Lovely

ÅÅhh, jag får vårkänslor!! har suttit på ballkongen och druckit kaffe och njutit solen en stund, underbart. Sessan sussar i vagnen här utanför,ser ut som hon mår gott. På förmiddagen var vi hos sylvi och Julia :) vi var ute nästan hela tiden och barna åkte pulka. Vi drog med oss dem till 4H gården och matade hästarna och fåren :) får man det? Sylvi trodde det iallafall :) barna tyckte det var hiskeligt roligt! katten var nog roligast tyckte Lowa...haha :)
hon blir så exalterad att hon skriker..stackars katten




mätt & belåten




Sylvi & Julia ;)

Senn gick vi hem till dem och barna lekte lite och fick pannkakor av Sylvi :) När vi åkte hem, svängde vi förbi affären och handlade lite mat inför kvällen och sessan somnade i bilen.

Igår efter badet ville Lowisen sitta på sin potta. Inget kiss kom det, men det behöver det ju inte heller.
Men hon gillar att sitta där när hon borstar tänderna tex. Tyvärr inte när jag tar av nattblöjan och tänker att hon kan morgonkissa där.. då vill hon INTE sitta..





Igår tog lowa en skifnyckel? är det det tro.. hur som, nånting att skruva med och M visade hur man gjorde. Då ville hon skruva på allt möjligt, det var så sött!


;)

Ikväll ska jag övveraska M när han kommer hem från jobbet med en ny taccorätt! den finns visst itne här i sverige. jag fick det av Sylvi som hon köpt i Norge. Det är nån specialkryddning som man ska steka eller fritera kyckling i, ja vi får se hur det blir. Det såg jäkligt gott ut iaf :)

Ha en trevlig fredag allihoppa!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Lotta

Mmm låter smaskigt! Jobbar M imorgon också? Eller kommer ni förbi på en fika på em? Kram på er!

2010-03-05 @ 18:08:55
URL: http://sotnosenattol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0