nu..

Tack för ett trevligt födelsedags party Jennsann!!!

Nu kommer snart Lollo hem till mej :) vi ska sola och grilla på min ballkong, inge tråkigt!!!

Saknar min lilla älskling också väldans... men han kommer ju hem på tisdag som tur är :D

Puss Puss


Några glimtar från festen
image7
Carro & jag

image8
svärd & fredrik


image9
uhh vikket läckert kort altså! ;)

image10
hahah ;) Puss puss!


RSS 2.0