Förlovningsdag 070901

Hej och god förmiddag allihoppa! :) hoppas allt är väl med er. Här är det bara bra. Mackan är på jobbet och jag & magen sitter här o bara myser ;) väntar på att han ska komma hem från jobbet, då vi firar 1 årig förlovnings dag idag :)

     
 
<3 070901 <3 Jag älskar dig. Nu & för alltid.
                                                                                                

               
Vi har fått låna en sommarstuga, som vi tänkt åka ut till för att spendera kvällen/natten där. Alldeles vid vattnet. :)
Måste planera lite för vad vi ska äta åså bara.. kan det bli årets sista grill kanske?

Innan vi åker ut, ska vi försöka gå på en förlossningsinfo på sjukhuset klockan fem. Hoppas M hinner hem bara, annars får vi gå nästa gång..

Helgen har bestått av en blandning mellan mys & pysslande här hemma. I lördags kväll var vi bjudna till N & L på kräftskiva :) Kul o äta kräftor juh! lääängesenn jag gjorde det och jag isste inte hur amn skulle äta dem ;P men jag fick hjälp som tur var :) kanon mys iaf! Vi fick presenter åxo, från skottland :) ett par små "tossor" rödrutiga, skit söta och en "nattlampa" jätte gullig. Tack :) Imorgon kommer de förmodligen hem till oss på fika.

Igår gick vi igenom lite skivor som vi tänkt ta med till förlossningen ( i avslappnings syfte) vi låg i soffan o lyssnade på
"indian summer" en buddha bar skiva. Kände mej avslappnad med en gång! dessa för det bli. Har två stycken. Det är skivor som vi lyssnade mycket på när vi träffades också. Det blir perfekt. Fick ett ryck och började städa nere i förrådet, gick upp, fick lite mat och fortsatte sedan igen.. M fick säga till mej att lägga mej på soffan o vila ett slag.. men jag hade så mycket energi o ville bara bli färdig. Vilade dock en stund :) Nu är det uppstrukturerat där nere iaf. Vet vart allting finns plus att det finns plats för vagnen att stå utan att den behövs fällas ihop. Grejjt! senare på kvällen tränade mackan innebandy och jag fixade iordning lite söndagsmys. Varma mackor till kvällsmat o sen Salta kex, mosarella (till M då.. ) o vindruvor och en dokumentär om tigrar på tv ;)


Nu är det bara du som fattas älskling. Vi längtar efter dig så.

Tusen tack till farmor som hjälpt mej med pysslandet av påslakan o örngott, blidde jätte bra tycker jag.
Är medveten om att det inte är meningen att mobilen ska hänga sådär.. men hittade ingenstans att fästa den i.. man måste köpa till nåt va?


Detta blev långt hörrni.. nu måste jag förbereda dagen lite här.

Sköt om er! kramar Malin.

Kommentarer
Postat av: zanna

Grattis på förlovningsdagen! :) Vi får se om vi ses senare, annars en annan dag.. ;) ta hand om varann o magen! kram

2008-09-01 @ 14:21:00
URL: http://klemsi.blogg.se/
Postat av: Anna

Vi hade precis den där mobilen till z's vagn! :) Och om det inte finns några öglor till den på vagnen, så går det alldeles prima att ha den sådär, så hade vi den! :) [kram] Anna

2008-09-01 @ 19:45:11
Postat av: Malla

Zanna: Tack :)

Anna: okej, va bra :) då kör jag på det.

2008-09-01 @ 19:46:54
URL: http://malllaballla.blogg.se/
Postat av: Neta

Haha,vi förberedde åxå vilken musik vi skulle ha på förlossningen när vi väntade Rebecka, bara det att förlossningen gick så snabbt så vi hann ABSOLUT ingenting, inte ens fika som Johan tänkt göra medans timmarna skulle gå!!!

2008-09-01 @ 22:33:23
URL: http://www.designatenga.com
Postat av: Janni

Va mysigt!

Vi firade vår 3 års förlovning 7:e september :)

Tänk vad åren går fort..

Måste bara fråga.. var lille bebben planerad?

2008-09-11 @ 18:36:16
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0