helgen

Hejhopp!!

Igår var Lowa febrig, så jag var hemma med hennne. Det blev bara just feber och inget mer? märkligt.

Vi myste i soffan till diverse filmer tills pappan i huset kom hem. Då tog vi en kort promenad ner till affären och fredagshandlade. Det här fredagen blev det frukt/grönsaks mys. Vi vill inte vänja henne vid att fredagsmys alltid är chips. Mycket uppskattat var det!! speciellt melonen!





M gjorde en för oss ny kycklingrätt, som var supergod! en varsin fredagsöl var på det. Carlsbergs alkoholfria är faktiskt good ;) Tyvärr hör det till att vi somnar supertidigt på fredagar.. till Skavlan brukar det bli.. buhu..

Idag skulle va tagit en tur till rusta och köpa en ballkongslinga till ballkongen, men då ville ju inte bilhelvetet starta.....kul. Vi hade lovat Lowa att hon skulle få åka leksakshästen utanför där, grejjt!! så nu blir det nytt batteri för den också, den otacksamma jäveln...

Till middag har det lagats ungsbakad falukorv och eget potatismos, gott juh!!


Mini kocken, som älskar att hjälpa sin pappa i köket :) (vilken tur jag har!!)



Den förste december, fick hon öppna sitt första paket i anventskalendern. Dock fick vi plocka ner den på eftermiddagen, då hon såklart ville öppna fler.. Nästa år ska vi blanda paket med några aktivitetskort som "baka pepparkakor", "åka pulka" m.m som vi gör med henne. Känns inge bra att ge henne paket varje dag ändå fram till jul, för att senn få ÄNNU mer paket. Hon måste ju lära sig att uppskatta paketen också..






frukostmys! tittar på tåg och bilar!

Nej, nu ska jag lägga liten dotter som inte sovit middag.. hon boorde ju somna eller hur..

Haha..inge avslöjande när hon kommer o säger "nehäj, bajs!!" tror vi får byta en blöja först..

Trevlig lördag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0