~ Mys och Idol :)

Äntligen fredag :) Vi sitter nu och smuttar på en varsin fredagsöl. *Me like* och nu är det idol också.
Idag fick jag min efterlängtade klänning från h&ms postorder :) yeahhh'


image287

Nu ska här bara mysas framför tv:n. Imorgon ska vi ut och hjälpa pappa att dra upp båten, för att sedan åka till ikea och köpa våran sooofffaaaaa! :) ska bli sååå skönt *längtar*. På kvällen ska vi hem till Anna & Stefan och spela spel och ljuga lite :) sen ska ajg hämta mamma o pappi, som ska på 50 års kalas! :) man får allt ta å ge tillbaka lite nu ;P


nej, nu börjar idol igen!! ha en mysig fredag, det tänker jag ha!

Pussss <3

~ Resultatet

Så här blev det :

image280

                   

ett par nya gardiner och lite småplock på hemtex, blev det också ;)

förövrigt har vi haft en mystorsdag, med vin, god middag, idol samt filmen :hans & hennes!

Här kommer lite bild bevis på att jag håller på o lära mej gitarr ;P

image284
övar och övar;)
image285
Här håller vi på o komma på en barnsång, som vi sedan ska rappa :) Vi tog "broder Jacob" men gjorde om den till "broder Daniel" :D

image286
jag dribblar av Sanna i lite "lekfotboll" ;)

Sweet Dreams!!

~ Sommarlagret

Wihooo! jag är på så bra humör idag :) för nu har jag låång helg, tills på måndag :) ska bli skönt. Hoppas nån ringer o vill att jag ska jobba imorgon :)

Idag har jag varit i skolan och vi har haft musik hela dagen. Första halvan av dagen, tränade vi på att spela gitarr. Blandade känslor, men nu börjar det ta sig iallafall. Kan D ackord, A7, A, E7 och E nu iaf. Nu gäller det att kunna byta någorlunda snabbt också. Känner att jag verkligen vill lära mig detta nu, det är så mysigt att kunna spela för barnen. Det blir mer levande :)

Efter skolan åkte vi ut till sommarlagret för att köpa "våra" köksstolar som vi rekade igår :) såå fina och såå fint blev det. Visar senn :) Tänk att vi fick in alla i bilen också.. haha! stöniga som vi är ;)

Imorrn ska vi köpa vår nya soffa på Ikea, om vi hinner. Annars får det bli på lördag. Ska blii så skönt.
Ikväll ska vi dela på en flaska rött vin och avnjuta en god middag i vårt "nya" kök! lovely.

Postar en bild på köket senare ikväll ;)

Kram så länge

image2784 sådana stolar är det

~ Dagen D

Nu kommer Macki hem om exakt... 5,5 timmar! :) känns helt underbart.. känns som en evighet senn, å det är det ju också iofs, tre veckor. *Gaaaaahh* så nu håller jag på o städar lite, bakar bröd (igen!) så han också ska få smaka på mitt goda bröd, haha! senn ska jag ner o handla lite, så det inte behöver eka i klylen längre ;) Om jag hinner innan skolan imorrn, ska jag göra iordning en mysfrukost till han på sängen :)

Idag har jag vart i skolan och vi har haft en föreläsning samt "rörelse" nästan som idrott.. vi hade massa olika stationer, det var jätte roligt och man blir så taggad. Vi avslutade med en övning som var att man ligger på en madrass. Ca 6 personer sitter runt om och håller hårt med händerna på personen (för att få den att känna sej avslappnad) sen lyfter de runt om, upp personen i luften, så deras händer sträcks rakt upp. Sedan lyfter man ner personen igen och avslutar som man började. Shit, vilken härlig känsla !! till det hör också att man lyssnar på en avslappnande musik samtidigt. Trodde aldrig att jag skulle våga först, men när jag väl hade gjort det kände jag mig väldigt stolt och nöjd över mej själv ;) Detta tyckte jag var en bra tillits övning.


Nej, här kan jag inte sitta, brödet jäser, å locket ska läggas på brunnen! hahha

Kyss o klleeem

image277
Blubb blubbbbbbb ;)

~ Hängsel klänning

Sitter här hemma o är lite hängig :( inge roligt det.. tränar lite på gittaren inför uppspelningen i skolan gör jag också.. haha, tror inte den e stämd bara.. Får be brorsan komma hit nån dag och fixa det? :) men jag kan i princip "lille katt" nu.. hahah, bra va?

Nu har jag kärat ner mej i en klänning också.. ;P en ljusblå hängsel klänning :) den är naturligtvis slut på alla h&m i karlstad.. så nu har jag hört med Mackans bror om han kan kika i åmål om den finns ... ;) hehe.. *vill ha*
annars får jag väl beställa den på nätet.. men det tar ju såå lång tid :(. Vi får väl se hur det går detta :=)

image275

annars blir det väl inte så mycket idag, ska ta det lungt o friskna till ordentligt. Imorgon ska jag nog hem till Karin i min förra klass o mysa lite :) ska bli trevligt. Senn på natten kommer antagligen Mackan hem, ska också bli mysigt så klart. Har fortfarande inte köpt nån present.. *gaaah* men jag har lite förslag och lite idee'r ni iaf..

nej, nu måste jag fortsätta min jakt på klänningen :) hahah

Tjing tjing!! <3

~ Söndag

gårdags kvällen spenderades hos min mor och far. Mycket trevligt. Mamma o jag lagade mat, kycklig o potatis o grönsallad :) mmmm. Vi kikade på tv och drack gott rött vin :)

idag har det varit en lugn dag, har haft såå ont i huvet ( då inte pga vinet) och känner mej lite febrig, så idag har jag inte gjort många knop.. vill inte bli sjuk nu, det är ju skola imorrn :D vill inte missa.

Idag fick jag låna gitarren av mamma, så nu ska här tränas :) haha stackars grannarna.. klippt liiite på naglarna har jag ju fått gjort med :/ men vad gör man inte..?

Var på begvik igår förmiddag en sväng också. Köpte en svart kjol, lack leggings, och en svart klänning på gina tricot. Lack leggingsen är ju så eftertraktade och så inne.. har fortfarande lite svårt för dem, men de är snygga! och snart kommer jag nog älska dem, så det var tur jag köpte ett par :)

fick ett sms av sanna igår kväll också, hon o hennes sambo ville bjuda oss hem till dem en helg här framöver på middag :) hon tyckte detr var dags att vi träffade varandras sambos, eftersom det känns som vi kännt varann hela livet :) så sant, så sant. Va lustigt det är med vissa människor? att det klickar så :) det ska bli så mys så mys. Liten sötalva har de också ;)

har hittat en röd väska på hm med, som jag nog ska slå till på. Måste bara hitta ett par röda pumps eller stövletter till också. Ska kika på tradera :)

just det.. bakade (mitt första?) bröd igår med.. å det blev faktsikt jätte gott! :) hade med det till mamms o papps. som vi hade till maten, kanon det juhe :) så nu ska det bakas bullar o lite mer bröd tills mackan fyller..:)

nu ska jag fixa iordning lite mat så jag har mataåda till imorgon och bara ta igen mej, så jag blir frisk.
parlamentet börjar ikväll också! jihhhoooo.

Puss o kram


image272
jag på klassfest

image273
Sanna, Alva och Mattias ;)

image274
skutberget i sommras :D

~ Det finns folk till allt...!

Hur fan kan man överge sin nyfödde son!?! läste presic på aftonblandet, att de hittat en några timmar gammal bebis i en buske i en väska!

alltså.... när människor som inte kan få barn och vill atoptera och som mest av allt vill ha ett barn, får gå igenom test efter test för att se om de är lämpliga. När vikken jävla idiot som helst har rätten att skaffa barn hejvilt! visst är det sjukt!? tydligen borde det införas lämplighetstest för alla..?

jag är så himla upprörd.. sånna människor borde asså...aa !!!

tur att poliserna hittade bebisen iallafall, men vilken framtid? :(

aa, nej nu är det snart sängen! godanatt.

~ Vuxen test

Då har man gjort ett vuxentest da... hahaha, tur man e barnslig i sinnet då, eftersom jag skulle kunna vara 34,9 år enligt det där testet.. hahaha :) testa ni också! ;P skriv gärna vad ni fick.

image267


~ Att vara gravid är så vackert.

jaha, då har det gått en hel vecka då och praktiken har lidit mot sitt slut. Idag har jag haft lite samtal med min handledare. Nästa gång jag kommer ska jag själv ha planeringstid och genomföra något tema med barna, vara med på utvecklings samtal, planera och genomföra samling, gå på apt, samt gå på morgonmöten :) nu tar det sig. Känns som det är detta som jag vet minst om och ska därför försöka få mer kött på benen kring detta. Allt ingår nämligen inte i lärarutbildningen, man måste lära sej en del själv. Föräldramöte, kan jag nu bocka av ;)

ja, en tjej på min praktik ska ha barn om 12 veckor ca, å det ser så fint ut, å ha den där magen, å så vet man att det ligger något på underbart där inne. ååhh...hon är så där fint gravid, med stor mage bara. Så vill jag också ha när jag blir gravid.

Tänkte shoppa idag egentligen, men när jag kom hem vqart jag så trött o hämnade här ;) ska strax åka ner till hagahallen o köpa nåt gott till kvällen, det är ju fredag ;) får åka till bergvik imorrn istället

Kikade lite idag på lägenheter faktiskt. Hittade en 3:a på norrstrand för bara 5000. vi betalar nästan 4500 nu, så det skulle inte göra så stor skillnad. Vore såå skönt att få undan datorn... :) men vi får väl se.. nämnde det till Mackan idag, å han sa väl varken bu eller bä, jag har mailat vårt intresse iaf. Kolla kan man ju alltid, det har ingen dött av har jag hört ;P

image265
åh, herre gud så söt



ser alltid den här  när jag e på lite smådåligt humör. Det hjälper alltid!!

Haven

Hej hallå!! :)

På praktiken rullar det på bra, men shit vad trött jag är.. herre gud alltså. Blir väl så när man inte har jobbat på ett tag? ;) imorrn gör jag sista dagen för det här gången.

Igår var Linnsan här o vi kika på tv o myste lite. Idag har jag haft Sanna & Matti här. Vi gjorde taccos och hyrde en film: Haven (engelskt uttal;P) mycket trevligt.

tränat har jag gjort idag också och det gick bra..

Imorgon ska ja ta med mej Tinna ut till bergvik o shoppa loss lite ( har vart riktigt duktig den här månaden) har nästan 3000 kvar :) å då har jag ändå lagt undan en del till en ny soffa  :D *good girl*

herregud vad trött jag är.. ingen bra ide att blogga när ögonen håller på o falla ihop.. skriver mer imorrn..

På Onsdag förmiddag kommer Macki hem :) inte långt kvar nu. *yeha*

ursäkta för ett inte allt för intressant inlägg ;P

Bra låt, lyssna o njut! Kim, Linn: Jude Law är med i denna videon, filmen ;) closer


~ Föräldramöte

Ska alldeles strax kila iväg på mitt livs första föräldramöte :) på min praktik då såklart.. De frågade om jag ville vara med, o jag tänkte att det kan vara en bra erfarenhet att se hur ett sådant går till, har inte vart på något förut så :) de var såå nervösa, men jag tror det kommer gå koneners!

Just det.. är ju på en ny avdelning nu och har praktik. Väldigt bra faktiskt! ny personal, nya godingar och jag trivs :)
idag har jag gjort lite individuella uppgifter med barna. Kul med lite ansvar och man ser att man kan fixa det :) *yeah*

Var det någon som såg nyberg & törnblom (eller vad det heter) igår? jag tycker hon Mia är så bra, jag vet att det finns blandade åsikter, men jag diggar henne. Har hennes bok. Kom av mej med den, här för ett tag sedan, men nu är jag igång igen. Nu ska självförtroendet och självkänslan komma i balans  :D heheh

Träningen da? körde bröst, latz,ben o axlar igår (värsta träningsvärken i bröstmusklerna idag) yeahaa :P
idag fick det bli biceps, triceps, mage & rygg. Skönt, då var det gjort. Åker inte hem emellan praktiken o träningen, då skulle jag inte komma iväg :( imorrn får jag slänga in lite kondition. Linnsan o jag ska ha girlilicious (eller hur f-n det stavas) imorrn kväll, ska bli myysss

Gött att desperates housewives börjar ikväll!!!!!! *längtar* hoppas inte mötet drar ut då bara ;P
just det.. mackan fyller år här snart 4 okt, närmare bestämt. Vad f***n ska jag köpa!?

nån som har nåt bra förslag? han fyller "halv jämt" med.. :)

Ta hand om er: Här kommer min & mackans favorit svamp: hahahaha


~ Take me awaaay

ingen riktig söndag utan Macki :/ Söndagar är vår oficiella städdag, det kan vara rätt mysigt när man är två som städar ihop. Men idag.. är det bara tråkigt :( vill inte vara själv..

-Koooom heeeem *sjunga*

Hur som helst har jag dragit igång ett litet projekt här hemma. Nämligen - Städning samt ränsning av garderob.
Fattar inte hur det kan bli som det blir? var inte längesenn jag städade den.. :/ men, men. Tänkt lägga ut en del på tradera, så håll utkik ;)

Gårdagens svensson svensson, var fullt godkänt! I love it...

Nu när det är så grått o trist ute, måste jag liva upp och minnas tillbaka på härliga sommarminnen:

image257
alanya 06

båttur, alanya 06

image259
Lefkas, grekland 04

 kreta, 05

image261
sicilien, italien 05

 
Lanzarote, spanien 07

 Rhodos, grekland 07
image264
man blir ju inge sugen på öl heller :/


Är så sugen på o resa iväg nu!!! :) jaja, får njuta av bilderna här..

nu måste jag fortsätta med garderob projektet ;OP bloggar mer senn

Puss o kram

~ Lördag

Happ, då vare lördag igen da. Shit va tiden går fort.. gårdagen var väldigt lugn.. mådde inte så bra..

Fick bli en pizza samt film på kvällen :) mysigt värre. Ikväll blire nog bara o vara hemma o mysa lite. Svensson Svensson börjar ju ikväll!! :) ska bli såå kul. längtar.

har inget o skriva direkt, så här kommer lite gott o blandat istället :)

                   
           

1. påväg till matilla
2. shit, kolla in min kaxiga stil.. herreguud
3. samlad trupp
4. min ehm? rumpa och Sanna
5. Smile
6. Haha
7. Sanna
8. Sanna igen
9. Min bror & hans tjej



nej, nu ska jag grejja lite. Ska nog till Karin i min förra klass ikväll o mysa lite :)

Puss, så länge

Klassfest

Dagen börjades med en morgonpromenad med Tinna. En låååång sådan också. Trodde jag skulle dööö ;)
efter det gick vi hem till tinna, o hon slängde i lite ljusa slingor, samt toppade mitt hår :) Thaanks. Efter det sprang jag hem, för att göra mej iordning för skolan. Tog bilen upp o mötte sanna o co. i hade lite info om vår praktik som är på måndag. Efter det åkte jah o Sanna hem o slängde ihop en stor pasta/kyckling sallad o drack lite mjölkdrinkar på ballkongen i det fina vädret. Nu började uppladdningen :) sedan kom det ytterligare två vänner från klassen. Vi spelade wii, o det var såå roligt. Speciellt raving rabbits alltså :D


Vi åkte upp till campus när klockan var ca 19.30, för att joina klassen. Där lekte vi lite "jag har aldrig" och hade det allmänt mysigt. senn åkte vi in till arena en sväng. (sanna, fixa in oss gratis, thanks)

det var väldigt lyckat, men idag är jag såå bakis. Gick upp 14.00 idag... säger väl allt.. :P men kul var det.

Några pics:

                           

     

1. uppladdning hemma hos mej
2. kul med wii ;)
3. Sanna & jag
4. Matti & Agnes
5. Puss på dej
6. snurra flaskan samt "jag har aldrig"
7. DU ja! ;P

tjing, tjing, ikväll blire mys med Linnsan. Kim, vi saakknar dej!!!!


~ Som en ballong som träffats av en nål

Lite så känner jag mig just nu...mackan blir borta ytterligare två veckor (sammanlagt tre) för det blir det sista uppe i mosjoen. Han missade ju en vecka, när han kom hem tidigare sist, o måste ta igen den. Jag förstår allt det där, men det är ju så jobbigt. Att vara inställd på något, å sen ändras planerna.. det är nog det värsta jag vet...:(
men,men. Han tycker det är lika jobbigt som jag, så vi får helt enkelt försöka stötta varandra, det är inget annat det. Man känner sej som nykär ;)

Dessutom känns det som jag har feber samt har en fruktansvärd huvudvärk. Inte min dag idag alltså.. skulle ha tränat också, men det fick jag skippa idag :/

Har fått nåt jobbigt med min andning också.. har haft det förut, men har blivit bättre. Men nu har det som sagt kommit tillbaka. Vet inte hur jag ska förklara.. tänk er som det känns när ni vill gäspa, men det går liksom inte, man bara drar in luft efter andan, skit jobbigt är det, verkligen.

men annars är det ju bra........... :)

haft en bra dag i skolan iallafall, har haft drama & rörelse. På draman spelade vi upp en saga (skitkul) o på rörelsen spelade vi olika bollsporter som man kan göra med barnen.

Måste verkligen komma ihåg att ringa min vfu samordnare imorgon, har ju praktik nästa vecka.

nej, nu ser soffan väldigt inbjudande ut ;)

tjing, tjing

~ Var kommer all energi ifrån?

Idag har jag suttit inne i stort sett hela dagen, så jag tänkte att en löptur borde sitta på sin plats. Och det gjorde det också, jag (nästan) flöög fram ;) det var härligt, men vart kommer den energin ifrån? jag har inte känt att jag haft någon idag, men är naturligtvis tacksam för att det gick lätt. Ibland kan jag känna att det liksom inte är jag som springer (låter nog lite flummigt) men alltså ni vet, om man springer ett lopp eller nånting, o alla står o hejjar o skriker vid målet. Då springer man ju (iallafall jag) nästan av sej själv den där sista biten, fastän att man inte orkar? vilja? härlig känsla hur som helst. Hade den idag när jag lyssnade på någon låt med cascada. Jag var snor trött, men musiken gav mej kraft att springa fortare.. hur som helst :)

Imorgon är det morgonpromenad med Tinna & Kajsa som gäller, ska bli gött. Senn blir det skolan. Imorgon ska vi kunna en barnsaga utantill, som vi ska berätta för klassen, huuaa. Jag går på ett säkert kort: Bockarna bruse ;) 

berättade den för marcus förut, haha. första gången hade jag nog inte så mycket inlevelse, för han sa: du måste ju prata "så här" å bla,bla,bla. Kändes bara så fjantigt att prata så inför han, men andra gången gjorde jag det :) han kommer nog bli en bra sagoläsare för våra barn ;)

Nu måste jag slänga ihop en matlåda för imorgon, senn blir det sängen, för ska ju upp tidigt imorgon :=)

Puss på er! hoppas ni haft en mysig söndag.




~ Kvarteret skatan?

Jag är så grymt besviken på kvarteret skatan. Gud vilken dåålig föreställning de körde ikväll (svt) var så nära att jag köpte biljetter till den i vintras. TUR jag inte gjorde det. Jag tycker bara det var den sista kvarten som var något att ha..
någon som håller med mej?

jag har alltid älskat kvarteret skatan när det gick som serie, så tyvärr va detta en besvikelse :(

Ikväll var jag bjuden till min Sambos bror och hans flickvän, på middag. Det var jätte mysigt och trevligt ;) Tack för det. kika då som sagt på "skatan" samt fotbollen och åt gott :)

Detta klippet är en av mina favoriter :


kvarteret skatan

Här är jag innan jag skulle iväg till N & L

          
 

~ Mattila

Då har man kommit hem från Mattila då, och jag är positivt överraskad. Jätte mysiga stugar hade vi :)
vi började med att gå en vandring, vi stannade för några roliga övningar för att sedan bege oss mot toppen ;) jag småsprang lite uppför (då fick jag lite rumpa, lår träning) hehe, det var så inbjudande. Väl uppe, åt vi våra matsäckar samt tölade en del ;) Har fått en jätte mysig kompis, Sanna. Gillar henne verkligen. Hon är 24 år o har världens sötaste dotter Alva, på 1,5 år. :) efter att ha sett (vad vi trodde ) björnbajs, var vi livrädda hela turen hem, för att bli uppätna av ett gäng björnar...huuuaa. Sanna fastnade med sin stövel i en räjäl "lerpöl" och fick panik! som tur var kom Carina och räddade henne ;) väl hemma, dracks det lite tee i stugorna. Senn skulle vi till en annan stuga och äta. Men det var inge gott :( så jag åt knäckebröd o vatten...hum? 

Senn var det dags för rökstugan.. ( ni vet en sån där stuga, di använde förr i tiden. Man eldar o röken lägger sej presic under taket) det var mysigt, till en början och jag blev kliad i håret av Emma. Mådde som en gudinna :)
men senn blev det toook varmt och vi höll på o smälla av. Gubben ville aldrig sluta prata heller, så till slut var vi tvugna att gå :( En klasskompis lilla bebis var med, så det var vår underhållning :)

Nästa dag, var vi på en liten tur igen, och vi lagade grönsaks soppa på stormkök :) haha vi har bildbevis på mej o Eve. Vi var aningens skeptiska till en början, men det var kul? o satans gott! om vi inte hade glömt morötterna? ;)
senn var det bussresa hem, såå trött var längesenn jag var alltså.

Snart blir klassfest också. Tur att vi har Emma i våran klass. Hon älskar att fixa med fester osv, så det blir nog bra detta.

Idag har jag inte varit riktigt pigg, kanske diog på mej nån skit ut i skogen? ska ev. ut en sväng till ikea med dezi senn, o kanske äta sushi med Linn o Anders ikväll, får se hur jag mår.

Nu måste jag plocka lite här hemma!

Saknar dej Marcus, väldigt mycket. Pusss pusss.

Hejsväjjs!! här kommer lite bilder från friluftslivet... heheh

image206
ja o evelina innan vandringen.. 


min söt sanna      matti



image211
delar av min klass :=)

image212
Sanna & jag ;)

image213
vår "kvällsunderhållning"

image214
jag som väntar på att vår soppa ska koka! ;P

image215
eve & jag, gör den bästaste soppan :) hahha

image216
ser bra ut det där evelina ;O)

image217
änligen färdig :)


~ Shoppa så fötterna blöder vettja

Idag hade vi bara en lektion. Det var en sydafrikans kvinna, som berättade lite om hur förskolan och skolan ser ut i sydafrika. Intressant.

Efter det kom mamma o hämta mej, vi åkte till bergvik för shopping på ikea samt bergvik.
 
Mamma - Ska du verkligen ha stövletter när vi ska gå på ikea??
Jag- ja, det är väl inga problem!?
Mamma - ne, okej..skyll dej själv. ;P

efter nästan fyra timmars strosande, kändes det som fötterna blödde o jag ville bara skrika! tänkte tt jag inte kan erkänna att jag hade ont, men jag va tvungen o beklaga mej, (fan åxo, då fick hon rätt ;) vi hade väldigt mysigt iaf, strosade på ikea. Jag tror inte mamma missade en enda vrå ;P jag köpte en tavla, lite förvaring till garderoben, en mjölkvisp till Caf'e latte, lite tallrikar, en bok och en matta :)



Sedan fick det bli en liten fika i rondellen (fötterna värkte såå ;) Nu hade vi krafter igen, så då tog vi en runda på bergvik. Jag var på jakt efter ett par mörkröa stövletter samt en matchande mörkröd väska. Hittade väskan, men hittade inte riktigt några stövlar, så jag avvaktar lite :) men är grymt sugen på det iallafall. Kände inte så mycket för att prova stövlar idag da, om man säger så ;P

Väl hemma så har jag packat inför trippen till Matilla imorgon ;) ska  bli kul faktiskt. Ser som vanligt ut som om man tänkt vara borta ett par veckor.. men,men.. tror jag fått med det viktigaste iallafall.

Första natten efter Marcus åkt, är alltid värst.. man är så van att han ligger där o snosar.
Brukar alltid vakna mitt i natten o undra vart han är första natten. Först får jag panik, men nästa sekund så kommer jag på vart han är.. :( idag var jag i skolan när han åkte. Då hade han lagt ut olika lappar till mej med text som "jag älskar dig"  i lägenheten
Me like :D samt att han hade tatt kort till mej med kameran ;) hihi, här är ett ;

image201
I love you

image204


nu blire hopp i säng, ska upp tidigt imorgon ;)
natti natti!

~ Höst mys

nu är det faktiskt mysigt med lite höst tycker jag, måste bara inhandla lite mysiga höstkläder, hihi.
idag var ja,mackan o putte ute till IKEA o kika lite, kul. hitta massa jag vill köpa + en soffa som vi ska köpa nästa månad.

Nu är det inte säkert att det blir Thailand i juni 08 heller, men något varmt land blir det iallafall med Silvy o Putte. Skönt att ha något att se fram emot om vintern blir hård :)

Tack för alla gratulationer till förlovningen också, känns så bra :) å vi trivs bra med ringarna. Min kanske jag ska förstora liite, känns som att det sväller en del när man tränar, men det kanske är en vanesak?

På onsdag bär det av till matilla med klassen, blandade känslor angående det, men jag tror att det kommer bli superkul. verkar ha en rätt skön klass faktikst :)

shit, måste lära mej spela gitarr med..haha vilket innebär att jag måste? klippa mina långa naglar!? uha, hemska tanke.. va skit svårt juh, sist vi spela.. tryckte på alla ja, så det lät förfärligt sa Matti..;P
har ni föresten försökt o sjungit "broder jacob" i sex olika stämmor? det gick ju bra när man satt bredvid de man sjöng med, men när vi sedan fick ett nummer 1-6 o alla satt huller om buller...aaa hej å hå säger ja bara!

Satt barnvakt igår, så mysigt så :) höll på o somna i en överslaf när jag skulle läsa godnatt sagan;)

Nej, nu ska jag krama på min älskling för imorrn bär det av till norge igen. Mackan måste dra in lite pengar till oss..
shit jag lever värsta lyx studentlivet ja.. har tänkt på det.. den här sommaren har jag haft "sommar lov" för första gången på många år..jobbade två veckor.. senn har ja vart på semester en vecka på rhodos, samt sem i sverige. Har inte haft mycket pengar, men det har löst sejj endå, tack vare min älskling! Tack :) han är bara för snäll han. Han ser det som en investering att jag pluggar o att han betalar lite mer nu, för senn får jag ju förhoppningsvis ett jobb när ja e klar, o då blir vi två som kan betala :)  + Att jag har en mysig tvåa som ja trivs i o slipper trängas i en studentkorridor med tusen andra ;) nej, jag har det allt väldigt bra och det är jag såå glad för.


*Kramkalas*

image200

~ Förlovning ;)

japp :) och en hel dag full av surprises :) Vi hade bestämt oss för att ta in på hotell Ibis (för det gjorde vi när vi blev tillsammans) men Mackan hade bokat hotell drott ( liiite fiinare) jätte fint rum. Senn kom den andra överaskningen, de har en relax där med bubbel pool, så mackan sa att vi kunde förlova oss där i! ;) han hade tatt med mina badkläder ;) yeaaahh, myyssssigt.

Men när vi hade bestämt oss för att gå upp, var den naturligtvis upptagen ;( så vi vänta... träna lite på gymet, bada bastu.. tänkte att snart går di väl upp?? eller? lite respekt kan man väl ha? man kan väl inte sitta där i 40 minuter, när det finns flera hundra gäster på hotellet.. well, well, efter ett tag gick de i allafall upp :) då dök vi ner och rigga kameran och beställde upp champange. Huuur mysigt som helst, å såå gött att bubbla i bubbelpoolen. *me like*

efter detta, nyförlovade och allt :) gjorde vi oss iordning. Mackan gick ner o tog bord o då när jag kom ner, åt vi kvälls buff'en där och beställde in rödvin, mmm ett jätte gott rioja vin! :) mycket lyckat. Senn kom det tredje överaskningen.
Macki hade ringt in några av våra vänner, så Putte,silvi, anna & stefan o Nisse o lotta kom o gratta oss å tog ett par öl med oss. :D sedan väntade champange o jordbubbar på hotellrummet. Kunde inte blivit bättre detta. Tack för att ni kom o tack älskling för en underbar dag/kväll.

1/9- 07 ;)

image181
haha ;) på hotellrummet.



image182
förbredelser ;)



image180
naaa :)


image183
puussss



image185
mår som en prinsessa

image186
det var varmt, men skönt ;)

image187
posar lite då ;) ett typiskt "malla kort" enligt Macki.


image188
macki, rekar vinlistan


image189
you look great honey! :)


image190

image191
har ätit ost o kex

image192

image193

image194
thanks mates ;)

image195 

RSS 2.0