Badhus besök

Hejsan.

Badhus premiären var väl ingen hit, enligt Lowa själv. Hon blev ledsen när vi skulle bada. Hon tyckte förmodligen att det var för stojjigt där i poolen med för mycket människor.. dessutom hade hon varit på förskolan innan, så det blidde nog för mycket intryck. Stumpan! inte ens den lilla poolen lockade, när hon redan var lessen. Dessutom måste vi ha glömt nappen på bilderna också :( tur vi har många :)

Vi förevigade ändå premiärbesöket..


ser ut som om jag sålt osten o tappat smöret (som jag brukar säga :D )

Kändes lite så också. Det var så märkligt, vi hade inte en tanke på att hon skulle bli ledsen. Hon älskar ju att bada vi trodde stenhårt på succe'! ja, man lär sig nåt nytt om de små liven hela tiden ;) nästa gång går vi tid en ledig dag och en annan tidpunkt.


Nya baddräkten! klippte bort mej för jag såg inte klok ut,haha. Lowa däremot var ju söööt <3

jaja, bättre lycka nästa gång då kanske. Fikan efteråt var ju lyckad iallafall. Å busungarna Julia & Lowa kunde leka/busa av sig :)


Idag fyller min lilla Mammsing år och vi har varit där o grattat både henne o pappa, han fyller på söndag :)
såå.. GRATTIS!!

En sak som är SÅ skön är att senn några veckor tillbaka sover Lowa från 19.30 till 07.30/08.00 (om det inte är dagis, då måste vi väcka henne lite tidigare) låter det inte helt underbart!? vi får alltid egen tid på kvällarna samt "sovmorgon" njuter så länge det varar.

Imorrn ska skruttis vara hemma o mysa hela dagen lång, inga planer alls :) fredagsmyyyyyyys!

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0