Mitt hjärtas gull




men är hon inte världens sötaste!? ;)


Lowa fick en ballong på skyltsöndagen, mycket underhållande!

Idag har hon suttit och byggt med klossar. Mammas duktiga tjej!!

 









Nu, tillbaks till vfu arbetet.... :=)


1:a Advent

Godmorgon!

Julstämmningen börjar infinna sej nu ;) kaffe och en varsin saffranslängd bit till fika för mej o Macki. Det mesta är pyntat o klart. Ska bara köpa en adventstjärna på fot, så får det vara bra senn ;) å julgran såklart!

Igår när pappa M såg på fotboll i i soffan, passade Lowa & jag på att julpynta i lägenheten. Vi började med hennes rum. Hon fick välja vilka tomtar hon ville ha ;)



Tomtarna får dock inte stå kvar i fönstret, för de ska lekas med hela tiden :)



Den här tjejen kommer förmodligen bli en clementin när hon blir stor. Det är det bästa hon vet :)

Idag är planerna att gå ner på skyltsöndagen & eventuellt ett mysigt besök med adventsfika av Nisse & Lotta.

Puss å hej! trevlig advent!


Fredagsmys



 

 

Godnatt! <3


Min kärlek..



Nu har dockan somnat för en tid sedan, M ser på fotboll och jag har gjort allt utom det jag ska.. skriva arbete. Phu!! egentligen borde jagg bara lägga mej hos sessan o sova jag med.. :) Har skrivit 3 av 5 sidor.. synd bara att de resterande 2 är de som är jobbiga....förstår verkligen inte hur jag ska få ihop det!? men det löser sig förmodligen..

häromdagen var jag på bibblan o lånade lite musikpaket åt Lowa. Kerstin Andeby för hela slanten! SÅ bra, musiklek, klara färdiga gå och musikkul. Så igår & idag har vi dansat och härjat till det :)

Nej, om man skulle ta tag i arbetet nu.... vygotskji & ni andra göbber, nu gör vi.. :)


Härliga söndag

Tjoho!

Helgen som gått har varit lugn och skön. I fredags hade vi Jannike & Andreas här på fredagsmys! :) taccos, såklart ;) senn mys till idol. Lowa vart helt käär i Jannike ( det kan jag förstå ;) å ville hålla henne i handen och visa henne alla leksaker, hihi. När sessan somnade satt vi i soffan o tog några öl och hade det gott.

Igår var jag o Lowis till min farmor o hälsade på lite. Vi fick med oss en hel del därifrån.. en korgstol, lite leksaker efter oss, några fina klänningar som hon hade sytt åt min faster för sisådär 48 år sedan, jätte söta! hon tänkte slänga dem annars. Lowa såg ut som en levande docka i klänningarna. Min favorit var en med jordgubbar på ;

 

 







Imorgon börjar sista veckans praktik & jag ligger hyfsat bra till med vfu-arbetet, gött!

nu ska vi se på parlamentet,tjing!!


Long time no see

Tjoho! dagarna rullar på :) har praktik hela dagarna och så även nästa vecka. Ovant att vara ifrån Lowa 5 dagar i veckan. Är bara van två.. meen desto skönare att komma hem o få världens goaste smile och kram! värmer gott. Idag fick jag ingen kram. Både M och Lowa låg nämligen o sussade i sovrummet. Heelt utslagna. De hade tvättat o pysslat i lägenheten, så det luktade nytvättat när jag kom hem. Städat & fint och två sovande älsklingar! sämre kunde man ju ha det.

imorgon ska vi ha fredagsmys med en klasskompis till mej & hennes sambo (& deras bebis i magen) :) ska bli väldans trevligt!



Bilder från senaste veckan;


Titttut!!


lek med dockor en morgon


Testar min "sånglåda" ;)


pratar i telefonen




leka,leka,leka


puss på dej dockan!


bus!


Going!! <3


kram på favoriten!

Natti!

 

 


Vaccin

Hej!!

dålig uppdatering, jag vet.. Vi har det bra iallafall :) idag har dagen spenderats på vc gripen för vaccinering av Lowa. En halv dos fick hon idag och den andra halvan om 3 veckor. Nu ska vi gå på sång och öppna förskolan igen :) hon blir understimulerad av att inte leka med massa barn, dessutom märker man hur rastlös hon blir.
Vi var där redan vid 10.00 hon fick sprutan strax efter 15.00...puh, lång dag som har spenderats mestadels ute i museeparken ;) nu inväntar vi bara febern... kan bli en härlig natt..hittils har hon fått feber av vaccin, så har svårt att tro att detta skulle vara ett undantag, men man kan ju alltid hoppas att man slipper.

Känns SÅ skönt att ha fått gjort detta nu. Nu är hela familjen vaccinerad & skyddad mot hemska svinis.


Häromdagen när vi var ute på promenad :)




Älskling!!!



Lowa säger ju mamma & pappa och senn är det väldigt mycket "nänä" och andra små egna ljud. Men man märker nu hur hon har melodi på ljuden och man hör att det nog inte dröjer förens det kommer mer ord, himla kul!!

annars så spexar hon tokar sig hela dagarna lång...hon har humor den där tjejen, måste va efter mamma ;) hehe


nej,nu tillbaks till fredagsmyset!

Puss


Stugmys

Hej!

Igår hade jag & Dezi lite qwalitytime (stavning?) i hennes sommarstuga! Super mysig stuga mitt ute i ingenstans. Scary, men mysigt! :) åt god pajj, åt kladdkaka, drack röd vin, spelade spel och tjejsnackade. Hur bra som helst. Gick o la oss runt 1.00 och sov till typ 10.30, LYX!!!! :) hemma hade Lowa krånglat lite på natten, så pappan hade inte fått såå mycket sömn. Hon är ju så van att ha mig hos sig hela tiden, så det kan ju ha varit det.


Viiiiin! :)


vatteeen! :)

Behöver jag säga att vi hade problem med att få upp värmen i stugan!? runt 23.00, kunde vi ta av oss jackorna..haha. vi var där kl. 16 ;)



 
vi köpte lite smågodis & hittade en "godiskanelbulle". Den var äcklig.

Min lilla snutt fick låna min hårsnodd idag & blev uuurtjusig :) imorrn ska jag springa o köpa små hårsnoddar åt henne, hennes första :) hon har såå långa lockar där bak nu!


Min sötis första "hästsvans"


kikar fotboll och bygger med lego


Min o M lördagsmiddag, ceasar sallad! :)

Nu ska vi fortsätta dricka vårt vin, sen blir det sängen!

Imorgon är det fars dag, glöm inte det :)

Kramkram


torsdag

Hej!

dagen började med att jag & Lowa gick upp redan 06.00 (Lowas nya (o)vana) hehe. Gick upp å myste till lite "bolli" efter ca 20 min, får Lowa myror i brallan och det är dags för frukost. Jag tänder ett värmeljus och gör gröt till oss båda. Lowa äter bara gröten om vi inte tar fram så hon ser smörgåsarna. Så det får hon efter gröten. Hon ÄLSKAR smörgås!! senn ville hon komma ner o leka och sprang o hämta sin docka, så mamma kunde göra sig iordning för skolan. Senn gick vi in o väckte pappa! det var vår morgon det. Lugn och skön. Imorgon är det min sovmorgon, längtar!! 


duktig tjej!

 


en tröttis!


hel ny, från topp till tå


vilken ska jag ta?


den! :)


plockat kastanj i en för stor overall :)


Det snöade förut (!) så vi satte på en overall på Lowa och traskade ut en liten stund.


Imorgon ska jag & Dezi sova över i en sommarstuga och bare mysa! mackan har gjort en ost/skink paj som vi ska smaska på tillsammans med ett glas rött! tjejsnack all night long, ska bli najs!!!

 

Nu: Natten.

 

Pusspuss


Julkorts försök

Hej!!

igår hade vi en jätte mysig eftermiddag/kväll hos nisse o lotta. De hade gjort tre rätters middag, det var super gott!
tack så mycket för igår :) Lowisen somnade innan halv åtta på en madrass i gästrummet. Vi blev kvar över natten, det tycker jag är så mys! På förmiddagen idag bytte M till vinterdäck på bilen, för imorrn ska det komma snö minsann.. :(

annars idag, har vi försökt att ta julkort på stumpan. Tror vi har bestämt för ett. Kan bjuda på lite backstage kort :)
fick muta med lite kex, så hon skulle sitta still..

Gjorde lite nytt i Lowas fönster idag. Dekorer som min mamma hade köpt, som jag hade glömt bort :( det fanns inget utrymme för dem på väggen tyckte jag, så det fick bli i fönstret istället. När hon blir äldre, kan hon sitta o leka där med djuren ;)


Vi har fått en till innebandyspelare hos oss ;) Hon är faktiskt jätte duktig! pappa å hon brukar spela lite i hallen. Hon ska få en mini klubba nån dag, hihi






Nu ska gå o se på tv i sovrummet här, såå nattinatti!!

kram

RSS 2.0