Update

Ja nu var det riktigt dålig update..kan det bero på det fina vädret? :)

vad har vi gjort senn sist tro? förmodligen en hel massa som jag inte minns nu ;P

Igår var vi i p,s o js stuga o sola,grilla o myste/busa med barna! senn åkte vi hem o kikade på "paktinsson" ruskigt dålig final, men så är det.. inget att göra åt. Jarmo var iallafall bäst.

Idag åkte vi till stranden vid p & s stuga. En liten sandstrand/klippstrand med Nisse & Lotta. Riktigt gött! Lowa gav mej både sovmorgon OCH nästan 2 timmar i solen på morsdag, TACK hjärtat! dessutom sover hon nu senn en kvart tillbaka (kors i taket) vi brukar ha Lowa vaken till närmare tolv här på kvällarna förstår ni, så halv elva känns ju riktigt bra... hoppas få en bra natt också, då är jag riktigt nöjd! dessutom ska jag få gå o köpa mej ett valfritt klädesplagg imorrn :) men det ska bli fint imorrn igen, så jag tror jag väntar tills det blir sämre ;)

Världens bästa gudföräldrar hade tillomed köpt med sig semester present till lill"grynet" :D en jättesöt uppblåsbar "babybadmadrass" med hål för benen, den ska invigas i Lowas alldeles egna pool hemma hos mommo o moffa, eller kanske vi smyg testar den i badkaret först ;) vi fick goa kryddor också, tack så hemskt mycket!

I fredags spenderade vi dagen ute hos N & L, som var påväg hem från Korfu, solade och M passade på att tvätta bilen vår;



Efter Lowas strand premiär idag, åkte hon & jag ut till mommo o moffa och grattade min mor! :) en tidning och ett morsdags kort, det börjar bli tradition nu ;)

På Lowa fronten, så har hon ju hunnit bli 8 månader (herregud) står upp mot ALLT heela tiden. Står även heelt själv (8 sek igår) tror hon var lika chockad själv. :) m.m


rolig sköldpadda

Lowa hon får då presenter hela tiden hon :) mormor hennes gav henne nämligen en uppblåsbar sköldpadda o en fisk att ha i poolen. Sköldis fick  följa med hem o bo hoss oss o fisken fick stanna kvar :)







                                                 Mor & dotter <3

Natti natti!! :)

Ännu en dag i mariebergs skogen

Vi tog en liten utflykt till m-skogen igår igen. Med p,s och lille J den här gången. Myys. Djur fick Lowis se också, måttligt intresserad såg det ut som.. hon var trött :/




Lowa och Julia


mys med pappa


på pappas axlar :)


Lilla julia & Sylvi

************************************************************************************

Idag har vi vart på bvc. 9200 stannade vågen på och hon mätte idag 69,5 cm. Följer sin kurva fint..

Hon ställer sig upp heela tiden nu, mot allting! det roligaste som finns är att stå. För några dagar sedan upptäckte hon det :)

Nu ska vi snart ut på en promenad.

Hade så bra alles!

Mamma hjärta dej





Hjärtat fyllt av Lowa <3 pappa m har en alldeles särskild plats också, såklart.



En av tokminerna! <3 Guuull

"Bärribärs skogen"

.. som jag sa när jag var liten. Vi har varit i mariebergs skogen idag med Anna,stefan & Hugo :) det är en park med diverse gröna ytor att röra sig på, lekparker, djur, ja lite av varje. Vi hade kanske tänkt visa Lowa lite djur, men hon var inte på sitt bästa humör idag, hon var suuper trött, så hon somnade gott i bilen på väg hem sen :)

Tog med oss lite kaffe & en chokladkaka, mys.




Super laddad :)









Mys!

Trevlig lördaag på er! :)

Flyttning

Många som tror att vi ska gifta oss till hösten. Det ska vi inte, inte än på några år iallafall :)

Nej.. vi ska flytta till hösten :) ska bli SÅ gött. Krånglig flytt blir det inte heller, då vi ska byta med grannen som har en större lägenhet! tror ni det ska bli kul o inreda Lowas rum!? typ... gaaahh, vad jag längtar!! :) hihi

När jag är färdig i skolan, ska vi börja kolla på hus. :)

Nu ska jag ta hand om en busig liten dam här nedanför mej!

Ta vara på dagen, det ska vi göra!

Trevlig kväll

Hej på er!

jag har haft en kanon kväll :) Har varit nere på stan och träffat Kimsan och Linn. Vi tog ett par kalla och skvallra lite ;P
Imorgon åker N & L till Korfu, så vi ska passa huset lite grann. Vi åker nog ut dit imorrn och håller katterna lite sällis :)

Får bli lite bilder idag, för jag är såå trött..


Jag försöker göra mej iordning lite;








Älskade barn!



Färdig  stylad Mama


Redo för att möta brudarna på stan ;)


Brudarna!

Kvällen avslutades med en liten kvälls promenad med familjen. Vi gick till lekparken, så Lowa fick gunga lite innan hon somnade :)




Mina goooos


NAtti natti!

Lycklig

Hellu!!

Nu är jag SÅ lycklig! bara lääängtar tills det ska bli höst.

ÅÅåhh, det ska bli så kul :) hihihi

Vad berättar jag snart.. mohahahahahaha!! :)

å,nej det är inte en resa :)


Lilla hjärtat

Phu!

Nu sover princess i vagnen. Ska strax bära över henne till våran. Blir nog en blöjfri natt för henne.. får tvätta imorrn istället.. hon är så röd och nu har det blivit sår :( rädd att det kan vara svamp, men det trodde de inte på upplysning (men då har de heller inte sett henne) tror man ska ta med en nypa salt vad de säger, känns inte alltid som de har koll på allt man undrar över. Dessvärre är bvc stängt imorrn.. så det blir till att avvakta till fredag. då SKA de titta på henne, så är det bara. Svårt o veta också om hon gråter för att det svider (hemska tanke) eller om hon har ont av tänderna. Vi får se hur natten blir.. inatt fick vi sova iallafall :) Som tur är, är hon oftast vanliga,glada Lowa ändå. Bara liite mer ledsen :(

Ananrs har jag vart o tränat idag & även igår, så imorrn blir det vila. Imorgon ska jag, Linn & Kim gå på nån after work och ta nåt glas vin.  Det ska bli jätte trevligt :)

Nu blir det sängen, bäst att passa på. :)

Natti natti!!


 Älskar dig så gumman

                                        bäst o kolla så de inte fuskstädar :) Gull!!

Tand sprickning


Hej på er!

med oss vuxna är det bra, men lilla Lowisen har ont av tänderna :( stackars liten. Hon äter dåligt (bajjar heela tiden) har svårt att somna och då är hon otröstlig :( så igår gick vi på en kvällspromenad runt tio för att få henne o somna. Det gjorde verkligen susen, hon sov bra hela natten, med endast en (eller var det två) matningar :)

dessutom har hon fått (vad vi tror) blöjutslag. Tokröd och nu har det börjat vätska sej också.. grejjt! trots att vi smörjer med silon, och varvar med puder och försöker lufta lilla rumpisen. Ger det nån dag till, sen får vi nog ringa bvc o  be om hjälp. Det verkar inte som hon har ont iallafall :)

Dumma tänder kan ni inte bara komma upp NU!! :)

Annars mår hon finfint :)

Igår var vi nere på stan hela familjen och JAG fick köpa mej en ny topp, wiiihhooooo! tog en kaffe och promenerade hem.

Nu ska jag iväg o träna och sen ska vi ner på stan o träffa Hanna & Robin och magen :)

Ha en trevlig dag



Gull

Sunday

Hejsan!!

Söndag igen ;) Vi hade väldans mys hos Nisse o Lotta igår kväll. Så trevligt att vi sov kvar :) Lowa somnade inte förän 23, så då sov hon så gott,så gott. Sov rätt bra hela natten också, skönt. Vi grillade och satt ute å åt :) Gick till en lekpark, så Lowa fick gunga lite, lycka! N & L gungade gungbräda, haha

Gillade verkligen Norges låt, den är så speciell. Däremot gillar jag inte alls Sveriges värst mycket.. men så gick det som det gick med.. :( kul för norge iallafall.

Idag har vi bara grejjat lite här hemma och njutit lite av solen på ballkongen. Tog en liten promenix till konsum också.
Nu har vi grillat (igen) och ska försöka få lill tjejen att sova lite middag, för hon är sååå över trött. Tror faktiskt att det är tänder på G, för hon är allt lite kinkig.







Gulle


idag på ballkongen




Älsklingarna mina!

Idag fick vi sänka hennes säng, då det tenderas att resa sig upp mot diverse saker :)




gick ju bra det med :)



Ha det gott

Lördag

Igår dracks det alltså lite vin på ballkongen här hemma, det var så gott :) o mysigt. Fick prata av oss lite. Sol hade vi nästan hela tiden också :) Vi började med att sola lite i en varsin solstol tills Marcus kom ut med tilltuggen.




Överasknings tallriken som Marcus kom ut till oss med, tack hjärtat!! :)




det är kul o hälla upp vin.. haha


Skål!



Senn busade Lowa & dezi.. haha!


senn lite vällingsmys!

Tack för igår gumman! <3

Idag ska vi ut o grilla hos Lowas gudföräldrar, Nisse & Lotta :) Ska bli såå mys!!

Ha en trevlig dag allihoppa!

Kram

Tjejkväll

..ja, iallafall några timmar. Jag & Dezi ska sitta o njuta av kvälls solen och ett,eller två ;P glas viin på min ballkong ikväll :)
ska bli riktigt najs & gott! :) Lowa & Marcus kasnke tar sej en promenad eller så busar de järnet här inne, tror det blir det sistnämda ;P

på tal om bus.. igår när jag försökte lägga henne, efter massa kli i ögonen.. bare härjar hon, snurrar,kryper, allt e roligare än att sova. Vi bytts av och tänker att kaanske går det lättare med pappa. Det blir tyst ett längre tag. Jag börjar misstänka att de somnat bägge två, så jag smyger o kikar in i sovrummet.. där sitter Lowa upp och ger mej världens största leende. SÅ istället hade vi bus i sängen hela familjen. Lowa var riktigt uppspelt och hade hur kul som helst verkade det som :)
senn drog hon ut i princip alla sina leksaker på filten också :) senn somnade hon gott vid tio iallafall.. bättre sent än aldrig har jag fått lärt mej ;)


"pedanten" i mej får acceptera att det ser ut så här ibland nuföritden.. :)

Annars har jag tränat 3 träningspass den här veckan på gymet. Ett till ska jag få in. 4:a pass, då är jag riktigt nöjd!
Igår tog vi en liten kvällspromenad jag och Dezimalen (Ms nya smeknamn på dezi) :) Lowa var med också, så det fick bli ett stopp på vägen för lite mellis.. o lite våårskrik... hehe.

idag när Lowa:



passade mamman på att :


nya vi föräldrar damp ner i brevinkastet med, gött!!

när hon vaknade blev det mellis ute ;)


Dyrbaraste skatten




Ha en trevlig fredags kväll!!!

Kramkram

Tisdag

Hej på er!

Trist att det ska blåsa så ute :( annars kunde man ju försöka få lite färg på kroppen!

Lowi har mer eller mindre blivit som en liten klängapa här hemma... gullit ibland och lite jobbigt ibland :)

Igår morgonpromenerade jag o Lowa en timme, senn gick vi hem och jag o m åt frukost. Lowa åt mellis. Senn gick vi å tränade ett varsitt träningspass på gymet. Idag blir det ett till :)

Det är fortfarande ålstilen som gäller och hon låter väldigt ofta Iiiiiiiiiiiii, vad det betyder, det vet bara Lowa :)

Om en liten stund ska vi ner o ta en liten fika med herr skallström och Hugo, ska bli mys.

nej, nu jäklar tog hon 2 krypsteg, fast hon drar det ena benen lite under magen..haha ho är roli hon :)

hade bra så länge!!

          Hade inga bilder att bju på idag, så det får bli en gammel.. :)

Nyinköpte klänningen.. eftersom min magkänsla trodde det var en tjej i magen, vilket det ju oxå var!! :)
klänningen ska invigas i sommar :)

Kalas & rolig katt :)

Tjo!!


Lowa känner igen några ord nu. Klappa i händerna och dansa. Om  man säger det, gör hon (oftast) det. O nästan varje gång hon sätter sig upp, så applåderar (stavning?) hon åt sej själv ;) hihi.

igår kväll var vi hemma hos min mamma o pappa å såg på hockeyn o åt god mat o myste. Lowa var tok facinerad av deras katt Tindra! pratade med henne och försökte krypa efter henne, men då blev tindra rädd.. när mamma hämtade henne o lowa skulle få klappa henne, då skratta lowa rätt ut! det var så härligt. såsom - äntligen får jag ta i henne!! :) hihi.
tur di har en, farmor o farfar 3 och gudmor o gudfar 2 katter! perf!

dessutom blijerade hon med att ta ett "äkta" krypsteg ett igår och ett idag! inte ålen alltså, utan ett riktigt haha :)

Lite bilder från igår;

Klapp i händerna när du är riktigt glad...klapp klapp!





(bortse gärna från fläcken på byxorna.. tvätten nästa! ;P)

                                                   hum, vem ska jag ta? :)


äh, jag tar alla :)

                               påväg till mormor å morfar. puh är åxo me! :)


pose


ute o går med pappa



Idag fyller världens bästa Dezi 24 år, så hela familjen ska på kalas snart :) ska bli kul, stooort grattis min älskade vän!!

                                                 Grattis!!!!

Hur mycket kan man älska sitt barn?

Hej på er!

jag har haft en mycket bra start på dagen. Fick sovmorgon av älskling som gick upp o lekte med Lowis, väcktes av att frukosten var klar och hela familjen satt till bords :) Myys. Nu har hon somnat i sin vagn och lugnet råder. Tror dock att jag ska vila lite till, är så satans trött.

Igår när hon hade somnat i våran säng och hon vaknade till för nappen hade åkt ut, gick jag in o la mej hos henne.
Jag låg där o höll om henne och försökte förstå att detta inte var en dröm. MIN lilla dotter! gosh vart alldeles tårögd. Dessutom borrade hon in sej så tätt,så tätt emot mej och somnade om.. man kan inte vara mer lycklig än så.
Jag bestämde då att hon skulle få sova kvar i våran säng hela natten, så jag kunde fortsätta snosa på henne ;)
den här pluttetiden kommer aldrig tillbaka och jag vill ta vara på varje sekund. Hon KAN sova i sin säng också, så jag ser inte det som ett problem sen. Dessutom hörde vi på nnå barnexpert som hävdade att trygga barn har lättare att bryta vanor eftersom de blir trygga i sig själva. Det tror jag på!  men man gör presis som man vill, det som passar bäst för en själv och sitt barn :) däremot ska vi försöka vänja oss av med nattamningen.. men det är lättare sagt än gjort.. tänker varje kväll att ikväll ska ja verkligen försöka.. men man är ju så trött och hon somnar ju så fort vid amning..men snart så!



ÅÅååååh, jag älskar dej så det är alldeles galet min lilla  skatt!

                                                               Hjärtat!!

Nu ska jag läsa lite bloggar och dricka mitt kaffe, sen vare vila :) om inte L får för sej att vakna förstås... :)

Tjing!

Bebisfika & Nalle puh

Hejhopp!

Har just nattat Lowi, jag somnade visst också till, ops :) Idag har vi haft 5 mammar med bebisar här på förmiddagen på fika, så mysigt så. Jag slog på stort och bakade bröd & kladdkaka igår när Lowa somnat och M var på fotboll nere på stan. perf.


delar av min föräldragrupp. Lowa försöker styla

                                                  Wilmer, Ebba, Matilda & Lowa


En hel höög med bebbar :) Lowa håller koll i rosa..haha!

                                                          Matilda & Stina :) (bebisarna alltså ;P)

När de hade åkt hem å M kom hem igen (han fick fly fältet) stack jag o tränade ett skönt tränings pass på gymet. Känns som kroppen svarar bättre o bättre på träningen nu o ja hoppas jag snart ska va uppe i samma vikter som innan grav.

Igår såg Lowa liiite på nalle puh. Vi tycker inte hon ska se på tv egentligen, men liite nalle puh måste man ju få se ibland. Speciellt om man skriker till av lycka när hon fick syn på Puh! :) gillar ju björnar da! :)






thihihi

                     oj,oj,oj va spännande det blev nu!! :)

Nu ikväll har Lowis fått sitt livs första "babymacka" vittbröd + lite osaltat smör i en liten tärning. Jag höll verkligen hårt i "tärningen",så den inte skulle slinka ner på en gång, men det gick hur bra som helst :) gott verkade det vara också.

Nej, nu ska jag ner o visa golfen för nån kille. Hoppas han köper den!!!

Hade'!

Love product

Hello!

Idag har jag & lilla Lowis vart på stan o träffat hennes mormor :) fikade lite och kikade lite i affärer. Lowa fick en söt "keepa" av mommo


Min tuffing!


Skön stil!

´Fick äntligen hem spotify idag, så idag har det lyssnats på MASSA musik :) hihihi

blev tråk inlägg idag, hade inte så mycket att förtälja.. imorgon ska vi på babysången & på torsdag kommer mammor & bebisar hem till oss.. :)


Puss så länge!

Söndag

Hello.

Igår tog vi en promenad och jag hoppade in o tränade en sväng, tänkte vi skulle sola lite på ballkongen också, men när Lowa somnat, så blev det mulet ;/ I fredags kom Maria och gjorde slingisar på mej!!! Tack,tack,tack ska du ha!! hejdå utväxt!! :)) På kvällen åkte vi ut en sväng till nisse & lotta :)

Idag har jag o dezi vart på ikea. Inhandlade lite säkerhetsgrejjer till hemmet, "lillålen" är snabb som attan nu när hon sätter fart.

annars rullar det på som vanligt skulle jag tro.. igår lärde sig Lowa att sätta sig upp alldeles själv. Hon låg o kröp och när jag kolla henne nästa gång satt hon och klappade händerna! gulle!

så idag är det nästan det enda hon har gjort :) bra stolt är hon o vi med :)

Ja, det var lite om helgen det...

nu har mac vart o handlat och ska nu göra iordning nåt söndagsgott. Skruttan sover sedan en kvart, så nu ska vi myyysa :) lääängesenn hon somna vid den här tiden, så mys i soffan framför tv:en blir :)







Trevlig söndags kväll på er! <3



En ålande älskling

Hej hopp!

fullt upp idag, men ett kort inlägg hinner jag med ;P

Ville bara berätta att Lowisen nu mera tar sej fram som självaste spindelmannen, fast på golvet då! :) ålar sej fram o det går riktigt, riktigt fort å hon är SÅ lycklig!. Så nu är det att säkra hemmet som gäller.


Nu: njuta lite av vårvärmen!!!

Puss & kram

RSS 2.0