kommer inte på nån rubrik

Hej hopp!

Ska försöka slänga ihop ett litet inlägg här ;) prinsessan har varit sjuk senn i söndags :( feber,hosta och snuva. Nu är hon frisk förutom lite snuva och hosta, men hon är pigg och feberfri senn igår. Hon fick ändå vara hemma en extra dag med oss idag. Jag har haft studiegruppen här på förmiddagen och Lowa skötte sej utmärkt tycker jag. Vi fick hela vår redovisning klar, som vi ska ha på tisdag. Skönt!!

Imorgon ska jag upp till skolan på litteraturseminarie och senn är det helg ;) Lowa blir hemma med pappsen imorrn med, så tar vi nya tag på måndag. En förskollärare sa att det gick hosta,snuva på förskolan och att vissa fått öroninflammation som följd sjukdom. Nej tack, nu räcker det allt tycker vi!!

Nu sover skruttan i vår säng och har såklart gjort det nu när hon varit sjuk, men annars har vi nattat henne i sitt rum och så har hon kommit till oss med en snutte i varje hand runt 01.00, SÖT! :)


Läggdags. Det är så mysigt och natta henne nu. Barnkammarböckerna är favvisarna, hon ligger still hur länge som helst ;)




Pappa var på bokrean och fyndade en bok till Lowis! den var inslagen i ett paket och hon bara gapade när hon såg boken! hihi :)


mmm, majskrokar. (ja,jag vet de kan vara stoppande. Därför får hon bara nån då och då.) vi har inte haft dem på länge, men nu hade de bra pris på Willys.

Härom veckan var vi nämligen en liten tur till akuten (eller liten? 6 timmar närmare bestämt)... dryg väntan och dåligt bemötande skulle kunna sammanfatta det hela. Men.. det blev bra i magen och det är ju det viktigaste :)
Nu har det gått jätte bra. Vi kör på med päron och kiwi i förebyggande syfte.


nej, nu ska jag ta kvällen här!

Hadet så bra!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hehe, ja det gäller att inte ha bråttom om man ska till akuten...

2010-03-23 @ 10:10:55
URL: http://sotnosenattol.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hehe, ja det gäller att inte ha bråttom om man ska till akuten...

2010-03-23 @ 10:11:25
URL: http://sotnosenattol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0