Lycklig

Hej på er!

Här var det lite av julafton igår :) Vi fick hem Laptopen, det tog en dag endast! GÖTT. M installera och plockade bort den gamla,uuuh va gött. Å en hall fick vi också! :) Än så länge är vi väldigt nöjda, det är tillåmed bra ljud :)

Sovningen gick bättre än på länge för princess inatt med.. hon somnade 19.45 och vaknade inte förens vid 01, då hon inte ville somna om, fick hon sova mellan oss :) Åh, så gosigt! sov senn ända till 07.00 :) hallelujja!
enda som man skulle kunna ändra på är väl att det vore bra om hon sov i sin säng heela natten. Kunde ju oifs lyft över henne, men så är det ju väldigt gossigt också. Man får passa på också så länge hon vill mysa med mamma & pappa! hihi.

SÅ.. eftersom vi för engångs skull hade en kväll tillsammans ( det har inte skett så ofta senaste månaderna) ägnade vi den åt att: inviga datorn, lyssna på spotify, dricka ett varsitt glas vitt, kika på gamla kort från semestrar vi gjort och skratta högt! haha :) riktigt mysigt. Sånt som är så enkelt och som man borde göra oftare :)

Idag hade vi planerat för en dag på stranden, men der verkar som att det ska mulna på snart.. så det får bli imorrn istället :)

Iförrgår hände en lite rolig grejj.. M var nere och sålde vårt skötbord och jag var hemma med Lowa. Jag sa "Mamma" och tänkte att hon skulle säga efter.. vet ni vad hon säger!?... "Pappa" hahah! hur go'  är den da? :) Huur rent som helst dessutom. Inte pappap, utan pappa. Synd M missade det hela :( till mej säger hon mämmämmämmäm, längtar tills hon säger mamma :)

Nu kanske det bara är en månads mammaledighet kvar.. :( buhu. Om M inte får ett jobb i dagarna, så börjar jag den 25 augusti.. :( det ska ju naturligtvis bli skönt att komma igång med skolan, då en utbildning ligger grund för allting framöver. jobb,hus, syskon. Men att inte få skrota runt med Lowa dagarna i ända, kommer svida!!
Nu är det alltså bara EN månad kvar innan vi kommer ha lite mer att röra oss med.. skönt! vi har kämpat oss igenom det här året ekonomiskt, MEN vi har klarat det och Lowa har fått haft oss båda hemma i nästan 1 år! och jag är STOLT över att vi har klarat det! klart att det inte vart kul för Marcus att ha haft ont i ryggen och inte kunna jobbat, men för Lowas (och min) del har det ju inte kunnat vara bättre!! :) man får se det positiva helt enkelt. Allt går om man bara vill.


mammas fotbollstjej


Nya "pippi klänningen" :)

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: momo

Va söt!!!

2009-07-29 @ 10:43:57
Postat av: Anonym

Hej!



Vi köpte dem på Colorama vid Mio! :) De var uppe vid tapeterna...



Såg på bloggen att Lowa ska få ett eget rum snart. Roligt att göra i ordning! :)

2009-07-29 @ 21:24:17
URL: http://missleah.blogg.se/
Postat av: Fia

länge sen jag va inne och kikade hur ni har det, va stor lilla lowa har blivit! Det går ju jätte fort! :) ni ser ut att ha det riktigt mysigt och busigt tillsammans! :)

2009-07-30 @ 18:49:44
URL: http://fisfia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0