Julafton

Det blidde en lyckad julafton :) dock blidde det ändrade planer för Lowas farmor blidde sjuk, så vi kunde tyvärr inte vara hemme hos dem på förmiddagen :( vi får åka dit i fira när hon blivit frisk igen. Vi åkte förbi med en liten tavla på Lowa iallafall och Lowa fick en nallebjörn från Harrods i London :) Efter det åkte vi till min farmor och hämtade henne, för att sedan bege oss ut till mamma o pappa.

Lowa fick full uppmärksamhet hela tiden, vilket hon såklart älskade! hon var vaken i princip hela julafton. Hon sov ca en timme under utdelningen o lite av öppnandet, men sen satt hon med, nöjd & glad. Masssa klappar fick hon :)
Hon verkade väldans nöjd med dagen, för senare på kvällen bjöd hon på sitt allra första riktiga skratt. Hon satt o busade med mormor, o det var såå härligt att höra! Idag ska det lekas lite med julklapparna hon fick ;) skriver vad hon fick senn.

Vi är kanon nöjda med dagen o alla fina presenter! tack!


på julmorgonen hemma. I morgon present fick hon en mjukisgiraff av oss ;)




Mammas älskling


Mor & dotter hade nästan lika kläder på sig ;)


M klurar på ett julrim, som pappa knåpat ihop.. han kom inte på det, ska även sägas :)


Far & dotter


Lowa & mommo myser


mommo, moffa o Lowis


en av favorit leksakerna ,en kombinderad skallra/bitring! :)

Det är lite kul, för vi har 3 julaftonar kvar att fira ;) en med Nisse & Lotta, en med L's farmor & farfar och en med min mormor. idag har vi varit ute o gått i det härliga vädret och L ligger i vagnen på ballkongen. Jag o M ska passa på å äta lite, köttfärslimpa o potatis med brunsås ;) ska även se "vi hade iallafall tur med vädret" på film, myys!!

ha det gott, så skriver jag mer senare idag ;)

Kram o puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0