Mycket gjort

Hej på er!

Senaste dagarna har bestått mycket av städ, packning och lite till packning.. :) Igår tvättade jag soffan (vilket jäkla jobb!!) men.. det blev bra iallafall. Bakade även lite till Lowas kalas ;) känns som det kommer gå i ett om några veckor, så det är väl lika bra att börja. Idag på eftermiddagen tog sej familjen ut på en liten picknick :) L traskade runt och kikade på allt. Gräs är för övrigt väldigt bra att öva sin motorik på! :) när man trillar så är det mjukt också, tummen upp!

Annars har det vart en lugn eftermiddag. Vi har dansat till musik och lekt med leksakerna m.m


Skatten lyssnar på barnmusik på spotify ;)

Så här bor vi för tillfället.. :)


Nu är alla leksaker bortplockade och lugnet har lagt sej här hemma ;) dags att hoppa ner i soffan och hänga lite framför datorn o slappa :)


del av kök. herregud så fult det blev när vi tog ner kakeldekoren... well,well.. ska bara bo här två v till, så det ska nog gå bra..




Åså hallen då... hehe.. kartonger everywhere!! men hellre det än att känna att man bor i en flyttkartong! rätt gött o bara ha det i hallen.. så kan man leva som vanligt i resten av lägenheten. 
Nu är allt pickelipackat som går, så nu är det "bara" lite städning och diverse smågrejjer i lägenheten som behövs fixas till. SKÖNT! då kan vi ägna veckan åt annat!

Den vita färgen ni ser i hallen, den har vi tänkt att måla med i hall/vardagsrum i den nya senn. Den heter nåt så flashigt som; Fashion White, det ni!! :) I Lowas rum, överväger jag att måla vitt med en ljusrosa eller cerise? fondvägg.



Kramar!

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej!



Jag börjar också på riktigt nästa vecka, men på distans som du förstod :) Jag ska läsa svenska som andraspråk. Det blir då en utav mina specialiseringar och fast det är en enskild kurs så får jag tillgodoräkna mig den. perfekt då jag har långt till Karlstad och vill ha Theo på dagis så lite som möjligt. Jag läser till lärare, du läser mot förskolelärare va? Men det borde ju finnas någon kurs som skulle passa dig också tycker man! Kolla efter kurser på Kau.s hemsida eller ring studievägledarna:)



Lycka till!



Kram Frida

2009-08-19 @ 19:45:56
URL: http://gumsilums.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0