Baby update

God kväll :)

Nu har jag gått 20 fulla veckor och jag går in i V 21 (20+0) idag. Det går såå fort. Hoppas bara det fotrsätter gå fort också :)

Vecka 21 (http://www.minbebis.com/)


Bebisen
- Din lilla bebis är nu ungefär 18 cm och väger 300 g. Bebisen tränar sina matsmältningsfunktioner, nu kan man se via ultraljud hur bebisen sväljer fostervatten.

Du - Livmoderns mått kan vara mellan 19 till 22 cm. Normalkurvan för viktökning är 4,5 och 6,5 kg. Det syns nu att du är gravid. Du kan känna att du har ont i bäckenet, det kallas för bäckenuppluckring även kallat foglossning, det är normalt att man får det i femte eller sjätte månaden. När du är gravid samlar du även på dig vatten, så du kan känna dig svullen fram mot eftermiddagen och kvällen.

Du har gått 140 fulla dagar av 280 (50%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 0 fulla dagar(v20+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 30 sep 2008
Du har 140 dagar kvar till förlossning.


Maggen i V 21

image836      

Lillen sparkar och gör akrobater oftare och oftare nu. Mer eller mindre. Igår kväll när vi skulle lägga oss och sova, ville inte vår älskling det. Hon/han ville hellre sparka och leka ;) så Mamma fick inte sova än inte :) men det gick så bra så! härligt o "veta" att det förmodligen står rätt till. <3

Igår kväll, bjöd min Darling ut mig på middag till vårat favoritställe, Mongolien. Kanon god mat och jätte mysigt var det. Tack för det honey! :) När vi kom hem, satte vi oss o såg ett program på "Animal planet" en gorillaunges uppväxt hette det. Guud så sööta små apungar! de är ju verkligen som små bebisar. De sprang runt där i blöja och allt. Apor fashinerar mej, de är så mänskliga.

Snart är det helg å då blir det spa för mig o L! *Jiiihoooo* va gött!! ;P

nu ska det stekas lite hamburgare här, magen skriker & bebis är hungrig.

Puss på er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0