Barnkalas

Hejhopp!

här kommer några bilder från Lowas barnkalas vi hade förra lördagen. Tyvärr fungerade inte kameran under presentöppningen och fiskdammen :( men några fick vi iaf.






Bakning! :)



Tack för allt fint hon fått! :)

Under veckan som gått har följande hänt: Min stora älskling har fyllt år. Vilket han firade med att va sjuk stackarn. Så än så länge är det bara familjen som har kunnat gratta honom. Inte så bara iofs, en teckning gjort av Lowa till pappa var nog den bästa :) Lowa har varit hos tandläkaren. Hon var SÅ duktig. tandläkaren fick borsta tänderna och räkna alla. Det får vi inte göra hemma. Dock har det gått bra nu ett par dagar tillbaka. hellelujja en fight mindre på morgon. har jobbat på 1-3 avdelning och pluggat på ex.arbetet. Ja var hos handledaren igår och han tyckte det såg bra ut. Så nu ska jag fila på diskussionen och koppla mer till litteraturen och pilla lite allämnt med det, så ska nog det vara ur världen snart. SKÖNT.

Annars söker vi oss en ny bostad. Inge fel på lägenheten i sig, skulle lätt kunna bo här ett par år till om det vore så. Men det har hänt en grej, som gör att vi känner oss otrygga i vårt hem och så ska det ju gärna inte vara... men ser mörkt ut med att få lån nu medans jag studerar även när det rör sig om en mindre summa. Antingen pluppar det upp en annan 3:a alt 4:a i ett lungt område som vill byta med oss. Eller så tvingas vi helt enkelt att stå ut ett par år till.. det märks.

Hörrni, nu är det skavlan! måste se, vi hörs snart igen..

Kommentarer
Postat av: Therese

Finns en ledig likadan lägenhet som vi har i huset brevid vårt (på Strand).. En 3,5a. :) Är en hyresrätt...

2010-10-12 @ 11:39:01
URL: http://missleah.blogg.se/
Postat av: Madde

Vad äre som hänt då?Åh låna till en lgh nånstans borde ni väl få, vi fick lån fast ja inte har en fast jobb.

2010-10-17 @ 08:58:22
URL: http://maddebadde.blogg.se/
Postat av: Anonym

madde: skriver inte det här. det var till ett radhus det gällde, med det räcker inte med en inkomst. De räknar inte med min eftersom jag studerar. Dock bara drygt 2 månader till, men sen är ajg ju mammaledig, så blir väl till o vänta

2010-10-17 @ 12:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0