Söndag

Go"morron"!


I fredags var lilla gumman hemma hos sin mormor o morfar och hade det gött. Dans, gos,lek med dockor var lite av vad de gjorde :) Jag & M gick ut och åt och tog några kalla. Jätte skönt! senn gick vi hem och spelade HÖG musik och tänkte förfesta lite för att avsluta på stan innan vi skulle ta nattbussen hem till mormor o morfar o lilla Lowis. Meen, vi blev så himla trötta och kände oss väldigt nöjda med kvällen, så vi tog en lite tidigare buss. Skruttan sov så gott när vi kom.
En lyckad kväll! :)

Igår var vi bara hemma o myste och grejjade lite här hemma. Skönt med lite svalare luft nu, så att det händer någonting när man öppnar ballkong dörren.. :)

Marcus hade köpt en ny smak till Lowa igår "Mumsig bön och grönsaksgryta" det låter ju lite häftigt med "mumsig" men man blir lätt misstänksam när de måste skriva att den är mumsig.. :) Lowisen tyckte att den var god, den gick ner iallafall.. men shit vad den stank! o då ska vi inte prata om diverse pruttar & bajja senare. Den blir det inge mer här hemma iallfall..usch!!! :)

Vi hade en pigg dotter igår som ville vara med uppe o mysa. 22.30 som´nade hon (och även vi..)


äntligen klar med albumet.. haha mina små fötter kom visst med å...:)






Å så här arg kan man bli när man inte får vara på ballkongen mer... :/ hoppas föräldragruppen ser det här :) de tror nämligen inte att Lowa kan va sånn här :D


senn skulle vi gå ut o gå med ankan innan sängen väntade på oss :)


å, såå tröttis

Pappa tror att Lowis går inom en vecka. Jag tror iallafall innan 10 mån, vi får se :)

Ta vara på dagen!

kramar

Kommentarer
Postat av: zanna

oj, hon är så duktig! :)

Vad tror du om en fika på stan i veckan? Vädret verkar ju bli regn, regn, regn så en värmande kaffe är ju aldrig fel? :)

Hör av dej!



Kram!

2009-07-06 @ 15:11:49
URL: http://klemsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0