Phu!

Gosh vad det är varmt här inne.. inte konstigt att lowa inte vill somna efter ca en timmes nattningsförsök. Nu har jag gett upp .. tyvärr. Hon vill absolut inte somna själv, vilket innebär att man får bära/hoppa omkring med henne i famnen. Ni kan ju förstå hur vaarmt det blir!? o tungt också för den delen..hihi o inte hjälpte det heller. SÅ, nu sitter hon här på golvet o leker med sin uppblåsbara hund hon fick av gudföräldrarna och är supernöjd eftersom hon vann kampen..morr! :)

Har iallafall haft en skön dag på stranden med nisse o lotta idag. Liite småkinkig Lowa dock, men mest glad. Tro fasiken att man bli lite gnällig i den här värmen. Imorgon åker vi o inhandlar en solskyddsdräkt. Vi tyckte det var onödigt för bara 3 månader för vi trodde det skulle gå bra med kläder, men vi har nu insett att den kan vara guldvärd när det ska doppas lite i vattnet där solen fullkomligt steker. Tror även den är bra att sitta med i skuggan, den ska vara rätt sval. Nån som har erfarenhet av en sådan till en spädis under året?
helst skulle man ju bara vilja plocka av henne alla kläder o låta henne få vara nakenfis, meen solen tar även i skuggan, så det får vi ta nästa sommar när vi kan skydda den lilla kroppen med solkräm.

Nisse gjorde för övrigt världens roligaste skämt (tyckte nog han) o stoppade i "ormen" se bild inlägget nedan. i våran väska när vi skulle åka hem!! den är verkligen otäckt lik en orm den där... MYCKET roligt Nils! :D

I onsdags skrev vi på papprena för vår nya lägenhet föresten. Flytten kommer äga rum den 1 sep, å det ska bli SÅ skönt. Den har dessutom fönster åt bägge håll, så man kan få lite genomströmning :) det kan man INTE här..händer ingenting när ballkongen är öppen..suck.

Nu ska jag leka med en liten älskling här, så kankse hon somnar snart  annars kommer vi ha en ÖVERtrött tjej här snart ;)


Puss puss!!







haha, buus!

(Lånade bilder från gudmor Lotta:)


Älskling <3


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ha, ha! Stönigheten kommer hon ha nytta av när hon blir äldre :) Kul att skräcken för hunden verkar ha lagt sig!

Kram!

2009-06-28 @ 19:55:01
URL: http://sotnosenattol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0