Road trip

tanken var att vi denna vecka skulle tatt en dyngbillig rest resa. Och då mena vi inte dyngbillig som i 4500 tusen, så det blidde ingen :( istället begav vi oss för en trip till Göteborg. Där vi bodde på Gothia Hotell, gick på lisseberg (jag lurades upp i lisebergsbanan och trodde jag skulle dö) Tack Marcus, tycker om dej med ;P
sen satt vi uppe i skybaren o blickade ut över Göteborg. Vacker stad by the way.

Träffade ju Marcoolio också, han bodde på samma hotell som oss. Det var nog helgens bästa :) Mackan fråga om han fick ta ett kort på oss ihop, å det fick han :) Efteråt tog marcoolio Marcus i handen o sa Grattis! Hihi, trevlig var han .
image85
:)

Väl hemkommna, började det klia i restarmarna på oss igen. Nu bar det iväg till di värmländska skogarna med bettan. Vi skulle va borta en natt, men skräll att det såg ut som vi skulle va borta två veckor...:)
Vi besökte tre olika badplatser, sen bar det iväg mot arvika för.......CAMPING. jepp, ni hörde rätt. Vi sov i tält. Dä du kimsan!! vi hade utan tvekan det minsta tältet på campingen, men naturligtvis det mysigaste :) detta blir igen.
Grilla o myste o spela minigolf.

Nu är vi hemma igen, men imorrn ska vi åka till marcus föräldrars sommarstuga och sova över hos dem. Senn får vi ses va det blir :)

Här följer lite bilder ,kramkram

image86


image91








image90
Sunes sommar, or what?!

Kommentarer
Postat av: kim

det var som tusan malla! tältat o grejer! nu blir jag impad:) Puss

2007-08-08 @ 14:12:26
Postat av: Neta

Va du är busy då!!! Du får allt ta och tona ner värmländskan när du bloggar;fattar inge!!!

2007-08-08 @ 20:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0