Trevligt

Tjenare!

Hoppas allt är bra mer er. Här Sover princess & M tränar med S. Så därför sitter jag och kaffe koppen här o skriver lite.. ah, inte kaffekoppen da, men jag. :)

I tisdags träffade vi p,s och J på museet för lite fika, kul!


Mums!


Tycker om dej min Julia <3

Igår var vi på bvc med lillan. Allt gick bra och hon väger nu 9560 och var 71,5 lång en ökning på knappt 300 gram på 2 månader.. lite lite tyckte bm, men det gjorde ingenting, då hon låg lite över kurvan innan :) härjar runt här nu och är så aktiv, så då går de ju inte upp så mycket, plus att det ska plana ut lite nu.

Det första Lowisen gjorde hos bm var att plocka ut alla leksaker i lekbacken..haha! det var ju massa nytt att titta på!!

Igår hade vi en alldeles underbar dag/kväll! spontant rättigenom dessutom :)

Vi ringde a och s och skulle höra om de ville med o kika på djuren i m-skogen. A och H var redan där, så vi mötte upp dem och tittade lite på djuren. Senn blev vi bjudna hem till dem för lite lunch. Tanken var att barna skulle få bada i poolen, men vädret svek tyvärr. Istället gick papporna en promenad för att få barnen att somna. A och jag satt i solen och töla :)

Senn bestämde vi att jag o Anna skulle gå på gympa i m-skogen på kvällen och att vi sedan skulle käka hamburgare hos dem. Lowa stoor trivdes hos Hugo! sååå mycket nya leksaker och leka med :) Innan jag o a gick var det lite dans i vardagsrummet. Hugo bjöd på den sötaste dans jag nånsin skådat! han böjde på benen och gungade i takt. Lowa gjorde också sötaste dansen (såklart) hon körde sin gungdans! hihi. Gympan var bra o det var skitkul!! bra musik och bra pass. Nu ska jag gå mån, ons framöver. När vi kom tillbaka blev Lowisen jättemammig när hon såg mej, så sööt! hihi.

Sedan blev det duschning & barnläggning för mammorna. Papporna stod i köket, precis som det ska va, eller hur!? så är det iallafall här hemma..å tur är väl det..haha. Lowa hade lite svårt att komma till ro, så det fick bli några vändor med vagnen. Men runt nio, så sov hon också :) Vi bäddade till henne inne hos Hugo, så där låg de o snusa i kapp! SÅ goa :)

Så mamas & papas kunde äta ostört, kanon goa hamburgare med allt möjligt på :) till efterrätt hade anna bakat en jätte god vinbärs paj! smarrigt!! senn blev det dags för oss att knalla hemåt. Vi hade tagit ett glas vin, så vi gick hem.

En kanon kväll helt enkelt! dessvärre fick Hugo feber när vi skulle gå hem
 :( hoppas det är bättre nu!



Lowa har lånat läragåstolen hemma hos kompisen Hugo :)


Nu ska jag se om lilla älsklingen har vaknat :)

Sköt om er!

Kommentarer
Postat av: Elin

Fina bilder.Vad du är duktig som har gjort en hel blogg.

2009-07-23 @ 23:32:19
Postat av: Elin

Fina bilder.Va du är duktig som har gjort en hel blogg.

2009-07-23 @ 23:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0