Mini jul

Hejhopp!

idag är det ingen bra dag.. :( bilen startar inte, telia fortsäätter sitt krångel av fakturor och ett par julklappar som jag hade bställt på nätet,blev inte riktigt så som jag hade beställt dem! suck. jaja, vad gör väl det.. det mesta av det har löst sig nu iaf :)

Igår var en bra dag däremot :) Nisse o lotta var här på julmys :)



julprinsessan lagar mat innan gästerna kommer

 


åh! en pulka!!

 


bus med gudmor


fått ett prinsess tält!


här kan man ju sova ;=)



myysigt!



Lowa fick som ni såg en super snygg rosa pulka, prinsesstält! rosa hörselskydd och ett jätte  fint pussel med nallepuh på :) tusen tack. Vi fick en rosa åkmatta, som vi ska testa snarast! :) ett kort från unicef där det står att vi bidragit med 50 påsar nötcreme som förhindrar undernäring av barn. Vilken bra julklapp!  Mac o nisse fick öl och ostprovning i en expirience box! jag fick en hello kitty neccesär med lite smink i ;=) inte att för glömma, mac fick en liverpool kalender också! stort! :) hihi. Det var en jätte mysig kväll och Lowa ville inte somna förens 22.00. Hon är svår att få i säng nu. Hon har en tand på g, kan ju bero på det. Hon sover iallafall till 8, 830, så det är ju gött iallafall :)


hade bra,  kramar


Kommentarer
Postat av: Jessica

Nu hittade jag dej också här :) Upptäckte grannen längst upp för inte så längesen :) Hoppas ni får en supermysig jul med eran lilla prinsessa. Kramar från grannen över er :)

2009-12-23 @ 12:22:20
URL: http://cariisma.blogg.se/
Postat av: Fia

Wilja fick också ett princesstält, så mysigt och krypa in i när alla gossedjuren finns där... :)

god fortsättning till er och gott nytt år!

2009-12-28 @ 11:16:23
URL: http://fisfia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0