Midsommar

Tjohej!

igår firades det midsommar som sej bör. Dans kring midsommarstång för mej o Lowis,mommo och Anna. Marcus & stefan filmade det hela.. :) som sedan följdes av tipspromenad och 3 kamp. Hur det gick där behöver vi inte gå in på..haha

Sedan samlades vi i logen o åt vår medhavda picknik. Vi hade tagit med kycklingsallad och bröd (mallas egna) och anna o stefan hade gjort jätte god paj och tsatsiki. Som pricken över I.et somnade lowisen strax innan vi flyttade in oss o logen. Vi hade bäddat i bagaget till henne precis utanför, så där låg hon o hade det super gott! med en babywatcher hos henne o en hos oss, kunde föräldrarna verkligen njuta kvällen. När klckan var runt halv elva, vaknade skruttan till o hon fick komma in i logen o gunga i mamma o pappas knä en stund. Vid elva ungefär sattes det på "riktig" musik, så då packade vi in oss i bilen o åkte hem, då fullkomligt spöregnade det också. Men det gjorde ingenting, det var uppehåll och även sol heela eftermiddagen! :)


Mommo & Lowis






Hjärtat mitt ser frusen ut :)







dags att fara hemåt ;)


Mamma & pappa älskar dej!

vi glömde faktiskt bort o ta kort under dagen o när kvällen kom, så var batteriet dåligt :/ ska se om jag får fler från mammsen.

Mycket lyckad midsommar iallafall, vi är SÅ nöjda.

Idag är M lite febrig och jätte förkyld. Antingen är det allergin eller så har han helt enkelt blivit sjuk :( Så Lowa o jag tog oss en liten promenad till lekparken  i förmiddags och gjorde något som hon ÄLSKAR, gunga!





Nu ska vi mysa till oss härinne när det regnar så ute. Lowis har just vaknat éfter sin andra sovning för dagen, så nu blir det full lek till sängen väntar.


Trevlig kväll!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0