Potta

Gokväll!

sessan sover o älskling är på träning. För några veckor tillbaks har vi börjat "pottträna" stumpan. Hon har visat stort intresse inför pottan. Det funkar super bra med kissandet här hemma, inte med bajjet.. det gör hon i trosorna...:( däremot bajja hon på pottan på förskolan häromdagen! hon har ju en lång tid haft problem med just den biten och vill gärna hålla igen, vilket resulterar i förstoppning. Laktulos har hjälpt bra.

en av lowas fröknar undrar om vi inte ska börja att hon är utan blöja även där? jag tycker det är så svårt att veta när hon är redo för det. Hon sover utan blöja på natten (vill inte ha..) kissar hon innan hon lägger sig, kissar hon i regel inte förens på morgonen igen.

                                  Vad har ni för erfarenheter av det här?



Kommentarer
Postat av: Linnea W

Duktig hon är stortjejen :)Jag tycker det gått bättre än väntat för Elin, även om det lätt blir nån olycka på förskolan ibland. Tycker ni ska prova, funkar det inte så är det ju ingen katastrof, då vet ni ju om hon är mogen för det eller inte.. kram på er

2011-02-13 @ 22:30:35
Postat av: Therese

Vi kör utan blöja hela tiden förutom ibland på natten! På dagis har det fungerat ganska bra. De är väl lite rädda att det ska hända nåt när de är ute och leker, så då sätter de på henne en blöja. Direkt de kommer in igen så tar dom bort den. Prova! :)

2011-02-15 @ 11:11:21
URL: http://missleah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0