Sjuk liten älskling

Ja, den lilla då.  Hon har blivit sjuk för första gången i sitt liv :( Det började i går kväll vid 23 att hon kändes varm o hade då 38,8. La henne hos oss o hörde att hon andades snabbt när hon sov. Upp o kikade på nätet om snabb andning.. läste att det kunde var rs osv, blev väl lite orolig och ringde sjukvårdsrådgivningen. Låååång kö och efter att ha sprungit fram o tillbaka o lyssnat (hon rosslade  lite också) så slutade hon låta så när hon andades, så jag orkade inte stå i kö längre o kröp ner brevid henne, men då andades hon sådär snabbt igen och jag insåg att jag inte skulle fått en blund om jag inte fick veta att det var normalt..

Satt i ännu en lång kö, men kom till sist fram. Andningen blev tydligen så när de får hög feber, så jag kunde lungt sova lite :) skönt. Åt jätte bra på natten och drack sitt vatten :) när hon vakna nästa gång visa tempen 39.5. Så nu fick hon  flytande alvedon gick ner till ca 38,8 igen. Men i morse hade hon 39,5 igen :/ så idag har vi inte gjort mycket. Bäddat o myst till oss i soffan, baddat pannan, sett på nalle puh o mumsat tropicalmix har Lowisen gjort. Hon har vart grymt pigg iallafall under dagen, tillåmed skarattat o dansat.. sånt som en annan inte ens skulle tänkt tanken på vid den tempen.. :)

Ammat henne hela dagen ocskå, men homn har vart duktig o ätit lite palsternacka o potatis med :)

Vi var ute en sväng förut för o få henne o somna, vi plockade lite påskris.

Nu ligger hon här brevid mej o leker med ett påskägg. Senaste tempen visade 39,6.. så nu har hon alvedon i kroppen.

Vet att man inte ska fokusera på tempen utan på allmäntillståndet.. men det är svårt då den stiger så högt :(
antar att det är mer jobbigt för mej o M, för hon verkar då inte lida :)

Vi tippar på att hon fått 3 dagarsfeber, eftersom hon inte har några andra direkta symptom.


mys i soffan igår kväll innan febern (tröttis)



Till mammas lilla sjukling <3


vi vädrade in lite frisk luft, så då fick flodhästs mössan åka på!

oppss... nu är det verkligen dags för "ninen" att bada ser jag ....


påskriset


Nämen! nu försöker hon ställa sej i krypställning, lilla gumman. På 6 månaders kontrollen i veckan ställde hon sej i krypställning på skötbrdet för första gången. Det gäller att välja sina tillfällen o visa vad man kan minsann :)


Nu ska jag ta hand om liten Lowis.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Linda Stenbäck

Meya hade 3-dagars febern när hon va drygt 1 år, efter febern fick hon utslag på nästan hela kroppen.Kan va skönt att veta så du inte blir orolig. Det var högst normalt sa dom till oss!

2009-04-08 @ 11:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0